Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχω που έχω τα βάσανα μου, έχω κ την στενοχώρια μου που σας χάνω, τρέχετε με ιλιγγιώδης ρυθμούς....

Λοιπόν αναλαμπές: θυμάμαι κ εγώ να σας διαβάζω από Απρίλη κ μετά.Γράφτηκα τον Σεπτέμβρη γιατί δεν άντεχα να μην απαντώ σε αυτά που λέγατε. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την Αλέκα να λέει για εκεί που πήγαιναν για μπάνιο κ την κοίταγαν τα γερόντια κ σκιαζόντουσαν κ πως δεν θα ξαναεμφανιστεί σε παραλία...χιχιχιχι....γέλαγα μόνη μου...

Θυμάμαι την χρυσόσκονη της Ιριδας, Θεανώς καθώς κ τις απορίες της Ιριδας για τα επιδόματα....

Τώρα μπήκα να σας δώσω εικόνα:

Ο μεγάλος μου γιος φοράει από χθες μια μάσκα λύκου που έφτιαξαν στο σταθμό από το παραμύθι "ο λύκος κ τα εφτά κατσικάκια" κ περιφέρεται να μας φάει. Ο μεσαίος με είδε που φορούσα γάντια (γιατί καθαρίζω) κ πήγε κ ξέθαψε όλο το σετ του - γάντια, σκούφο, κασκόλ- είμαστε έτοιμοι για χιόνια, τον λύκο τον έχουμε ήδη, οπότε κομπλέ.

Το μωρό ως συνήθως στον κόσμο του....κοιμάται.....τρώει....κοιμάται....

Εγώ;;;; εχω ψιλονευράκια με συζυγάτο, τον περιμένω να τα κρατήσει κάτω να πλύνω το πάνω μπάνιο κ να σφουγγαρίσω...αλλά θα με πάρει απόγευμα απότι βλέπω...

Φιλάκια τσουπίτσες να είσαστε καλά...μου φτιάχνετε το κέφι...[/QUOTE]

Πάλι καλά!!!!!!!!!Όλα τα λεφτά ο μεγάλος σου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε συ Μεφη ο μεγάλος με επιασε αδιαβαστη χθες. το χαρτι από τον παιδικό ελεγε ''θεμα ημέρας: ο Μόγλης''!!!:confused::confused::confused: Τον ρωτάω για τι μιλήσατε σημερα κ μου λέει για αυτόν που πίσω ειναι λυκος κ μπροστα αλογο , τον Μόγλη!!!:confused::confused::confused:

Τι εστι Μογλης;;;; γιατι ειμαι κ ασχετη μάλλον...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλα δεν ξερεις τον Μογλη, το παιδι της ζουγκλας!!!!

Τον ανθρωπο που μεγάλωσε στην ζουγκλα σαν αγριμι;; Αυτόν τον εχω διαβάσει, αλλά γιατι μου ειπε πως ειναι πισω λυκος κ μπροστα αλογο;;; Μεταφορικά;; Διαφωτισε με γιατι νιωθω ηλιθια!

Βρε συ Μεφη ο μεγάλος με επιασε αδιαβαστη χθες. το χαρτι από τον παιδικό ελεγε ''θεμα ημέρας: ο Μόγλης''!!!:confused::confused::confused: Τον ρωτάω για τι μιλήσατε σημερα κ μου λέει για αυτόν που πίσω ειναι λυκος κ μπροστα αλογο , τον Μόγλη!!!:confused::confused::confused:

Τι εστι Μογλης;;;; γιατι ειμαι κ ασχετη μάλλον...

To παιδί της Ζούγκλας.

Τον ανθρωπο που μεγάλωσε στην ζουγκλα σαν αγριμι;; Αυτόν τον εχω διαβάσει, αλλά γιατι μου ειπε πως ειναι πισω λυκος κ μπροστα αλογο;;; Μεταφορικά;; Διαφωτισε με γιατι νιωθω ηλιθια!

Ή που τα μπέρδεψε και το έβγαλε από το μυαλό του ή που θα τους είπε η δασκάλα τους άλλη εκδοχή του παραμυθιού!!!Εγώ πρώτη φορά το ακούω και πιστεύω οτι είναι το πρώτο!!!

Διαφημίσεις

Α ένα ψιλοδουλεματάκι το τρωω η αλήθεια είναι!

Κάθε βράδυ τι λέει του άντρα μου για να τον κάνω εγω μπάνιο κ όχι αυτός;;; "Αφού μπαμπά χθες μου είπες πως δεν θες να με έχεις φίλο, άρα δεν θες ουτε μπάνιο να με κάνεις. Να με κάνει η μαμά"!!!!!

Κατάλαβες τώρα τι ψυχολογικούς εκβιασμούς ζω;;;;

Είναι η ηλικία των ψεμάτων;;; γιατί τα λέμε με ευκολία...

καληνυχτα σε ολες...

αυριο το βραδυ θα ξαναμπω. μη μου σουρτουκευεται πουθενα...

δεν λεω για σενα μαρκελλακι, που εχεις τον αμαζευτο..

Kαλημερα κι από μένα!!!!

Εακανα μια γρηγορα ανάγνωση και να μαι.

Ε όχι και τον αμάζευτο βρε Ομορφακια. Να μη βγούμε κι εμεις μια φορά. 12.30 είχαμε γυρίσει. Ειδαμε την παρασταση - Ο Αμπιγιέρ -, μας άρεσε, σταματησαμε και για μια κρεπούλα στην Αλεξανδρας, και σαν τις Σταχτομπούτες γυρίσαμε νωρίς νωρίς. Οχι ότι άντεχα και για παραπάνω!

Πως πάει η ψυχολογία ενόψει της εγχειρισης. Εδω έχω εγω αγωνία, φανταζομαι εσύ? Μετα θα πάρεις καθόλους άδεια? Ποιος θα την προσεχει?

Ο Μαρκελλος σημερα πήγε με τον μπαμπά του στο Playmobil Fun Pαrk. Θα έσκαγε έτσι και δεν τον πηγαίναμε, όλη την εβδομαδα το περίμενε. Τωρα τους περιμένω να γυρίσουν.

Το βραδυ θα έρθουν και οι νονοί της μπέμπας να μας δουν. Αυτα τα ολίγα.

Φιλάκια

Κάθε βράδυ τι λέει του άντρα μου για να τον κάνω εγω μπάνιο κ όχι αυτός;;; "Αφού μπαμπά χθες μου είπες πως δεν θες να με έχεις φίλο, άρα δεν θες ουτε μπάνιο να με κάνεις. Να με κάνει η μαμά"!!!!!

Εμεις τα μπανιαρίσματα τα έχουμε μοιρασει. Ο Γιωργος τον Μαρκελλο και εγω τη μπέμπα. Ευτυχως. Αλλά μετά εγω έχω τα νανουρίσματα του Μαρκελλου μέχρι να κοιμηθεί οπότε αλλάζουμε παιδιά.:!:

Αυτή ειναι ετοιμη για τους Πολυχρονάκιδες (...ονομα );):lol:

Καλημέρα!!!!

Σημερα ο Γιαννης θα παει με την πεθερα θεατρο , μετα στους τσολιάδες και στο τέλος Goodys !!!!!!

Αχ....μεγαλώνει το πουλάκι μου!!!!

Τι ωραία, το θεατρόφιλο κοινό μεγαλώνει!!!! Ποια παρασταση θα δει? Εμεις λέμε να πάμε την αλλη Κυριακή στην Πούλια και τον Αυγερινό.

Εμεις τα μπανιαρίσματα τα έχουμε μοιρασει. Ο Γιωργος τον Μαρκελλο και εγω τη μπέμπα. Ευτυχως. Αλλά μετά εγω έχω τα νανουρίσματα του Μαρκελλου μέχρι να κοιμηθεί οπότε αλλάζουμε παιδιά.:!:

Και εμείς μοιρασμένα τα έχουμε αλλά καταλήγουν να θέλουν σε όλα κ όλα, εμένα!!! Καταλαβαίνεις ο συζυγος τα παιρνει με το καλό γιαυτό. ακουγόμαστε στην Ασπα...

Πάω για φαγητά κοριτσάκια, φιλιά...

Διαφημίσεις

Πόσο είναι;;;Αν είναι γύρω στα 3,5 για μερικά παιδιά είναι η ηλικία των "ψεμμάτων" και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν είναι ακριβώς ψέμματα αλλά μεγάλη φαντασια και αυτό από μια μεριά είναι καλό!!!Επίσης είναι και η ηλίκία του όχι και του γιατί!!!

Kαλημερα κι από μένα!!!!

Εακανα μια γρηγορα ανάγνωση και να μαι.

Ε όχι και τον αμάζευτο βρε Ομορφακια. Να μη βγούμε κι εμεις μια φορά. 12.30 είχαμε γυρίσει. Ειδαμε την παρασταση - Ο Αμπιγιέρ -, μας άρεσε, σταματησαμε και για μια κρεπούλα στην Αλεξανδρας, και σαν τις Σταχτομπούτες γυρίσαμε νωρίς νωρίς. Οχι ότι άντεχα και για παραπάνω!

Πως πάει η ψυχολογία ενόψει της εγχειρισης. Εδω έχω εγω αγωνία, φανταζομαι εσύ? Μετα θα πάρεις καθόλους άδεια? Ποιος θα την προσεχει?

Ο Μαρκελλος σημερα πήγε με τον μπαμπά του στο Playmobil Fun Pαrk. Θα έσκαγε έτσι και δεν τον πηγαίναμε, όλη την εβδομαδα το περίμενε. Τωρα τους περιμένω να γυρίσουν.

Το βραδυ θα έρθουν και οι νονοί της μπέμπας να μας δουν. Αυτα τα ολίγα.

Φιλάκια

Πρέπει να περασατε πολύ ωραία,Βικη!!!!Καλά κανατε!!Αυτός ο παιδότοπος με τα Πλέιμομπίλ πρέπει να είναι όλα τα λεφτά.το έχω δεί σε διαφημίσεις σε ντιβιντι,αλλά σκεφτόμουν τώρα με την γρίπη πώς τα καθαρίζουν τόσες χιλλιάδες κομματάκια;;;;:tongue:

ti sto καλο θα μαγειρεψω σημερα που τα εχω φορτωσει στον κοκκορα??? Κοτοπουλακι, για τον αντρα σου λεω...:tongue::tongue::P Μαλλον ο ντελιβερας θα μας επισκεφτει παλι!!!

θυμάμαι κ εγώ να σας διαβάζω από Απρίλη κ μετά.Γράφτηκα τον Σεπτέμβρη γιατί δεν άντεχα να μην απαντώ σε αυτά που λέγατε. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την Αλέκα να λέει για εκεί που πήγαιναν για μπάνιο κ την κοίταγαν τα γερόντια κ σκιαζόντουσαν κ πως δεν θα ξαναεμφανιστεί σε παραλία...χιχιχιχι....γέλαγα μόνη μου...

Τώρα μπήκα να σας δώσω εικόνα:

Ο μεγάλος μου γιος φοράει από χθες μια μάσκα λύκου που έφτιαξαν στο σταθμό από το παραμύθι "ο λύκος κ τα εφτά κατσικάκια" κ περιφέρεται να μας φάει. Ο μεσαίος με είδε που φορούσα γάντια (γιατί καθαρίζω) κ πήγε κ ξέθαψε όλο το σετ του - γάντια, σκούφο, κασκόλ- είμαστε έτοιμοι για χιόνια, τον λύκο τον έχουμε ήδη, οπότε κομπλέ.

Το μωρό ως συνήθως στον κόσμο του....κοιμάται.....τρώει....κοιμάται....

Εγώ;;;; εχω ψιλονευράκια με συζυγάτο, τον περιμένω να τα κρατήσει κάτω να πλύνω το πάνω μπάνιο κ να σφουγγαρίσω...αλλά θα με πάρει απόγευμα απότι βλέπω...

Φιλάκια τσουπίτσες να είσαστε καλά...μου φτιάχνετε το κέφι...

πω πω.. τι μου θυμισες....:D

Υπομονη Δαλιδακι, δυσκολη φαση περνας...θα περασει....

εμενα ο δικος μου για να κανει μπανιο (γιατι ειναι και ψιλογυφτακι) μας θελει και τους δυο....:mad:....μην τυχον και μπει σταγονα στα ματια του...ελεος....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ti sto καλο θα μαγειρεψω σημερα που τα εχω φορτωσει στον κοκκορα??? Κοτοπουλακι, για τον αντρα σου λεω...:tongue::tongue::P Μαλλον ο ντελιβερας θα μας επισκεφτει παλι!!!

πω πω.. τι μου θυμισες....:D

Υπομονη Δαλιδακι, δυσκολη φαση περνας...θα περασει....

εμενα ο δικος μου για να κανει μπανιο (γιατι ειναι και ψιλογυφτακι) μας θελει και τους δυο....:mad:....μην τυχον και μπει σταγονα στα ματια του...ελεος....

μΑΚΑΡΌΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΆ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.

να μαι κ εγώ που έτσι στη χάση κ στη φέξη που μπαίνω νιώθω τελείως ξεκάρφωτη κ δεν ξέρω τι να γράψω!!!

απλά εύχομαι όλες να είστε καλά με τα μωράκια σας!

διάβασα στα γρήγορα μόνο αυτή τη σελίδα κ μάλλον το ομορφάκι μπαίνει για εγχείρηση! εύχομαι με το καλό κ να τελειώσουν τα βάσανα!

άσπα εσύ γιατί δε βρήκες νυφικό;

πάω να διαβάσω προηγούμενη σελίδα τα 5 λεπτα μέχρι το φαι!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...