Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλησπέρα ενώ σας διαβάζω πολύ καιρό δεν έπαιρνα θάρρος να γράψω και να ρωτήσω καμιά φορά για τυχόν απορίες που έχω ,γιατί πέρα από τους γιατρούς πάντοτε πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία και η εμπειρία αυτών που έχουν βιώσει όλα αυτά από πρώτο χέρι.Για μένα η εξωσωματική είναι κάτι πολύ άγνωστο και μη επιθυμητό και ο λόγος που ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας είναι η ηλικία μου.Μου έχει δωθεί ένα πρωτόκολλο το οποίο περιλαμβάνει για 5 μέρες clomiphene 2 την ημέρα και μια  ένεση mediofert 150 από προχτές που μου τα είπαν έπαθα κατάθλιψη και μεγάλη φοβία γιατί φοβάμαι πως θα επιδράσουν αυτά στο σύστημα μου γενικά ,δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος συγχωρέστε με για την μεγάλη ανάρτηση.

Να μην ανχωνεσε ότι απορία θες μπορείς να την ρωτήσεις. Δεν υπάρχει επίδραση στο σύστημα γενικότερα γι'αυτό να μην ανχωνεσε . Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει πάθει τίποτα . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

!Πόσο ήταν το΄μεγαλύτερο

διάστημα χωρίς σεξ;;;;Σε νορμάλ συνθήκες(όχι εγκυμοσύνη).Πιστέψτε με θα σας φάω λάχανο όλες!!ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

....νομιζω 3 μηνες.....ειχα ερθει απο Αγγλια Νοεμβρη και ο Νικος ηρθε Ιουνη. Με επισκεφτηκε βεβαια Χριστουγεννα και πασχα, και εγω ειχα ανεβει Αγιου Βαλεντινου....οπότε δυο μηνες!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ίδιο και εμείς!!Καθόταν με αυτόν που έχει το Ρόδον στην Ξάνθη και πήγα και του μίλησα και ήταν εκεί και ο άντρας μου!!Γκούρλα εγώ άρχισα να τον δουλεύω τον δικό μου και αυτός μου λέει οτι του την έπεσα!!Οτι τον είχα στο φτύσιμο 6 μηνες δεν το θυμάται!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ωραίο θέμα πιάσατε!!Μ'εχετε αφήσει όλη την ημέρα μόνη μου να κάνω τον φύλακα στο καφέ και τώρα σας ήρθε να κουβεντιάσετε τα πικάντικα!!!!

Εγώ λέω να κάνουμε άλλο διαγωνισμό!!Πόσο ήταν το΄μεγαλύτερο

διάστημα χωρίς σεξ;;;;Σε νορμάλ συνθήκες(όχι εγκυμοσύνη).Πιστέψτε με θα σας φάω λάχανο όλες!!ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Χμμμ για να θυμηθω...συνηθως 2 μερες γιατι πριν μεινω εγκυος δεν με αφηνε σε χλωρο κλαρι...μετα αρχισε η κατρακυλα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

παει και αυτος...ο Νικος μιλαει μονος του....

Παυλος:Δεν εχεις να πεις τπτ??

Μαριανθη:τι να πω αγαπη μου μιλαω με τα κοριτσια

Παυλος:.........(πηγε τουαλετα δεν ειπε ουτε καληνυχτα εκλεισε πορτα και πηγε για υπνο...) απο την σταση μαλλον θυμωσε :tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Γιατι απαντησα μονο εγω?? Ερωτηση παγιδα ηταν???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Εγώ λέω να κάνουμε άλλο διαγωνισμό!!Πόσο ήταν το΄μεγαλύτερο

Πρώτα να απαντήσει η ομορφάκια και μετά να κλείσουμε το διαγωνισμό!

byXKp2.png

Χμμμ για να θυμηθω...συνηθως 2 μερες γιατι πριν μεινω εγκυος δεν με αφηνε σε χλωρο κλαρι...μετα αρχισε η κατρακυλα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Παυλος:.........(πηγε τουαλετα δεν ειπε ουτε καληνυχτα εκλεισε πορτα και πηγε για υπνο...) απο την σταση μαλλον θυμωσε :tongue::tongue:

αχ ειδες για να εισαι πιπινι??? Και εμενα βρε στα 26 μου επρεπε να με ρωταγατε.....:-):-):-):-):-):-):-)

Παει και ο Παυλος...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Μεφη, ελα κοριτσακι μου μην ντρεπεσαι....

221882cb0gkyh7q4.gif

Ρε Μαριάνθη δεν τον λυπάσαι;;;Τρόγωντας έρχεται η όρεξη!!Και στο λέω γιατί είσαι μικρή και όμορφη κοπελίτσα και είναι κρίμα να απομακρυνθείτε!!Στο λέω γιατί τα ίδια έκανα και γω!!!

Εγώ 7 μήνες!!Και δεν λέω ψέμματα!!4 μήνες που θήλαζα και μετά παρουσιάστηκε ο θυροειδής,ορμόνες ανυπαρκτες και συν 3 μήνες μέχρι να στρώσει ο θυροειδής!!Δεν ήθελα ουτε αγκαλιά να με κάνει!!!!

Ρε Μαριάνθη δεν τον λυπάσαι;;;Τρόγωντας έρχεται η όρεξη!!Και στο λέω γιατί είσαι μικρή και όμορφη κοπελίτσα και είναι κρίμα να απομακρυνθείτε!!Στο λέω γιατί τα ίδια έκανα και γω!!!

Εγώ 7 μήνες!!Και δεν λέω ψέμματα!!4 μήνες που θήλαζα και μετά παρουσιάστηκε ο θυροειδής,ορμόνες ανυπαρκτες και συν 3 μήνες μέχρι να στρώσει ο θυροειδής!!Δεν ήθελα ουτε αγκαλιά να με κάνει!!!!

α εγω με τον θυρεοειδη ημουν ενταξει.....Υπομονη εχει ο αντρας σου ε??? Εμενα θα με αντικαταστουσε μαλλον!!!

αααα ξεχασα 49 μερες...ο Παυλος Κοσσοβο αποστολη εγω Αθηνα εκανα τον ΟΤΕ πλουσιο...το τηλεφωνικο οργιο πιανεται η οχι?!?!?!? :ΡΡΡΡΡ

όχι μαρη...ουτε αλλα βοηθηματα;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Το ξερω ρε Μεφη αλλα αφου δεν μου κανει κουκου τι να κανω!?!?!?!:(:(:(

Μονο τα χαπια της ομορφακια με σωζουν και δεν μου τα λεει η ρουφιανα...θελει να ποτιζει μονο αυτη νυχτα μερα...:tongue::tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

αααα ξεχασα 49 μερες...ο Παυλος Κοσσοβο αποστολη εγω Αθηνα εκανα τον ΟΤΕ πλουσιο...το τηλεφωνικο οργιο πιανεται η οχι?!?!?!? :ΡΡΡΡΡ

Τότε ήξερες να κάνεις και τέτοια,τώρα δεν μπορεις να κάνεις κάτι έτσι βρε,για τον φουκαριάρη τον γάμο σου;;;;

Ανωμαλεεεε?? Πηγαινε για υπνο, εχεις εκκλησια αυριο!

221882cb0gkyh7q4.gif

α εγω με τον θυρεοειδη ημουν ενταξει.....Υπομονη εχει ο αντρας σου ε??? Εμενα θα με αντικαταστουσε μαλλον!!!

Έχει πολλή μεγάλη υπομονή και πραγματικά βάζω το χέρι μου στην φωτιά οτι ποτέ δεν θα έκανε κάτι άλλο!!Όσο και βαρύ να ακούγεται!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...