Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Στην πρώτη εξωσωματική με πήγαν χωρίς κανέναν έλεγχο. Ήμουν 38 στα 39 και έβγαλα 18 ωάρια από τα οποία φτάσανε τα 10 βλαστοκυστες και βάσει των εμβρυολογων τα 6 που ήταν καλή και άριστη ποιότητα θα μπορούσαν να δώσουν εγκυμοσύνη. Τα υπόλοιπα μου είπαν δεν θα τα κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό. Μπορεί και να ήταν αλλά με όσα έχω ακούσει και διαβάσει Έχω και αρκετές αμφιβολίες αλλά ας πούμε ότι ήταν. Έβαλα τις πρώτες δύο και παλινδρομησε την 6η εβδομάδα. Έβαλα και τις άλλες δύο μετά από 3 μήνες και ήταν βιοχημική. Ξαναλέω δεν είχε γίνει κάμοια εξέταση πέρα από τα πολύ βασικά. Μετά πήρα εγώ αναποδες και ψαχτικα πριν βάλω τις τελευταίες και βρήκα ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη αρυθμιστη και μια ήπια μορφή αυτοάνοσου. Επισης βρήκαμε ότι ο συζ έχει μικρό κατακερματισμό στο dna 20%. Αλλά και η τρίτη εμβρυομεταφορα ήταν βιοχημική. Τώρα έκανα την Τετάρτη εμβρυομεταφορα από την δεύτερη εξωσωματική. Τα είχα βάλει κατάψυξη γιατί μετά την ωολληψια κόλλησα κοβιντ.

Ίσως να ευθύνεται η αντίσταση στις παλινδρομες άρα τώρα που είναι ρυθμισμένοι έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου !!! Πολύ καλή επιτυχία με χορταστική χορταστική χοριακη ❤️

• Ευχή 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι χάπια είναι αυτά? ΝΑ του τα βάλω στον καφέ του

:lol::lol::lol:

εμ αμα θελετε το μισο βραδυ στα μποτε σας, χαιρετισματα. μετα κανουν μπανιο οι αθρωποι...μαζι... ολα εγω!

Αυτα τα μεγαλέια τα εζησα οταν θελαμε να κανουμε τα παιδακια μας!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol:

Δεν παιζονται λέμε...αφου του λεω αντε κανε μπανιο τωρα

(κατα τις 10...)για να προλαβουμε να κανουμε τπτ μεχρι τις 12.30 που ξυπναει το μωρο να φαει.....

Θελει και μια ώρα προκατακτικα.....εμενα με παιρνει ο υπνος,τριψε τριψε..:lol:

Ααααα ο τυπος ειναι ασυμφορος...μια ωρα προκαταρκτικα και τριψιμο???Τρελη εισαι..??!?!?!Θα του ελεγα μπες στο μπανιο και τριψου με τις ωρες...εγω παω για νανι..:tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Εμμ αυτο ειναι το θεμα...οτι το δευτερο θα το πιασω με τον κρινο με τους ρυθμους που παμε...:tongue::tongue:

ποτε θα μαθεις να κανεις σωστη παραθεση...?!?!οεο!?!?!Ποιο δεν εχει καμμια σχεση με το αλλο?

μη με μαλωνεις εμενα, γιατι δεν θα σου πω τιποτα να ξεστραβωθεις να κανεις τον παυλο ευτυχισμενο. οτι μου εχουν πει τα κοριτσια κανω. παταω quote, κ συνεχιζω...

ο καημενος ο αρης με κοιτουσε.......και ελεγε ναι που θα ξαναβρεθουν αυτοι ολοι μαζι:lol::lol: ξερεις τιμες?

θα ρωτησω...

85,00

95,00

VIP (αγνωστο νουμερο)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Για να πιω το αφεψημα και να κανει δουλεια πρεπει να πινω 2 λιτρα την ημερα...χαπακια πρεπει να παρω...τα παραγκειλα στο φαρμακειο...

Αν μασήσεις το χορταράκι βρε Φιλίτσα μου?:lol::lol:

Πρόσεχε γιατι μετα θα μυρίζεις παστουρμα.....

μασχαλη-τσισα-ποδια....

ουτε απο απεναντι ο παυλαρας...:cool:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

μη με μαλωνεις εμενα, γιατι δεν θα σου πω τιποτα να ξεστραβωθεις να κανεις τον παυλο ευτυχισμενο. οτι μου εχουν πει τα κοριτσια κανω. παταω quote, κ συνεχιζω...

Καλα ειναι γνωστη η σχεση σου με τα pc γι αυτο θα δωσω τοπο στην οργη...ουτε ξανθια να ησουνα παναθεμα σε!!!!:tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ααααα ο τυπος ειναι ασυμφορος...μια ωρα προκαταρκτικα και τριψιμο???Τρελη εισαι..??!?!?!Θα του ελεγα μπες στο μπανιο και τριψου με τις ωρες...εγω παω για νανι..:tongue:

Τι νομιζεις οτι κανω.:lol:

καλυτερα...τοτε σιγουρα δεν θα θελει να με πλησιασει :tongue::tongue::tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλα ειναι γνωστη η σχεση σου με τα pc γι αυτο θα δωσω τοπο στην οργη...ουτε ξανθια να ησουνα παναθεμα σε!!!!:tongue::tongue:

ναι μαρη... γιατι εγω...εχω αλλου ειδικοτητα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ναι μαρη... γιατι εγω...εχω αλλου ειδικοτητα!

Μαρη ρουφιανα δεν θα μου επανελθει η ορεξη...καποτε?!?!?!Διαγωνισμο θα κανουμε και θα φας την σκονη μου....τι σοι πιπινι ειμαι?!?!?!?!:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

waWmp3.png

9LyAp3.png

θα ρωτησω...

85,00

95,00

VIP (αγνωστο νουμερο)

ευχαριστω:!::!::!:

fCS8p3.png

Μαρη ρουφιανα δεν θα μου επανελθει η ορεξη...καποτε?!?!?!Διαγωνισμο θα κανουμε και θα φας την σκονη μου....τι σοι πιπινι ειμαι?!?!?!?!:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:

αστο καλη μου....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...