Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Η καλλιέργεια δείχνει καθαρή πάντως 

Μήπως ανέβασε κάνα πυρετό το τελευταίο τριμηνο; Εμάς είχε ανέβει αρκετά με τον πυρετό είχε φτάσει 66%

με βιταμίνες και βασιλικό πολτό φτιάχνει η κατάσταση αλλά θέλει ένα τρίμηνο σίγουρα !!!  Υπομονή θα πω εγώ γιατί και εμείς τα ίδια τραβάμε ..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μΑΚΑΡΌΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΆ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.

δεν εχω κιμα..... αλλα παει ο Νικος σουπερ μαρκετ...Θα κανω μακαρονια και θα του πω να φερει σαλτσα ;)

να μαι κ εγώ που έτσι στη χάση κ στη φέξη που μπαίνω νιώθω τελείως ξεκάρφωτη κ δεν ξέρω τι να γράψω!!!

απλά εύχομαι όλες να είστε καλά με τα μωράκια σας!

διάβασα στα γρήγορα μόνο αυτή τη σελίδα κ μάλλον το ομορφάκι μπαίνει για εγχείρηση! εύχομαι με το καλό κ να τελειώσουν τα βάσανα!

άσπα εσύ γιατί δε βρήκες νυφικό;

πάω να διαβάσω προηγούμενη σελίδα τα 5 λεπτα μέχρι το φαι!

γεια σου μαρλενακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πρέπει να περασατε πολύ ωραία,Βικη!!!!Καλά κανατε!!Αυτός ο παιδότοπος με τα Πλέιμομπίλ πρέπει να είναι όλα τα λεφτά.το έχω δεί σε διαφημίσεις σε ντιβιντι,αλλά σκεφτόμουν τώρα με την γρίπη πώς τα καθαρίζουν τόσες χιλλιάδες κομματάκια;;;;:tongue:

Φετος δεν τον έχω πάει καθόλου σε παιδότοπους - λόγω γρίπης. Μονο στο Playmobil έχει πάει, και αυτή είναι η δεύτερη φορά. Αλλά είναι η χαρά του παιδιού. Εχει όλα τα playmobil, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, κουκλόσπιτα, καστρα, πυργους κλπ κλπ, έχει κάτι μεγαλα καραβια που μπορούν και μπάινουν τα παιδιά μεσα και παίζουν. Ο δικός μας σήμερα δεν ήθελε να ξεκολλήσει. 2 ώρες έκατσε. Είναι κάτι διαφορετικό από τους κλασσικούς παιδότοπους. Αλλά κι αυτό με μέτρο, δεν το συζητώ!

Αυτή ειναι ετοιμη για τους Πολυχρονάκιδες (...ονομα );):lol:

Καλημέρα!!!!

Σημερα ο Γιαννης θα παει με την πεθερα θεατρο , μετα στους τσολιάδες και στο τέλος Goodys !!!!!!

Αχ....μεγαλώνει το πουλάκι μου!!!!

ναι τα σκατουλια!!!:P

κ ο νικηφ. ειδικα με τους τσολιαδες, τον ειχε τον ερωτα, τωρα θυμηθηκα παλι τη φαση να περπαταει στη παραλια στην Ανδρο με τον βηματισμο του τσολια, κ να εχει κανει τους λουομενους συχρηστους! πλατσα πλουτσα... εμεις δεν τον κοιταγαμε πλεον...ποσο ρεζιλικι να αντεξουμε???

ΑΓΓΕΛΙΚΗ76 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;Οπως επίσης ΡΙΑΝΝΑ,ΙΡΙΔΑ ΚΑΙ jtse;;;;Ευχομαι απλά να βαριέστε να γράψετε ή να μην προλαβαίνετε και να μην συμβαίνει κάτι σοβαρό!!!

ελα ντε... ????????

καλημερα αγαπουλες!!!που να μπω εχτες το βραδυ απο τις πολλες δουλειες επεσα ξερη...

ωραια Μεφη μου καλα εκανες κ της εκανες το τεστ..αν και λενε οτι οι αλλεργιες οπως εμφανιζονται ετσι μπορει κ να εξαφανιστουν...εγω ειχα αλλεργια στην κορτιζονη!!!ω ναι!!!που η κορτιζονη χορηγειται για αλλεργιες!!αλλα δεν εχω κανει ακομα το τεστ να δω αν μου εχει φυγει...

μην αγχωνεσαι αγαπη μου ουτε αιματα ουτε τιποτα βρε δεν θα εχει κ ποσο ειναι το πολυ μια ωρα υποθεση??νομιζω μπορει κ να βγει την ιδια μερα...

λοιπον σε ηλικια δυομιση ετων παθαινω περιτονητη ο γιατρος λεει στην μανα μου οτι την σωζουμε δεν την σωζουμε βαλτε υπογραφη αν ειναι να μπει χειρουργειο μπαινω μεσα για 4 ωρες(για φαντασου την μανα μου εκει εξω)βγαινω μετα απο 1 μηνα απο το νοσοκομειο,καπακι μετα απο 3 μηνες με στελνει στην θεια μου στη Ροδο γιατι της το ζηταγα εγω(ειχα παθει νευρικο κλονισμο εβλεπα ασπρη μπλουζα κ παθαινα αμοκ)κ με το που παω Ροδο περναει ενα ς μα@#!ας παρανομα απο ενα δρομακι που ηταν σαν χωματοδρομος (εκει παιζαμε κ ειχα αρχησει να γινομαι παιδακι παλι φυσιολογικο μετα απο αυτα που περασα)κ μου δινει μια με πεταει κ ξαναμπαινω 2 φορες χειρουργειο γιατι με χτυπησε στο κεφαλι!!!

οχι φανταζεσαι την μανα μου???αυτα ειναι σοβαρα θεματα....το Χριστιανακι σου θα μπει κ την ιδια μερα θα την εχεις σπιτι!!συνερθε κ μην μου στεναχωριεσαι!!!

κ η ελενιτσα δεν ειναι κρητικατσι???

πω πω ρε μητσακιον.... τη μανα σου λυπαμαι μαρη! πραγματικα...το ειχα το καρδιακο επεισοδιο στο τσεπακι!!!!!

αει μαρη που δεν μας ελειψες...αφου ξερουμε οτι το μπεμπινι σου σε εχει αναγκη!!!μη λες βλακειες!!να μου την φιλησεις!!!

ασχετο αλλα κανα νεο απο ΡΟΔΙΑ η ΚΡΙΣΤΗ??

Α ένα ψιλοδουλεματάκι το τρωω η αλήθεια είναι!

Κάθε βράδυ τι λέει του άντρα μου για να τον κάνω εγω μπάνιο κ όχι αυτός;;; "Αφού μπαμπά χθες μου είπες πως δεν θες να με έχεις φίλο, άρα δεν θες ουτε μπάνιο να με κάνεις. Να με κάνει η μαμά"!!!!!

Κατάλαβες τώρα τι ψυχολογικούς εκβιασμούς ζω;;;;

Είναι η ηλικία των ψεμάτων;;; γιατί τα λέμε με ευκολία...

αμα ηταν για κανα παιχνιδι, κατευθειαν θα γινοντουσαν φιλοι!;)

Kαλημερα κι από μένα!!!!

Εακανα μια γρηγορα ανάγνωση και να μαι.

Ε όχι και τον αμάζευτο βρε Ομορφακια. Να μη βγούμε κι εμεις μια φορά. 12.30 είχαμε γυρίσει. Ειδαμε την παρασταση - Ο Αμπιγιέρ -, μας άρεσε, σταματησαμε και για μια κρεπούλα στην Αλεξανδρας, και σαν τις Σταχτομπούτες γυρίσαμε νωρίς νωρίς. Οχι ότι άντεχα και για παραπάνω!

Πως πάει η ψυχολογία ενόψει της εγχειρισης. Εδω έχω εγω αγωνία, φανταζομαι εσύ? Μετα θα πάρεις καθόλους άδεια? Ποιος θα την προσεχει?

Ο Μαρκελλος σημερα πήγε με τον μπαμπά του στο Playmobil Fun Pαrk. Θα έσκαγε έτσι και δεν τον πηγαίναμε, όλη την εβδομαδα το περίμενε. Τωρα τους περιμένω να γυρίσουν.

Το βραδυ θα έρθουν και οι νονοί της μπέμπας να μας δουν. Αυτα τα ολίγα.

Φιλάκια

αφου ησουν εκει, δεν εριχνες κ μια ματια στο μαγαζι να δεις που ηταν ο ανεπροκοπος, γιατι αργησε χτες???

η δικη μου ψυχολογια χαλια... της χριστ. της ειπα τα απολυτως βασικα...οκ. το πηρε ψυχραιμα. ζητησα αδεια τη Δευτερα, κ ισως κατσω κ την Τριτη...αναλογως.

που ειναι αυτο το playmobil park? ειναι ανοιχτο τη Δευτερα?

ti sto καλο θα μαγειρεψω σημερα που τα εχω φορτωσει στον κοκκορα??? Κοτοπουλακι, για τον αντρα σου λεω...:tongue::tongue::P Μαλλον ο ντελιβερας θα μας επισκεφτει παλι!!!

πω πω.. τι μου θυμισες....:D

Υπομονη Δαλιδακι, δυσκολη φαση περνας...θα περασει....

εμενα ο δικος μου για να κανει μπανιο (γιατι ειναι και ψιλογυφτακι) μας θελει και τους δυο....:mad:....μην τυχον και μπει σταγονα στα ματια του...ελεος....

κ πως δεν μπαινει σταγονα??? εμενα ευτυχως κανουν τσακ μπαμ μπανιο. σε 10 λεπτα τους εχω τελειωσει κ τους 3. πως? πρωτα νικηφ. τον βγαζω με το μπουρνουζι, τον στελνω να ντυθει μονος του, φυσικα αυτο δεν γινεται, κ βγαινει σα καρναβαλος. την ωρα που προσπαθει να ντυθει μονος του, κανω μπανιο τη χριστ., αυτος ακομα προσπαθει... βγαζω τη χριστ. την ντυνω γρηγορα γρηγορα, τελευταιος ο μπεμπακος. γιατι αν κανει πρωτος νομιζει οτι πρεπει να πεσει ΑΜΕΣΩΣ για υπνο, κ κλαψουριζει. οποτε..κατα ηλικια το παμε... κ ο νικηφ., ΑΚΟΜΑ προσπαθει να ντυθει.....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Βρε Νεμο, ποσα ν αντεξει ακομα ο δολιος, μη του φορτωνετε κι αλλα!!! Χιχιχι!

χι χι.....τι Νεμο όμως??? Καπτεν Νεμο!!!!!!!!!! Σιγα μαρη...τι τον φορτωσα? Να παει ενα σουπερμαρκετ???? Εγω εχω πει ότι την ημερα που με γνωρισε επιασε και το λοτο...τσ τσ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

μπηκα για να μη διαβαζω τον τομο το βραδυ...

μια προχειρη αναγνωση.

φευγω τωρα. παω στο μαγαζι να κολοβαρεσω κ γω λιγακι.

τα λεμε μετα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ πως δεν μπαινει σταγονα??? εμενα ευτυχως κανουν τσακ μπαμ μπανιο. σε 10 λεπτα τους εχω τελειωσει κ τους 3. πως? πρωτα νικηφ. τον βγαζω με το μπουρνουζι, τον στελνω να ντυθει μονος του, φυσικα αυτο δεν γινεται, κ βγαινει σα καρναβαλος. την ωρα που προσπαθει να ντυθει μονος του, κανω μπανιο τη χριστ., αυτος ακομα προσπαθει... βγαζω τη χριστ. την ντυνω γρηγορα γρηγορα, τελευταιος ο μπεμπακος. γιατι αν κανει πρωτος νομιζει οτι πρεπει να πεσει ΑΜΕΣΩΣ για υπνο, κ κλαψουριζει. οποτε..κατα ηλικια το παμε... κ ο νικηφ., ΑΚΟΜΑ προσπαθει να ντυθει.....

τον καν απο το λαιμο και κατω κανονικα, του τυλιγω με πετσετα και μετα τον παιρνω αγκαλια ( εγω καθομαι τη μπανιερα)και τον γυρναω αναποδ, να κοιταει δηλαδη το ταβανι αυτος και εγω να τον ξεπλενω....ασε με.....το γεροντοπαληκαρο μου....

221882cb0gkyh7q4.gif

μπηκα για να μη διαβαζω τον τομο το βραδυ...

μια προχειρη αναγνωση.

φευγω τωρα. παω στο μαγαζι να κολοβαρεσω κ γω λιγακι.

τα λεμε μετα...

και εγω συμμαζευω λιγο γιατι το απογευνα θα εχω πεισκεψεις...φιλια

221882cb0gkyh7q4.gif

Γεια σας κοριτσάκια!

Μαρκελλάκι να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι

Ελένη μου καλή επιτυχία για την εγχείρηση. Όλα θα πάνε καλά!Χριστιανάκι κουράγιο!

Ελένη1 ότι μένος έχεις εσύ για τις σαύρες έχει ο άντρας μου για τα κουνούπια.

Κλέινει την πόρτα για να μην το σκάσουν και τα ψάχνει μέχρι να πάρει το αίμα του πίσω. Πάντα τα βρίσκει όμως, μπορεί και να κάθεται μια ώρα μέχρι να τα βρει

Σήμερα γνωρίσαμε τη γυναίκα που θα κρατήσει το παιδί. Παλιά φίλη της πεθερας μου απε την Πόλη. Λίγο φωνακλού αλλά καλή. Έχει πείρα σε παιδάκια και έχει και αυτή ένα εγγονάκι 15 ημερών.

Τη Δευτέρα θα γυρίσω νωρις από τη δουλειά για να είμαι μαζί της.

Τώρα που έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να επιστρέψω στη δουλεια με έχει πιάσει ένα σφίξιμο στο στομάχι....θα το συνηθίσω.

Τι αέρας και αυτός σήμερα και θέλαμε να τη βγάλουμε βολτίτσα...τελικά θα πάμε με το αυτοκίνητο γλυφάδα να αλλάξουμε ένα φωτιστικό από το habitat που δεν έχει ντουί και είναι ερμητικά κλειστό. Που μπαίνει η λάμπα ωεο???

Α και περιμένουμε τον παιδίατρο για το εμβόλιο και για διεξοδική συζήτηση των εξετάσεων....είδωμεν

Φιλάκια σε όλες.

byXKp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Μαρκελλάκι να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι

Ελένη μου καλή επιτυχία για την εγχείρηση. Όλα θα πάνε καλά!Χριστιανάκι κουράγιο!

Ελένη1 ότι μένος έχεις εσύ για τις σαύρες έχει ο άντρας μου για τα κουνούπια.

Κλέινει την πόρτα για να μην το σκάσουν και τα ψάχνει μέχρι να πάρει το αίμα του πίσω. Πάντα τα βρίσκει όμως, μπορεί και να κάθεται μια ώρα μέχρι να τα βρει

Σήμερα γνωρίσαμε τη γυναίκα που θα κρατήσει το παιδί. Παλιά φίλη της πεθερας μου απε την Πόλη. Λίγο φωνακλού αλλά καλή. Έχει πείρα σε παιδάκια και έχει και αυτή ένα εγγονάκι 15 ημερών.

Τη Δευτέρα θα γυρίσω νωρις από τη δουλειά για να είμαι μαζί της.

Τώρα που έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει να επιστρέψω στη δουλεια με έχει πιάσει ένα σφίξιμο στο στομάχι....θα το συνηθίσω.

Τι αέρας και αυτός σήμερα και θέλαμε να τη βγάλουμε βολτίτσα...τελικά θα πάμε με το αυτοκίνητο γλυφάδα να αλλάξουμε ένα φωτιστικό από το habitat που δεν έχει ντουί και είναι ερμητικά κλειστό. Που μπαίνει η λάμπα ωεο???

Α και περιμένουμε τον παιδίατρο για το εμβόλιο και για διεξοδική συζήτηση των εξετάσεων....είδωμεν

Φιλάκια σε όλες.

Τζια για πες για τη γυναικα...θα ειναι μονη στο σπιτι?? Θα της βαλεις καμερα??? Ουφ...ειδες αγχος???? Πόσες ωρες? Ποσα λευτα??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καλησπερααα!! διαβαζα...διαβαζα...ελεος πια...γενικα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ...

Ευχαριστω ολες για τα περαστικα...

Θα δηλητηριασω μύγες και θα τις απλωσω στα πλακακια....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ...:lol::lol::lol:

Λοιπον....εκανα και αλλη γελοιοτητα σημερα...αλλα δεν την εχω πει πουθενα..ας το μαθει και ο ανωμαλος λοιπον. Ειμαι στο καραβι, πανω στο γκανγουει (ειναι σαν γεφυρα πανω στο καταστρωμα. Και απο κατω, πανω στο καταστρωμα 5-6 ναυτικοι.....όλοι γνωστοι. Διπλα μου τους μιλαει ο πατερας μου.......αφηρημενη εγω, ΣΗΚΩΝΩ το μπλουζοφορεμα και ΑΝΕΒΑΖΩ το κολαν!!!!!!!!!!!!! Τελειωσε....δεν εχει αλλο...να πεσω πιο χαμηλα εννοω....Όταν ξυπνησα, το επαιζα αμεριμνη....καυμενοι ναυτικοι......

ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ (ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ) ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΦΟΡΑΓΑ ΣΤΡΙΝΓΚ (ΕΕΕ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ ΧΑΙ ΜΟΥ ΤΟΤΕ) ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΛΕΣ Κ ΤΟ ΗΘΕΛΑ...

ηρθα αφου διαβασα ολλεεεςςς τις σελιδες....ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ με το καλο η εγχειρηση ....

ΑΛΕΚΑ κ ΕΛΕΝΗ1..καλα κουμασια ησασταν...μη μιλατε για τουβλα γιατι αυτο το βουρλο ο τουταχαμον ειναι ικανη να παει να μαζεψει τουβλα απο καμια οικοδομη κ να τα βαλει διπλα στο pc για το σταβλο στη φαρμα της...

:lol::lol::lol::lol:

ποια μαρη να σεδει απο κοντα??εγω????γιατι θα κατεβεις???θα κλεισεις ραντεβου με γιατρο να σου βγαλουν τον μασαζοκορσε??που δεν εισαι ανθρωπος πιαα...η μουμια νουμερο 3...εισαι..το νουμερο 1&2 εχουν βγει κινηματογραφο..σε προλαβαινω οχια

ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΜΕΦΗ ΣΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ....

Τα δικα μας...η μπουμπου σημερα ξυπναει τρωει καθετε λιγο κανει κακα και μετα ξανακοιματε ολη μερα αυτο προλαβα κι εγω κι εκανα φασινα αλλα μηπως εχει κατι το παιδι η ειναι απο την αντιβιωση??

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...