Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 minutes ago, little miracle said:

Εγω κοριτσι μου διαφωνω λιγο με αυτο που λες, η μεταφορα βλαστοκυστεων δεν αξιζει οταν εχεις πολλα εμβρυα, αξιζει γενικως. εκτος αν εχεις λεφτα να κανεις πιο «αβεβαιες» εμβρυομεταφορες σε τριων ημερων και δεν σε επηρεαζει αυτο. Καλως η κακως οταν ενα εμβρυο δεν φτασει 5 ημερων στο εργαστηριο, ξερεις οτι ειχε απειροελαχιστες πιθανοτητες να φτασει και στην μητρα. Οποτε στην ουσια εχεις γλιτωσει μια εμβρυομεταφορα με το οικονομικο και ψυχολογικο κοστος που αυτη συνεπαγεται. Δεν ειναι τυχαιο που πλεον ολη η ιατρικη κοινοτητα εχει στραφει στις βλαστοκυστες και μονο σε πειριπτωση επανειλημμενων αποτυχιων (καποιοι γιατροι) θα σκεφτουν και το ενδεχομενο τριων ημερων. Κι ο μονος αλλος λογος που θα επιλεγει ειναι η περιπτωση να μην φτανουν ποτε βλαστοκυστες. Και στην Αμερικη που λες παντως με βλαστοκυστες κινουνται. Εγω απορω και με ολα αυτα τα τριδυμα και τετραδυμα, που διαβαζω οτι ειναι απο μεταφορες βλαστοκυστεων (και συνηθως σε νεες γυναικες). Κι απορω υπο την εννοια οτι γιατι ρισκαρουν με κυησεις τοσο υψηλου κινδυνου; λες κι ειναι κατι σαν μοδα για να το παιζεις μετα η ινφλουενσερ του ινσταγκραμ με τα τετραδυμα. Πχ με αυτη τη λογικη και πρακτικη των Αμερικανων, διαφωνω καθετα.

Το έχω ακούσει και εγώ πάντως αυτό για τα τρίτης ημέρας. Έχω γνωστή στον κύκλο μου που τις έβαλαν  δύο 3 ημερών και πιάσανε και τα δύο. Αυτό που τις είχε πει είναι ότι πάντα στην μήτρα είναι καλύτερα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ρε Παυλίτο άναψε μια λαμπάδα στο μπόι της Μέφης

Kimi : φτηνά θα σου βγει!

in Kimi's mind. καλα..μεσα πρεπει να ειναι, αλλα θα διαβαζει, κ δεν θα προλαβαινει να γραψει.

να ειναι καλα τα μωρουλινια σας παντα....

ελα κοριτσακι μου...δες να θυμηθεις...

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=184&page=35

δεν σε πιστευω!!!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Καλέ ούτε τα φλας δεν τους πτοήσαν.

Την επόμενη φορά θα ανεβάσω βίντεο-να ακουσετε και τη μουσική υπόκρουση!

:P:p:-P

Ρε Αλέκα δεν έλεγες τίποτα άλλο;;;Ήρθε και θέλει να δεί στον υπολογιστή αποτελέσματα!!!Καληνύχτα και Μαριάνθη σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να έχω δίκιο!!!!!

καλο βολι!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αχχχ οντως ειναι ομορφος ο ατιμος...λοιπον με πεισατε...απο αυριο θα εντατικοποιησω λιγο τις προσπαθειες...

Παω να την πεσω τωρα ομως γιατι ψοφησα σημερα παλι και αυριο περιμενω επισκεψεις...

Ειχε δεν ειχε ο ανωμαλος παλι σημερα χαρηκε...

Σε λιγο που θα μπει η κιμι το τι μπινελικια εχει να ριξει δεν λεγεται...Σας φιλω ολες σταυρωτα!!!

Μαριανθη ΤΩΡΑ!

ασε τα αυριο κ μεθαυριο κ αντιμεθαυριο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κανω και το τελευταιο μου τσιγαρακι κατω απο απορροφητηρα και παω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Κανω και το τελευταιο μου τσιγαρακι κατω απο απορροφητηρα και παω....

παω κ εγω τοτε στο μπαλκονι.

τζια ερχεσαι? αντε μαρη που στριβεις κ μια ωρα...καλλιτεχνιες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

καληνυχτα γλυκες μου....

221882cb0gkyh7q4.gif

παω κ εγω τοτε στο μπαλκονι.

τζια ερχεσαι? αντε μαρη που στριβεις κ μια ωρα...καλλιτεχνιες...

μπα δεν καπνιζω άλλο-πέρασα το επιτρεπόμενο όριο- ή μήπως επειδή πέρασε 12 η ώρα να τα μετρήσω στην αυριανή-αλλά αυριο πάλι Κυριακή γιορτή και σχόλη θα πάμε για καφέ να έχω καλό υπόλοιπο!

byXKp2.png

μεφη να συναντηθουν οι πρακτορες....πλακα θα εχει ασε που μπορει να γνωριζονται......

κοριτσακια μου παω γιατι ξυπνησε για μαμ....

αντε καλομας βολι...........................

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...