Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενη ειναι σαυρα παιδακι μου ή σαμιαμιδι;;;

αν ειναι σαμιαμιδι μη σε αγχωνει! εμεις ειχαμε 2 επι χρονια μεσα στο σπιτι και δε μας πειραξαν στο ελαχιστο, θεωρουνται και γουρι για πολλους, μην το ξεπαστρεψεις το ερμο...

πρασσινη ....κανονικοτατη σαυρα!!!!

μηνυμα προς ΜΕΦΗ...

σου λεω πως ειναι η κιμι οταν μιλαει... περιγραφη...

παει να απαντησει, κανει μια κοφτη πισω, σηκωνει το αριστερο φρυδι, πηγουνι προς τον λαιμο, καρακαλτακα τελειως...

αφου τωρα που κραζει την "εχω" πως θα ηταν να στα λεγε σα να σε ειχε μπροστα της!

ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ποια μαρη να σεδει απο κοντα??εγω????γιατι θα κατεβεις???θα κλεισεις ραντεβου με γιατρο να σου βγαλουν τον μασαζοκορσε??που δεν εισαι ανθρωπος πιαα...η μουμια νουμερο 3...εισαι..το νουμερο 1&2 εχουν βγει κινηματογραφο..σε προλαβαινω οχια

Σε ποιόν κινηματογράφο;;;Στον ασπρόμαυρο;;;Θυμάσαι που έκανε της κομπάρσα στον "Χοντρό και στο λιγνό";;;;Για πές μας πώς ήταν γιατί εγω με dvd μεγάλωσα!!!

Γι'άυτο με βγαλατε αυτη την ωραια φωτο έ?

δεν ειπαμε οτι αδικεισαι????????????

το ειπαμε οι ρουφιανες!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=XJbpi9D4UQ4

Μαριανθουλα σου το αφιερωνω κ απο σημερα θα σε φωναζω ΝΙΝΑ....

παιζεις με τον πονο της τωρα. αλλα δεν πειραζει, αμα σε βαλει να διαβασεις Πατσουρου, δεν θα το ξανακανεις...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αποκλειεται

1)να ημουν κομπαρσα(ωραια ελληνικα μιλας..η κομπαρσα..οι στιλοιο,τα μαγια...)

2)εγω μονο του βουβου δεν ειμαι...

ουαου!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λοιπον....εκανα και αλλη γελοιοτητα σημερα...αλλα δεν την εχω πει πουθενα..ας το μαθει και ο ανωμαλος λοιπον. Ειμαι στο καραβι, πανω στο γκανγουει (ειναι σαν γεφυρα πανω στο καταστρωμα. Και απο κατω, πανω στο καταστρωμα 5-6 ναυτικοι.....όλοι γνωστοι. Διπλα μου τους μιλαει ο πατερας μου.......αφηρημενη εγω, ΣΗΚΩΝΩ το μπλουζοφορεμα και ΑΝΕΒΑΖΩ το κολαν!!!!!!!!!!!!! Τελειωσε....δεν εχει αλλο...να πεσω πιο χαμηλα εννοω....Όταν ξυπνησα, το επαιζα αμεριμνη....καυμενοι ναυτικοι......

Αλεκα...προσεξε...ολες καπως ετσι ξεκινανε... :tongue::tongue::tongue: και μετα το κακο ειναι οτι τους αρεσει...χαχαχαχαχα!!!

καλησπερα κοριτσια!

κοιμηθηκε και μενα ο μικρος.

ουφ! 50 λεπτα έκανε να κοιμηθει σημερα, ειχε πολυ καιρο να το τραβηξει τοσο... δεν ξεκολλαγε απ το βυζι! ίσως να ναι κι απ το εμβολιο αναστατωμενος. χτες καναμε του πνευμονιοκοκου. ευτυχως πυρετο δεν καναμε αλλα απο γκρινια χτες τ απογευμα αλλο καλο.

κατα τ άλλα όλα καλα. φτασαμε τα 60, 5 εκατοστα και τα 5230 κιλα.

χτες γιναμε 3ων μηνων!

ο παιδιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος απο την αναπτυξη του. και μου ειπε ότι για την βρογχιολιτιδα που την περασαμε τοσο ανωδυνα- σπιτι και χωρις φαρμακα περα απο φυσιολογικο ορο και ρουφηγμα της μυτης- να ναι καλα το γαλατακι της μανουλας που χει έτοιμα αντισωματα! αυτο το αναφερω για τις μπουρδες που λεγαν οι γιατροι:mad: για το μητρικο γάλα στη δαλιδά όταν ετρεχε στο νοσοκομειο!

λοιπον αυτα για αρχη πάω να διαβασω 4-5 σελιδες και επανερχομαι

Τελειος ο μπεμπης...αυτα ακουω και που να το κοψω το βυζι...:rolleyes:

ποια μαρη να σεδει απο κοντα??εγω????γιατι θα κατεβεις???θα κλεισεις ραντεβου με γιατρο να σου βγαλουν τον μασαζοκορσε??που δεν εισαι ανθρωπος πιαα...η μουμια νουμερο 3...εισαι..το νουμερο 1&2 εχουν βγει κινηματογραφο..σε προλαβαινω οχια

καλα κοπελια δεν παιζεσαι λεμε...χαχαχαχαχαχα!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!Το αποδεχομαι :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

μηνυμα προς ΜΕΦΗ...

σου λεω πως ειναι η κιμι οταν μιλαει... περιγραφη...

παει να απαντησει, κανει μια κοφτη πισω, σηκωνει το αριστερο φρυδι, πηγουνι προς τον λαιμο, καρακαλτακα τελειως...

αφου τωρα που κραζει την "εχω" πως θα ηταν να στα λεγε σα να σε ειχε μπροστα της!

Και μόνο από την περιγραφή ανατίχιασα!!!

αποκλειεται

1)να ημουν κομπαρσα(ωραια ελληνικα μιλας..η κομπαρσα..οι στιλοιο,τα μαγια...)

2)εγω μονο του βουβου δεν ειμαι...

Εσύ μόνο για βουβό είσαι γιατί με το στόμα που έχεις μόνο μπίππππππ θα ακουγόταν αν μιλούσες!!!Στο μήνυνα γιατί δεν απάντησες;;;;

Διαφημίσεις

αλεκα...θυμηθηκα...

με τη κλιμακτηριο τι παιζει? υπαρχουν καποια φαρμακα να μη τρελλαινεσαι??? ή πρεπει να πας σε ψυχιατρο κατευθειαν? για τη μανα μου ρωταω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αντε μαριανθη... πες γρηγορα...γιατι εχουμε κ να βγουμε... βαμμενες, με το μινι μας, κ τη γοβα στιλετο ειμαστε!

Τι να πω...επανερχεται η παραγωγη σταδιακα...σημερα εψαχνα σαν την Αστερω τριγωνελλα στα φαρμακεια που δεν ξερω καν τι ειναι και με κοιτουσαν σαν εξωγηινο...την Δευτερα ερχεται συμβουλος και ελπιζω να λυθει το θεματακι...:confused:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Λεω του Μανώλη''την σαυρα θα την πιάσουμέ?''

και μου λεει''να κανω ενα ντουζακι''..........

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: αη στο καλο σου μαρη....γελαω σαν τη χαζη.....:P:p:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λεω του Μανώλη''την σαυρα θα την πιάσουμέ?''

και μου λεει''να κανω ενα ντουζακι''..........

θα ιδρωσε απο το αγχος ο καημενος...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...