Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλησπέρα ενώ σας διαβάζω πολύ καιρό δεν έπαιρνα θάρρος να γράψω και να ρωτήσω καμιά φορά για τυχόν απορίες που έχω ,γιατί πέρα από τους γιατρούς πάντοτε πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία και η εμπειρία αυτών που έχουν βιώσει όλα αυτά από πρώτο χέρι.Για μένα η εξωσωματική είναι κάτι πολύ άγνωστο και μη επιθυμητό και ο λόγος που ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας είναι η ηλικία μου.Μου έχει δωθεί ένα πρωτόκολλο το οποίο περιλαμβάνει για 5 μέρες clomiphene 2 την ημέρα και μια  ένεση mediofert 150 από προχτές που μου τα είπαν έπαθα κατάθλιψη και μεγάλη φοβία γιατί φοβάμαι πως θα επιδράσουν αυτά στο σύστημα μου γενικά ,δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος συγχωρέστε με για την μεγάλη ανάρτηση.

Να μην ανχωνεσε ότι απορία θες μπορείς να την ρωτήσεις. Δεν υπάρχει επίδραση στο σύστημα γενικότερα γι'αυτό να μην ανχωνεσε . Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει πάθει τίποτα . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ που'ναι τα χρονια τα παλια.....Που καναμε ταμα να σηκωθουμε απο το κρεβατι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ξερω ρε Μεφη αλλα αφου δεν μου κανει κουκου τι να κανω!?!?!?!:(:(:(

Μονο τα χαπια της ομορφακια με σωζουν και δεν μου τα λεει η ρουφιανα...θελει να ποτιζει μονο αυτη νυχτα μερα...:tongue::tongue::tongue:

Πραγματικά σε καταλαβαίνω γιατί τα ίδια έκανα και γω΄!

Τότε ήξερες να κάνεις και τέτοια,τώρα δεν μπορεις να κάνεις κάτι έτσι βρε,για τον φουκαριάρη τον γάμο σου;;;;

σταματα εχεις δικιο και το ξερω...και το ξερει και εκεινος..οχι μονο τετοια εκανα αλλα και πολλα αλλα...ασε γαμ@σετα εχω γινει χειροτερη απο γρια...αυτο το σουτιεν του θηλασμου το βλεπω και μου πεφτει αυτοματα...μετα κοιταω και την κοιλια μου και δεν σηκωνεται η ορεξη ουτε με γερανο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ανωμαλεεεε?? Πηγαινε για υπνο, εχεις εκκλησια αυριο!

χαχαχαχαχαχα!!!!!:lol::lol::lol::lol:

waWmp3.png

9LyAp3.png

αχ που'ναι τα χρονια τα παλια.....Που καναμε ταμα να σηκωθουμε απο το κρεβατι....

Μεγάλη κουβέντα.....Ο άντρας μου ήταν ο μοναδικός που τα έφτιαξα μόνο για το σεξ και τώρα δες τα αποτελέσματα!!!!

Διαφημίσεις

Εδω δεν κανω τα ομαλα πραγματα θα ξερω τα ανωμαλα ρε...ασε να μας πουν η Αλεκα και το Ομορφακι...που το κατεχουν το αθλημα...λοιπον?!?!?!?:tongue::tongue:

το εχω δηλωσει. μονο με εναν εχω παει.. κ τον παντρευτηκα. μη περιμενετε πολλα απο μενα.

Τελος χρόνου!!!!

Το καθυστερησα μιση ωρα,παω να ξεραθω αγκαλια με την σαυρα μου!!!!

Καληνύχτες!!!

καληνυχτα ελενιτσα...

α μαρη ρουφιανα.....οργιαζεις στο γραπτο λογο......Μονο στη συναντηση ησουν ντροπαλουλα....Θα σου πω εγω την αλλη φορα.....Εχει χαρη που ντρεπομουν στο περιπτερο να σου φερω προφυλακτικα....

θες να κανω κ το 4ο??? θα τα εχει ξερανει κ ο ηλιος, σιγουρη επιτυχια!

Tι αργώ. Έχω βγάλει φωτο τον ωραίο κοιμωμένο στο πουφ-εδώ θα ήμουν διαφορετικά?Ούτε ταινία ούτε τπτ

για στειλτον...

Περιττο να πω οτι θα φαμε πολυ ξεχεσμα αρχικα απο κιμι και κατα δευτερον απο τις πρωινες που θα εχουν να διαβασουν τοσες σελιδες...

Καληνυχτα ελενιτσα...να μας φιλησεις την σαυριτσα σου :ΡΡΡ

κ εγω αυτο σκεφτομουν! σε καλυψα στη παραθεση???

Το ίδιο και εμείς!!Καθόταν με αυτόν που έχει το Ρόδον στην Ξάνθη και πήγα και του μίλησα και ήταν εκεί και ο άντρας μου!!Γκούρλα εγώ άρχισα να τον δουλεύω τον δικό μου και αυτός μου λέει οτι του την έπεσα!!Οτι τον είχα στο φτύσιμο 6 μηνες δεν το θυμάται!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ωραίο θέμα πιάσατε!!Μ'εχετε αφήσει όλη την ημέρα μόνη μου να κάνω τον φύλακα στο καφέ και τώρα σας ήρθε να κουβεντιάσετε τα πικάντικα!!!!

Εγώ λέω να κάνουμε άλλο διαγωνισμό!!Πόσο ήταν το΄μεγαλύτερο

διάστημα χωρίς σεξ;;;;Σε νορμάλ συνθήκες(όχι εγκυμοσύνη).Πιστέψτε με θα σας φάω λάχανο όλες!!ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

μολις παντρευτηκα 2 βδομαδες νομιζω.

μεσημεριανος υπνος, κ ο αλλος να γυρναει απο την αλλη, κ εγω να σκεφτομαι οτι τα γεμιστα με τσακισαν αλλα παραηταν κ αφροδισιακα.

ο διαλογος ηταν.

Ε- μπα? προλαβες κ βρηκες αλλη???

Π- τι εννοεις???

Ε- οτι μολις παντρευτηκαμε κ μας γυρνας πλατη...

Π- κ τι θες να σου πω? οτι εχω βγαλει ενα σπυρι στο πουλι μου κ δεν μπορω???

Αυτο ξαναπεστο..και δεν της το εχεις οταν την βλεπεις απο κοντα την ρουφιανα...:tongue:

κρυφο ταλεντο...

μαζι με τοσα αλλα...

Χμμμ για να θυμηθω...συνηθως 2 μερες γιατι πριν μεινω εγκυος δεν με αφηνε σε χλωρο κλαρι...μετα αρχισε η κατρακυλα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παυλος:Δεν εχεις να πεις τπτ??

Μαριανθη:τι να πω αγαπη μου μιλαω με τα κοριτσια

Παυλος:.........(πηγε τουαλετα δεν ειπε ουτε καληνυχτα εκλεισε πορτα και πηγε για υπνο...) απο την σταση μαλλον θυμωσε :tongue::tongue:

ελα ρε... δεν νομιζω...

αντε..κανε λιγο σεξ, να σε συγχωρισει!

Πρώτα να απαντήσει η ομορφάκια και μετά να κλείσουμε το διαγωνισμό!

δεν μ'αφηνουν τα δρομολογια...μια κλαιει η χριστ. μια ο μικρουλης.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ανάλογα με την κατάληξη!χιχιχιχιχι!!!!

α μαρη αμαζονα και εσυ!!!!!!!

σταματα εχεις δικιο και το ξερω...και το ξερει και εκεινος..οχι μονο τετοια εκανα αλλα και πολλα αλλα...ασε γαμ@σετα εχω γινει χειροτερη απο γρια...αυτο το σουτιεν του θηλασμου το βλεπω και μου πεφτει αυτοματα...μετα κοιταω και την κοιλια μου και δεν σηκωνεται η ορεξη ουτε με γερανο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α καλα...και εγω αυτο το σουτιεν θηλασμου το σιχαινομαι....Αν και δεν θηλασα, το εβαλα τις πρωτες δυο εβδομαδες μην εχω κανα ατυχημα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα θυμαμαι οτι μετα απο τα ολονυκτια οργια τα μαλλια μου απο πισω ηταν σαν σφιγκοφωλια...πως το καταφερναμε αυτο ουτε τωρα το εχω καταλαβει...ασε που μου δαγκωνε με τοση μανια το πιγουνι μου που οταν κατεβαινα Αθηνα μετα απο Σ-Κ στην Θεσ/νικη ημουν μελανιασμενη και ξεφλουδισμενη...αχχχχ ωραιες εποχες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

μεσημεριανος υπνος, κ ο αλλος να γυρναει απο την αλλη, κ εγω να σκεφτομαι οτι τα γεμιστα με τσακισαν αλλα παραηταν κ αφροδισιακα.

ο διαλογος ηταν.

Ε- μπα? προλαβες κ βρηκες αλλη???

Π- τι εννοεις???

Ε- οτι μολις παντρευτηκαμε κ μας γυρνας πλατη...

Π- κ τι θες να σου πω? οτι εχω βγαλει ενα σπυρι στο πουλι μου κ δεν μπορω???.

αχ τον δολιο....:-P:-P:-P:-P

221882cb0gkyh7q4.gif

Πλακα πλακα πρεπει να το παρω αλλιως...βεβαια ολο αυτο λεω και οταν ερχεται η ωρα λεω..."ελα μωρε και αυριο μερα ειναι"... :ΡΡΡ

αααα... μη το λες ποτε αυτο! μη χανετε χρονο!

καλε υποταση παθαιναμε... για να σηκωθουμε για κατουρημα ζαλιζομασταν... οταν δεν ειχαμε παιδια αυτα...

χαχαχαχαχαχα!!!!!:lol::lol::lol::lol:

μη κοιτιεσαι. εγω αν κοιταχτω οντως ουτε με γερανο.

Μεγάλη κουβέντα.....Ο άντρας μου ήταν ο μοναδικός που τα έφτιαξα μόνο για το σεξ και τώρα δες τα αποτελέσματα!!!!

κ εγω γιαυτο... μα φαινοταν γ@μησable ο ανθρωπος.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

καλα θυμαμαι οτι μετα απο τα ολονυκτια οργια τα μαλλια μου απο πισω ηταν σαν σφιγκοφωλια...πως το καταφερναμε αυτο ουτε τωρα το εχω καταλαβει...ασε που μου δαγκωνε με τοση μανια το πιγουνι μου που οταν κατεβαινα Αθηνα μετα απο Σ-Κ στην Θεσ/νικη ημουν μελανιασμενη και ξεφλουδισμενη...αχχχχ ωραιες εποχες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω λεω να τα γραψουμε πιο αναλυτικα μπας και βρουμε και καμια δουλεια στα ροζ τηλεφωνα...:D

Εγω όταν τα εφτιαξα με το Νικο ηταν 97 κιλα και σε δυο εβδομαδες ειχε παει 92....:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα ειστε οργια παει και τελειωσε....

Δεν αφηνετε ανθρωπο να αγιασει........

καλως το Θεανουλι...μην ακους κοριτσακι μου εσυ.....:)

221882cb0gkyh7q4.gif

Λοιπον εμεις με τον Γιωργο ειχαμε να ερθουμε σε επαφες τριτου τυπουγια 3 μηνες......οταν ημουν πελλοπονησο και αυτος εβρο....ε μετα δεν αντεξε ηρθε και με ζητησε......βρε τι σου κανει η στερηση ε???????

iMLpp3.png

καλα ειστε οργια παει και τελειωσε....

Δεν αφηνετε ανθρωπο να αγιασει........

χαχαχαχαχαχαχχα!!!Καλα τοσο καιρο δεν μας ειχες καταλαβει τι περιπτωσαρες ειμαστε?!?!??!:cool::cool::cool::cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...