Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασπα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λες ότι το mothercare αγγλίας δεν στέλνει στην Ελλάδα. Αρκετά κορίτσια της παρέας με αρχηγό την irida το άδειασαν προ γέννας οπότε στέλνει.

βρε ιωαννα μου προχθες το διαβασα και ειδα πως ελεγε οτι δεν στελνει...τι να πω???και ειχα μια παραγγελια μουουουουρλια!!!!αλλα τελικα μου πουν τα κοριτσια που να μπω και ποσο μεταφορικα και τα λοιπα θα ψωνισω στο αγορακι μουτ για τα χριστουγεννα!!τι ετσι θα το αφησω???σου ευχομαι να σου βγει καλο το καροτσακι!!!!κοκκινο τελειο χρωμα!!!αλλα ο αντρας σου πως το δεχτηκε????:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ από τα 10 πριν από 2-3 μέρες είχα χάσει τα 5, αύριο θα ξαναζυγιστώ. Τις πρώτες μέρες όμως μετά την εγχείρηση είχα πρηστεί πάρα πάρα πολύ. Οι αστράγαλοι μου ήταν σαν μπουκάλες. Τώρα είμαι καλύτερα οπότε αύριο θα ζυγιστώ. Για να δούμε....

Kαι εγώ Ζηνοβία μου στο μαιευτήριο που ζυγίστηκα ειχα χάσει μόνο 4,5 κιλά.. Στις 2 εβδομάδες έφυγαν και τα 9.. Βέβαια τα jeanakia μου δε κουμπώνουν ακομη!!Ένα τσάκ θέλουν, άντε να δούμε!!!

Εμένα μιτσάκι μου είπε να βάλω ζώνη για την επέμβαση, οχι για τη κοιλιά..

Η κοιλιά μου είπε χαρακτηριστικά, φεύγει μόνο με κοιλιακούς!!!;)

Να ναι καλά όμως καθολου δε πονάω..

Και όπως λέει και το μιτσάκι δε πονεσα και ιδιαιτερα..

Εγώ στο παρελθόν που ειχα κάνει σκωληκοειδητη είχα πλαντάξει στο κλάμα απο τον πόνο.. Τώρα με τη καισαρική δεκα παιδάκια κάνω..

Απο τη δεύτερη μέρα καθόμου οκλαδόν στο κρεβάτι του ΙΑΣΩ..

Και οπως είπε ο γιατρός μου πλέον οι τομές γίνονται οριζόντια και τοσο χαμήλά που πέραν απο τις 40 μέρες ειναι σαν να μην εχεις κάνει τιποτα..

Ούτε το βάρος που σηκώνω δε θα χρειάζεται να προσέχω..

και εγω δε βαζω ζωνη κοριτσακια...μου ειπαν ότι δεν κανει και δεν έβαλα και στον Αγγελο και μια χαρα μαζεψα. Ευελπιστω και τωρα μια που δεν έκανα και ραγαδες. όσο για την καισαρική, από την τετρτη,πέμπτη μερα που γυρισα σπίτι ( μια εβδομαδα μετά) έπαιρνα τον Αγγελάκο αγκαλιτσα που ειναι και 23 κιλά. Είναι και θέμα γιατρού και θέμα οργανισμού

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ευακι μου το ειδα το μηνυμα στο φεις... εγω δεν άρχισα ακόμη... δεν έχω πάει για ψωνια ακόμη το πιστευεις??? Πάντως δεν έχω παράπονο γιατί μου κανουν τα ρούχα που φόραγα στον πέμπτο μήνα, οπότε καλά είμαι μετά από τόοοοσα κιλά.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

και εγω δε βαζω ζωνη κοριτσακια...μου ειπαν ότι δεν κανει και δεν έβαλα και στον Αγγελο και μια χαρα μαζεψα. Ευελπιστω και τωρα μια που δεν έκανα και ραγαδες. όσο για την καισαρική, από την τετρτη,πέμπτη μερα που γυρισα σπίτι ( μια εβδομαδα μετά) έπαιρνα τον Αγγελάκο αγκαλιτσα που ειναι και 23 κιλά. Είναι και θέμα γιατρού και θέμα οργανισμού

Εσύ κοριτσακι μου, τα έλεγες και εγώ δε σε πίστευα.. :rolleyes: :rolleyes:

κοριτσακια μοτ καλησπερα!!!

αν δειτε τιποτα ακαταλαβιστικο ειναι γιατι γραφω με ενα χερι κ με το αλλο κραταω το αστερακι μας που θηλαζει!!!!!!!!!

Μαριανθη μου ν τους χαιρεσαι!!!!!!ευχομαι πανω απ'ολα γεια!!!!

οσο για το γουτσου γουτσου απιστευτος πονος κοριτσια!!!!και οχι μονο την πρωτη φορα αλλα κ τις επομενες(βαλαμε μπρος για το 2 χιχι)

κοριτσια εγω απο την καισαρικη πονουσα μονο τις 3 πρωτες μερες!!!!!!μετα ουτε καταλαβαινα οτι εκανα παιδι!!!!!το μονο παρατραγουδο πο ειχα ηταν ενας απιστευτος πονοκεφαλος 7ημερων λογω αναισθησιας!!!!!!!!

παντως η εμπειρια της γεννας ηταν απιστευτη και θα το εκανα ξανα και ξανα!!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

μπραβο Ελενακι μου ολα καλα λοιπον!!!αστα κ μας καπως ετσι παει χεζει τον αλλαζουμε παμε για νανι κατουριομαστε τον αλλαζουμε ξανακατουραει τον ξανααλλαζουμε κ ξαφνικα λαλει ο πετεινος που ειναι διπλα κ καταλαβαινουμε οτι ξημερωσε:tongue:

ολες οι αγορομανες τα ιδια τραβαμε !!!!μετα το πλυσιμο κατουραμε και παμε παλι απο την αρχη!!!δυστυχως εχουμε απο χθες να κανουμε κακακια μας και γινετε μαχη απο γκρινιτσα λογο πονου και ζορισματος και πολυ το μουγκρισμα!!!

οσο για τα κιλα.....οταν εμεινα εγκυος ημουν 57με 58

ε τωρα ειμαι 55 και ναι μπηκα και κουμπωσα κιολας το τζιν μου που νομιζα οτι θα το αφηνα κληρονομια στην κορη μου!!!!!

iMLpp3.png

οσο για τα κιλα.....οταν εμεινα εγκυος ημουν 57με 58

ε τωρα ειμαι 55 και ναι μπηκα και κουμπωσα κιολας το τζιν μου που νομιζα οτι θα το αφηνα κληρονομια στην κορη μου!!!!!

τι νούμερα ειναι αυτα ρε κοριτσαρες??? Πρεπει να πηγαινα γυμνασιο όταν ήμουν τόσα, και μαλιστα στην πρωτη!!!:confused:

Εγω όταν ήμουν 67 (το πιο χαμηλό που έχω φτασει) φόραγα 28 νούμερο τζηνακι!! Μπράβο πάντως!!! Στην παρούσα πάντως είμαι 95!!!:rolleyes: Από 112 όμως ε????

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

α κοριτσια που θελετε να παραγγειλετε απο το mothercare,δεν στελνει ολα τα προοιοντα .ρουχαλακια στελνει ,πανες μονο συγκεκριμενες συσκευασιες..κτλ.για να διαπιστωσετε λοιπον αν το προοιον που εχετε επιλεξει αποστελλετε στην ψωροκοσταινα μας....θα κατεβειτε με το ποντικη σας προς το τελος της σελιδας.αν λεει αυτο...

Other delivery locations and options

Some delivery restrictions apply to this item.

We are sorry but this item cannot be delivered to the following locations:

• Australasia and Far East
  • Europe Zone 1
  • Europe Zone 2
  • Europe Zone 3
  • Ireland (Eire)
  • Japan
  • North America
  • UK BFPO
  • Rest of the World

δυστηχως................δεν ερχονται ελλαδα

iMLpp3.png

εγω κατω απο 60 κιλα που πηγα μια φορα που ειχα χωρισει με το γιωργακι μου δεν εχω πεσει κατω απο τα 68-70!!72 εμεινα εγκυος 93 εφτασα και τωρα ειμαι 82 ακατεβατα κιολας λογο του οτι εχω τσακισει κατι βαζακια μερεντα!!!λογω χαλια ψιχολογιας

εγω κατω απο 60 κιλα που πηγα μια φορα που ειχα χωρισει με το γιωργακι μου δεν εχω πεσει κατω απο τα 68-70!!72 εμεινα εγκυος 93 εφτασα και τωρα ειμαι 82 ακατεβατα κιολας λογο του οτι εχω τσακισει κατι βαζακια μερεντα!!!λογω χαλια ψιχολογιας

κοιταξε...αν μπορουσα να φαω ολα αυτα που ελεγα στην εγκυμοσυνη αυτα τα νουμερα δεν θα τα εβλεπα ουτε στο ονειρο μου...αλλα λογω θηλασμου εχω αποκλεισει τα γλυκα και ενα σωρο αλλα πραγματα οποτε η μπεμπα μου ειναι η διαιτολογος μου!!!!!!!!!:-P:-P

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...