Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι 59. τωρα σιγουρα ειναι κλιμακτηριος ή ειναι απλα γεραματα? πες μου γιατι θα μας τρελλανει οικογενειακως!

της ειπα το πρωι για το χειρουργειο , κ παιρνει η αδερφη μου να με βρισει γιατι δεν της το ειπα κυριακη απογευμα? ετρεχε λεει πανω κατω σα τρελλη, μονο ασθενοφορα δεν φωναξε, τουαλετα 4-5 φοριτσες, λες κ θα χειρουργουνταν σε μια ωρα η μικρη.

διαγνωση?

οι ορμονες της την αποχαιρετουν......Λογικα όμως θα επρεπε να της ειχε 'σβουριξει' πιο νωρις...Η δικη μου αρχισε στα 53 περιπου και τωρα στα 58 ειναι κμπλε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ειναι 59. τωρα σιγουρα ειναι κλιμακτηριος ή ειναι απλα γεραματα? πες μου γιατι θα μας τρελλανει οικογενειακως!

της ειπα το πρωι για το χειρουργειο , κ παιρνει η αδερφη μου να με βρισει γιατι δεν της το ειπα κυριακη απογευμα? ετρεχε λεει πανω κατω σα τρελλη, μονο ασθενοφορα δεν φωναξε, τουαλετα 4-5 φοριτσες, λες κ θα χειρουργουνταν σε μια ωρα η μικρη.

διαγνωση?

ΟΞΕΙΑ ΚΙΜΙΤΙΔΑ!

Διαφημίσεις

μη της πεις αλεκα...

δεν ξερει αυτη...

την εχει γλυτωσει κατι μερες...

αμ ξέεεερει....και συμπληρωνει μαλιστα....:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

οι ορμονες της την αποχαιρετουν......Λογικα όμως θα επρεπε να της ειχε 'σβουριξει' πιο νωρις...Η δικη μου αρχισε στα 53 περιπου και τωρα στα 58 ειναι κμπλε....

Μμμμμ.....η δικια μου δεν θυμαμε ποσο ηταν.....ωραια περναγαμε παντως καθε μερα βριζομασταν,ευτυχως που ελειπε.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

ΤΣΙΓΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Γρηγορα γρηγορα θα σε καρφωσω στην περιεργη γειτονισσα...:tongue::tongue:

Ελενη δεν ξερω ποιος μπλοκαρει το γαλα παντως αμα τον βρω θα τον σκισω:lol::lol::lol:

Η μανα μου ευτυχωςς περασε κλιμακτηριο στα 48 και απλα τον επομενο μηνα δεν εμφανιστηκε περιοδος...μεχρι που νομιζαμε οτι μπορει να ηταν και εγκυος :P:p:p βεβαια μας ψοφησε απο τις εξαψεις και τα νευρα....:rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

εμενα η καημενη η μανα μου μαλλον δεν περασε κλιμακτηριο γιατι μετα τη γεννα της αδερφης μου τα αφερεσαν τα παντα ολα κ εμεινε χωρις περιοδο απο 38 χρονων..

σε τετοιες περιπτωσεις δινουν κατι ορμονες και τη σκαπουλαρουν...;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Ελενη δεν ξερω ποιος μπλοκαρει το γαλα παντως αμα τον βρω θα τον σκισω:lol::lol::lol:

φιου φιουυυυυ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.....οι καταρες μου θα ηταν...φωτογραφε~!

221882cb0gkyh7q4.gif

Παω να ρημαροκοιμηθώ γιατι σε λιγο θα πρεπει να θηλασω παλι.

Μην γελατε πολυ και με ξυπνησετε.

για υπνο πας ή για τη σαυρα??? Καληνυχτα!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...