Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 minutes ago, little miracle said:

Εγω κοριτσι μου διαφωνω λιγο με αυτο που λες, η μεταφορα βλαστοκυστεων δεν αξιζει οταν εχεις πολλα εμβρυα, αξιζει γενικως. εκτος αν εχεις λεφτα να κανεις πιο «αβεβαιες» εμβρυομεταφορες σε τριων ημερων και δεν σε επηρεαζει αυτο. Καλως η κακως οταν ενα εμβρυο δεν φτασει 5 ημερων στο εργαστηριο, ξερεις οτι ειχε απειροελαχιστες πιθανοτητες να φτασει και στην μητρα. Οποτε στην ουσια εχεις γλιτωσει μια εμβρυομεταφορα με το οικονομικο και ψυχολογικο κοστος που αυτη συνεπαγεται. Δεν ειναι τυχαιο που πλεον ολη η ιατρικη κοινοτητα εχει στραφει στις βλαστοκυστες και μονο σε πειριπτωση επανειλημμενων αποτυχιων (καποιοι γιατροι) θα σκεφτουν και το ενδεχομενο τριων ημερων. Κι ο μονος αλλος λογος που θα επιλεγει ειναι η περιπτωση να μην φτανουν ποτε βλαστοκυστες. Και στην Αμερικη που λες παντως με βλαστοκυστες κινουνται. Εγω απορω και με ολα αυτα τα τριδυμα και τετραδυμα, που διαβαζω οτι ειναι απο μεταφορες βλαστοκυστεων (και συνηθως σε νεες γυναικες). Κι απορω υπο την εννοια οτι γιατι ρισκαρουν με κυησεις τοσο υψηλου κινδυνου; λες κι ειναι κατι σαν μοδα για να το παιζεις μετα η ινφλουενσερ του ινσταγκραμ με τα τετραδυμα. Πχ με αυτη τη λογικη και πρακτικη των Αμερικανων, διαφωνω καθετα.

Το έχω ακούσει και εγώ πάντως αυτό για τα τρίτης ημέρας. Έχω γνωστή στον κύκλο μου που τις έβαλαν  δύο 3 ημερών και πιάσανε και τα δύο. Αυτό που τις είχε πει είναι ότι πάντα στην μήτρα είναι καλύτερα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥ!!!!

Απο τί εξαρτάται ο θηλασμός;;;Από τις ορμόνες.

Από τι εξαρτάται το σεξ;;;;Από τις ορμόνες.

Είναι αλληλένδυτα!Πήγαινε τώρα μέσα και κάντο με το ζόρι μπας και στρώσουν όλες οι ορμόνες και κατέβει το γάλα!!Σοβαρά τώρα μπορεί να έχει σχέση::Σου λέει ο οργανισμός,την στιγμή που κοιμούνται οι μεν,νύσταξαν και οι δε!!!!!

Τι αλλο θα πεις για να την πεισεις??:D Ο αντρας σου που ειναι μαρη???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κανει...για να μιλαω μαζι σας και για να λυνω τις αποριες μου στο καφε του θηλασμου :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

υπαρχει και αλλη λυση...καντου δωρο ενα λαπ τοπ.........ετσι και μαζι θα ειστε και την ηρεμια σου θα εχεις....χιχιχι

εμενα καθετε διπλα μου και κατεβαζει ταινιες....ουτε διαμαρτυρετε......βεβαια απο κλεφτες ματιε που του ριχνω ....δεν βλεπω να με αφηνει ηρεμη για πολυ..........

iMLpp3.png

Δεν σε ψεκαζε???? Τα ξεχασες μαρη τα χαιρια σου???? Που μπηκες να γεννησεις και μπηκε μια φιλη σου να μας ενημερωσει και μας ειπε ότι με το ζορι κρατηθηκατε στο κρεβατι του πονου????

αχαχαχαχαχχαχα...εγω τοτε ετρεχα μαλλον παλι με τα βυζια μου γιατι αυτα δεν τα θυμαμαι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

υπαρχει και αλλη λυση...καντου δωρο ενα λαπ τοπ.........ετσι και μαζι θα ειστε και την ηρεμια σου θα εχεις....χιχιχι

εμενα καθετε διπλα μου και κατεβαζει ταινιες....ουτε διαμαρτυρετε......βεβαια απο κλεφτες ματιε που του ριχνω ....δεν βλεπω να με αφηνει ηρεμη για πολυ..........

βρε Θεανουλι....εσυ δε μπαινεις και τοσο συχνα....Εμενα κοντευει να με στειλει όλη μερα μεσα.....
αχαχαχαχαχχαχα...εγω τοτε ετρεχα μαλλον παλι με τα βυζια μου γιατι αυτα δεν τα θυμαμαι :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι βρε...ειχες αργησει να ξανμπεις...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι ρε φιλεναδα αλλα εγω ειχα να ποτισω το χωραφακι μου 10 μηνες....τοση ξηρασια ....ε ελεος/......

Σωστό και αυτό

Είναι αλληλένδυτα!Πήγαινε τώρα μέσα και κάντο με το ζόρι μπας και στρώσουν όλες οι ορμόνες και κατέβει το γάλα!!Σοβαρά τώρα μπορεί να έχει σχέση::Σου λέει ο οργανισμός,την στιγμή που κοιμούνται οι μεν,νύσταξαν και οι δε!!!!!

Ρε λες να την έψησες????Τη χτύπησες στο αδύνατο σημείο!

αυτο λεω...

α, καλα... προσταγλαδινες λεγονται? να ξερω δλδ..

Εμείς καλές στη θεωρία-εσύ στην πράξη!

byXKp2.png

Βρες το μου δημοσιευμενο και σου υποσχομαι οτι θα γινω δευτερο ομορφακι...οχι ομως να ξεσκ@στω και τζαμπα...

Εχμμμ...αν του κανω δωρο λαπτοπ τις τσοντες δεν τις γλιτωνω...καπου θα πρεπει να ξεσπαει και αυτος ο Χριστιανος...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Κοιτσαρες...σας αφηνω με βαρια καρδια.....Αλλα πρεπει να μπανιαριστω γιατι με τις επισκεψεις σημερα ειμαι μια βρωμιαρα.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλεκακι μου δεν μπαινω τοσο συχνα γιατι ειαι με ενα βυζι απεξω και ενα μωρο στην αγκαλι....σου λεει αν της πω τιποτα θα μου φορεσει το μωρο καπελο....ενω τωρα που ειμαστε οι 2 μας????ευκαιριαπρος εκμεταλλευση....χιχιχιχι

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Στο προ-πο καφέ-μπαρ,πιτσαρία,φασφουντάδικο με τους κολλητούς του!!!

ιιιιιι...παρ΄τον να ερθει γρηγορα. Πες του κατι θυμηθηκες ;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλεκακι μου δεν μπαινω τοσο συχνα γιατι ειαι με ενα βυζι απεξω και ενα μωρο στην αγκαλι....σου λεει αν της πω τιποτα θα μου φορεσει το μωρο καπελο....ενω τωρα που ειμαστε οι 2 μας????ευκαιριαπρος εκμεταλλευση....χιχιχιχι

εχεις και εσυ τα δικια σου!!!!!:P

221882cb0gkyh7q4.gif

Δεν σε ψεκαζε???? Τα ξεχασες μαρη τα χαιρια σου???? Που μπηκες να γεννησεις και μπηκε μια φιλη σου να μας ενημερωσει και μας ειπε ότι με το ζορι κρατηθηκατε στο κρεβατι του πονου????

ιιιιιιιιιιι...καλα που δεν ειχα ιντερνετ να μαθαινω τις πομπες της!

που τα σκεφτεσαι ολα αυτη μαρη???/

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...