Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αμ ξέεεερει....και συμπληρωνει μαλιστα....:P

Ρε Αλέκα στείλε μου την απαντησή της να γελάσω λίγο!!!

εμενα η καημενη η μανα μου μαλλον δεν περασε κλιμακτηριο γιατι μετα τη γεννα της αδερφης μου τα αφερεσαν τα παντα ολα κ εμεινε χωρις περιοδο απο 38 χρονων..

Δεν πειράζει!!Περνας εσύ και για τις δύο!!Αλοίμονο στον θάνο!!!

Ρε Αλέκα στείλε μου την απαντησή της να γελάσω λίγο!!!

!!

το Κιμακι σε εμενα ειναι πολυ σοβαρο βρε....δε γραφει τιποτα κακο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

οι ορμονες της την αποχαιρετουν......Λογικα όμως θα επρεπε να της ειχε 'σβουριξει' πιο νωρις...Η δικη μου αρχισε στα 53 περιπου και τωρα στα 58 ειναι κμπλε....

ΚΜΠΛΕ τι? κομπλε τρελλη???

ΟΞΕΙΑ ΚΙΜΙΤΙΔΑ!

και βαλεεεεε......

δεν την εχω γλυτωσει καθολου..γιατι μπορει να μην μιλαγα αλλα ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ.....τι να κανω??εχουμε αδερφουλα στους γονεις μου κ ειναι μονιμα εδω

εισαι τυχερη εσυ. εγω απλως απεχω(οσο μπορω βεβαια...)

αμ ξέεεερει....και συμπληρωνει μαλιστα....:P

α, τη παλιοβρωμιτσα......

Μμμμμ.....η δικια μου δεν θυμαμε ποσο ηταν.....ωραια περναγαμε παντως καθε μερα βριζομασταν,ευτυχως που ελειπε.

εμας παρεξηγιεται κιολας!!!!!!!

Γρηγορα γρηγορα θα σε καρφωσω στην περιεργη γειτονισσα...:tongue::tongue:

Ελενη δεν ξερω ποιος μπλοκαρει το γαλα παντως αμα τον βρω θα τον σκισω:lol::lol::lol:

Η μανα μου ευτυχωςς περασε κλιμακτηριο στα 48 και απλα τον επομενο μηνα δεν εμφανιστηκε περιοδος...μεχρι που νομιζαμε οτι μπορει να ηταν και εγκυος :P:p:p βεβαια μας ψοφησε απο τις εξαψεις και τα νευρα....:rolleyes::rolleyes:

δεν ειναι κ δυσκολακι να το βρεις... αρχιζει κ τελειωνει απο Α

σε τετοιες περιπτωσεις δινουν κατι ορμονες και τη σκαπουλαρουν...;)

ο γυναικολογος?

Παω να ρημαροκοιμηθώ γιατι σε λιγο θα πρεπει να θηλασω παλι.

Μην γελατε πολυ και με ξυπνησετε.

γελαμε μαρη... τωρα που μπορουμε!;):P

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μπραβο κοριτσακι...διαβασε να δουμε τι θα καταλαβεις....:P

οντως δεν εχω καταλαβει ουτε τα μισα.... θεε μου...

παμε να σουμαρω τα ως τωρα....

ομορφάκια όλα καλα θα παν. καλυτερα να της μλησεις πιο πριν να της πεις κάποια απλα πραγματακια. και σε σενα καλο θα κανει να της τα πεις-θα δεις που θα σε ξεαγχωσει γιατι οταν εξηγουμε μια επεμβαση σαν κατι "απλο και αναγκαιο που κραταει λιγο και μας κανει καλα" μας κανει να συνησειτοποιησουμε και μεις ότι καπως ετσι ειναι οντως. αντε να ξεμπερδεψει το πουλακι μας;)

μαριανθη δεν βρηκα γιατι σκεφτοσουν να διακοψεις τον αποκλειστικο αλλα κουραγιο και συνεχισε αφου το θες και όσο το αντεχεις!!! ;)

ζωη περαστικα στη μανουλα...

δαλιδα εγω δεν του εδωσα πιπιλα και δε θελω να του δωσω να πω την αληθεια. τρωει τα χερια του-όχι αντιχειρα συγκεκριμενα- και μονο στον ξυπνιο του και στον υπνο του λιγο πριν ξυνησει που πειναει. το συζητησα χτες και με τον παιδιατρο και μου πε ότι δεν πειράζει που τα τρωει. "και τα μικροβια" του λεω εγω; "καλο του κανουν, αστον να δυναμωνει" μου ειπε... α! ναι και καποια απ τα παιχνιδακια του τα πιανει και βουρ προσπαθει να τα φαει. μεχρι στιγμης έχει φαει τον ήλιο, τον μαιμουδακο και το ψαρακι. ο ελεφαντας ειναι μεγαλος και του χει γλιτωσει....

Διαφημίσεις

manoulita--μαριανθη δεν βρηκα γιατι σκεφτοσουν να διακοψεις τον αποκλειστικο αλλα κουραγιο και συνεχισε αφου το θες και όσο το αντεχεις!

να σας πω εγω τι εφταιξε..ειδε τη διαφημηση με τις κατσικες...και ζηλεψε που η ΝΙΝΑ ειχε σταθερη παραγωγη κ συνεχομενη...ε κ απο το αγχος...μειωθηε κ απο ΝΙΝΑ εγινε ΦΙΛΙΤΣΑ...

εχετε δικιο κοριτσακια μου.....Λεω όμως για αυριο...που θα τα διαβασει και ο Μανωλης...αντιο ελενη....

δυο χρονια??? Αρμενικη βιζιτα το σαμιαμιδι...:tongue:

χα!χα!χα!

το καλο ειναι ότι τελικα δεν εφυγε το σαμιαμιδι, εμεις μετακομισαμε!

οντως δεν εχω καταλαβει ουτε τα μισα.... θεε μου...

παμε να σουμαρω τα ως τωρα....

ομορφάκια όλα καλα θα παν. καλυτερα να της μλησεις πιο πριν να της πεις κάποια απλα πραγματακια. και σε σενα καλο θα κανει να της τα πεις-θα δεις που θα σε ξεαγχωσει γιατι οταν εξηγουμε μια επεμβαση σαν κατι "απλο και αναγκαιο που κραταει λιγο και μας κανει καλα" μας κανει να συνησειτοποιησουμε και μεις ότι καπως ετσι ειναι οντως. αντε να ξεμπερδεψει το πουλακι μας;)

μαριανθη δεν βρηκα γιατι σκεφτοσουν να διακοψεις τον αποκλειστικο αλλα κουραγιο και συνεχισε αφου το θες και όσο το αντεχεις!!! ;)

ζωη περαστικα στη μανουλα...

δαλιδα εγω δεν του εδωσα πιπιλα και δε θελω να του δωσω να πω την αληθεια. τρωει τα χερια του-όχι αντιχειρα συγκεκριμενα- και μονο στον ξυπνιο του και στον υπνο του λιγο πριν ξυνησει που πειναει. το συζητησα χτες και με τον παιδιατρο και μου πε ότι δεν πειράζει που τα τρωει. "και τα μικροβια" του λεω εγω; "καλο του κανουν, αστον να δυναμωνει" μου ειπε... α! ναι και καποια απ τα παιχνιδακια του τα πιανει και βουρ προσπαθει να τα φαει. μεχρι στιγμης έχει φαει τον ήλιο, τον μαιμουδακο και το ψαρακι. ο ελεφαντας ειναι μεγαλος και του χει γλιτωσει....

θα της μιλησω τελικα... με πεισατε!

πως σε λενε εσενα????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΚΜΠΛΕ τι? κομπλε τρελλη???

εμας παρεξηγιεται κιολας!!!!!!!

ο γυναικολογος?

κομπλε αναισθητη!!!!!!! Ο γτναικολογος , ναι

να σας πω εγω τι εφταιξε..ειδε τη διαφημηση με τις κατσικες...και ζηλεψε που η ΝΙΝΑ ειχε σταθερη παραγωγη κ συνεχομενη...ε κ απο το αγχος...μειωθηε κ απο ΝΙΝΑ εγινε ΦΙΛΙΤΣΑ...

:lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσακια μου γλυκα....λεω να παω σιγα σιγα........εσεις ???? Φυγετε και εσεις βρε...ζηλευω!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κομπλε αναισθητη!!!!!!! Ο γτναικολογος , ναι

:lol::lol::lol::lol:

μακαρι να γινοταν κ η δικια μου αναισθητη ρε γμτ. καλα...αμα τη δεις, παει για οσκαρ! ειδικα μπροστα στον πατερα μου, "ντυσε τα παιδια", "του εδωσες γαλα?", "μη το πας εκει..θα κρυωσει", κ αρχιζει ο μπαμπας..αστην...δεν ενδιαφερεται. καταλαβες...εγω, για τα παιδια! ουφ...............

θα της το πω παντως...thanks..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κοριτσακια μου γλυκα....λεω να παω σιγα σιγα........εσεις ???? Φυγετε και εσεις βρε...ζηλευω!!!!!

εγω φευγω. δεν αντεχω αλλο. κανει πολυ νυστα.

θα εχουμε το πρωι να διαβαζουμε βρε!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω ως πουρό - όρκα - επιδειξιας σας αφηνω......κανει νυστα!!!!! Με κοιταζει και ο Νικος και μαλλον βριζει απο μεσα του...φιλακια!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...