Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Όντως ισχύουν αυτά που σ είπε, ευ ομάδα μέσα από την καρδιά μου τρελούς διπλασιασμους 

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τρελούς διπλασιασμους ,εγκεφαλικό έπαθε το κινητό μου ότι να ναι γραφει

Κορίτσια μου ερώτηση dufaston με ciproxin αντιβίωση  δημιουργεί πρόβλημα κάπου 

Ευχαριστώ να σαι καλά!Μακάρι κορίτσι μου!!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε να γραφουμε να γυρισει η σελιδα, να μη φαινονται οι πομπες σου!

η μεφη φτυαριζει σε κανα κηπο παλι?

Tί να κάνω καλέ;;;Αφού είμαι εκτός θέματος!Θέλετε να αρχίσω να λέω και γώ τα γκομενικά μου από τα 15;;Αλέκα με πιάνεις;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηθελε να εξεταζει μονος του τα παιδια και ηταν παιδεραστης....:mad::-(.... Τεσπα. Εγω θα προσπαθουσα να ειμαι την ωρα της ναρκωσης...τιποτα αλλο. Και παλι δεν ξερω αν θα σε αφηναν αλλα για φαντασου... δε θα φοβοταν τιποτα το μωρουλι....ουτε οου θα καταλαβαινε κατι μεχρι να ξυπνησει και να την εχεις αγκαλιτσα

εχει παρει φοβο ομως... κ οταν τους δει, εκει που παλια δεν μασαγε μια, ταραζεται, κ σε κοιταει εκλιπαροντας. δεν το αντεχω αυτο το θεαμα. ας κανουν τη δουλεια τους, κ εγω μετα δεν την αφηνω.

εμενα ποτε δεν εχει βρεθει καποιος μονος με τη χριστ. ουτε οι νοσοκομες, ουτε δρ.. κ τη δευτερα φανταζομαι θα υπαρχουν κ βοηθοι.

εννοειται βρε ότι τον θαμαμαι...που μιλας? Στην Κιμι???? Καμινια ε?? Κοντα μας!

καλε, τον μπιλυ μπο λεω, τον ξερεις? τον θυμασαι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Θυμαμε στο Κοκκωνι που ειχαμε παει με την Ποπη μες την μαυρη νυχτα με τα ποδηλατα να κλεψουμε κατι τούβλα....μπας θυμασε τι τα θέλαμε?

:-):smile:...όχι....τι ειχατε στο πονηρο μυαλο σας???????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ο μικρος μου πριγκιπας δε χωραει πια στο μπανακι -αλλαξιερα. Του εφερα μια μεγαλη μπανιεριτσα....Και μου φευγει η μεση ετσι...τι να κανουμε?? Ειχε και ο Αγγελος σημερα μεγαλη γκρινια....

Μεγάλωσε το παιδακι μου.:wink:

Γιατι ο Αγγελάκος τι έιχε πάθει?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Θυμαμε στο Κοκκωνι που ειχαμε παει με την Ποπη μες την μαυρη νυχτα με τα ποδηλατα να κλεψουμε κατι τούβλα....μπας θυμασε τι τα θέλαμε?

τι τα θελατε τα τουβλα? θα σκασω τωρα!!!

Tί να κάνω καλέ;;;Αφού είμαι εκτός θέματος!Θέλετε να αρχίσω να λέω και γώ τα γκομενικά μου από τα 15;;Αλέκα με πιάνεις;;;;

πιο θεμα μεφη μου? η καθεμια τωρα, οτι της κατεβαινει λεει... πες κ εσυ τα δικα σου! θα τα καταλαβουμε εμεις!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

εχει παρει φοβο ομως... κ οταν τους δει, εκει που παλια δεν μασαγε μια, ταραζεται, κ σε κοιταει εκλιπαροντας. δεν το αντεχω αυτο το θεαμα. ας κανουν τη δουλεια τους, κ εγω μετα δεν την αφηνω.

εμενα ποτε δεν εχει βρεθει καποιος μονος με τη χριστ. ουτε οι νοσοκομες, ουτε δρ.. κ τη δευτερα φανταζομαι θα υπαρχουν κ βοηθοι.

Αλήθεια,Ελένη και μόνο στην εικόνα της ταράζομαι!Αυτό θα της μείνει ψυχολογικό για πάαααρα πολύ καιρό!

και γιατι ρωτας εμενα??? Εγω τον πρωτο μου παντρευτηκα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι καλε...αυτον λεω και εγω...τον θυμαμαι. Αφου ιδια γενια βρωμογριας ειμαστε....

Για τη Χριστιανα μη σκεφτεσαι ότι θα κανουν κατι κακο..χαζη εισαι??? Εκει ειναι Αμερικη. Το νοσοκομειο ειναι πολυ καλο όλοι το ξερουμε...Θα ερθουμε με την ελενιτσα. Δθιευθυντρια εκει ειναι η Τζωρτζατου, την ξερω γιατι δουλευε η πόπη εκει. Θα προσπαθησουμε να την πετυχουμε πριν την Δευτερα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αυτός δεν ηταν που πεθανε απο ειτζ?

:-):smile:...όχι....τι ειχατε στο πονηρο μυαλο σας???????

Δεν θυμαμε ρε γμτ...παντως ειχαμε παθανει στα γελια

Γιατι ο Αγγελάκος τι έιχε πάθει?

οξεια μουρμουριτιδα....

Αλήθεια,Ελένη και μόνο στην εικόνα της ταράζομαι!Αυτό θα της μείνει ψυχολογικό για πάαααρα πολύ καιρό!

όχι καλε... μην τηνν ταραζεις την δολια μανα. Εγω Ελενιτσα απο τα 1.5 μεχρι τα 2.5 εκανα τεσσερα χειρουργεια. Θυμαμαι το νοσοκομειο, τους γιατρους, αλλα δεν θυμαμαι να στεναχωριεμαι....κας ας ελεγε η μανα μου ότι πλανταζα καθε φορα που με επαιρναν

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

δεν σε βλεπω προθυμη να μας πεις για τα τουβλα....:rolleyes:

:tongue::tongue::tongue:

Θυμαμε που λέγαμε αν μας πιασουν θα τα πεταξουμε για να τρεχουμε πιο γρηγορα.....

και γιατι ρωτας εμενα??? Εγω τον πρωτο μου παντρευτηκα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι καλε...αυτον λεω και εγω...τον θυμαμαι. Αφου ιδια γενια βρωμογριας ειμαστε....

Για τη Χριστιανα μη σκεφτεσαι ότι θα κανουν κατι κακο..χαζη εισαι??? Εκει ειναι Αμερικη. Το νοσοκομειο ειναι πολυ καλο όλοι το ξερουμε...Θα ερθουμε με την ελενιτσα. Δθιευθυντρια εκει ειναι η Τζωρτζατου, την ξερω γιατι δουλευε η πόπη εκει. Θα προσπαθησουμε να την πετυχουμε πριν την Δευτερα.

:lol::lol::lol::lol:

Στο Αγια Σοφία ειναι?

Εκει ειναι και η τρελαρα η Μαρτακη

:tongue::tongue::tongue:Ε δεν με πιάνεις!!Δεν εννοούσα κάτι τέτοιο πονηρό μυαλό!!Κάτι που λέγαμε το πρωί!!

μμμ...καλα μη με εχετε και για καμια ξυπνια.....μη σας μπερδευω καμια φορα...στοκος ειμαι...:confused:

221882cb0gkyh7q4.gif

όχι καλε... μην τηνν ταραζεις την δολια μανα. Εγω Ελενιτσα απο τα 1.5 μεχρι τα 2.5 εκανα τεσσερα χειρουργεια. Θυμαμαι το νοσοκομειο, τους γιατρους, αλλα δεν θυμαμαι να στεναχωριεμαι....κας ας ελεγε η μανα μου ότι πλανταζα καθε φορα που με επαιρναν

Κάλά,καλά, πές και εσύ και σε λίγο θα σου έρθει ο ταμπλάς!!Πάς στοίχημα;;;;

Λοιπον...τα τουβλα πρεπει να ηταν για να αναψουμε καμια φωτια στην παραλια...θυμαμαι τα βαζαμε γυρω γυρω....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...