Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 minutes ago, Blu24 said:

Καλησπέρα !! Καλή επιτυχία εύχομαι να είναι η τυχερή σου και να μην χρειαστεί να αλλάξεις κέντρο !! Εγώ είμαι στο εμβρυογένεσης !! Θέλεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο ; Είναι αρκετά καλό και συντονισμένο δεν υπάρχει πολύ αναμονή για ετ και ωοληψιες και θεωρώ πως έχουν καλό εμβρυολογικό !!

Και εγώ το εύχομαι. Ναι δεν θα ήθελα να πάω χύμα θα ήθελα να πάω με κάποιο γιατρό της ομάδας. Πχ έχω ακούσει για τον Μακράκη. Αλλά αν γνωρίζεις, μπορείς να μου πεις κάποιον γιατρό του κέντρο που θεωρείται καλός. Δεν είναι πολύ μικρή είμαι 41. Αυτήν ήταν η δεύτερη μου εξωσωματική. Στην πρώτη είχα 6 βλαστοκυστες και ήταν όλες οι βιοχημικές οι παλινδρομες. Έχω βρει πράγματα που τα έχω ρυθμίσει πχ την ινσουλίνη μου. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:?: δεν ηταν ο αι Βασιλης....

ενας αλλος αη ήταν!!!!!! Τεσπα....Ομοφακια που εισαι μαρη???? Μεθυσες?????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Την ξεχασα αυτη....

εβαλα και εγω λιγο ουζο στο νερο μου και με βαρεσε....εχω ξεσυνηθησει ...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

οι υπόλοιπες τσουπρες που ειναι???? Το καιτε??? Σαββατοβραδο???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Τελικα ο Γιαννακης ειχε παει στο mazoo and the zoo.

Σημερα εγινε ''σοφός''...μπηκε σε λεωφοριο - ταξι - ηλεκτρικό - θεατρο ,ειδε τσολιαδες,πηγε γκουντις και τωρα κοιματε τέζα!!!!!

Ειδε και την μελαχρινη στο θεατρο και ηθελε να την ''αγαπήσει'' λέει...

δεν τον βρισκω σωστο τον γαμπρο!!!!!θα μας κερατωσει απο τωρα?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ελενη και εμενα εχθες σερνωταν και πηρα φορτνετ και κανουν κατι εργασιες.....

fCS8p3.png

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=88_251&page=2&products_id=15525

ΜΑΙΡΗ77,μου έφεραν αυτό για την μπουμπού!!!

Ζωή,μπορεί να είναι και από την αντιβίωση.

μεφη πολυ ωραιο το φορεμα!!!!!

καλοφορετο!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Μπηκες Δρακουλινα μου????? Μεταμεσονυκτια παντα!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν τον βρισκω σωστο τον γαμπρο!!!!!θα μας κερατωσει απο τωρα?????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ελενη και εμενα εχθες σερνωταν και πηρα φορτνετ και κανουν κατι εργασιες.....

:lol::lol::lol:

Ναι βρε παιδακι μου ...αν δεν δουλευει σωστα σου σπαει τα νευρα...

Μπηκες Δρακουλινα μου????? Μεταμεσονυκτια παντα!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:δεν προλαβαινω να γραψω πιο νωρις,διαβαζω αλλα δεν......

:lol::lol::lol:

Ναι βρε παιδακι μου ...αν δεν δουλευει σωστα σου σπαει τα νευρα...

εχθες τους ξεκινησα με βρισιμο γιατι εχει ο αρης ενα σαιτ που μπαινεις και σου λεει με τι ταχυτητα πας και οταν το ειδαμε φρικαραμε:mad::-x:-x

η σαυρα τι εγινε??

fCS8p3.png

ΤΕΛΕΙΑ!!Εγώ αγορεύω υπερ της ιδιωτικής εκπαίδευσης και έσεις μιλάτε για τις μύξες και τα τσίσα!!!!!:):)

ολα μες στη ζωη ειναι γλυκια μου. κ εγω συμφωνω υπερ της ιδιωτικης, αλλα κ να ξεπουληθω δεν θα μπορεσω...οποτε...

Τελικα ο Γιαννακης ειχε παει στο mazoo and the zoo.

Σημερα εγινε ''σοφός''...μπηκε σε λεωφοριο - ταξι - ηλεκτρικό - θεατρο ,ειδε τσολιαδες,πηγε γκουντις και τωρα κοιματε τέζα!!!!!

Ειδε και την μελαχρινη στο θεατρο και ηθελε να την ''αγαπήσει'' λέει...

να'τα να'τα........... μας βγηκε κ αγαπησιαρης!

ανυπομονουμε να ερθεις και εσυ ;)...Εχω διαολιστει με τη μανα μου παλι σημερα....Ειναι ενας συγγενης...κοντινος πολυ....και εχουμε σκυλοβριστει. Και της εχω πει ότι αν δε μου ζητησει συγνωμη, εκεινη θα πρεπει να του κραταει μουτρα....Αυτη χεστηκε βεβαια και ας παραδεχεται ότι εχω δικιο....Και πανω που ηταν η μανα μου σπιτι μου, ερχεται αυτος απο κατω στο δικο της....και μας παραταει συξυλους να παει να τον τραταρει...Να κατεβω να τον σιχτιρισω>??? Φταιω εγω???

συμφωνω απολυτως. οταν καποιος απο την οικογ. τσακωνεται με εναν, ολοι πρεπει να παιρνουν το μερος του. εμεις ετσι καναμε στη δικη μου παντως!

Οταν ηταν πιο μικρος μου ελεγε πως του αρεσουν οι ....κίτρινες

εμενα οι "μαυροι". μια αδυναμια τους εχω(δεν θελω σχολια!). δεν ξερω γιατι, αλλα τους συμπαθω παρα πολυ. καμμια σχεση με το σεξουαλικο πονηρα μυαλα!

πριν ενα χρονο ακριβως τον εδιωξα απο το σπιτι...και ξαναρθε τα Χριστουγεννα ο γυφτος...

οπως τον λες!

που να ειμαι? δεν καταλαβες???? "απλωνα"! στο μπαλκονι...

Την ξεχασα αυτη....

εβαλα και εγω λιγο ουζο στο νερο μου και με βαρεσε....εχω ξεσυνηθησει ...

με ξεχασες κιολας?????? με λιγο ουζακι? φτου σου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τι μου την θυμησες.....και ολο το βραδυ χθες εβλεπα εφιαλτες με όλα τα ζωηφια....

Δεν την βρήκα,δεν ξερω τι εγινε μπορει να πεταχτει καμμια μερα σε κανενα αλλο δωματιο και να τα κανω πάνω μου....

Διαφημίσεις

λοιπον... μια φορα θα κανουμε σουαρε στο σπιτι μου. θα φωναξουμε κ το παλιοπαιδο, τη κιμι... δεν ξερετε ποσο βολευει οταν λειπει ο αντρας! δεν ειναι μεγαλο βεβαια, αλλα εμεις ειμαστε λαικα κοριτσια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μόλις έφυγε ο παιδίατρος

Όλα καλά με την καλλιέργεια. Επέμεινε πως το διπλό πυελοκαλυκικό δεν είναι πρόβλημα. Ουσιαστικά μας είπε ότι και η κουμπίτσα σου Αλέκα.

Για το βάροις δεν ανησυχεί αφού δεν έχουμε ουρολοίμωξη.Είμαστε πλέον 5800 και 61 εκατοστά

Όσο για το θέμα ιδιωτικός - δημόσιος σταθμός πιστεύω ότι υπάρχουν καλοί και κακοί δημόσιοι όπως υπάρχουν καλοί και κακοί ιδιωτικοί.

Στο Πέραμα έχει φτιάξει η εταιρια που δουλεύω έναν βρεφονηπιακό σε ένα πολύ μικρό οικόπεδο πολύ ψηλά στο Πέραμα-έχει καταπληκτική θέα. Εχει ξεκινήσει η λειτουργία του?

Λέμε να βάλουμε καμια ταινία να δούμε. Για πείτε καμιά καλή. Ομορφάκια πες ρε συ καμία να μας έρθει η όρεξη!!!!

Α εγώ για καλό και για κακό έκοψα τα γαλακτοκομικά λόγω ΓΟΠ. Που σημαίνει ότι έκοψα και τις σοκολατίνες. Είμαι 12 ώρες καθαρή. Θα αρχίσω και εγώ να τρώω σαλιάρες και κουβέρτες μου φαίνεται...

byXKp2.png

Τι μου την θυμησες.....και ολο το βραδυ χθες εβλεπα εφιαλτες με όλα τα ζωηφια....

Δεν την βρήκα,δεν ξερω τι εγινε μπορει να πεταχτει καμμια μερα σε κανενα αλλο δωματιο και να τα κανω πάνω μου....

Για την σαυρα λεω ,οχι για την Ομορφακια..:tongue:

μόλις έφυγε ο παιδίατρος

Όλα καλά με την καλλιέργεια. Επέμεινε πως το διπλό πυελοκαλυκικό δεν είναι πρόβλημα. Ουσιαστικά μας είπε ότι και η κουμπίτσα σου Αλέκα.

Για το βάροις δεν ανησυχεί αφού δεν έχουμε ουρολοίμωξη.Είμαστε πλέον 5800 και 61 εκατοστά

Όσο για το θέμα ιδιωτικός - δημόσιος σταθμός πιστεύω ότι υπάρχουν καλοί και κακοί δημόσιοι όπως υπάρχουν καλοί και κακοί ιδιωτικοί.

Στο Πέραμα έχει φτιάξει η εταιρια που δουλεύω έναν βρεφονηπιακό σε ένα πολύ μικρό οικόπεδο πολύ ψηλά στο Πέραμα-έχει καταπληκτική θέα. Εχει ξεκινήσει η λειτουργία του?

Λέμε να βάλουμε καμια ταινία να δούμε. Για πείτε καμιά καλή. Ομορφάκια πες ρε συ καμία να μας έρθει η όρεξη!!!!

Α εγώ για καλό και για κακό έκοψα τα γαλακτοκομικά λόγω ΓΟΠ. Που σημαίνει ότι έκοψα και τις σοκολατίνες. Είμαι 12 ώρες καθαρή. Θα αρχίσω και εγώ να τρώω σαλιάρες και κουβέρτες μου φαίνεται...

Ειδες ? μια χαρα η μπέμπα ,μπραβο!!!!!

Ο σταθμος αν ειναι λιγο πριν μπεις στο περαμα δεν λειτουργει ακομα,αν ειναι μέσα μεσα στο περαμα λειτουργησε φετος.

Η γοπ δεν εχει να κανει με την διατροφη σου καθόλου!!!!

Φαε,φαε!!!

λοιπον... μια φορα θα κανουμε σουαρε στο σπιτι μου. θα φωναξουμε κ το παλιοπαιδο, τη κιμι... δεν ξερετε ποσο βολευει οταν λειπει ο αντρας! δεν ειναι μεγαλο βεβαια, αλλα εμεις ειμαστε λαικα κοριτσια!

ωραια λαικα κοριτσια!!:P

μόλις έφυγε ο παιδίατρος

:lol::lol::lol::lol::lol: όλα καλα με τη μπεμπα λοιπόν. Δεν ξερω κατι για το βρεφικο....

Για την σαυρα λεω ,οχι για την Ομορφακια..:tongue:

:lol::lol::lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...