-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, Losr είπε:
Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.
Άσχετα με τον γιατρό που ανέφερα η δική μου ερώτηση είναι αν γνωρίζεις η κάποια κοπέλα μπορεί να προτείνει κάποιον καλό μέσα από το κέντρο
Αν φυσικά χρειαστεί
Στην δεύτερη εξωσωματική έβγαλα 10 άλλα δύο τα κατάφεραν να γίνουν βλαστοκυστες
Λυπάμαι για τις απώλειές σου. Και εγώ είμαι σε φάση διέγερσης τώρα (έχω 4 έμβρυα 3 ημερών κατάψυξη) και τώρα σε καινούριο κέντρο είμαι σε φάση διέγερσης για να κάνω βλαστοκύστες (στο παλιό κέντρο κάναν μόνο φυσικούς!). Ακόμα ΕΤ δεν έχω κάνει. Κάπου διάβασα ότι όταν λίγα έμβρυα επιβιώνουν, είναι καλύτερα να τα πας σε στάδιο 3 ημερών. Και εγώ τώρα αν δεν δώσω πολλά έμβρυα θα τα αφήσω 3D και όχι σε βλαστοκύστη, αν και ο γιατρός επιμένει να φτάσουν 5 ημερών και να κάνω προεμφυτευτικό. Το έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω καταλήξει ότι η μεταφορά σε βλαστοκύστη αξίζει αν έχεις πολλά έμβρυα και κάνεις προεμφυτευτικό για να κάνεις καλή επιλογή. Διαφορετικά καλύτερα είναι σε 3 ημερών να γίνει η μεταφορά. Εννοείται ότι πριν την ΕΤ κάνεις εξονυχιστικό έλεγχο και υστεροσκόπηση για να αποκλείσεις οποιοδήποτε παράγοντα εκτός του εμβρύου. Επίσης, λέγεται ότι η κατάψυξη μπορεί να βλάψει το έμβρυο και τα μην αντέξει, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες λόγω της ποιότητας των ωαρίων, και προτιμάται η μεταφορά σε φρέσκο κύκλο. Είμαι και εγώ 45+ ( με τους ...γιατρούς έχασα πολύτιμο χρόνο) και το ψάχνω πάρα πολύ.. Πάνω από 40 χρειαζόμαστε εξειδικευμένο πρωτόκολλο και όχι ό,τι εφαρμόζεται σε νεαρότερες ηλικίες. Ακόμα και το μέγεθος του ωοθυλακίου την ημέρα χορήγησης ovitrelle μπορεί να είναι και <20 mm, μικρότερο από ότι σε νεαρότερη γυναίκα, είναι πάλι γονιμοποιήσιμο. Σου παραθέτω ό,τι γνωρίζω μήπως βοηθήσει...
-
Cafe Νοέμβριος 2009
-
Θέματα
-
- 9.845 απαντήσεις
- 1.059.614 εμφανίσεις
-
- 969 απαντήσεις
- 488.606 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 137.630 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.192.916 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.391 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.846 απαντήσεις
- 1.059.614 εμφανίσεις
-
- 1.957 απαντήσεις
- 87.356 εμφανίσεις
-
- 1.899 απαντήσεις
- 248.929 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 69
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.034 απαντήσεις
- 66.538 εμφανίσεις
-
- 969 απαντήσεις
- 488.606 εμφανίσεις
-
- 1.078 απαντήσεις
- 116.048 εμφανίσεις
-
- 28.320 απαντήσεις
- 3.563.642 εμφανίσεις
-
- 593 απαντήσεις
- 187.850 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 142 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 11.272 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα