-
Από την διαχείριση / Admin news
-
22 minutes ago, little miracle said:
Εγω κοριτσι μου διαφωνω λιγο με αυτο που λες, η μεταφορα βλαστοκυστεων δεν αξιζει οταν εχεις πολλα εμβρυα, αξιζει γενικως. εκτος αν εχεις λεφτα να κανεις πιο «αβεβαιες» εμβρυομεταφορες σε τριων ημερων και δεν σε επηρεαζει αυτο. Καλως η κακως οταν ενα εμβρυο δεν φτασει 5 ημερων στο εργαστηριο, ξερεις οτι ειχε απειροελαχιστες πιθανοτητες να φτασει και στην μητρα. Οποτε στην ουσια εχεις γλιτωσει μια εμβρυομεταφορα με το οικονομικο και ψυχολογικο κοστος που αυτη συνεπαγεται. Δεν ειναι τυχαιο που πλεον ολη η ιατρικη κοινοτητα εχει στραφει στις βλαστοκυστες και μονο σε πειριπτωση επανειλημμενων αποτυχιων (καποιοι γιατροι) θα σκεφτουν και το ενδεχομενο τριων ημερων. Κι ο μονος αλλος λογος που θα επιλεγει ειναι η περιπτωση να μην φτανουν ποτε βλαστοκυστες. Και στην Αμερικη που λες παντως με βλαστοκυστες κινουνται. Εγω απορω και με ολα αυτα τα τριδυμα και τετραδυμα, που διαβαζω οτι ειναι απο μεταφορες βλαστοκυστεων (και συνηθως σε νεες γυναικες). Κι απορω υπο την εννοια οτι γιατι ρισκαρουν με κυησεις τοσο υψηλου κινδυνου; λες κι ειναι κατι σαν μοδα για να το παιζεις μετα η ινφλουενσερ του ινσταγκραμ με τα τετραδυμα. Πχ με αυτη τη λογικη και πρακτικη των Αμερικανων, διαφωνω καθετα.
Το έχω ακούσει και εγώ πάντως αυτό για τα τρίτης ημέρας. Έχω γνωστή στον κύκλο μου που τις έβαλαν δύο 3 ημερών και πιάσανε και τα δύο. Αυτό που τις είχε πει είναι ότι πάντα στην μήτρα είναι καλύτερα.
-
Cafe Νοέμβριος 2009
-
Θέματα
-
- 9.865 απαντήσεις
- 1.060.575 εμφανίσεις
-
- 969 απαντήσεις
- 488.691 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 137.680 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.193.040 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.400 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.965 απαντήσεις
- 87.559 εμφανίσεις
-
- 9.865 απαντήσεις
- 1.060.559 εμφανίσεις
-
- 1.081 απαντήσεις
- 116.176 εμφανίσεις
-
- 1.901 απαντήσεις
- 249.076 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 69
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.034 απαντήσεις
- 66.758 εμφανίσεις
-
- 969 απαντήσεις
- 488.691 εμφανίσεις
-
- 28.320 απαντήσεις
- 3.563.895 εμφανίσεις
-
- 593 απαντήσεις
- 187.925 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 155 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 11.309 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα