Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 42 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχα σ'αρεσε ε?:D

μου εστειλαν μηνυμα οτι εφυγε αμα ερθει θα σας πω πως ειναι απο κοντα!!!

αμα ερθεις θα παρεις τηλ.να βρεθουμε!!!!!

καλα ρε συ τοσες μερες εκπτωσεις,στο αγαπημενο σου εμπορικο και εσυ ερχεσαι τωρα που τελειωσαν????δεν παιζεσαι!!!!!:D[/quote

Δεν θέλω να έρθω για ψώνια!!!Βόλτα για να δώ την θεία μου!!!Εννοείται οτι πριν και αν έρθω θα μου δώσεις τηλ.Ψώνια την Ανοιξη!!!Πήρα από Ξάνθη οτι βρήκα!!Ασε που για το μωρό συνέχεια φέρνουν δώρα!

α ενταξει τοτε!!!!

μπα εμενα οτι μου εφεραν στην αρχη των εκπτωσεων:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και φυσικα απο ατομα που δεν το περιμενα:confused:

αντε παω να δω τι θα μαγειρεψω....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα...συγνωμη αλλα δε μπορω να σας διαβασω παλι τοσες σελιδες κατι λιγα που ειδα παλι οργιασατε...εγω εχθες δε μπηκα γιατι βγηκα..ω ναι πηγα για ποτο με μια φιλη κ παλια σημαθητρια...εδω γυρω μη φανταστειται...καλα ηταν ειπια την μπιριτσα μου ακουσα τη μουσικουλα μου κ ολα μια χαρα!!! μπεμπουκα καλα ειναι αλλα εχει λιγο γκρινιτσα σημερα..ρε κοριτσια ζαλιζομαι μηπως να σταματησω τη νηστεια μου εχει παισει ο αιματοκριτης νομιζωω γιατι μολις πινω λιγο πορτοκαλαδα επανερχομαι για κανα τεταρτο κ μετα παλι τα ιδια ειμαι 3 μερες ετσι...αλλα νιωθω τυψεις να τη σταματησω γιατι το εχω ταξει...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ζωιτσα σιδηρο περνεις???θυμασαι εγω που ζαλιζομουν πολυ?τωρα περνω ενα την ημερα.

οχι δεν παιρνω λες να ξαναρχισω?? εσυ ποιο παιρνει?ς εγω επαιρνα το resoferon χαπι αλλα με πειραζε στο στομαχι παλια επαιρνα ενα σε σιροπι....

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

αααα...καλαααα περιμενω να βρασει το νερο της μπουμπους περιμενω περιμενω και παω κ τι να δω..δεν εχω αναψει το ματι!!!!!!!! ααααχχχχ!!! γεραματα ακους κιμι????

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλημερα...συγνωμη αλλα δε μπορω να σας διαβασω παλι τοσες σελιδες κατι λιγα που ειδα παλι οργιασατε...εγω εχθες δε μπηκα γιατι βγηκα..ω ναι πηγα για ποτο με μια φιλη κ παλια σημαθητρια...εδω γυρω μη φανταστειται...καλα ηταν ειπια την μπιριτσα μου ακουσα τη μουσικουλα μου κ ολα μια χαρα!!! μπεμπουκα καλα ειναι αλλα εχει λιγο γκρινιτσα σημερα..ρε κοριτσια ζαλιζομαι μηπως να σταματησω τη νηστεια μου εχει παισει ο αιματοκριτης νομιζωω γιατι μολις πινω λιγο πορτοκαλαδα επανερχομαι για κανα τεταρτο κ μετα παλι τα ιδια ειμαι 3 μερες ετσι...αλλα νιωθω τυψεις να τη σταματησω γιατι το εχω ταξει...

Χμμμ ειναι λεπτο το θεμα...λενε "μην ταξεις σ'αγιο κερι και σε παιδι κουλουρι...":rolleyes::rolleyes:

Εχω πηξει απο το πρωι προσπαθω να συμμαζεψω το σπιτι γιατι το απογευμα εχω επισκεψεις..ποιο απογευμα δλδ 8 το βραδυ θα ερθουν...θα γινει μακελειο ειναι η ωρα που ο μπεμπης εχει την χειροτερη γκρινια γιατι στις 10 ταβλιαζομαστε...το κεικ βγηκε ωραιο το γλασσαρα και με σοκολατα, εχω και χυμο, και γαλλικο καφε και κατι κουπονια απο πιτσα hut η ανεπροκοπη...δεν ετοιμαζω τπτ...για τετοια ειμαστε τωρα?!?!?:oops::oops:

Εσεις εχετε βγει βολτουλες?!?Ρε κιμι να λεω τον δικο σου Ταλιμπαν και τον δικο μου Οσαμα γιατι για Μπιν Λαντεν εξελισεται...προχτες πηγαμε μια βολτα με το καροτσι στον πεζοδρομο του Περιστεριου κατσαμε να πιουμε εναν καφε και μεσα σε 20 λεπτα παραγγηλαμε.σερβιριστηκαμε και πηραμε και τον πουλο απο την γκρινια του...ελπιζω το καλοκαιρι να στρωσει γιατι ειναι και περιεργος..του αρεσει πολυ να βλεπει δεξια και αριστερα...αν ειναι η ωρα για βυζι ή νανι γινομαστε αναρχικοι των Εξαρχειων...σημερα εχουμε χεσει 3 φορες απο το πρωι...μεχρι να ξεσκατισω τρωει ξαναχεζει κοιμαται 30 ωρα ξυπναει θελει αγκαλια τον τρωνε τα ουλα του ξανατρωει ξαναχεζει και παλι απο την αρχη...που να μαζεψω η ερμη θηλαζουσα μανα...:tongue::tongue: εχω και εσας ξεμυαλιστρες που λεει και η αλεκα και ολο το ματι μου εδω ειναι μην αρχιζετε παλι και οργιαζετε και δεν σας προλαβαινω μετα...:cool::cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Τι είναι αυτά;;; Υπάρχουν σε νούμερα για φάλαινες γιατί έχω να βάλω κανα 5άρι χρόνια...κ ούτε το βλέπω για σύντομα...

:tongue::tongue::tongue:

απο οτι ξερω υπαρχουν και σε μεγαλα νουμερα αλλα τωρα δεν τολαμω...αυτα τα φοραγα πριν γινω ορκα...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εσυ κοριτσι μου εχεις την ομορφια σου ;)

ε δεν ειμαστε καλα...ετσι σου'πε??? Καλα να παθει η βρωμιαρα....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

βρε τα πτυχια ειναι για τους γονεις....τιποτα αλλο. Αν σου κοβει και θες, προχωρας, αν όχι...ντουβαρι.

Αντε καληνυχτα....μπανιαριστικα!!!

ευτυχως που εχω κ αυτην τη ρημαδα....:rolleyes:

περσι το Σεπτεμβρη, τσακωθηκα με την ιδιαιτερα του αφεντικου(αυτη με το καλο λογο, θυμαστε, για τη χριστ. που ειχε πει), κ πηγε μια συναδελφος κ της ειπε, δεν θελω να τη διωξω, θελω να τη βλεπω αυτη. του εφτιαξα κ αυτουνου τη μερα...αυτο ηταν!

ειχε δεν ειχε σε καταφερε το κουμασι ο Καρδιτσιωτης....:tongue::tongue:

εισαι τελειως τρελη....χτες μπηκα στο δωματιο και κοιμοταν του καλου καιρου...και μαντεψτε τι εκανα...πηρα την κουβερτα μου, θηλασα τον μικρο και κοιμηθηκα στο παιδικο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αλλα σημερα....του την εχω στημενη..το βραδυ δεν θα μπω...8)8):cool:

ε, καλα τωρα εισαι για πολυ ξυλο. δλδ αμα τον ξυπναγες μαριανθη θα ελεγε οχι???? αλλα εχεις βολευτει εσυ κ οι ορμονες σου κ ο ανθρωπος μαστιγωνεται.

Ε.τί να του πώ;;;;Εγώ δουλεύω γι'αυτόν και αυτός κοιμάται!!!Κοίτα,δεν χρειάζεται να είναι βράδυ!!Το μεσημέρι πιο καλά είναι!!Τί κάθομαι και λέω η γυναίκα Κυριακάτικα;;;;;;;;;;;;;;;;;Μέχρι πού θα πέσω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

με ενα μωρο??? anytime.

Χμμμ ειναι λεπτο το θεμα...λενε "μην ταξεις σ'αγιο κερι και σε παιδι κουλουρι...":rolleyes::rolleyes:

Εχω πηξει απο το πρωι προσπαθω να συμμαζεψω το σπιτι γιατι το απογευμα εχω επισκεψεις..ποιο απογευμα δλδ 8 το βραδυ θα ερθουν...θα γινει μακελειο ειναι η ωρα που ο μπεμπης εχει την χειροτερη γκρινια γιατι στις 10 ταβλιαζομαστε...το κεικ βγηκε ωραιο το γλασσαρα και με σοκολατα, εχω και χυμο, και γαλλικο καφε και κατι κουπονια απο πιτσα hut η ανεπροκοπη...δεν ετοιμαζω τπτ...για τετοια ειμαστε τωρα?!?!?:oops::oops:

Εσεις εχετε βγει βολτουλες?!?Ρε κιμι να λεω τον δικο σου Ταλιμπαν και τον δικο μου Οσαμα γιατι για Μπιν Λαντεν εξελισεται...προχτες πηγαμε μια βολτα με το καροτσι στον πεζοδρομο του Περιστεριου κατσαμε να πιουμε εναν καφε και μεσα σε 20 λεπτα παραγγηλαμε.σερβιριστηκαμε και πηραμε και τον πουλο απο την γκρινια του...ελπιζω το καλοκαιρι να στρωσει γιατι ειναι και περιεργος..του αρεσει πολυ να βλεπει δεξια και αριστερα...αν ειναι η ωρα για βυζι ή νανι γινομαστε αναρχικοι των Εξαρχειων...σημερα εχουμε χεσει 3 φορες απο το πρωι...μεχρι να ξεσκατισω τρωει ξαναχεζει κοιμαται 30 ωρα ξυπναει θελει αγκαλια τον τρωνε τα ουλα του ξανατρωει ξαναχεζει και παλι απο την αρχη...που να μαζεψω η ερμη θηλαζουσα μανα...:tongue::tongue: εχω και εσας ξεμυαλιστρες που λεει και η αλεκα και ολο το ματι μου εδω ειναι μην αρχιζετε παλι και οργιαζετε και δεν σας προλαβαινω μετα...:cool::cool:

κ εγω το ιδιο εχω παθει. τωρα περιμενω την αποστειρωση κ την κανω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

φφφφιιιουουου.....

πολυ αγχος σημερα. φτιαχνω τσαντες, μαζευω χαρτια, εξετασεις, βιβλιαρια. να ειμαστε σουπερ ετοιμοι για αυριο.

το πρωι πηγα κ τη κοινωνησα κιολας, γιατι τις τελευταιες νυχτες μου ζηταει νερο, κανει οτι κοβει ψωμακι με τα δαχτυλα της,κ μου λεει τουτουλι, τουτουλι(χριστουλη), κ λεω μπας κ θελει να κοινωνησει το μωρο κ δεν ξερει να μου το πει? απο το αγχος μου σημερα, μεχρι κ αγ. ορος παω. ιεροσολυμα...οπου θελετε... η τηνος μου πεφτει κοντα κ δεν προλαβαινω. κατι αλλο υπαρχει να κανω για να πανε ολα καλα αυριο? καλα, τη θετικη σας σκεψη την εχω σιγουρη, αλλα εκτος απο αυτο? κατι που να μου διαφευγει????????

οι γριες οταν προκειται για τη θεια κοινωνια δεν παιζονται, οσα χρονια κ αν περασουν!

παντα ιδιες. παντα σπαστικες. παντα ασχετες με τα "θεια". τι δουλεια εχουν εκει μεσα? για καλη ψυχη?????

συγχιστικα παλι

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χαιρετε.....εμεις τωρα γυρισαμε απο την βολτα μας.....

μια ολοκληρη ωρα παρεα με την πεθερα να βαστα το καροτσι και να καμαρωνει.....

η μπεμπα?χαρα χουρα εριξε κατι υπνους ξεγυρισμενους.......

με το που εβαλα το κλειδι στην πορτα αρχισε να νιαοριζει για βυζι.....ε αυτο ηραν.....τωρα χωνει και τα 2 χερακια στο στομα.....

το κακο ειναι οτι εφαγε μονο 5 λεπτα Μαριανθη τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση?

iMLpp3.png

φφφφιιιουουου.....

πολυ αγχος σημερα. φτιαχνω τσαντες, μαζευω χαρτια, εξετασεις, βιβλιαρια. να ειμαστε σουπερ ετοιμοι για αυριο.

το πρωι πηγα κ τη κοινωνησα κιολας, γιατι τις τελευταιες νυχτες μου ζηταει νερο, κανει οτι κοβει ψωμακι με τα δαχτυλα της,κ μου λεει τουτουλι, τουτουλι(χριστουλη), κ λεω μπας κ θελει να κοινωνησει το μωρο κ δεν ξερει να μου το πει? απο το αγχος μου σημερα, μεχρι κ αγ. ορος παω. ιεροσολυμα...οπου θελετε... η τηνος μου πεφτει κοντα κ δεν προλαβαινω. κατι αλλο υπαρχει να κανω για να πανε ολα καλα αυριο? καλα, τη θετικη σας σκεψη την εχω σιγουρη, αλλα εκτος απο αυτο? κατι που να μου διαφευγει????????

οι γριες οταν προκειται για τη θεια κοινωνια δεν παιζονται, οσα χρονια κ αν περασουν!

παντα ιδιες. παντα σπαστικες. παντα ασχετες με τα "θεια". τι δουλεια εχουν εκει μεσα? για καλη ψυχη?????

συγχιστικα παλι

ξερεις πως ολες ειμαστε εδω για να σε στηρηξουμε!!!!!!!!!ολα θα πανε τελεια κ θα ηρε,ησετε

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...