Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 42 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουυυδια.......παω να κανω καμια δουλεια...με ξενυχτησαστε βρωμιτσες εχθες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!Χθες,όταν έφυγα, σας διάβαζα από το κινητό!!!

η μεφη την αγορασε καλε!!!

εγω για την ωρα ψωνιζω μονο για την βαφτιση:D

Καλέ δεν την αγόρασα,δώρο μου την φέρανε!

καλημερα κοριτσια τι κανετε? εμεις καλά

Έριξε μια καταιγίδα το πρωί εδώ!Λούτσα γίναμαι!!!!!!

Ακόμη γελάω μαζί σου,μαρή!!!Και μετά σου λέει γιατί στρέφεται ο κόσμος στο ιντερνετ!!!!:-D:-D:-D

Διαφημίσεις

mefh το ρηλαξ από το www.trikiklo.gr

¨Εχει πολύ ωραία πραγματάκια και πάνω από 100 ? δωρεάν η αποστολή.

Mαίρη όταν είναι κάποιος δίπλα της δεν τη δένω...τώρα θα μου πεις όταν αυτός ο κάποιος κοιμάται?????

byXKp2.png

να πας μαρη να διαβασεις...εγω μια ωρα διαβαζα...παρακαλανε τη ΜΑΡΙΑΝΘΗ να κατσει του αντρα της....η ΜΕΦΗ ζει δε ζει...η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ειναι αγχωμενη κ εχει δικιο...και εσυ μετα απο 243 νυφικα ακομα δεν ξερεις τι να βαλεις...τι αλλο??αα η ΤΖΙΑ επιασε τον αντρα της να τον παιρνει κ μας τον εβαλε να τον δουμε..πολυ ομορφουλης ο αντρουλης σου ΤΖΙΑ..εγω ποτιστηκα..ακους ΜΑΡΙΑΝΘΗ εχουν δικιο τα πουρά τρωγοντας ερχεται η ορεξη..

ειχε δεν ειχε σε καταφερε το κουμασι ο Καρδιτσιωτης....:tongue::tongue:

Τζία,όντως έχει πολύ ωραία πράγματα και κυρίως παιχνίδια.

ΜΑΡΙΑΝΘΗ,σήμερα αναμένουμε όλες να μας ανακοινώσεις το ευχάριστο γεγονός!!!!!!!

εισαι τελειως τρελη....χτες μπηκα στο δωματιο και κοιμοταν του καλου καιρου...και μαντεψτε τι εκανα...πηρα την κουβερτα μου, θηλασα τον μικρο και κοιμηθηκα στο παιδικο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αλλα σημερα....του την εχω στημενη..το βραδυ δεν θα μπω...8)8):cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

εισαι τελειως τρελη....χτες μπηκα στο δωματιο και κοιμοταν του καλου καιρου...και μαντεψτε τι εκανα...πηρα την κουβερτα μου, θηλασα τον μικρο και κοιμηθηκα στο παιδικο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αλλα σημερα....του την εχω στημενη..το βραδυ δεν θα μπω...8)8):cool:

Ε.τί να του πώ;;;;Εγώ δουλεύω γι'αυτόν και αυτός κοιμάται!!!Κοίτα,δεν χρειάζεται να είναι βράδυ!!Το μεσημέρι πιο καλά είναι!!Τί κάθομαι και λέω η γυναίκα Κυριακάτικα;;;;;;;;;;;;;;;;;Μέχρι πού θα πέσω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

mefh το ρηλαξ από το www.trikiklo.gr

¨Εχει πολύ ωραία πραγματάκια και πάνω από 100 ? δωρεάν η αποστολή.

Mαίρη όταν είναι κάποιος δίπλα της δεν τη δένω...τώρα θα μου πεις όταν αυτός ο κάποιος κοιμάται?????

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

καλημερα!!!!!

Καλημέρα Μαιρούλα!!!Σκέφτομαι την Παρασκευή να έρθουμε αλλά από την άλλη όσο σκέφτομαι οτι για να έρθω πρέπει να κάνω μια "μικρή μετακόμιση" δισταζω!!!Και από την άλλη στην θεία μου μένουν 4 άτομα που όλοι δουλεύουν και πρέπει να κουβαλήσω τα αντισυπτικά μαζί μου για να βάζουν όταν πιάνουν το μωρό:tongue::tongue::tongue:Έχω σαλτάρει τελείως λέμε!!!Εχω γίναι μικροβιοφοβική!!!!!!

Μαίρη ξέχασα!!Χθες είδα όλα τα φορέματα που έχει στο Τσίλντρεν και μπορώ να πώ οτι διάλεξες το πιο ωραίο!!!!!

χαχαχαχα σ'αρεσε ε?:D

μου εστειλαν μηνυμα οτι εφυγε αμα ερθει θα σας πω πως ειναι απο κοντα!!!

αμα ερθεις θα παρεις τηλ.να βρεθουμε!!!!!

καλα ρε συ τοσες μερες εκπτωσεις,στο αγαπημενο σου εμπορικο και εσυ ερχεσαι τωρα που τελειωσαν????δεν παιζεσαι!!!!!:D

fCS8p3.png

χαχαχαχα σ'αρεσε ε?:D

μου εστειλαν μηνυμα οτι εφυγε αμα ερθει θα σας πω πως ειναι απο κοντα!!!

αμα ερθεις θα παρεις τηλ.να βρεθουμε!!!!!

καλα ρε συ τοσες μερες εκπτωσεις,στο αγαπημενο σου εμπορικο και εσυ ερχεσαι τωρα που τελειωσαν????δεν παιζεσαι!!!!!:D[/quote

Δεν θέλω να έρθω για ψώνια!!!Βόλτα για να δώ την θεία μου!!!Εννοείται οτι πριν και αν έρθω θα μου δώσεις τηλ.Ψώνια την Ανοιξη!!!Πήρα από Ξάνθη οτι βρήκα!!Ασε που για το μωρό συνέχεια φέρνουν δώρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...