Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MarStam είπε:

Εκεί έχουμε καταλήξει κ εμείς. Κακά ωάρια. Τουλάχιστον αυτό μου λένε όλοι, μένω εύκολα εγκυος και έχω καλές μετρήσεις γενικά. Δλδ τα καλά ωαρια κοιμούνται σαν να λέμε...

Απλά ανησυχώ γενικά, αν δεν καταφέρω να βγάλω ούτε ένα καλό? Θα προσπαθώ ξανά και ξανά?

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πως εφόσον είμαι γόνιμη θα έχω σύντομα επιτυχία, αλλά κατάπια την πρώτη αποβολη και είχα χαρεί τόσο με τις 2 επόμενες τόσο σύντομες εγκυμοσύνες που πάλι η κατάληξη ήταν η ίδια.. Φοβάμαι να ελπίζω...

Αφού καταλήγεις ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων στην επόμενη προσπάθεια πήγαινε για βλαστοκύστες και προεμφυτευτικό… θα πετύχεις!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω λεω να τα γραψουμε πιο αναλυτικα μπας και βρουμε και καμια δουλεια στα ροζ τηλεφωνα...:D

Εγω όταν τα εφτιαξα με το Νικο ηταν 97 κιλα και σε δυο εβδομαδες ειχε παει 92....:cool:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!;)

μηπως γιαυτο δεν ειμαστε φιτ?

καλα ειστε οργια παει και τελειωσε....

Δεν αφηνετε ανθρωπο να αγιασει........

θες να αγιασεις ρε θεανουλα? δεν ξερεις τι χανεις...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον εμεις με τον Γιωργο ειχαμε να ερθουμε σε επαφες τριτου τυπουγια 3 μηνες......οταν ημουν πελλοπονησο και αυτος εβρο....ε μετα δεν αντεξε ηρθε και με ζητησε......βρε τι σου κανει η στερηση ε???????

Καλα εσυ περιμενες πρωτα να σε ζητησει και μετα να του κατσεις?!??!?!Ημαρτον Παναγια μου:tongue::tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Λοιπον εμεις με τον Γιωργο ειχαμε να ερθουμε σε επαφες τριτου τυπουγια 3 μηνες......οταν ημουν πελλοπονησο και αυτος εβρο....ε μετα δεν αντεξε ηρθε και με ζητησε......βρε τι σου κανει η στερηση ε???????

παει και αυτη...την πηρε η κατω βολτα :tongue::tongue::tongue:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!;)

..

αμ πως φευγουν νομιζεις τα κιλα??? Κολυμβητηριο και αηδιες....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

;););)καλησπερα δεν ειπα ε?καλησπερα!!!!!

Μαριανθη τρωγοντας ερχετε η ορεξη...................και μην ξεχνας....ο καναπες στο σαλονι περα απο το να βλεπουμε τηλεοραση κανει και για αλλα πραγματα:o:o:o:o:o:o:o

iMLpp3.png

Καλα εσυ περιμενες πρωτα να σε ζητησει και μετα να του κατσεις?!??!?!Ημαρτον Παναγια μου:tongue::tongue::tongue:

Μαρη....αφου σου λεει ειχαν επαφες....αλλα εμεναν χωρια... hello!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!;)

θες να αγιασεις ρε θεανουλα? δεν ξερεις τι χανεις...

Δηλαδη εσυ τι αλλο θες να κανεις για να εισαι φιτ ρε Ελενη?!?!?!?Να κρεμιεσαι απο τον πολυελαιο σαν να παιζεις σε ταινια του Ταρζαν?!?!?!?!:lol::lol::lol::lol:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Μαριανθη τρωγοντας ερχετε η ορεξη...................και μην ξεχνας....ο καναπες στο σαλονι περα απο το να βλεπουμε τηλεοραση κανει και για αλλα πραγματα:o:o:o:o:o:o:o

δεν την πηρε απλως...τη σηκωσε και όλας.....:P:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα ειστε οργια παει και τελειωσε....

Δεν αφηνετε ανθρωπο να αγιασει........

Για πες μας εσύ σουσουραδίτσα που δεν πρόλαβες να σαραντήσεις και ξεκίνησες το σπορ και εγώ ήμουν ετοιμόγεννη και ο αντρούλης μου δε με ψέκαζε με προσταγλαδίνες....

byXKp2.png

Ναι κανει...για να μιλαω μαζι σας και για να λυνω τις αποριες μου στο καφε του θηλασμου :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Για πες μας εσύ σουσουραδίτσα που δεν πρόλαβες να σαραντήσεις και ξεκίνησες το σπορ και εγώ ήμουν ετοιμόγεννη και ο αντρούλης μου δε με ψέκαζε με προσταγλαδίνες....

ναι ρε φιλεναδα αλλα εγω ειχα να ποτισω το χωραφακι μου 10 μηνες....τοση ξηρασια ....ε ελεος/......

iMLpp3.png

παει και αυτη...την πηρε η κατω βολτα :tongue::tongue::tongue:

αμ πως φευγουν νομιζεις τα κιλα??? Κολυμβητηριο και αηδιες....

ποσο μωρη πια????????????? να κοιμηθω κ μια σταλα?

ο καναπες..ξερετε επι του καναπεως δλδ..., το χαλί, αχ θυμαμαι, εγκαυματα ειχε παθει η πλατουλα μου, κ ηταν κ χειροποιητο! αφου με ρωταγε η μανα μου, γιατι πας ετσι, κ της ελεγα σαβουρδιαστηκα στη σκαλα. να σου παρω μια στρατα? μου ελεγε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Δεν σε ψεκαζε???? Τα ξεχασες μαρη τα χαιρια σου???? Που μπηκες να γεννησεις και μπηκε μια φιλη σου να μας ενημερωσει και μας ειπε ότι με το ζορι κρατηθηκατε στο κρεβατι του πονου????

221882cb0gkyh7q4.gif

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥ!!!!

Απο τί εξαρτάται ο θηλασμός;;;Από τις ορμόνες.

Από τι εξαρτάται το σεξ;;;;Από τις ορμόνες.

Είναι αλληλένδυτα!Πήγαινε τώρα μέσα και κάντο με το ζόρι μπας και στρώσουν όλες οι ορμόνες και κατέβει το γάλα!!Σοβαρά τώρα μπορεί να έχει σχέση::Σου λέει ο οργανισμός,την στιγμή που κοιμούνται οι μεν,νύσταξαν και οι δε!!!!!

Δηλαδη εσυ τι αλλο θες να κανεις για να εισαι φιτ ρε Ελενη?!?!?!?Να κρεμιεσαι απο τον πολυελαιο σαν να παιζεις σε ταινια του Ταρζαν?!?!?!?!:lol::lol::lol::lol:

αυτο λεω...

α, καλα... προσταγλαδινες λεγονται? να ξερω δλδ..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...