Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τσα..να μαι!το ξερω οτι σας ελειψα αλλα ουτε για κατουρημα δε παω!!:tongue::tongue::tongue:

ε ναι λοιπον ακομα ψαχνω για νυφικο και φυσικα μπερδευτηκα με τοσα που ειδα!!!!

περαστικα σε μαμα ζωης,μπεμπα ζωης και μπεμπα τζιας!!!!!'

ελενη ! φοβερος ο μπεμπης!!αλλα στα κιλα δε μας φτανεται με τιποτα!!:tongue::lol:

κοριτσακια δε εχω διαβασει τιποτα!!αυριο θα κανω homework και αν θελετε εξεταστε με!!!!φιλακια!!!εγραψα οτι θυμαμαι απο χθες που διαβασα!...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmeroydia...ξυπνησε το βλασταρακι μου...και εχω μιαααα νυυυσταααααα...

καλα Αλεκα!

παραδεξου το! είχες αναλαμπη ορμών και έιπες να ξεσηκωσεις τα "ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα". αχ! που να ρθει και η ανοιξη...χα!χα!

περιττο να σου πω ποσο γελασα!προσπαθω να φανταστω το σκηνικο....ολα τα λεφτα!

ναι ναι....βε να ημουν καλη, δεν θα με ενοιαζε...δεν ειαι τοσο σοβαρος ανθρωπος....επειδη εχω τα χαλια μου με ενοιαξε....Για αυτο και το εκανα αφηρημενη, γιατι θα ηταν πολυ φυσικο να το κανω αδυνατη...αλλαξεχναω ότι εχω παχυνει η καυμενη...:rolleyes:
Ενταξει, ηθελα να βεβαιωθω οτι φυγατε ολες τωρα που μπηκα!!!

Να κλειδωσω κι εγω το καφε για βραδυ, εκτος αν μπουν οι μεταμεσονυχτιες!!

πονηρο κοτοπουλακι......ηρθες διαβαζες και φευγεις..γιατι δεν εγραφες μαρη???? Σε εχει και η Ελενη με μπαμιες σημερα...:tongue:

καλησπερααααααααααα

βλεπω δεν ελλειψα σε καμια σας....

και γω θα κλαιω παλιοκοριτσα.......

μας λειπεις απο την ημερα που γεννησες μαρη βρωμιτσα...αντε να μπουν οι κρεμουλες να ξεκολλησει η μικρη απο το βυζι να λεμε τιποτα...;)

Παω να ξεκινησω καθαρισμα.....φιλουθκια καλες μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εεεεεεε τα καταφερα και μπηκα!!!!!!!!!!αφου μιλουσα μιση ωρα με φορτνετ....πληρωνω 24 συνδεση και πηγαινε με 0.34!!!!!!!!!!!!!!!τελικα καναμε κατι ρυθμισεις......και επιτελους σας διαβασα κιολας!!!!!!!!

καλα αφιερωσατε σημερα:lol::lol::lol::lol:

δεν προλαβα ουτε την κιμη!!!!!!!!!!!!

δεν εχω νεα εγω,μονο οτι πηγαμε μια επισκεψη σε φιλους που εχουν παιδια και απο την πολυ φασαρια ο μπεμπης πλανταξε στο κλαμα........με το που φυγαμε ηρεμησε το παιδι,το ειπα με πλαγιο τροπο οτι ειναι απο την φασαρια αλλα και τι νακανουν μικρα παιδακια ειναι επαιζαν....ενω η μπεμπουλα δεν χαλαστηκε καθολου,γελασε,εφαγε και κοιμηθηκε:lol::lol::lol:

Αυτή ειναι ετοιμη για τους Πολυχρονάκιδες (...ονομα );):lol:

Καλημέρα!!!!

Σημερα ο Γιαννης θα παει με την πεθερα θεατρο , μετα στους τσολιάδες και στο τέλος Goodys !!!!!!

Αχ....μεγαλώνει το πουλάκι μου!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Λοιπόν,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ για χθές ,γιατί πήγα να κοιμήσω την Έφη και αποκοιμηθηκα εγώ πιο μπροστά και ΚΑΛΗΜΕΡΑ για σήμερα!!!!

Το σύνθημα των ημερών θα είναι"Τατάνα δεν θα παπαει καθόλου από εδώ και πέρα!!Αλήχεια λέω!!!!!".Κοιμήθηκα και ξύπνησα μάυτό που έγεαψες βρε Ομορφάκια!!!!

Διαφημίσεις

Αυτή ειναι ετοιμη για τους Πολυχρονάκιδες (...ονομα );):lol:

Καλημέρα!!!!

Σημερα ο Γιαννης θα παει με την πεθερα θεατρο , μετα στους τσολιάδες και στο τέλος Goodys !!!!!!

Αχ....μεγαλώνει το πουλάκι μου!!!!

ελα για ακφε μερη...να σου ετοιμασω?????

ΑΓΓΕΛΙΚΗ76 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;Οπως επίσης ΡΙΑΝΝΑ,ΙΡΙΔΑ ΚΑΙ jtse;;;;Ευχομαι απλά να βαριέστε να γράψετε ή να μην προλαβαίνετε και να μην συμβαίνει κάτι σοβαρό!!!

όχι κπριτσακι μου, μια χαρα θα ειναι.....απλα μας βαρεθηκαν...πόσο να αντεξουν με τις βλακειες που διαβαζουν???:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ελα για ακφε μερη...να σου ετοιμασω?????

Πραγματικά νυστάζεις!!!!!:tongue:

όχι κπριτσακι μου, μια χαρα θα ειναι.....απλα μας βαρεθηκαν...πόσο να αντεξουν με τις βλακειες που διαβαζουν???:rolleyes:

Δεν έχεις άδικο!!!!

καλημερα αγαπουλες!!!που να μπω εχτες το βραδυ απο τις πολλες δουλειες επεσα ξερη...

Eπέστρεψα!!Η Εφούλα σε τίποτα από αυτά που την κάνανε δεν είναι αλλεργικη(γύρη,οικιακή σκόνη,σκόνη,κυπαρίσσι,χόρτα,γάτα,σκύλο).Της κάνανε και ένα σπιρογράφημα(καλά το λέω Αλέκα;) για να δουν αν έχει προδιάθεση στο άσθμα και βγήκε πεντακάθαρο!Αρα καταλήγουμε οτι έγινε εκείνο τελείως τυχαία και μάλλον ευθύνεται κάποιος ιος και αντέδρασε αλλεργικά ο οργανισμός,γιατί στα φαγητά δεν είναι αλλεργική πουθενά!

Πάω να ταίσω,να μπανιαρίσω και επιστρέφω!

ωραια Μεφη μου καλα εκανες κ της εκανες το τεστ..αν και λενε οτι οι αλλεργιες οπως εμφανιζονται ετσι μπορει κ να εξαφανιστουν...εγω ειχα αλλεργια στην κορτιζονη!!!ω ναι!!!που η κορτιζονη χορηγειται για αλλεργιες!!αλλα δεν εχω κανει ακομα το τεστ να δω αν μου εχει φυγει...

σκεφτομαι στο δωματιο... οταν θα τη πιασει η μιρλα... αλλα σκεφτομαι την εικονα της, κ φρικαρω. θα εχει αιματα? ξερεις πως νιωθω. εκεινη την ωρα, δεν θα εχω καρδια. τελος!

μην αγχωνεσαι αγαπη μου ουτε αιματα ουτε τιποτα βρε δεν θα εχει κ ποσο ειναι το πολυ μια ωρα υποθεση??νομιζω μπορει κ να βγει την ιδια μερα...

λοιπον σε ηλικια δυομιση ετων παθαινω περιτονητη ο γιατρος λεει στην μανα μου οτι την σωζουμε δεν την σωζουμε βαλτε υπογραφη αν ειναι να μπει χειρουργειο μπαινω μεσα για 4 ωρες(για φαντασου την μανα μου εκει εξω)βγαινω μετα απο 1 μηνα απο το νοσοκομειο,καπακι μετα απο 3 μηνες με στελνει στην θεια μου στη Ροδο γιατι της το ζηταγα εγω(ειχα παθει νευρικο κλονισμο εβλεπα ασπρη μπλουζα κ παθαινα αμοκ)κ με το που παω Ροδο περναει ενα ς μα@#!ας παρανομα απο ενα δρομακι που ηταν σαν χωματοδρομος (εκει παιζαμε κ ειχα αρχησει να γινομαι παιδακι παλι φυσιολογικο μετα απο αυτα που περασα)κ μου δινει μια με πεταει κ ξαναμπαινω 2 φορες χειρουργειο γιατι με χτυπησε στο κεφαλι!!!

οχι φανταζεσαι την μανα μου???αυτα ειναι σοβαρα θεματα....το Χριστιανακι σου θα μπει κ την ιδια μερα θα την εχεις σπιτι!!συνερθε κ μην μου στεναχωριεσαι!!!

κ η ελενιτσα δεν ειναι κρητικατσι???

να την πιασει θελει τη σαυρα ή να την π%^$&^ξει???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλησπερααααααααααα

βλεπω δεν ελλειψα σε καμια σας....

και γω θα κλαιω παλιοκοριτσα.......

αει μαρη που δεν μας ελειψες...αφου ξερουμε οτι το μπεμπινι σου σε εχει αναγκη!!!μη λες βλακειες!!να μου την φιλησεις!!!

ασχετο αλλα κανα νεο απο ΡΟΔΙΑ η ΚΡΙΣΤΗ??

Επεξεργάστηκαν by mitsaki1

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

καταρχην μολις λεω τη λεξη "γιατρος" αρχιζει... "οχι αιμα μαμα... οχι αιμα.. τατανα παπαει, αληχεια λεω"= οχι αιμα μαμα... οχι αιμα.. χριστιανα ποναει, αληθεια λεω

φαντασου τωρα, αμα στεναχωρηθηκες εσυ, πως γινομαι εγω! που τη βλεπω κιολας, με αυτα τα ματακια της τα αγχωμενα...

Καλημέρα,

Επιτέλους κατάφερα και διάβασα όλες τις σελίδες κι ένα από τα δύο πράγματα που μου μείνανε είναι αυτό που έγραψε η Ελένη... σκέφτομαι την φατσούλα της Χριστιάνας όταν λέει έτσι στην μανούλα της και αυτά που έχει περάσει η μικρούλα και στενοχωριέμαι πολύ!!!

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που μπαίνει στο νοσοκομείο!!!

και συνεχίζω... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!!!

Λοιπον....εκανα και αλλη γελοιοτητα σημερα...αλλα δεν την εχω πει πουθενα..ας το μαθει και ο ανωμαλος λοιπον. Ειμαι στο καραβι, πανω στο γκανγουει (ειναι σαν γεφυρα πανω στο καταστρωμα. Και απο κατω, πανω στο καταστρωμα 5-6 ναυτικοι.....όλοι γνωστοι. Διπλα μου τους μιλαει ο πατερας μου.......αφηρημενη εγω, ΣΗΚΩΝΩ το μπλουζοφορεμα και ΑΝΕΒΑΖΩ το κολαν!!!!!!!!!!!!! Τελειωσε....δεν εχει αλλο...να πεσω πιο χαμηλα εννοω....Όταν ξυπνησα, το επαιζα αμεριμνη....καυμενοι ναυτικοι......

καλημερα αγαπουλες!!!που να μπω εχτες το βραδυ απο τις πολλες δουλειες επεσα ξερη...

ωραια Μεφη μου καλα εκανες κ της εκανες το τεστ..αν και λενε οτι οι αλλεργιες οπως εμφανιζονται ετσι μπορει κ να εξαφανιστουν...εγω ειχα αλλεργια στην κορτιζονη!!!ω ναι!!!που η κορτιζονη χορηγειται για αλλεργιες!!αλλα δεν εχω κανει ακομα το τεστ να δω αν μου εχει φυγει...

Συμφωνώ σε αυτό που λές για τις αλλεργίες!Πραγματικά το παιδί δεν είναι ,από φαγητά τουλάχιστον,σε τίποτα αλλεργικό!!Ηταν να το περάσουμε και αυτό και μάλιστα εγώ έγκυος!!!Αλλά πολύ ύπουλο πράγμα οι αλλεργίες!!Με κούφανες με αυτό με την Κορτιζόνη!!!Είσαι ακόμη αλλεργική;;;;

μην αγχωνεσαι αγαπη μου ουτε αιματα ουτε τιποτα βρε δεν θα εχει κ ποσο ειναι το πολυ μια ωρα υποθεση??νομιζω μπορει κ να βγει την ιδια μερα...

λοιπον σε ηλικια δυομιση ετων παθαινω περιτονητη ο γιατρος λεει στην μανα μου οτι την σωζουμε δεν την σωζουμε βαλτε υπογραφη αν ειναι να μπει χειρουργειο μπαινω μεσα για 4 ωρες(για φαντασου την μανα μου εκει εξω)βγαινω μετα απο 1 μηνα απο το νοσοκομειο,καπακι μετα απο 3 μηνες με στελνει στην θεια μου στη Ροδο γιατι της το ζηταγα εγω(ειχα παθει νευρικο κλονισμο εβλεπα ασπρη μπλουζα κ παθαινα αμοκ)κ με το που παω Ροδο περναει ενα ς μα@#!ας παρανομα απο ενα δρομακι που ηταν σαν χωματοδρομος (εκει παιζαμε κ ειχα αρχησει να γινομαι παιδακι παλι φυσιολογικο μετα απο αυτα που περασα)κ μου δινει μια με πεταει κ ξαναμπαινω 2 φορες χειρουργειο γιατι με χτυπησε στο κεφαλι!!!

οχι φανταζεσαι την μανα μου???αυτα ειναι σοβαρα θεματα....το Χριστιανακι σου θα μπει κ την ιδια μερα θα την εχεις σπιτι!!συνερθε κ μην μου στεναχωριεσαι!!!

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!Χαρά στο κουράγιο και την υπομονή της μανούλας σου!!Και στη δική σου!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

ναι ναι....βε να ημουν καλη, δεν θα με ενοιαζε...δεν ειαι τοσο σοβαρος ανθρωπος....επειδη εχω τα χαλια μου με ενοιαξε....Για αυτο και το εκανα αφηρημενη, γιατι θα ηταν πολυ φυσικο να το κανω αδυνατη...αλλαξεχναω ότι εχω παχυνει η καυμενη...:rolleyes:

πονηρο κοτοπουλακι......ηρθες διαβαζες και φευγεις..γιατι δεν εγραφες μαρη???? Σε εχει και η Ελενη με μπαμιες σημερα...:tongue:

μας λειπεις απο την ημερα που γεννησες μαρη βρωμιτσα...αντε να μπουν οι κρεμουλες να ξεκολλησει η μικρη απο το βυζι να λεμε τιποτα...;)

Παω να ξεκινησω καθαρισμα.....φιλουθκια καλες μου

Καλέ, προσπαθούσα να την κοιμήσω, την πήρε ο ύπνος κατά τις 10 που την τάϊσα, αλλά μετά πάλι γκρίνιαζε, τελικά 12 η ώρα την κοιμήσαμε!!

Όχι άλλες μπάμιες!!!! Θα μας πιάσει τσιρλιπιπί!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εχω που έχω τα βάσανα μου, έχω κ την στενοχώρια μου που σας χάνω, τρέχετε με ιλιγγιώδης ρυθμούς....

Λοιπόν αναλαμπές: θυμάμαι κ εγώ να σας διαβάζω από Απρίλη κ μετά.Γράφτηκα τον Σεπτέμβρη γιατί δεν άντεχα να μην απαντώ σε αυτά που λέγατε. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την Αλέκα να λέει για εκεί που πήγαιναν για μπάνιο κ την κοίταγαν τα γερόντια κ σκιαζόντουσαν κ πως δεν θα ξαναεμφανιστεί σε παραλία...χιχιχιχι....γέλαγα μόνη μου...

Θυμάμαι την χρυσόσκονη της Ιριδας, Θεανώς καθώς κ τις απορίες της Ιριδας για τα επιδόματα....

Τώρα μπήκα να σας δώσω εικόνα:

Ο μεγάλος μου γιος φοράει από χθες μια μάσκα λύκου που έφτιαξαν στο σταθμό από το παραμύθι "ο λύκος κ τα εφτά κατσικάκια" κ περιφέρεται να μας φάει. Ο μεσαίος με είδε που φορούσα γάντια (γιατί καθαρίζω) κ πήγε κ ξέθαψε όλο το σετ του - γάντια, σκούφο, κασκόλ- είμαστε έτοιμοι για χιόνια, τον λύκο τον έχουμε ήδη, οπότε κομπλέ.

Το μωρό ως συνήθως στον κόσμο του....κοιμάται.....τρώει....κοιμάται....

Εγώ;;;; εχω ψιλονευράκια με συζυγάτο, τον περιμένω να τα κρατήσει κάτω να πλύνω το πάνω μπάνιο κ να σφουγγαρίσω...αλλά θα με πάρει απόγευμα απότι βλέπω...

Φιλάκια τσουπίτσες να είσαστε καλά...μου φτιάχνετε το κέφι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...