Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Είναι κ το οξειδωτικό στρες αυξημένο αλλά το dfi. Μα είναι δυνατόν 20% αύξηση; Δεν άλλαξε κάτι από το καλοκαίρι. Και το βακτήριο πως εξαφανίστηκε μόνο του χωρίς αντιβίωση ; Και αν είναι όλα τόσο άριστα όπως μας λέγανε, μήπως για αυτό δεν είχαμε εξέλιξη εμβρύου μετά την 3η ημέρα; 

Καλησπέρα κοριτσι μου!!οντως σοκαριστικο και περιεργο..  πηγατε στο ιδιο διαγνωστικο; Μηπως εγινε καποιο λαθος σκέφτομαι... 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτή αυτή η όρεξη. Τώρα με το θηλασμό δεν έχω και πολύ όρεξη. Βρήκε την υγειά του ο άνθρωπος, δεν τον κυνηγάω πια....

Εισαι συνεχως κατηλημένη....;)

ελα ρε θα εφυγε......

Μακάρι Μάιρούλα μου.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Που τη θυμηθηκες αυτη καλέ ?...

γενικα μ'αρεσαν αυτες οι ηθοποιοι που το παιζαν τσουλαρες... αψυχολογητη.

περα απ'αυτο, η χριστ. οταν πεφτει ειναι σκηνη απο τετοια ταινια. σου ριχνει κ το βλεμμα το θανατηφορο κ μετα ξεκιναει το κλαμα.

μαρμαρωμα-γονατιζει μια-πλατς παλαμες-σε κοιταει-ριχνει το κεφαλι-κλαμα γοερο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δεν θελω να ακουω τετοια...........

ΕΙΔΙΚΑ απο αυτο το φορουμ!!!

ασχετο..αλλα γιατι το εχετε παθει οσες θηλαζετε αυτο? οι ορμονες σας?

αυτες θα σας χωρισουν???

ναι από τις ορμόνες είναι-τι να πεις-και όμως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

byXKp2.png

αυτή αυτή η όρεξη. Τώρα με το θηλασμό δεν έχω και πολύ όρεξη. Βρήκε την υγειά του ο άνθρωπος, δεν τον κυνηγάω πια....

ε σε ματιασα και εσενα μαρη!!!!!:P

Που τη θυμηθηκες αυτη καλέ ?...

ειχαν αφιερωμα προχθες :P

!

αυτες θα σας χωρισουν???

μπα δε φταιει αυτο. Και εγω σε αυτη την εγκυμοσνυη κξενερωτη ειμαι....Στην προγουμενη κοντεψα να ξαναμεινω εγκυος αμεσως....;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

γενικα μ'αρεσαν αυτες οι ηθοποιοι που το παιζαν τσουλαρες... αψυχολογητη.

περα απ'αυτο, η χριστ. οταν πεφτει ειναι σκηνη απο τετοια ταινια. σου ριχνει κ το βλεμμα το θανατηφορο κ μετα ξεκιναει το κλαμα.

μαρμαρωμα-γονατιζει μια-πλατς παλαμες-σε κοιταει-ριχνει το κεφαλι-κλαμα γοερο!

Θεατρίνα σκέτη όμως

Δεν μου κανει ΄κούκου Ομορφάκια....όλη μερα πουλια πιανω και με βυζενουν κιόλας,πόσο να αντεξω η δόλια...??

δεν ξερω γιατι μιλατε... τα εχω ξαναπει. τρωγοντας ερχεται η ορεξη...δεν ακουτε τη γρια.

ναι από τις ορμόνες είναι-τι να πεις-και όμως συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

συγνωμη κ αυτος ο χριστιανος δεν ορμαει με το ετσι θελω(περιπου..)? την αδεια σας παιρνει ρε παιδια??? εγω αλλιως τα ξερω...

ε σε ματιασα και εσενα μαρη!!!!!:P

ειχαν αφιερωμα προχθες :P

μπα δε φταιει αυτο. Και εγω σε αυτη την εγκυμοσνυη κξενερωτη ειμαι....Στην προγουμενη κοντεψα να ξαναμεινω εγκυος αμεσως....;)

η μονη τηλεοραση που βλεπω ειναι ο καραγκιοζης, ο ηρακλης, ο οδυσσεας...αυτοι...

πεθανε κ καναν αφιερωμα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Υπαρχουν και τα κατσικακια, τα γουρουνοπουλα.... ειναι αναγκη κι εσυ να βαλεις κοτοπουλο;;; Κλαψ!!

Ενα πιατο που μ' αρεσει ειναι μοσχαρακι με μελιτζανες αλλα δεν ξερω ποσο ευπαρουσιαστο θα ειναι για τραπεζι!! Κανε σαλατα με ζυμαρικα και αλλα συνοδευτικα!

Ασχετο, Μαριανθη welcome back!!

Καλως σας βρηκα...υποσχομαι να μην σας πριξω παλι με την παραγωγη μου...η Νινα...ααα ρε κιμη εγραψες :tongue:

ναι μωρε συμφωνω....και να σου πω και κατι ? 100 ευρω ειναι γιατον παιδικο στο δημοσιο και 250 για τον ιδιωτικο...σιγα την διαφορα...Μπορει να ψωνιζω απο τα κινεζικα για εμενα (και με λεει γυφτισσα ο Νικος :rolleyes:) και το σκατο μου μπορει να κανω παξιμαδι...αλλα θα τα βρω και τα αλλα 150;)

Ξερεις τι ωραια συνολακια εχουν τα κινεζικα?!?!?!Πηρα εναν κορσε ωραιοτατο 15 ευρω ενω η μεφη πληρωσε τα μαλλιοκεφαλα της...:cool:

τα παιδια των μελαχρινωψν μαμαδων βρισκουν το γουστο τους απο πολυ μικρα!!!!:rolleyes::rolleyes::tongue:

Τα παιδια των ξανθων μαναδων δλδ που κατουρησαν, στο πηγαδι?!?!?!:tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

δεν τον βρισκω σωστο τον γαμπρο!!!!!θα μας κερατωσει απο τωρα?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ελενη και εμενα εχθες σερνωταν και πηρα φορτνετ και κανουν κατι εργασιες.....

Ας προσεχες...θα σου στειλω προσφορα για conn-x :tongue::tongue::tongue::tongue: (αν δεν σας παω ολες στον ΟΤΕ θα σκασω :tongue::tongue::tongue:)

:lol::lol::lol:

Ναι βρε παιδακι μου ...αν δεν δουλευει σωστα σου σπαει τα νευρα...

Και εσυ forthnet τεκνο βρουτε?!?!?!?!

μπραβο στη κοπελα σου! μη σε ταλαιπωρει....

τι ταινια να πω μαρη? θα σου πω την αγαπημενη μου. ειναι παλια αλλα τελεια! "Συνηθεις Υποπτοι". Κεβιν Σπεισι-θεος!!! μαλλον την εχεις δει. αααανννν εννοεις βεβαια, καμμια ταινια με φικι φικι, εγω δεν εχω δει ποτε μου, ορκιζομαι! ρωτα τη κιμι για αυτα... δεν πιστευω μαρη να θες ταινια για να σου ερθει "αυτη" η ορεξη... δεν ξερω, τα εχω χαμενα...με μπερδεψες!

αι να χαθεις!!!!!!!!!!!:lol:

Που να δεις τετοια ταινια εσυ καμαρι μου?!?!?Εισαι αυτοδιδακτη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πολυ!?!?!?!Εγω δεν εχω καθολου....:-(

δεν θελω να ακουω τετοια...........

ΕΙΔΙΚΑ απο αυτο το φορουμ!!!

αυτες θα σας χωρισουν???

Δεν ξερω μαλλον...θα με παρηγορει που ο μπεμπουλης τουλαχιστον ηπιε το γαλατακι της μανουλας... (η παρανοικη θηλαζουσα μανα εχω καταντησει, ελεος) :lol::lol::lol:

waWmp3.png

9LyAp3.png

συγνωμη κ αυτος ο χριστιανος δεν ορμαει με το ετσι θελω(περιπου..)? την αδεια σας παιρνει ρε παιδια??? εγω αλλιως τα ξερω...

Ο δικός μου ειναι ντροπαλός.....

Και εσυ forthnet τεκνο βρουτε?!?!?!?!

Δεν ξερω μαλλον...θα με παρηγορει που ο μπεμπουλης τουλαχιστον ηπιε το γαλατακι της μανουλας... (η παρανοικη θηλαζουσα μανα εχω καταντησει, ελεος) :lol::lol::lol:

Οτε εχω.

Τι εγινε τελικα βρηκες τριγωνελα?

Τι να ορμήσει καλέ-την υγειά του βρήκε ο άνθρωπος σου λέω. Παρακαλάω συνήθως...

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...