Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Αχ τέλεια ! Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει! Αν είχε πέσει θα ήταν αρνητικά. Αν έχεις σήμερα 50 σε βγάζει 1-2 εβδομάδες !! Τέλεια τέλεια! Ανυπομονούμε για την αυριανή χοριακη 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΖΙΑ δεν υπαρχουν πονηρες λεξεις μονο πονηρα μυαλα...κ ενας ασχετος αν διαβασει τα ποστς της Μαριανθης στην αρχη θα ξεσηκωθει με τις μαλαξεις κ μετα θα ξερασει..η εκδικιση του ανωμαλου ειναι η ΦΙΛΙΤΣΑ και ειναι κ αυτη ομορφη αλλα αμυαλη..

ποια ειναι η φιλιτσα παλι????????????????????

ΑΣΠΑ===να σαι καλα μανουλα μου,,

τι μανουλα σου μαρη???εγκονι σου θα μπορουσα να μαι...αι σιχτιρ δεν ειναι να κανεις καλο..

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ στο μαγαζι ξερουν τι εγινε..το θεμα ειναι να μη μαθευτει παραπανω..απο τη χαρα της το πε το βουρλακι..και εγω στη δουλεια στο Χρηστο μετα της αυχενικη διαφανεια το πα..

και θα το ελεγα μαλλον απο τη χαρα μου αλλα μετα την αυχενικη ετσι ωστε αν τυχον υπηρχε κανενα προβλημα να μην αναγκαστω και να εξηγω τα προβληματα μου...:-(:wink:

ΑΣΠΑ===να σαι καλα μανουλα μου,,

τι μανουλα σου μαρη???εγκονι σου θα μπορουσα να μαι...αι σιχτιρ δεν ειναι να κανεις καλο..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ στο μαγαζι ξερουν τι εγινε..το θεμα ειναι να μη μαθευτει παραπανω..απο τη χαρα της το πε το βουρλακι..και εγω στη δουλεια στο Χρηστο μετα της αυχενικη διαφανεια το πα..

α γεια σου... τοτε το λεμε.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δεν θελω να φυγω, αλλα πρεπει...

αυριο θα ερθει κ η κοπελα για τις δουλειες κ θα ξυπνησουμε απο το αγριο χαραμα.

καληνυχτα... θα σας διαβασω αυριο..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι μπορει να τη διωξουν..ανετα..γιατι σου λεει να την κρατησουμε??αν μεινει εγκυος βαρος θα ειναι..ειναι και πολυ καλο μαγαζι μη χ%$^ω...εξαλλου αφορμες ζηταει να διωξει κοσμο ο αχρηστος...ΜΑΙΡΗ πολυ μου αρεσε η σαλοπετιτσα..αλλα εγω αν συνεχιζω να ψωνιζω θα με σφαξει αντρας καρδιτσα κ θα εχει δικιο..

Διαφημίσεις

δεν θελω να φυγω, αλλα πρεπει...

αυριο θα ερθει κ η κοπελα για τις δουλειες κ θα ξυπνησουμε απο το αγριο χαραμα.

καληνυχτα... θα σας διαβασω αυριο..

καληνυχτα!!!αυριο θα τα πουμε ετσι???θα μπω κ εγω ελπιζω...αν δε μου ξαναβγει κατι αλλο.......

ναι μπορει να τη διωξουν..ανετα..γιατι σου λεει να την κρατησουμε??αν μεινει εγκυος βαρος θα ειναι..ειναι και πολυ καλο μαγαζι μη χ%$^ω...εξαλλου αφορμες ζηταει να διωξει κοσμο ο αχρηστος...ΜΑΙΡΗ πολυ μου αρεσε η σαλοπετιτσα..αλλα εγω αν συνεχιζω να ψωνιζω θα με σφαξει αντρας καρδιτσα κ θα εχει δικιο..

η μεφη την αγορασε καλε!!!

εγω για την ωρα ψωνιζω μονο για την βαφτιση:D

καταλαβα,ωραια αφεντικα......

fCS8p3.png

εγω αυριο θα γινω η κοπελα για τις δουλειες κ θα ξυπνησω κ εγω νωρις..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ειναι πολυ ωραιο playmobil park θα μας παει ο Θανος αμα ειναι...να γινει καλα κ Χριστιανακι κ παμε..να εχω κανει κ οικονομιες να πληρωσω οτι διαλυσει ο ΟΣΑΜΑ..

αστα ρε Μαιρη μεγαλη πικρα..να χει τον πονο της κ να τρεχει στο ΙΚΑ επι 2 ωρες μετα της αποξιση να βρει γυναικολογο να τον πεισει να μη γραψει τι εγινε για την αδεια..και βρηκε εναν κ της εγραψε απλα αιμορραγειανα τα βρασω τα λεφτα σου αν δεν εισαι ανθρωπος...

Διαφημίσεις

μην ανυσηχεις μαρακι και εγω το κοριτσι για τις δουλειες θα μαι αλλα οοοοχι δε θα σηκωθω νωρις!μονο οταν ξυπνησει ο μπεμπης τελειωτικα!λοιπον κοριτσαρεςκαληνυχτα!κουτουλαω πανω στον υπολογιστη....τα λεμε αυριο!φιλια

αστα ρε Μαιρη μεγαλη πικρα..να χει τον πονο της κ να τρεχει στο ΙΚΑ επι 2 ωρες μετα της αποξιση να βρει γυναικολογο να τον πεισει να μη γραψει τι εγινε για την αδεια..και βρηκε εναν κ της εγραψε απλα αιμορραγειανα τα βρασω τα λεφτα σου αν δεν εισαι ανθρωπος...

:lol::lol::lol::lol:αυτο παει για το προηγουμενο μηνυμα...

αυτο το πραγμα με το ικα ποτε δεν το καταλαβα,ρε φιλε κανε τηςν δουλεια σου,εδωσε εναν ορκο....γινε ανθρωπος ρε ......

να μην συζητησω για αδειες και λεφτα λες και τα βαζουν απο την τσεπη τους......

fCS8p3.png

εκτος απο το σχολειο κ τους βαθμους κ ολα αυτα, νομιζω οτι παιζει ρολο κ η τυχη. μπορει να μην ειχα τους βαθμους, να μη πηρα πτυχιο, αλλα ειμαι πολυ καλυτερα απο κατι αλλα αστερια στο σχολειο.

εσυ κοριτσι μου εχεις την ομορφια σου ;)

εγω ειχα μια κολλητη ..... αυτη περασε παιδαγωγικο εγω ΤΕΙ τελειωμενα..δεν πηγα καν..την παιρνω τηλ. να βγουμε κ τι μου λεει το χαμενο??ακου Μαρια χιλια συγνωμη αλλα δε μπορω να κανω αλλη παρεα μαζι σου γιατι τωρα κανω παρεα με τους συμφητητες μου ΜΟΝΟ...οκ εμεινα μ*&%&*ας αλλα σκοτιστηκα κιολας..μετα απο 5 χρονια δουλευα και εβγαζα 250.000 και την πετυχα στον ΧΟΝΤΟ της Ερμου πωλητρια...δεν χαρηκα αλλα δε χαλαστηκα κιολας.

ε δεν ειμαστε καλα...ετσι σου'πε??? Καλα να παθει η βρωμιαρα....

τι μανουλα σου μαρη???εγκονι σου θα μπορουσα να μαι...αι σιχτιρ δεν ειναι να κανεις καλο....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για τετοιες περιπτωσεις λεω. ψωνιο δεν ημουν ποτε, ουτε διαβαστερη. στο παπαστρατειο ειχα ειδικοτητα βοηθ.μικροβιολογου. επειδη πηγαν οι φιλες μου, εγω βλεπω αιμα κ πεφτω τεζα, ολες λοιπον κυκλοφορουσαν στο διαλλειμα με τις ποδιες. γιατρινες ολες...ετοιμες...ε, συγνωμη θα βαλω κ κανα κουδουνι η ασχετιλα? σιγα την ειδικοτητα. κ μονο οσες ειχαν σοι μικροβιολ. χωθηκαν καπου.

βρε τα πτυχια ειναι για τους γονεις....τιποτα αλλο. Αν σου κοβει και θες, προχωρας, αν όχι...ντουβαρι.

Αντε καληνυχτα....μπανιαριστικα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...