Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τζια παντως και εγω πονουσα πολυ μετα.....ειδικα οταν ηθελα να γυρισω στο πλαι...δεν μπορουσα μαρτυρουσα....και επισης οταν ηταν να σηκωθω απο το κρεββατι ή απο την καρεκλα......ελπιζω με τον καιρο να τα ξεχασω...,η πλακα ειναι οτι μετα απο 2 μερες που ημουν στην κλινικη,μου λεει ο αντρας μου"αν μεινεις εγκυος φυσιολογικα,θα το κρατησουμε????????και του λεω εισαι τρελος με ρωτας ενω εχω φαει το μαχαιρι και δεν μπορω καλα καλα να περπατησω????????"

fCS8p3.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε? Εγω εδώ προσπαθώ ο μπεμπης ολο δουλειές μου ανοίγει εκει βρε κοριτσια που τον εχω πλύνει και ειμαι έτοιμη να του βαλω την πανα τσακ με κατουραει και παλι από την αρχη αφήστε που μου κατούρησε το βράδυ και βγηκαν στα σεντονια και τις κουβερτες 2 φορες δεν καταλαβαινω τι εγινε δεν ειχα καλα την πανα τι να πω ολη μερα πλυντήρια εβαζα σημερα και σιδέρωνα!!! Καλα παει παντως τρωει κανει κακα κοιμάται καλα ευτυχώς εβαλα και αρκετα μπουκαλια αποστειρωμένα στο ψυγειο να μην ταλαιπορουμε με το γαλα, το γαλα κοριτσια κοβετε ετσι από μονο του εγω σημερα δεν εβγαλα και δεν με ποναει και ρωτησα και τον παιδιατρο για χαπια και ειπε απλα να το βγαζω μια φορα την μερα τι γνωρίζετε γι αυτό? Αυτά από μενα κουράστηκα να τον αλαζω στο τελος δεν θα εχω αλλα ρουχα να του βαλω!!πηρε και 200γρ κοντεύουμε στα 3 κιλα!α του βαζω και ορο στην μυτούλα πρωι βραδυ.. Και κατι άλλο λυπαμαι που δεν με άφησαν να θηλασω και υποστηρίζω τοσο πολύ τον θηλασμο που με πείραξε κρίμα το γαλα παει χαμενο…..

Επεξεργάστηκαν by eleni26

97ehp2.pngUBTSp3.png

Zηνοβία μου και εμενα η ζώνη με εσωσε.. Αν και δε μπορώ να πώ οτι ειχα πολλόυς πόνους, η ζώνη με εσωσε.. Τη φοράω σχεδον όλη μέρα και με κρατάει πολύ.. Δε πονάω καθόλου.. Η κοιλίτσα έφυγε τελείως και απο κιλά, επανήλθα σήμερα στα προ εγκυμοσύνης!! Τώρα θέλω να χάσω κανα 2 ακόμη και ειμαι έτοιμη!!! :tongue:

Εγώ από τα 10 πριν από 2-3 μέρες είχα χάσει τα 5, αύριο θα ξαναζυγιστώ. Τις πρώτες μέρες όμως μετά την εγχείρηση είχα πρηστεί πάρα πάρα πολύ. Οι αστράγαλοι μου ήταν σαν μπουκάλες. Τώρα είμαι καλύτερα οπότε αύριο θα ζυγιστώ. Για να δούμε....

byXKp2.png

Τώρα να σας πω και εγώ την εμπειρία μου...

Πάω Πέμπτη πρωί για NST και υπέρηχο...κάνω το NST με τη μαία (μια συσπασούλα όλη και όλη) και περιμένω τον γιατρό για τον υπέρηχο. Όταν με βλέπει μου λέει : μίλησα με την διαβητολόγο και αν έχει κρεβάτι θα κάνουμε εισαγωγή και αύριο καισαρική.ʼΟπως καταλαβαίνεται λοιπόν βρέθηκα στο νοσοκομείο να κάνω μέχρι την Παρασκευή το πρωί με την κοιλιά τούρλα την κουτσομπόλα του ορόφου!!!Κοιμήθηκε και ο αντρούλης μου μαζί, είδαμε όλα τα μωράκια που γεννήθηκαν εκείνο το βράδυ και περιμέναμε το δικό μας.

Το πρωί στις 8 και κάτι με παραλαμβάνουν από το δωμάτιο και με πηγαίνουν στο χειρουργείο. Μου κάνουν την επισκληρήδιο η οποία με πιάνει αμέσως και περιμένοντας το γιατρό παθαίνω την πρώτη υπογλυκαιμία, φωνάζει η αναισθησιολόγος, μπαίνει τρέχοντας ο γιατρός και ξεκινάμε.....

Αισθάνομαι την κοιλιά μου σαν ζελέ και οι θόρυβοι που ακούω είναι σαν σκαρπέλα και χοντρό χαρτόνι που σκίζεται....μέχρι που ακούω το γατάκι μου!!!!!

Αφού την πλένουν μου τη φέρνουν δίπλα μου , εγώ σαν την εσταυρωμένη, και κλάααααμα η κυρία. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ο άντρας μου....

Το βράδυ αποφασίζω να κρατήσω τη μικρή στο δωμάτιο, αφού τελικά μου την κρατήσαν μόνο 4 ωρίτσες για να της ελέγχουν τα ζάχαρα. Φυσικά αυτή τη βραδιά διαλέγω τη μανούλα μου για συγκάτοικο. Με τους ορούς προσπαθώ να τις δώσω το λιγοστό πρωτόγαλα και τελικά πείθομαι να τις δώσω και λίγο ξένο (για να μην πάθει υπογλυκαιμία, αφυδάτωση και ίκτερο...........).

Τις επόμενες μέρες ξεκινάει Ο ΠΟΝΟΣ. Μιλάμε για πολύ πόνο.....Μου πλήγωσε και τη θηλές η σκατούλα και να πονάω πατόκορφα. Με πιάνουν και τα κλάματα την Κυριακή γιατί δε μου είχε έρθει ακόμα το γάλα και τη Δευτέρα μου προτείνουν αν θέλω να υπογράψω να φύγω. Όπου φύγει φύγει η δικια σου λοιπόν.....

Το στήθος μου όμως αρχίζει να υπερφορτώνει και εγώ μόνο με την ιδέα να τη βάλω επάνω ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι. Μου αγοράζει ο άντρας μου ένα θήλαστρο και ψευδοθηλές και αντιμετωπίσαμε έτσι την υπερφόρτωση .

Ήταν αρκετά δύσκολα μπορώ να πω με τους πόνους της καισαρικής...Βέβαια και εγώ δεν κάθησα στα αυγά μου αλλά μέχρι και την 5η μέρα έπερνα παυσίπονα και πονούσα αρκετά. Πιστεύω ότι οι κοπέλες που γεννούν με φυσιολογικό τοκετό πονούν μόνο τις ώρες του τοκετού, ενώ με την καισαρική πονάς και πολλές μέρες μετά. Φαντάζομαι δηλαδή γιατί η ίδια δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Η μικρούλα μας ήταν πολύ ήσυχη μέχρι χτες. Μαμ, τσις, κακά και νάνι... Χτες όμως αποφάσισε να το ξενυχτήσει μέχρι τις 7:30 το πρωί. Τελικά μετά από πολλά βυζιά της δώσαμε πιπίλα και καταφέραμε να κοιμηθούμε.

Μας επισκέφθηκε και ο παιδίατρος τις προάλλες....όλα καλά μας είπε, εμβόλιο να μην κάνουμε και θα την ξαναδεί στις 30 μέρες της ζωής της.

εγω κοπελα μου δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ!!!καθολου δεν ποναγα κ φαντασου οτι με το που ηρθαμε σπιτι μεχρι κ σημερα τα κανω ολα εγω...πρωτη μερα στο σπιτι κ εκανα δουλειες!!αλλα στο ξαναλεω καθολου πονος...αν ηταν στο χερι μου θα κανα αλλα 2 σιγουρα!!!παυσιπονο σταματησαν να μου δινουν απο την δευτερη μερα!!μαρτης μου η Ιρκα που ηταν μαζι μου..αλλα ουτε κ Η Ιρκα δεν ποναγε καθολου...εγω μονο ειχα ενοχλησεις στην πλατη απο τα τρυπηματα (3 το συνολο)της επισκληριδιου που τελικα κ δεν καταφερε να γινει...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Zηνοβία μου και εμενα η ζώνη με εσωσε.. Αν και δε μπορώ να πώ οτι ειχα πολλόυς πόνους, η ζώνη με εσωσε.. Τη φοράω σχεδον όλη μέρα και με κρατάει πολύ.. Δε πονάω καθόλου.. Η κοιλίτσα έφυγε τελείως και απο κιλά, επανήλθα σήμερα στα προ εγκυμοσύνης!! Τώρα θέλω να χάσω κανα 2 ακόμη και ειμαι έτοιμη!!! :tongue:

εμας μας το τονισαν οχι ζωνη!!!γιατι τεμπελιαζουν οι μυες της κοιλιας ετσι...κ ετσι δεν εβαλα καθολου

PlbZp2.png

Εγώ από τα 10 πριν από 2-3 μέρες είχα χάσει τα 5, αύριο θα ξαναζυγιστώ. Τις πρώτες μέρες όμως μετά την εγχείρηση είχα πρηστεί πάρα πάρα πολύ. Οι αστράγαλοι μου ήταν σαν μπουκάλες. Τώρα είμαι καλύτερα οπότε αύριο θα ζυγιστώ. Για να δούμε....

αστα εγω να δεις ουτε παντοφλες δεν μπορουσα να βαλω για καμια εβδομαδα ημουνα εντελως ξυπολητη αλλα με ειχε προετοιμασει η μαια μου οτι μπορει να συνεβαινε λογω κατακρατησης μετα την γεννα

PlbZp2.png

Ευχαριστω για τις ευχες κοριτσακια μου...και εμεις σαραντισαμε σημερα αλλα στην εκκλησια κανονικα!!!Καναμε και βολτα μεσα στο ιερο, ποιος την χαρη μας :ΡΡΡ

Κοριτσια σημερα ειπα εκτος απο τα πουκαμισα και τις γραβατες ειπα να κανω και ενα ακομα δωρο στο καλο μου αλλα τι το θελα...πονεσα τρομερα, ουτε φυσιολογικα να ειχα γεννησει, ειχα κατεβασει ρολα που λενε τελειως και απο υγρασια μηδεν...τι λεω Θεε μου απογευματιατικα!!!!Ξερω οτι οταν θηλαζεις ο κολπος ειναι ξηρος αλλα μου ηρθε να κοψω το σεξ δια παντος μετα απο τετοιον πονο.Ρε κοριτσια και εσεις τα ιδια παθατε ή ειμαι η μοναδικη γκαντεμω της ιστοριας???Και αναρωτιεμαι...αν εμενα ηταν ετσι μετα απο 4 μηνες αποχης σε καποιες που απο την αρχη της εγκυμοσυνης δεν τι θα παθουν?!?!?!?!?

Εμεις προγραμμα δυστυχως δεν εχουμε, ξυπναμε στανταρ να φαμε 2 φορες την νυχτα και κοιμομαστε πολυ αργα μετα απο γκρινια...δλδ κατα τις 00:30...Στο μονο που θα συμφωνησω με την Ελενη ειναι η ωρα του μουγκρισματος... :ΡΡΡ

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εμεις που εχουμε να κανουμε απο τον Μαρτιο δηλαδη???ωχ μη μου λες τετοιαααααα:-(:sad:

PlbZp2.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε? Εγω εδώ προσπαθώ ο μπεμπης ολο δουλειές μου ανοίγει εκει βρε κοριτσια που τον εχω πλύνει και ειμαι έτοιμη να του βαλω την πανα τσακ με κατουραει και παλι από την αρχη αφήστε που μου κατούρησε το βράδυ και βγηκαν στα σεντονια και τις κουβερτες 2 φορες δεν καταλαβαινω τι εγινε δεν ειχα καλα την πανα τι να πω ολη μερα πλυντήρια εβαζα σημερα και σιδέρωνα!!! Καλα παει παντως τρωει κανει κακα κοιμάται καλα ευτυχώς εβαλα και αρκετα μπουκαλια αποστειρωμένα στο ψυγειο να μην ταλαιπορουμε με το γαλα, το γαλα κοριτσια κοβετε ετσι από μονο του εγω σημερα δεν εβγαλα και δεν με ποναει και ρωτησα και τον παιδιατρο για χαπια και ειπε απλα να το βγαζω μια φορα την μερα τι γνωρίζετε γι αυτό? Αυτά από μενα κουράστηκα να τον αλαζω στο τελος δεν θα εχω αλλα ρουχα να του βαλω!!πηρε και 200γρ κοντεύουμε στα 3 κιλα!α του βαζω και ορο στην μυτούλα πρωι βραδυ.. Και κατι άλλο λυπαμαι που δεν με άφησαν να θηλασω και υποστηρίζω τοσο πολύ τον θηλασμο που με πείραξε κρίμα το γαλα παει χαμενο…..

μπραβο Ελενακι μου ολα καλα λοιπον!!!αστα κ μας καπως ετσι παει χεζει τον αλλαζουμε παμε για νανι κατουριομαστε τον αλλαζουμε ξανακατουραει τον ξανααλλαζουμε κ ξαφνικα λαλει ο πετεινος που ειναι διπλα κ καταλαβαινουμε οτι ξημερωσε:tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

geia σου βρε μαριανθη με τις ανησυχιες σου!!!εγω το δωρακι τοκανα πρωτα απολα στον εαυτο μου και στον αντρα μου!!!!!και σξεψου οτι ειχαμε αποχη για 9 μηνες!!!!!!οντως ετσι ειναι ποναει αρκετα σα να ειναι πρωτη φορα!!!αλλα αρεσει~!!!!!!.....τι λεω απογευματιατικα!!!

επιτελους βρηκα λιγη ευκαιρια να κατσω στο πισι!!!

ρε κοριτσια τι εχω παθει!!!τα μωρα με το που τελειωνουμε το ταισμα,που φυσικα παιρνει1 με μιαμισι ωρα,κοιμουνται σπανιως 2 ωρες που σημαινει συνηθως μιση με μια ωρα !!!οποτε χρονος μηδεν!!να το ενα να γκρινιαξει να το αλλο να αναγουλιαζει,περνα και η ωρα και δεν κανω τιποτα αλλο!!!ταχω παιξει!!

σημερα ξεκινησα το κολπο με το κιντερτε μπας και πιασει και φαν παραπανω κ αντεξουν κανα 2μισαωρο..!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Εγω στο Γιαννη το 2006 καθε 3 μερες κουτι 13ευρω.....

γιαυτο ας θηλασω οσο μπορω:P

μωρε μακαρι να μπορουσα να θηλασω κ γω!εμεις θελουμε 18 ευρο καθε 4-5 μερες αλλα χαλαλι του!!αυτος θα μας τα φαει ολα για παρτυ του!!!:tongue:

PlbZp2.png

ειμαι λιγο εκτος αλλα ρε κοριτσια αρχισα να γραφω το μυνημα στις 7 παρα!!

κι εμεις παιρνουμε απταμιλ 1 των 900γρ και μας παει 5 μερες πλεον το πολυ...

Κοριτσια σημερα ειπα εκτος απο τα πουκαμισα και τις γραβατες ειπα να κανω και ενα ακομα δωρο στο καλο μου αλλα τι το θελα...πονεσα τρομερα, ουτε φυσιολογικα να ειχα γεννησει, ειχα κατεβασει ρολα που λενε τελειως και απο υγρασια μηδεν...τι λεω Θεε μου απογευματιατικα!!!!Ξερω οτι οταν θηλαζεις ο κολπος ειναι ξηρος αλλα μου ηρθε να κοψω το σεξ δια παντος μετα απο τετοιον πονο.Ρε κοριτσια και εσεις τα ιδια παθατε ή ειμαι η μοναδικη γκαντεμω της ιστοριας???Και αναρωτιεμαι...αν εμενα ηταν ετσι μετα απο 4 μηνες αποχης σε καποιες που απο την αρχη της εγκυμοσυνης δεν τι θα παθουν?!?!?!?!?

Οταν πηγα στον γιατρο μετα τη πρωτη γεννα στις 20 μερες μου ειπε αντε σε εκανα 18αρα και στο αλλο θα σε κανω 16αρα......

Ε...το πε και το'κανε :oops:

Και κατι άλλο λυπαμαι που δεν με άφησαν να θηλασω και υποστηρίζω τοσο πολύ τον θηλασμο που με πείραξε κρίμα το γαλα παει χαμενο…..

Γιατι βρε Ελενακι ?

Δεν μπορεις να δινεις εστω βγαζοντας με το θηλαστρο?

Ειναι κριμα αφου εχεις γαλα ....και ας δινεις και συμπληρωμα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...