Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Ααα λέω και εγώ χαχα !! Εγώ πως μπορώ να τ καταλάβω μέχρι να μιλήσω με τον γιατρό ; Ή δεν μπορώ ; 

Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ 😂 αλλά στο μικροβιολογικό μου το είπαν πρώτα οπότε περίμενα και επιβεβαίωση του γιατρου

14 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ευχαριστώ πολύ,μακάρι να είναι!Μιλάμε έγινα φίλη με την τουαλέτα.

Αστα κολλητές!!! 😂 Και σου εύχομαι πραγματικά να συνεχίσετε αυτή τη φιλια!!! 🤞🏼 Είναι λίγο σπαστικό αλλά συνηθίζεται!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τζία και κοτοπουλάκι χαίρομαι που σας άρεσα!Και μένα μου άρεσε πολύ!!

Δαλιδά,συμφωνώ με τα κορίτσια για τα κανελόνια ή κάνε το κοτόπουλο με ρύζι και κάνε μια πατατοσαλάτα με μαγιονέζα ή κεφτεδάκια ή πουρέ.

Αχ μπράβο με ξεκολλήσατε. Είπα με πατάτες γιατί έχω πετύχει καλές αυτην τη φορά. Αλλά μπορώ να ψήσω το κοτοπουλάκι(:lol::lol::lol:)-όχι το γνωστό, το δικό μου- σκέτο με μπόλικες πιπεριες για άρωμα, κ ρυζότο για συνοδεία....

Μπράβο ματς μουτς ευχαριστώ...

Φευγω τώρα πάω να μαζέψω το χαμό που γινεται κάτω... Τα μαναράκια μου πήγαν σε κάτι εγκαίνια οπότε είναι ευκαιρία.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω σπαγγέτι τρικολόρε. Από λαχανικά να βράσω τα γνωστά αρακά-καλαμπόκι κ.α. κ να τα ανακατέψω;;; Κ κεφαλοτυράκι αλμυρούτσικο κ λίγο προσούτο μιαμ μιαμ...μηπως να το κάνω τώρα να τσιμπήσουμε;;

..

Σαλάτα με σπαγγέτι δε θα δείχνει ωραία- καλύτερα πένες ή βίδες-και λίγο μπαλσάμικο τελειο...αν εχεις και κουκουνάρι να καβουρντίσεις..αντε καλή μας όρεξη!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Και πώς βρεθηκες εκει κατω;;;

Γνώρισα τον άντρα μου (Αθηναίος) στην Ουρανούπολη όπου κάναμε και οι δυο διακοπες . Ζήσαμε 2 χρόνια στη Θεσ/νική και μετά κατεβήκαμε Αθήνα. Είμαι Αθήνα από το 2002 και να σου πω την αλήθεια μου αρέσει περισσότερο.

byXKp2.png

Tζα!!!!! Ησυχιες σαββατιατικα..το καιτε ε??? Εγω ειχα κατι επισκεψεις και μολις κοιμισα το μικορουλη μου που σημερα με εκανε να 'λιωσω'....Εκει που τιον ειχα αγκαλια και διπλα μου ηταν ο Αγγελος, αρχισε ο μεγαλος καιεκανε τα δικα του...τον Μπεν 10 δηλαδη και κατι αλλος εξωγηινους. Ο μικρος να τον κοιταει και να ξεκαρδιζεται...Μιλαμε να γελαει σα μεγαλο παιδακι.....το μικρουλι μου μωρε.....ελιωσα σας λεω!

Αλέκα,έχεις βρεί σχολείο για τον Αγγελο;;;

Εχω κατασταλαξει σε ενα ιδιωτικο κοντα στο σπιτι μου, του οποιου ξερω την ιδιοκτητρια και θεωρειται το καλυτερο νομιζω της περιοχης μου...Εχει και δημοτικο για μετα....Αλλά...όλες οι γνωστες μου με παιδακια θα τα πανε στο δημοσιο και προσπαθουν να με πεισουν....θα δουμε...

Κατάλαβα... πάλι υγιεινά θα φάτε ε;;;;

Εν τω μεταξύ ο σύζυγος έχει ξεμπερδέψει με τον μεσαίο(που είναι καλό παιδί τρομάρα μου κ δεν μιλάει- έμοιασε της μαμάς του), κ έχουμε βάλει μπρος για τον μπέμπη γιατί πλέον μόνη μου δεν μπορώ να τον κουμαντάρω κ αυτόν...

...

τελικα πηρα κοτοποτυλο ψητο και πατατες για τον Αγγελακο μου και το Νικο και εγω εφαγα τα της διαιτης μου..τσ τσ.....αμεσως να με συκοφαντησεις.

Που εισαι κοριτσακι...προσεχε το δευτερο αγορι σου που ειναι και ηρεμο...ετσι ημουν και εγω μεχρι που σαλταρα και με κυνηγαγαν...Προσοχη στα δευτερα παιδακια εχουμε πει...;)

Τ

Ασχετο τώρα....

Αυριο έχουμε τραπέζι τους κουμπάρους κ δεν ξέρω τι να μαγειρέψω. Βασικά θα βάλω κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο κ μια τυροπιτούλα. Αλλά τι άλλο ρε κορίτσια;; Κάτι σε ζυμαρικό;;;

καλα...δεν πιστευω να περιμενεις να σου απαντησω ε?? Καηκες αν περιμενεις απο εμενα :P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Tζα!!!!! Ησυχιες σαββατιατικα..το καιτε ε??? Εγω ειχα κατι επισκεψεις και μολις κοιμισα το μικορουλη μου που σημερα με εκανε να 'λιωσω'....Εκει που τιον ειχα αγκαλια και διπλα μου ηταν ο Αγγελος, αρχισε ο μεγαλος καιεκανε τα δικα του...τον Μπεν 10 δηλαδη και κατι αλλος εξωγηινους. Ο μικρος να τον κοιταει και να ξεκαρδιζεται...Μιλαμε να γελαει σα μεγαλο παιδακι.....το μικρουλι μου μωρε.....ελιωσα σας λεω!

Μεγάλωσε και ο μπεμπούλης!!!!Και μένα το κάνει αυτό με την Έφη!!Και τότε νιώθω διπλή ευτυχία,και για την μπουμπού που γελάει με φωνή αλλά και επειδή χαίρεται με την αδερφή της!!!Απίστευτες στιγμές!!!!!

Εχω κατασταλαξει σε ενα ιδιωτικο κοντα στο σπιτι μου, του οποιου ξερω την ιδιοκτητρια και θεωρειται το καλυτερο νομιζω της περιοχης μου...Εχει και δημοτικο για μετα....Αλλά...όλες οι γνωστες μου με παιδακια θα τα πανε στο δημοσιο και προσπαθουν να με πεισουν....θα δουμε...

Προσωπική μου γνώμη πάντα,δεν συγρίνεται ένας καλός ιδιωτικός με έναν δημόσιο όσο καλός και να είναι!!!Εχουν δεί απίστευτες καταστάσεις τα ματ΄΄ακια μου στους δημόσιους όσο ήμουν στην σχολή και μας πήγαιναν σε δημόσιους!Στον ιδιωτικό είναι πολύ καλύτερα από άποψη εργασιών,φαγητού,συμπεριφοράς του προσωπικού!!Στο δημόσιο σου φέρονται λες και είσαι υποχρεωμένη να λές συνέχεια ευχαριστώ που κάνουν τη δουλειά τους!!Χώρια που έχουν "δεμένο τον γαιδαρό τους" και δεν κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν στα παιδιά(Από παιδαγωγικό πρόγραμμα εννοώ).Και είναι πολύ καλό που έχει και δημοτικό και έτσι θα συνεχίσει με τους φίλους που θα κάνει στον Παιδικό και στα νήπια!

.

Προσωπική μου γνώμη πάντα,δεν συγρίνεται ένας καλός ιδιωτικός με έναν δημόσιο όσο καλός και να είναι!!!Εχουν δεί απίστευτες καταστάσεις τα ματ΄΄ακια μου στους δημόσιους όσο ήμουν στην σχολή και μας πήγαιναν σε δημόσιους!Στον ιδιωτικό είναι πολύ καλύτερα από άποψη εργασιών,φαγητού,συμπεριφοράς του προσωπικού!!Στο δημόσιο σου φέρονται λες και είσαι υποχρεωμένη να λές συνέχεια ευχαριστώ που κάνουν τη δουλειά τους!!Χώρια που έχουν "δεμένο τον γαιδαρό τους" και δεν κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν στα παιδιά(Από παιδαγωγικό πρόγραμμα εννοώ).Και είναι πολύ καλό που έχει και δημοτικό και έτσι θα συνεχίσει με τους φίλους που θα κάνει στον Παιδικό και στα νήπια!

Εγω και η αδερφη μου η μεγαλη πηγαμε σε δημοσια. Η μεγαλη τελειωσε με 19 και κατι το Λυκειο και εγω με 19 παρα κατι την δευτερα Λυκειου γιατι την τριτη την τελειωσα Αγγλια. Ημικρη αδερφη μου πηγε σε ιδιωτικα και καναμε ταμα να περασει τις ταξεις....Οπότε καταλαβαινεις ότι ενω συμφωνω με αυτα που γραφεις, καμια φορα βλεπεις και τα αντιθετα αποτελεσματα. Μια που όμως ο Αγγελακος ειναι μικρος και ακομη δεν εχει τσουτσουρεψει για να θελει να κανει τα δικα του, θα τον στειλω στο ιδιωτικο 99%. Τα παιδακια που τελειωνουν το δημοτικο εκει ήταν σε καλυτερο επίπεδο απο τα του δημοσιου και αυτο το λεω εμπειρικα μια που το εζησα. Ενα αλλο θεμα ειναι ότι τα δημοσια απεργουν, κλεινουν για διακοπες, κατι που εμενα δεν εξυπηρετει. Τι το θα το κανω το παιδι τρεις μηνες το καλοκαιρι, ή δεκεπενθημερα χριστουγεννα και Πασχα εφ' όσον δουλευω?? Ας μη πω για απεργιες κλπ... Θα το ξεκινησω εκει, και μετα και το μικρο, να βγαλουν τουλαχιστον το δημτικο. Μετα βλεπουμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

τον καν απο το λαιμο και κατω κανονικα, του τυλιγω με πετσετα και μετα τον παιρνω αγκαλια ( εγω καθομαι τη μπανιερα)και τον γυρναω αναποδ, να κοιταει δηλαδη το ταβανι αυτος και εγω να τον ξεπλενω....ασε με.....το γεροντοπαληκαρο μου....

ολοκληρο σχεδιο κανεις... εχουν περισσοτερες παραξενιες απο εμας μου φαινεται. ο νικηφ. πχ, δεν θελει να φυσαει τις μυξες με το χαρτομαντηλο, γιατι σιχαινεται. ενω δεν σιχαινεται που τις βγαζει με τη δαχτυλαρα, σκαβει εκει χαμω 3 ωρες, κ μετα τις κολλαει κ πανω του! κ μη τολμησει καμμια να με πει βρωμιαρα, δεν το συνηθιζουμε...

omorfakia το playmobile fun park είναι ανοιχτο καθημερινά. Ειναι στη Νεα Ερυθραία, εχει και site

α, εδω διπλα!!! θα τον στειλω στο αφεντικο μου να τον παει εκεινος, μιας κ μενει εκει...

Aman πια μαρη...ουτε η Νταιανα να ησουνα..ξερεις πρεπει να διαλεξεις καποια στιγμη νυφικο γιατι ακολουθουν προσκλητηρια, μπομπονιερες, φωτογραφος, στολισμος κτλ κτλ και σε βλεπω να παντρευεσαι σε καμμια δεκαρια χρονια αν πηγαινεις με αυτους τους ρυθμους...:tongue::tongue::tongue:

ΕΛΑ ΝΤΕ... καλε, δεν ειχα συνειδητοποιησει ΠΟΣΟ καιρο ψαχνει αυτη.... θα εχεις γερασει μαρη, μεχρι να καταληξεις κ θα παρει καμμια αλλη...

καλα πολυ φαντασια ο μικρος...μπερδεψε τους κενταυρους με τον λυκο που μεγαλωσε τον μογλη και εβαλε και λιγο ταρζαν μεσα...χαχαχαχα!!!:lol::lol:

Μαρκελλακι να τα εκατοστησετε καλη μου...πηρα τηλ στο ωδειο και μου ειπε οτι μετα απο 8 μηνων παιρνουν στα βρεφικα τμηματα...Τζια μου εχω τον μπεμπη θα τον αφησω στην μανα μου.Μαλλον μετα τις 15 θυ γυρισω μολις αποκατασταθει το θεμα με τον θηλασμο.Μολις σκεφτηκα οτι αν δεν ειχα την μανα μου θα επρεπε να αφησω τον μικρο σε ξενο ατομο φρικαρισα.Εννοειται οτι θα καλωδιωνα ολο το σπιτι.

Ανυπομονω να μεγαλωσει ο μικρος να οργωσω την Αθηνα μαζι του σε τετοια μερη...

Ο Βουδακος μου δεν με αφηνει στιγμη...θελει συνεχεια να του μιλαω, να ασχολουμαι μαζι του δεν με αφηνει μια στιγμη να κατσω στο pc να σας διαβασω...πολυ απαιτητικος ειναι μην τολμησω και γυρισω αλλου με μαλωνει και αρχιζει τα παραπονα...αν δεν πιασουν αυτα κλαιει γοερα...και μαντεψτε ποιος κερδιζει στο τελος...:cool::cool: Ο Παυλος εχει παει για μπαλα και εγω εφτιαξα κεικ βανιλιας και θα φτιαξω και πιτσα...οπως βλεπετε κανω διαιτα...:!::!::!:

Θηλαζω ανα δυο ωρες μιας και η συμβουλος μου ειπε οτι τα περισσοτερα μωρα κανουν αναμεσα σε 8-12 γευματα το 24ωρο για να διατηρειται σταθερη η παραγωγη...αν απουσιαζω δωστε μου χαρη, μολις γυρισω στην δουλεια θα βαρεθειτε να με ακουτε :tongue::tongue:

τελικα πηρα κοτοποτυλο ψητο και πατατες για τον Αγγελακο μου και το Νικο και εγω εφαγα τα της διαιτης μου..τσ τσ.....αμεσως να με συκοφαντησεις.

Που εισαι κοριτσακι...προσεχε το δευτερο αγορι σου που ειναι και ηρεμο...ετσι ημουν και εγω μεχρι που σαλταρα και με κυνηγαγαν...Προσοχη στα δευτερα παιδακια εχουμε πει...;)

καλα...δεν πιστευω να περιμενεις να σου απαντησω ε?? Καηκες αν περιμενεις απο εμενα :P

προσπαθω να το θυμαμαι...αν κ ειναι το πιο καθαρματακι απ'ολα! ειναι ομως κ ΤΟΣΟ ομορφηηηηηηη............

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ολοκληρο σχεδιο κανεις... εχουν περισσοτερες παραξενιες απο εμας μου φαινεται. ο νικηφ. πχ, δεν θελει να φυσαει τις μυξες με το χαρτομαντηλο, γιατι σιχαινεται. ενω δεν σιχαινεται που τις βγαζει με τη δαχτυλαρα, σκαβει εκει χαμω 3 ωρες, κ μετα τις κολλαει κ πανω του! κ μη τολμησει καμμια να με πει βρωμιαρα, δεν το συνηθιζουμε...

προσπαθω να το θυμαμαι...αν κ ειναι το πιο καθαρματακι απ'ολα! ειναι ομως κ ΤΟΣΟ ομορφηηηηηηη............

ενα θα σου πω.....όταν τον πιανει η μεγαλη σιχαμαρα τον Αγγελο, με φωναζει να του κραταω το πουλι όταν κατουραει γιατι σιχαινεται:):):):)....μη σου πω αν τα κανει και βρωμισει.....Κανει πως παει ναξερασει......καλη όρεξη σε όσες τρωνε!!!!!!!

Για το Χριστιανακι μη στεναχωριεσαι...ειπαμε ειναι η μεσαια αλλα ειναι το μονο κοριτσακι. Παντα θα εχει ξεχωριστη θεση αναμεσα στα τρια ;)

221882cb0gkyh7q4.gif

σημερα πηγα στον φωτογραφο για τη προσφορα.

750 ευρω. 1 ψηφ.αλμπουμ 30χ30, 4 dvd, 50 foto 15x21

εδωσα κ προκαταβολη, κ ακουσα μετα κ ενα χεσιμο απο τον παυλ. οτι ηταν πολυ ακριβος κ τι πηγα κ τον εκλεισα...

μηπως επειδη ξερουμε τη δουλεια του? κ δεν θα βγουμε σα κουασιμοδοι??? θα εχουμε θεματακι αυριο μου φαινεται...

επισης πηγα στη λουλουδου. εκλεισα κ εκει.

2 δεντρακια που θα τα στολισει με μπουκετακια τριανταφ-γυψοφ. γυρω στα 150-200 κ τα 2. αυτο ΔΕΝ το ειπα του παυλου. ενα ενα... μη του ερθει ντουβρουτζας.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ενα θα σου πω.....όταν τον πιανει η μεγαλη σιχαμαρα τον Αγγελο, με φωναζει να του κραταω το πουλι όταν κατουραει γιατι σιχαινεται:):):):)....μη σου πω αν τα κανει και βρωμισει.....Κανει πως παει ναξερασει......καλη όρεξη σε όσες τρωνε!!!!!!!

Για το Χριστιανακι μη στεναχωριεσαι...ειπαμε ειναι η μεσαια αλλα ειναι το μονο κοριτσακι. Παντα θα εχει ξεχωριστη θεση αναμεσα στα τρια ;)

κ εμενα μαρη. να του κραταω το πουλι. αλλα βασικα εμενα το θελει, οταν ειναι κουρασμενος που δεν μπορει να κεντραρει. κ σου λεει απο το να με κατσαδιασεις μετα, κρατα τον εδω περα...

οι επισκεψεις σου πηγαν στην ελενη? που ειναι η κυρια???

πινω κ μια μπυριτσα, οχι για να κατεβασω γαλα...ετσι, επειδη σημερα ειμαι ξεκουραστη.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εγω και η αδερφη μου η μεγαλη πηγαμε σε δημοσια. Η μεγαλη τελειωσε με 19 και κατι το Λυκειο και εγω με 19 παρα κατι την δευτερα Λυκειου γιατι την τριτη την τελειωσα Αγγλια. Ημικρη αδερφη μου πηγε σε ιδιωτικα και καναμε ταμα να περασει τις ταξεις....Οπότε καταλαβαινεις ότι ενω συμφωνω με αυτα που γραφεις, καμια φορα βλεπεις και τα αντιθετα αποτελεσματα. Μια που όμως ο Αγγελακος ειναι μικρος και ακομη δεν εχει τσουτσουρεψει για να θελει να κανει τα δικα του, θα τον στειλω στο ιδιωτικο 99%. Τα παιδακια που τελειωνουν το δημοτικο εκει ήταν σε καλυτερο επίπεδο απο τα του δημοσιου και αυτο το λεω εμπειρικα μια που το εζησα. Ενα αλλο θεμα ειναι ότι τα δημοσια απεργουν, κλεινουν για διακοπες, κατι που εμενα δεν εξυπηρετει. Τι το θα το κανω το παιδι τρεις μηνες το καλοκαιρι, ή δεκεπενθημερα χριστουγεννα και Πασχα εφ' όσον δουλευω?? Ας μη πω για απεργιες κλπ... Θα το ξεκινησω εκει, και μετα και το μικρο, να βγαλουν τουλαχιστον το δημτικο. Μετα βλεπουμε....

Κοίταξε,εγώ εμπειρικά μπορώ να μιλήσω για τους Παιδικούς.Στους ιδιωτικούς δουλεύαμε 7 φορές παραπάνω από τους δημόσιους!Επίσης στους ιδιωτικούς δεν τσιγγουνεύοντε το φαγητό για να το πάρουν οι υπάλληλοι μαζί τους(το έβλεπα συνέχεια στους δημόσιους).Στους δημόσιους έτσι και του ξεφύγουν του παιδιού τσισάκια θα σου την πούν και θα σου κάνουν παρατήρηση,και άλλα πολλα που βαριέμαι να τα γράφω!!

Τώρα για το δημοτικό σίγουρα είμαι υπερ του ιδιωτικού και γενικά υπέρ της ιδιωτικής εκπαίδευσης με το χάλι που επικρατεί στην δμόσια!!Πόσο μάλλον στην Αθήνα που έχετε πάααρα πολλά καλά σχολεια!!!

Αυτό που λές για τις αδερφές σου και για σένα είναι άλλο!!Είναι το πόσο ένα παιδί θέλει να μάθει ή οχι!!Αν ένα παιδί "τα παίρνει" τα γράμματα,στο χειρότερο δημόσιο να πάει θα πετύχει!!Εμείς στο λύκειο είχαμε παιδιά που δεν έκαναν ούτε μια ώρα φροντιστήριο και πέρασαν Νομική!Και αυτό γιατί είχαμ θέληση!!Επίσης τα καλά σχολεία σε καλύπτουν και σε εξοσχολικές δραστηριότητες(ξένες γλώσσες,γυμναστική,μουσική,πισίνα κ.α.) και έτσι γλιτώνεις και εσύ να κάνεις τον ταξιτζί από την ώρα που σχολάς μέχρι το βράδυ!!!!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!!!!:-)

Κοίταξε,εγώ εμπειρικά μπορώ να μιλήσω για τους Παιδικούς.Στους ιδιωτικούς δουλεύαμε 7 φορές παραπάνω από τους δημόσιους!Επίσης στους ιδιωτικούς δεν τσιγγουνεύοντε το φαγητό για να το πάρουν οι υπάλληλοι μαζί τους(το έβλεπα συνέχεια στους δημόσιους).Στους δημόσιους έτσι και του ξεφύγουν του παιδιού τσισάκια θα σου την πούν και θα σου κάνουν παρατήρηση,και άλλα πολλα που βαριέμαι να τα γράφω!!

Τώρα για το δημοτικό σίγουρα είμαι υπερ του ιδιωτικού και γενικά υπέρ της ιδιωτικής εκπαίδευσης με το χάλι που επικρατεί στην δμόσια!!Πόσο μάλλον στην Αθήνα που έχετε πάααρα πολλά καλά σχολεια!!!

Αυτό που λές για τις αδερφές σου και για σένα είναι άλλο!!Είναι το πόσο ένα παιδί θέλει να μάθει ή οχι!!Αν ένα παιδί "τα παίρνει" τα γράμματα,στο χειρότερο δημόσιο να πάει θα πετύχει!!Εμείς στο λύκειο είχαμε παιδιά που δεν έκαναν ούτε μια ώρα φροντιστήριο και πέρασαν Νομική!Και αυτό γιατί είχαμ θέληση!!Επίσης τα καλά σχολεία σε καλύπτουν και σε εξοσχολικές δραστηριότητες(ξένες γλώσσες,γυμναστική,μουσική,πισίνα κ.α.) και έτσι γλιτώνεις και εσύ να κάνεις τον ταξιτζί από την ώρα που σχολάς μέχρι το βράδυ!!!!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!!!!!!:-)

καλε μην ενοχλεισαι!!!

μαθαινω κιολας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...