Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Άσχετα με τον γιατρό που ανέφερα η δική μου ερώτηση είναι αν γνωρίζεις η κάποια κοπέλα μπορεί να προτείνει κάποιον καλό μέσα από το κέντρο 

Αν φυσικά χρειαστεί 

Στην δεύτερη εξωσωματική έβγαλα 10 άλλα δύο τα κατάφεραν να γίνουν βλαστοκυστες 

Λυπάμαι για τις απώλειές σου. Και εγώ είμαι σε φάση διέγερσης τώρα (έχω 4 έμβρυα 3 ημερών κατάψυξη) και τώρα σε καινούριο κέντρο είμαι σε φάση διέγερσης για να κάνω βλαστοκύστες (στο παλιό κέντρο κάναν μόνο φυσικούς!). Ακόμα ΕΤ δεν έχω κάνει.  Κάπου διάβασα ότι όταν λίγα έμβρυα επιβιώνουν, είναι καλύτερα να τα πας σε στάδιο 3 ημερών. Και εγώ τώρα αν δεν δώσω πολλά έμβρυα θα τα αφήσω 3D και όχι σε βλαστοκύστη, αν και ο γιατρός επιμένει να φτάσουν 5 ημερών και να κάνω προεμφυτευτικό. Το έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω καταλήξει ότι η μεταφορά σε βλαστοκύστη αξίζει αν έχεις πολλά έμβρυα και κάνεις προεμφυτευτικό για να κάνεις καλή επιλογή. Διαφορετικά καλύτερα είναι σε 3 ημερών να γίνει η μεταφορά. Εννοείται ότι πριν την ΕΤ κάνεις εξονυχιστικό έλεγχο και υστεροσκόπηση για να αποκλείσεις οποιοδήποτε παράγοντα εκτός του εμβρύου. Επίσης, λέγεται ότι η κατάψυξη μπορεί να βλάψει το έμβρυο και τα μην αντέξει, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες λόγω της ποιότητας των ωαρίων, και προτιμάται η μεταφορά σε φρέσκο κύκλο. Είμαι και εγώ 45+ ( με τους ...γιατρούς έχασα πολύτιμο χρόνο) και το ψάχνω πάρα πολύ.. Πάνω από 40 χρειαζόμαστε εξειδικευμένο πρωτόκολλο και όχι ό,τι εφαρμόζεται σε νεαρότερες ηλικίες. Ακόμα και το μέγεθος του ωοθυλακίου την ημέρα χορήγησης ovitrelle μπορεί να είναι και <20 mm, μικρότερο από ότι σε νεαρότερη γυναίκα, είναι πάλι γονιμοποιήσιμο. Σου παραθέτω ό,τι γνωρίζω μήπως βοηθήσει...

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μήμπως να φωναζαμε ταυτόχρονα...?

μηπως να πας καμμια βορτιτσα απο κει, γιατι πολυ παρμενη ηταν με τον "γυφτο"?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Κ

Τα παιδια των ξανθων μαναδων δλδ που κατουρησαν, στο πηγαδι?!?!?!:tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο δικός μου ειναι ντροπαλός.....

αχ μαρη πως σε εριξε??? Ειμαι σιγουρη ότι του την επεσες πρωτη....

Η άλλη που είναι τοση ώρα?

Θα κοιμηθηκε παλι στους καναπέδες

αλεκα???

παει... τη πηρε ο υπνος παλι....

εδω ειμαι βρε!!! Σαββατοβαδο σημερα, θα το καψω!!!! Δεν κοιμαμαι.....αλλα παει και ο Νικολακης μου να ταισει κατι φανταρους λεει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ναι ρε συ ...το ξεχασα αυτο....

Αμαν ...παω να ανοιξω τηλεωραση

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Φιλιτσα με Φ κεφαλαιο...το ανωτερο 50μλ μετα απο 30 λεπτα...δεν ξερω τι φταιει...μαλλον η χοανη...δεν κανει για το βυζι μου...θελω μικροτερο νουμερο.:P

Κάνεις καμια μάλαξη με το άλλο χέρι ταυτόχρονα? Βοηθάει- και πίεζε με τη χοάνη το στήθος σε διάφορα σημεία-επίσης βοηθάει

byXKp2.png

Τωρα ο υπνος την πηρε, ο Νικος την πηρε...θα μας πει το πρωι :tongue::tongue:

Ο Νικος με πιανει στον υπνο καλη μου.....για αυτο του μοιαζουν τα παιδια μας.....Και όχι! Δεν του αρεσουν οι ψοφιες....:P:p:p

εφυγε ο σκατογυφτος......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ μαρη πως σε εριξε??? Ειμαι σιγουρη ότι του την επεσες πρωτη....

εδω ειμαι βρε!!! Σαββατοβαδο σημερα, θα το καψω!!!! Δεν κοιμαμαι.....αλλα παει και ο Νικολακης μου να ταισει κατι φανταρους λεει....

15 χρονια μετα, ακομα τσακωνομαστε ποιος την επεσε σε ποιον. αυτος λεει οτι εγω. που ειναι πολυ πιθανο αλλα δεν το παραδεχομαι φυσικα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

νηστευεις καλή μου ?

Και εγω μετα απο 1 κομματαρα πιτσα, 2 κομματια κεικ και μια σοκολατα υγειας παυλιδης μπορω να πω οτι αρχισα την νηστεια της σαρακοστης :tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...