Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να διαβάσω γιατί είμαι στο τρέξιμο. Συγγνώμη αν πετάγομαι στο άκυρο και έχω χάσει κάτι σοβαρό. Θα τα δω όλα αναλυτικά αργότερα…

Ερωτηση: Έκανε ο σύζυγος επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα μόνο κ μόνο για να δούμε αν έχει ακόμα βακτήριο. Είχε κάνει το καλοκαίρι πάλι όπου θυμίζω πως ήταν όλα καλά εκτός βακτηρίου κ λίγο υψηλό αντί οξειδωτικό στρες.  Σε 7 μήνες αυξήθηκε το dfi από 28 σε 58%. Το πρώτο φυσιολογικό νούμερο κ το δεύτερο εκτός ορίων. Πώς είναι δυνατόν;! Δλδ δε φτάνει που δεν είχαμε ωάρια , τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε κ για το σπερμα;

Καλημέρα, ο ανδρολόγος τι σας είπε;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πόσο είναι;;;Αν είναι γύρω στα 3,5 για μερικά παιδιά είναι η ηλικία των "ψεμμάτων" και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν είναι ακριβώς ψέμματα αλλά μεγάλη φαντασια και αυτό από μια μεριά είναι καλό!!!Επίσης είναι και η ηλίκία του όχι και του γιατί!!!

Είναι 4χρ. κ 1μην. ¨ολα τα έχουμε κ τα όχι, κ σταμάτα εγώ μιλάω τώρα κ μου χτυπάει κ το χέρι στο τραπέζι....

δεν εχω κιμα..... αλλα παει ο Νικος σουπερ μαρκετ...Θα κανω μακαρονια και θα του πω να φερει σαλτσα ;)

Κατάλαβα... πάλι υγιεινά θα φάτε ε;;;;

ελα ντε... ????????

κ πως δεν μπαινει σταγονα??? εμενα ευτυχως κανουν τσακ μπαμ μπανιο. σε 10 λεπτα τους εχω τελειωσει κ τους 3. πως? πρωτα νικηφ. τον βγαζω με το μπουρνουζι, τον στελνω να ντυθει μονος του, φυσικα αυτο δεν γινεται, κ βγαινει σα καρναβαλος. την ωρα που προσπαθει να ντυθει μονος του, κανω μπανιο τη χριστ., αυτος ακομα προσπαθει... βγαζω τη χριστ. την ντυνω γρηγορα γρηγορα, τελευταιος ο μπεμπακος. γιατι αν κανει πρωτος νομιζει οτι πρεπει να πεσει ΑΜΕΣΩΣ για υπνο, κ κλαψουριζει. οποτε..κατα ηλικια το παμε... κ ο νικηφ., ΑΚΟΜΑ προσπαθει να ντυθει.....

Και εμείς ανεβαίνουμε όλοι τσούρμο, αρχίζουμε να παρακαλάμε τον μεγάλο να γδυθεί...αυτός βγάζει τη μία κάλτσα, μετά την ξαναβάζει γιατί θέλει να την βγάλει στο κρεβάτι, μετά όχι στο δικό μου κρεβάτι κουκουλωμένος με το πάπλωμα να γδυθεί..... κ βάλε....κ βάλε...

Εν τω μεταξύ ο σύζυγος έχει ξεμπερδέψει με τον μεσαίο(που είναι καλό παιδί τρομάρα μου κ δεν μιλάει- έμοιασε της μαμάς του), κ έχουμε βάλει μπρος για τον μπέμπη γιατί πλέον μόνη μου δεν μπορώ να τον κουμαντάρω κ αυτόν...

Ο μεγάλος ακόμα εκεί...έχει πιάσει το μοιρολόι, "θέλω να με κάνει η μαμά" κ "κάτσε να δω λίγο τα χαρτιά μου κ έρχομαι" κ "θέλω να κάνετε πρώτα τους άλλους" (ξέρετε χρονικά έχει ξεμείνει λίγο)....

Ουφ υπομονή να έχουμε, αλλά κάποια στιγμή θα του τα λέω κ θα γελάει το τομαράκι...

Α και περιμένουμε τον παιδίατρο για το εμβόλιο και για διεξοδική συζήτηση των εξετάσεων....είδωμεν

Φιλάκια σε όλες.

Σόρυ βρε Τζια αλλά είχα μείνει στην σελ. 450 κ μάλλον τα είπες μετά. Τι έχει η μικρούλα σου;; Αυτά με το γρομπαλάκι που έγραφες;;

ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ (ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ) ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΦΟΡΑΓΑ ΣΤΡΙΝΓΚ (ΕΕΕ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ ΧΑΙ ΜΟΥ ΤΟΤΕ) ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΛΕΣ Κ ΤΟ ΗΘΕΛΑ...

??

Τι είναι αυτά;;; Υπάρχουν σε νούμερα για φάλαινες γιατί έχω να βάλω κανα 5άρι χρόνια...κ ούτε το βλέπω για σύντομα...

Επεξεργάστηκαν by dalida

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ξέχασα ήθελα να πω η Ριάννα κ η jtse κάτι προβλημα ειχαν με το ιντερνετ κ θα χανόντουσαν. Τώρα η Ιριδα μάλλον μας βαρεθηκε κ άμα αρχισε κ δουλειά θα τρεχει...

Η jtse δεν ηρθε στην συνάντηση τελικά;;;

τσα..να μαι!το ξερω οτι σας ελειψα αλλα ουτε για κατουρημα δε παω!!:tongue::tongue::tongue:

ε ναι λοιπον ακομα ψαχνω για νυφικο και φυσικα μπερδευτηκα με τοσα που ειδα!!!!

περαστικα σε μαμα ζωης,μπεμπα ζωης και μπεμπα τζιας!!!!!'

ελενη ! φοβερος ο μπεμπης!!αλλα στα κιλα δε μας φτανεται με τιποτα!!:tongue::lol:

κοριτσακια δε εχω διαβασει τιποτα!!αυριο θα κανω homework και αν θελετε εξεταστε με!!!!φιλακια!!!εγραψα οτι θυμαμαι απο χθες που διαβασα!...

Aman πια μαρη...ουτε η Νταιανα να ησουνα..ξερεις πρεπει να διαλεξεις καποια στιγμη νυφικο γιατι ακολουθουν προσκλητηρια, μπομπονιερες, φωτογραφος, στολισμος κτλ κτλ και σε βλεπω να παντρευεσαι σε καμμια δεκαρια χρονια αν πηγαινεις με αυτους τους ρυθμους...:tongue::tongue::tongue:

Βρε συ Μεφη ο μεγάλος με επιασε αδιαβαστη χθες. το χαρτι από τον παιδικό ελεγε ''θεμα ημέρας: ο Μόγλης''!!!:confused::confused::confused: Τον ρωτάω για τι μιλήσατε σημερα κ μου λέει για αυτόν που πίσω ειναι λυκος κ μπροστα αλογο , τον Μόγλη!!!:confused::confused::confused:

Τι εστι Μογλης;;;; γιατι ειμαι κ ασχετη μάλλον...

καλα πολυ φαντασια ο μικρος...μπερδεψε τους κενταυρους με τον λυκο που μεγαλωσε τον μογλη και εβαλε και λιγο ταρζαν μεσα...χαχαχαχα!!!:lol::lol:

Γεια σας κοριτσάκια!

Μαρκελλάκι να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι

Ελένη μου καλή επιτυχία για την εγχείρηση. Όλα θα πάνε καλά!Χριστιανάκι κουράγιο!

Ελένη1 ότι μένος έχεις εσύ για τις σαύρες έχει ο άντρας μου για τα κουνούπια.

Κλέινει την πόρτα για να μην το σκάσουν και τα ψάχνει μέχρι να πάρει το αίμα του πίσω. Πάντα τα βρίσκει όμως, μπορεί και να κάθεται μια ώρα μέχρι να τα βρει

Σήμερα γνωρίσαμε τη γυναίκα που θα κρατήσει το παιδί. Παλιά φίλη της πεθερας μου απε την Πόλη. Λίγο φωνακλού αλλά καλή. Έχει πείρα σε παιδάκια και έχει και αυτή ένα εγγονάκι 15 ημερών.

Τη Δευτέρα θα γυρίσω νωρις από τη δουλειά για να είμαι μαζί της.

Τώρα που έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να επιστρέψω στη δουλεια με έχει πιάσει ένα σφίξιμο στο στομάχι....θα το συνηθίσω.

Τι αέρας και αυτός σήμερα και θέλαμε να τη βγάλουμε βολτίτσα...τελικά θα πάμε με το αυτοκίνητο γλυφάδα να αλλάξουμε ένα φωτιστικό από το habitat που δεν έχει ντουί και είναι ερμητικά κλειστό. Που μπαίνει η λάμπα ωεο???

Α και περιμένουμε τον παιδίατρο για το εμβόλιο και για διεξοδική συζήτηση των εξετάσεων....είδωμεν

Φιλάκια σε όλες.

Μαρκελλακι να τα εκατοστησετε καλη μου...πηρα τηλ στο ωδειο και μου ειπε οτι μετα απο 8 μηνων παιρνουν στα βρεφικα τμηματα...Τζια μου εχω τον μπεμπη θα τον αφησω στην μανα μου.Μαλλον μετα τις 15 θυ γυρισω μολις αποκατασταθει το θεμα με τον θηλασμο.Μολις σκεφτηκα οτι αν δεν ειχα την μανα μου θα επρεπε να αφησω τον μικρο σε ξενο ατομο φρικαρισα.Εννοειται οτι θα καλωδιωνα ολο το σπιτι.

omorfakia το playmobile fun park είναι ανοιχτο καθημερινά. Ειναι στη Νεα Ερυθραία, εχει και site

Ανυπομονω να μεγαλωσει ο μικρος να οργωσω την Αθηνα μαζι του σε τετοια μερη...

Ο Βουδακος μου δεν με αφηνει στιγμη...θελει συνεχεια να του μιλαω, να ασχολουμαι μαζι του δεν με αφηνει μια στιγμη να κατσω στο pc να σας διαβασω...πολυ απαιτητικος ειναι μην τολμησω και γυρισω αλλου με μαλωνει και αρχιζει τα παραπονα...αν δεν πιασουν αυτα κλαιει γοερα...και μαντεψτε ποιος κερδιζει στο τελος...:cool::cool: Ο Παυλος εχει παει για μπαλα και εγω εφτιαξα κεικ βανιλιας και θα φτιαξω και πιτσα...οπως βλεπετε κανω διαιτα...:!::!::!:

Θηλαζω ανα δυο ωρες μιας και η συμβουλος μου ειπε οτι τα περισσοτερα μωρα κανουν αναμεσα σε 8-12 γευματα το 24ωρο για να διατηρειται σταθερη η παραγωγη...αν απουσιαζω δωστε μου χαρη, μολις γυρισω στην δουλεια θα βαρεθειτε να με ακουτε :tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Είναι 4χρ. κ 1μην. ¨ολα τα έχουμε κ τα όχι, κ σταμάτα εγώ μιλάω τώρα κ μου χτυπάει κ το χέρι στο τραπέζι....

Και πού είσαι ακόμη!!Ερχονται και χειρότερα!!!!!!!

Και εμείς ανεβαίνουμε όλοι τσούρμο, αρχίζουμε να παρακαλάμε τον μεγάλο να γδυθεί...αυτός βγάζει τη μία κάλτσα, μετά την ξαναβάζει γιατί θέλει να την βγάλει στο κρεβάτι, μετά όχι στο δικό μου κρεβάτι κουκουλωμένος με το πάπλωμα να γδυθεί..... κ βάλε....κ βάλε...

Εν τω μεταξύ ο σύζυγος έχει ξεμπερδέψει με τον μεσαίο(που είναι καλό παιδί τρομάρα μου κ δεν μιλάει- έμοιασε της μαμάς του), κ έχουμε βάλει μπρος για τον μπέμπη γιατί πλέον μόνη μου δεν μπορώ να τον κουμαντάρω κ αυτόν...

Ο μεγάλος ακόμα εκεί...έχει πιάσει το μοιρολόι, "θέλω να με κάνει η μαμά" κ "κάτσε να δω λίγο τα χαρτιά μου κ έρχομαι" κ "θέλω να κάνετε πρώτα τους άλλους" (ξέρετε χρονικά έχει ξεμείνει λίγο)....

Ουφ υπομονή να έχουμε, αλλά κάποια στιγμή θα του τα λέω κ θα γελάει το τομαράκι...

:o:o:o:oΧαρά στο κουράγιο σου!!!!!

Μαρκελλακι να τα εκατοστησετε καλη μου...πηρα τηλ στο ωδειο και μου ειπε οτι μετα απο 8 μηνων παιρνουν στα βρεφικα τμηματα...Τζια μου εχω τον μπεμπη θα τον αφησω στην μανα μου.Μαλλον μετα τις 15 θυ γυρισω μολις αποκατασταθει το θεμα με τον θηλασμο.Μολις σκεφτηκα οτι αν δεν ειχα την μανα μου θα επρεπε να αφησω τον μικρο σε ξενο ατομο φρικαρισα.Εννοειται οτι θα καλωδιωνα ολο το σπιτι.

Αντε.ρε Μαριανθούλα;;;Υπάρχουν και τέτοια;;;;Μια μέρα έδειχνε στην Μενεγάκη και γυμναστική για βρεφάκια!!Αν έχετε χρόνο,εσεις που είστε εκεί κατω καλό είναι να τα κάνετε!!Οσο πιο πολλά ερεθίσματα παίρνουν τα μωρά τόσο πιο έξυπνα γίνονται!!Αποδεδειγμένα!!!!

Ανυπομονω να μεγαλωσει ο μικρος να οργωσω την Αθηνα μαζι του σε τετοια μερη...

Ο Βουδακος μου δεν με αφηνει στιγμη...θελει συνεχεια να του μιλαω, να ασχολουμαι μαζι του δεν με αφηνει μια στιγμη να κατσω στο pc να σας διαβασω...πολυ απαιτητικος ειναι μην τολμησω και γυρισω αλλου με μαλωνει και αρχιζει τα παραπονα...αν δεν πιασουν αυτα κλαιει γοερα...και μαντεψτε ποιος κερδιζει στο τελος...:cool::cool: Ο Παυλος εχει παει για μπαλα και εγω εφτιαξα κεικ βανιλιας και θα φτιαξω και πιτσα...οπως βλεπετε κανω διαιτα...:!::!::!:

Θηλαζω ανα δυο ωρες μιας και η συμβουλος μου ειπε οτι τα περισσοτερα μωρα κανουν αναμεσα σε 8-12 γευματα το 24ωρο για να διατηρειται σταθερη η παραγωγη...αν απουσιαζω δωστε μου χαρη, μολις γυρισω στην δουλεια θα βαρεθειτε να με ακουτε :tongue::tongue:

Μράβο που κατάλαβες οτι δεν πεέπει να απογοητεύσε με την πρώτη στραβή!!Εγώ το λέω σε όλες τις φίλες μου που θέλουν να θηλάσουν.ο θηλασμός όσο σημαντικός είναι για ένα παιδί τόσο δύσκολος και μερικές ψυχοφθόρος είναι για την μάνα!!Σκέψου εγώ πως ένιωσα που αναγκάστηκα να το κόψω με χάπι ενώ γέμιζα 160γρ στο θήλαστρο την φορά!!!

Αννούλα έχεις π.μ.

Εγώ καταχάρηκα στο νοσοκομειο με τον θηλασμό. Αν ειχα κ αποστειρωσεις κ μπουκάλια μέσα σε εκεινη την βρωμα θα πηδιομουν απο τα παραθυρα...

Διαφημίσεις

Τζια για πες για τη γυναικα...θα ειναι μονη στο σπιτι?? Θα της βαλεις καμερα??? Ουφ...ειδες αγχος???? Πόσες ωρες? Ποσα λευτα??

Ναι μόνη θα είναι και δε θα βάλω κάμερα γιατί είναι γνωστή και παιδική φίλη της πεθερας μου. Εκτος από αυτό ουτως η άλλως μέχρι τελος Μαιου θα την έχω γιατι μετα θα την κρατα εξολοκληρου η πεθερά μου.

Θα κάθεται 2,5 ώρες και θα παίρνει 250 ?.

Τελειο, απλό στιλάτο και όχι κραγμένο να γραφει με μεγάλα γράμματα D & G

Φορεσε της το και ανεβασε φωτος να την καμαρωσουμε!

Σόρυ βρε Τζια αλλά είχα μείνει στην σελ. 450 κ μάλλον τα είπες μετά. Τι έχει η μικρούλα σου;; Αυτά με το γρομπαλάκι που έγραφες;;

..

To γρομπαλάκι μας είπε δεν είναι τπτ.

Ο υπερηχος όμως κοιλίας και στομάχου έδειξε ΓΟΠ μετριου βαθμού και διπλό πυελοκαλυκικό σύστημα στο δεξι νεφρό που αν δεν κάνει ουρολοιμώξεις δε μας πειραζει.

byXKp2.png

Μεφη, φοβερο το φουστανακι-σαλοπετακι!!! Ο,τι πληρώνεις, παίρνεις τελικά!!!

Ρε κορίτσια, έχω περίοδο για πάνω από 10 μέρες!!! Όχι πολλά ομως, άντε ν' αλλάξω 2 σερβιέτες την ημέρα!!! Έχει τύχει σε καμιά σας; Θα πάρω τη Δευτέρα το γιατρό.

Εγώ σκέφτομαι να την παω κολυμβητηριο, αφου γινει 6 μηνων!!! Λετε να μας δειξει η μενεγακη;; Χιχιχιχι!

To γρομπαλάκι μας είπε δεν είναι τπτ.

Ο υπερηχος όμως κοιλίας και στομάχου έδειξε ΓΟΠ μετριου βαθμού και διπλό πυελοκαλυκικό σύστημα στο δεξι νεφρό που αν δεν κάνει ουρολοιμώξεις δε μας πειραζει.

Τι εξετάσεις σου είπε να κάνεις;; Γιατί εμάς ο υπέρηχος κύστεων βγήκε φυσιολογικός κ θα ψάξουμε τα πυελοκαλυκικά κ τα άλλα συστήματα...

Είναι πακέτο όμως αυτες οι εξετάσεις ε;;

Ασχετο τώρα....

Αυριο έχουμε τραπέζι τους κουμπάρους κ δεν ξέρω τι να μαγειρέψω. Βασικά θα βάλω κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο κ μια τυροπιτούλα. Αλλά τι άλλο ρε κορίτσια;; Κάτι σε ζυμαρικό;;;

Τι εξετάσεις σου είπε να κάνεις;; Γιατί εμάς ο υπέρηχος κύστεων βγήκε φυσιολογικός κ θα ψάξουμε τα πυελοκαλυκικά κ τα άλλα συστήματα...

Είναι πακέτο όμως αυτες οι εξετάσεις ε;;

Ασχετο τώρα....

Αυριο έχουμε τραπέζι τους κουμπάρους κ δεν ξέρω τι να μαγειρέψω. Βασικά θα βάλω κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο κ μια τυροπιτούλα. Αλλά τι άλλο ρε κορίτσια;; Κάτι σε ζυμαρικό;;;

Μας είπε να κάνουμε κατα διαστήματα καλλιέργειες ούρων και αν αυτες δείξουν κάτι μετά κάνουμε κυστεογραφία. Όλα αυτά από το τηλ τα είπαμε, τον περιμένω από κοντά σήμερα. Το διπλό πυελοκαλυκικό ήταν τυχαίο εύρημα στον υπέρηχο κοιλίας. Δεν εξετάζαμε τα νεφρά, αλλά ελέγχαμε γενικά εκείνη τη μέρα για γαστρεντερίτιδα.

Μπορεις να φτιαξεις σαλάτα με ζυμαρικά, πχ τρικολορε ζυμαρικά με ρόκα ή με σπανάκι και προσούτο ή τίποτα λαζάνια με σπανάκι, η ένα απλό σπαγγέτι με λαχανικά-μιαμ μιαμ......

byXKp2.png

Υπαρχουν και τα κατσικακια, τα γουρουνοπουλα.... ειναι αναγκη κι εσυ να βαλεις κοτοπουλο;;; Κλαψ!!

Ενα πιατο που μ' αρεσει ειναι μοσχαρακι με μελιτζανες αλλα δεν ξερω ποσο ευπαρουσιαστο θα ειναι για τραπεζι!! Κανε σαλατα με ζυμαρικα και αλλα συνοδευτικα!

Ασχετο, Μαριανθη welcome back!!

Διαφημίσεις

Τζία και κοτοπουλάκι χαίρομαι που σας άρεσα!Και μένα μου άρεσε πολύ!!

Δαλιδά,συμφωνώ με τα κορίτσια για τα κανελόνια ή κάνε το κοτόπουλο με ρύζι και κάνε μια πατατοσαλάτα με μαγιονέζα ή κεφτεδάκια ή πουρέ.

Μας είπε να κάνουμε κατα διαστήματα καλλιέργειες ούρων και αν αυτες δείξουν κάτι μετά κάνουμε κυστεογραφία. Όλα αυτά από το τηλ τα είπαμε, τον περιμένω από κοντά σήμερα. Το διπλό πυελοκαλυκικό ήταν τυχαίο εύρημα στον υπέρηχο κοιλίας. Δεν εξετάζαμε τα νεφρά, αλλά ελέγχαμε γενικά εκείνη τη μέρα για γαστρεντερίτιδα.

Μπορεις να φτιαξεις σαλάτα με ζυμαρικά, πχ τρικολορε ζυμαρικά με ρόκα ή με σπανάκι και προσούτο ή τίποτα λαζάνια με σπανάκι, η ένα απλό σπαγγέτι με λαχανικά-μιαμ μιαμ......

Εχω σπαγγέτι τρικολόρε. Από λαχανικά να βράσω τα γνωστά αρακά-καλαμπόκι κ.α. κ να τα ανακατέψω;;; Κ κεφαλοτυράκι αλμυρούτσικο κ λίγο προσούτο μιαμ μιαμ...μηπως να το κάνω τώρα να τσιμπήσουμε;;

Υπαρχουν και τα κατσικακια, τα γουρουνοπουλα.... ειναι αναγκη κι εσυ να βαλεις κοτοπουλο;;; Κλαψ!!

Ενα πιατο που μ' αρεσει ειναι μοσχαρακι με μελιτζανες αλλα δεν ξερω ποσο ευπαρουσιαστο θα ειναι για τραπεζι!! Κανε σαλατα με ζυμαρικα και αλλα συνοδευτικα!

Ρε κοτούλα έχουμε δικές μας κοτούλες κ θα ταίσω τον κόσμο ξένα κρέατα;; Σόρυ ε;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:

Κ κανελόνια έιπα να πάρω το ζωον...το ξέχασα...επίσης έυκολο...

α ρε βοριοελλαδίτισα μερακλού

κατσικάκι τελειο! αλλά για τραπέζι λίγο ρίσκο γιατί δεν τον τρώνε πολλοί.

Οσο για το μοσχαράκι με μελιτζάνες ανεπανάληπτο. Ειδικά με πράσινες ή λευκες μελιτζάνες-αλλά το καλοκαίρι- τετοια εποχή οι μελιτζάνες δεν είναι νόστιμες....

byXKp2.png

Εχω σπαγγέτι τρικολόρε. Από λαχανικά να βράσω τα γνωστά αρακά-καλαμπόκι κ.α. κ να τα ανακατέψω;;; Κ κεφαλοτυράκι αλμυρούτσικο κ λίγο προσούτο μιαμ μιαμ...μηπως να το κάνω τώρα να τσιμπήσουμε;;

Εγώ με τα τρικολόρε κάνω σαλάτα με γαρίδες μικρές,ζαμπον,κασέρι και σως με μαγινέζα και γιαούρτι.Αν θες κάτι πιο εύκολο κάνε ένα σουφλέ με ζυμαρικά.Απλούστατο.

]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...