Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιταξε...αν μπορουσα να φαω ολα αυτα που ελεγα στην εγκυμοσυνη αυτα τα νουμερα δεν θα τα εβλεπα ουτε στο ονειρο μου...αλλα λογω θηλασμου εχω αποκλεισει τα γλυκα και ενα σωρο αλλα πραγματα οποτε η μπεμπα μου ειναι η διαιτολογος μου!!!!!!!!!:-P:-P

και εγω δικο μου γαλα του δινω αλλα το παιδι ειναι παντος καιρου!!!δεν εχει προβληματα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κατω απο 60 κιλα που πηγα μια φορα που ειχα χωρισει με το γιωργακι μου δεν εχω πεσει κατω απο τα 68-70!!72 εμεινα εγκυος 93 εφτασα και τωρα ειμαι 82 ακατεβατα κιολας λογο του οτι εχω τσακισει κατι βαζακια μερεντα!!!λογω χαλια ψιχολογιας

ασπούλα και εγω σημερα είμαι down. Μου την έχει δωσει που με έχουν εγαταλειψει όλοι στο έλεος του θεού. Είπαμε στο πρωτο παιδι σε βοηθανε, στο δευτερο σε αγνούν!!! Έστι νιωθω τουλάχιστον!!

Αλλά τι έχω κρυψει τις Μερέντα τις ρημαδες!!!;) Στεναχωριεμαι που έχω κλεισει και το Αγγελάκι μου μέσα.... τελικά το καλοκαιρι που ειχα γεννησει τον πρωτο ήταν πιο ωραια εποχή και ας αναγκαζόμουν να γάλω έξω μπρτασακια!!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μην στενοχωριεσαι βρε αλεκακι!!!!εδωμεσα εχουμε η μια την αλλη!!!πραγματικα οταν μιλαω μαζι σας νιωθω τελεια!!!

κοιτα τωρα ηρθε η μανα μου κατω και ειδε που εγραφα για τα mothercare και αρχισε μα καλα εχει ρουχα το παιδι δε χρειαζεται!!!αρα καλυτερα να μην με βοηθανε....θελω την ησυχια μου και την εχω μονο με τπον αντρα μου και το παιδακι μας!!

ξεχασα οσο για το γουτσου γουτσου,εχω δεν περιμενα τισ 40 μερες που μου ειπε η γιατρος και καλα να παθω...πεθανα στον πονο και δεν εγινε και κανονικα κανονικα γιατι μιλαμε για ποοοοοονοο!!!χαρα ο αντρουλης....!!πωπω λεει παρθενα μου εγινες!!!

..πεθανα στον πονο και δεν εγινε και κανονικα κανονικα γιατι μιλαμε για ποοοοοονοο!!!χαρα ο αντρουλης....!!πωπω λεει παρθενα μου εγινες!!!

:-P:-P:-P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

βρε ιωαννα μου προχθες το διαβασα και ειδα πως ελεγε οτι δεν στελνει...τι να πω???και ειχα μια παραγγελια μουουουουρλια!!!!αλλα τελικα μου πουν τα κοριτσια που να μπω και ποσο μεταφορικα και τα λοιπα θα ψωνισω στο αγορακι μουτ για τα χριστουγεννα!!τι ετσι θα το αφησω???σου ευχομαι να σου βγει καλο το καροτσακι!!!!κοκκινο τελειο χρωμα!!!αλλα ο αντρας σου πως το δεχτηκε????:tongue::tongue:

Η εναλλακτική ήταν κίτρινο οπότε ...

3qg3p2.png qfe4p2.png

Θεανώ απ΄ότι βλέπω ξανά προς τη δόξα τραβάς!!ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ!!!!!!

Κορίτσια έχω ερωτήσεις

Με την πιπίλα τι κάνουμε? Επηρρεάζει το θηλασμό? Εμείς είμαστε 8 ημερών και της έδωσα γιατί μας είχε ξύπνιους μέχρι τις 7:30 το πρωί και είχε κάνει πιπίλα τις πληγωμένες θηλές μου....σνιφφφ

Επίσης μετά την καισαρική τι γίνεται με το θέμα τουαλέτα της μαμάς?

byXKp2.png

Ασπα τα μεταφορικά είναι 14-15 ? σε κάθε παραγγελία + 2 ? το κιλό.

Θα προσέξεις όμως μη σου κάνουν λάθος όταν σου στείλουν το λογαριασμό -σε εμένα χρεώσαν 30 λίρες παραπάνω στα μεταφορικά και ευτυχώς το κατάλαβα, το έκανα θέμα και μου είπαν ότι έκανε λάθος το σύστημα. Τώρα περιμένω να μου τα επιστρέψουν....

byXKp2.png

Ασπα τα μεταφορικά είναι 14-15 ? σε κάθε παραγγελία + 2 ? το κιλό.

Θα προσέξεις όμως μη σου κάνουν λάθος όταν σου στείλουν το λογαριασμό -σε εμένα χρεώσαν 30 λίρες παραπάνω στα μεταφορικά και ευτυχώς το κατάλαβα, το έκανα θέμα και μου είπαν ότι έκανε λάθος το σύστημα. Τώρα περιμένω να μου τα επιστρέψουν....

βρε τζια μου πως πληρωνεις??α και τα μεταφορικα τα πληρωνεις απευθειας η οταν ερθουν?και αν εχω παραπονο απο λαθος που τυχον γινει που απευθυνομαι???και [ποσες μερες κανουν να ερθουν?

Διαφημίσεις

Θεανώ απ΄ότι βλέπω ξανά προς τη δόξα τραβάς!!ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ!!!!!!

Κορίτσια έχω ερωτήσεις

Με την πιπίλα τι κάνουμε? Επηρρεάζει το θηλασμό? Εμείς είμαστε 8 ημερών και της έδωσα γιατί μας είχε ξύπνιους μέχρι τις 7:30 το πρωί και είχε κάνει πιπίλα τις πληγωμένες θηλές μου....σνιφφφ

Επίσης μετά την καισαρική τι γίνεται με το θέμα τουαλέτα της μαμάς?

εμενα ο παιδιατρος ειπε να μην της δωσουμε καθολου γιατι θα υπαρξη συγχυση θηλων ,θα στνηθισει και δεν θα πιανει την θηλη μετα.οποτε παει περιπατο ο θηλασμος

iMLpp3.png

πηρα τη παιδιατρος μας και μου ειπε να περιμενω 4 μερες και αν δεν κανει κακα μετα υποθετο..μα καλα 4 μερες???θα σκασει το παιδι!!δε μπορω να το ακουω να υποφερει!Sos!!!

Εμάς η μπέμπα κάνει κάθε δύο με τρεις μέρες και ο γιατρ'ος μου ε'ιπε ότι δεν πειράζει και δεν της δίνουμε τίποτα άλλο

3qg3p2.png qfe4p2.png

SoS Η μπέμπα μας έχει συνάχι. Εκτός από τον φυσιολογικό ορό μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο?

νομιζω πως οχι ιωαννα μου.....δεν ρωτας και τον παιδιατρο ομως??εσας δεν ποναει που κανει τοσες μερες να κανει κακα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...