Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα πηγα στον φωτογραφο για τη προσφορα.

750 ευρω. 1 ψηφ.αλμπουμ 30χ30, 4 dvd, 50 foto 15x21

εδωσα κ προκαταβολη, κ ακουσα μετα κ ενα χεσιμο απο τον παυλ. οτι ηταν πολυ ακριβος κ τι πηγα κ τον εκλεισα...

μηπως επειδη ξερουμε τη δουλεια του? κ δεν θα βγουμε σα κουασιμοδοι??? θα εχουμε θεματακι αυριο μου φαινεται...

επισης πηγα στη λουλουδου. εκλεισα κ εκει.

2 δεντρακια που θα τα στολισει με μπουκετακια τριανταφ-γυψοφ. γυρω στα 150-200 κ τα 2. αυτο ΔΕΝ το ειπα του παυλου. ενα ενα... μη του ερθει ντουβρουτζας.

πολυ καλες τιμες ειναι αυτες βρε....πες του να ψαξει εκεινος καμια καλυτερη :tongue:

κ εμενα μαρη. να του κραταω το πουλι. αλλα βασικα εμενα το θελει, οταν ειναι κουρασμενος που δεν μπορει να κεντραρει. κ σου λεει απο το να με κατσαδιασεις μετα, κρατα τον εδω περα...

οι επισκεψεις σου πηγαν στην ελενη? που ειναι η κυρια???

πινω κ μια μπυριτσα, οχι για να κατεβασω γαλα...ετσι, επειδη σημερα ειμαι ξεκουραστη.

ποιος να μας το ελεγε ότι θα γεννιοντουσαν αντρες που θα μας ηθελαν να κραταμε τα πουλια τους στο κατουρημα!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Η Ελενιτσα ειχε ερθει το πρωι....ηρθε και η αδερφη μου που ειχαν να ειδωθουν κατι χρονια...και καταλαβαινεις! Για τα τουβλα παντως, ακρη δεν εβγαλαν:-)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοίταξε,εγώ εμπειρικά μπορώ να μιλήσω για τους Παιδικούς.Στους ιδιωτικούς δουλεύαμε 7 φορές παραπάνω από τους δημόσιους!Επίσης στους ιδιωτικούς δεν τσιγγουνεύοντε το φαγητό για να το πάρουν οι υπάλληλοι μαζί τους(το έβλεπα συνέχεια στους δημόσιους).Στους δημόσιους έτσι και του ξεφύγουν του παιδιού τσισάκια θα σου την πούν και θα σου κάνουν παρατήρηση,και άλλα πολλα που βαριέμαι να τα γράφω!!

Τώρα για το δημοτικό σίγουρα είμαι υπερ του ιδιωτικού και γενικά υπέρ της ιδιωτικής εκπαίδευσης με το χάλι που επικρατεί στην δμόσια!!Πόσο μάλλον στην Αθήνα που έχετε πάααρα πολλά καλά σχολεια!!!

Αυτό που λές για τις αδερφές σου και για σένα είναι άλλο!!Είναι το πόσο ένα παιδί θέλει να μάθει ή οχι!!Αν ένα παιδί "τα παίρνει" τα γράμματα,στο χειρότερο δημόσιο να πάει θα πετύχει!!Εμείς στο λύκειο είχαμε παιδιά που δεν έκαναν ούτε μια ώρα φροντιστήριο και πέρασαν Νομική!Και αυτό γιατί είχαμ θέληση!!Επίσης τα καλά σχολεία σε καλύπτουν και σε εξοσχολικές δραστηριότητες(ξένες γλώσσες,γυμναστική,μουσική,πισίνα κ.α.) και έτσι γλιτώνεις και εσύ να κάνεις τον ταξιτζί από την ώρα που σχολάς μέχρι το βράδυ!!!!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!!!!:-)

ναι μωρε συμφωνω....και να σου πω και κατι ? 100 ευρω ειναι γιατον παιδικο στο δημοσιο και 250 για τον ιδιωτικο...σιγα την διαφορα...Μπορει να ψωνιζω απο τα κινεζικα για εμενα (και με λεει γυφτισσα ο Νικος :rolleyes:) και το σκατο μου μπορει να κανω παξιμαδι...αλλα θα τα βρω και τα αλλα 150;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Εδω ειμαι μαρή σας διαβάζω και δεν μιλάω....το πι σι σερνεται αποψε.

οχι ρε γμτ...:-(

πολυ καλες τιμες ειναι αυτες βρε....πες του να ψαξει εκεινος καμια καλυτερη :tongue:

ποιος να μας το ελεγε ότι θα γεννιοντουσαν αντρες που θα μας ηθελαν να κραταμε τα πουλια τους στο κατουρημα!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Η Ελενιτσα ειχε ερθει το πρωι....ηρθε και η αδερφη μου που ειχαν να ειδωθουν κατι χρονια...και καταλαβαινεις! Για τα τουβλα παντως, ακρη δεν εβγαλαν:-)

κ εγω αυτο νομιζω...αλλα δεν του το ειπα. αστον λεω, θα ξεστραβωσει. ειχε κ κατι νευρα, γιατι τα παιδια δεν υπακουαν, κ βρηκα μαλλον τη λαθος ωρα.

τι αλλο θα κανουμε ακομα για τα βρωμοπαιδα???? ποσο πιο χαμηλα να πεσουμε?

ωραια θα περασατε....:lol:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Τελικα ο Γιαννακης ειχε παει στο mazoo and the zoo.

Σημερα εγινε ''σοφός''...μπηκε σε λεωφοριο - ταξι - ηλεκτρικό - θεατρο ,ειδε τσολιαδες,πηγε γκουντις και τωρα κοιματε τέζα!!!!!

Ειδε και την μελαχρινη στο θεατρο και ηθελε να την ''αγαπήσει'' λέει...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ναι μωρε συμφωνω....και να σου πω και κατι ? 100 ευρω ειναι γιατον παιδικο στο δημοσιο και 250 για τον ιδιωτικο...σιγα την διαφορα...Μπορει να ψωνιζω απο τα κινεζικα για εμενα (και με λεει γυφτισσα ο Νικος :rolleyes:) και το σκατο μου μπορει να κανω παξιμαδι...αλλα θα τα βρω και τα αλλα 150;)

Μαρή βρωμίτσα,είπες την κουβέντα που πάντα έλεγα!!!!¨Το σκ...τό μου θα ξεράνω" αλλά το παιδί μου θα πάει σε καλό σχολείο!!!!

ωραια θα περασατε....:lol:

ανυπομονουμε να ερθεις και εσυ ;)...Εχω διαολιστει με τη μανα μου παλι σημερα....Ειναι ενας συγγενης...κοντινος πολυ....και εχουμε σκυλοβριστει. Και της εχω πει ότι αν δε μου ζητησει συγνωμη, εκεινη θα πρεπει να του κραταει μουτρα....Αυτη χεστηκε βεβαια και ας παραδεχεται ότι εχω δικιο....Και πανω που ηταν η μανα μου σπιτι μου, ερχεται αυτος απο κατω στο δικο της....και μας παραταει συξυλους να παει να τον τραταρει...Να κατεβω να τον σιχτιρισω>??? Φταιω εγω???

221882cb0gkyh7q4.gif

Για μένα το λές έ...???

Εχω αρχισει ψηστίρι μπας και τον βαλω και εγω εκει να πηγαινουν παρειτσα.:wink:

Τελικα ο Γιαννακης ειχε παει στο mazoo and the zoo.

Σημερα εγινε ''σοφός''...μπηκε σε λεωφοριο - ταξι - ηλεκτρικό - θεατρο ,ειδε τσολιαδες,πηγε γκουντις και τωρα κοιματε τέζα!!!!!

Ειδε και την μελαχρινη στο θεατρο και ηθελε να την ''αγαπήσει'' λέει...

τα παιδια των μελαχρινωψν μαμαδων βρισκουν το γουστο τους απο πολυ μικρα!!!!:rolleyes::rolleyes::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ανυπομονουμε να ερθεις και εσυ ;)...Εχω διαολιστει με τη μανα μου παλι σημερα....Ειναι ενας συγγενης...κοντινος πολυ....και εχουμε σκυλοβριστει. Και της εχω πει ότι αν δε μου ζητησει συγνωμη, εκεινη θα πρεπει να του κραταει μουτρα....Αυτη χεστηκε βεβαια και ας παραδεχεται ότι εχω δικιο....Και πανω που ηταν η μανα μου σπιτι μου, ερχεται αυτος απο κατω στο δικο της....και μας παραταει συξυλους να παει να τον τραταρει...Να κατεβω να τον σιχτιρισω>??? Φταιω εγω???

Αν κατεβεις θα πηδηχτει απ'το παραθυρο....:lol::lol:

Για μένα το λές έ...???

Εχω αρχισει ψηστίρι μπας και τον βαλω και εγω εκει να πηγαινουν παρειτσα.:wink:

ναι μαρη καπιταλα....που θες να παει και στο δημοσιο....:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

τα παιδια των μελαχρινωψν μαμαδων βρισκουν το γουστο τους απο πολυ μικρα!!!!:rolleyes::rolleyes::tongue:

Οταν ηταν πιο μικρος μου ελεγε πως του αρεσουν οι ....κίτρινες

Αν κατεβεις θα πηδηχτει απ'το παραθυρο....:lol::lol:

πριν ενα χρονο ακριβως τον εδιωξα απο το σπιτι...και ξαναρθε τα Χριστουγεννα ο γυφτος...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...