Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Lila86 είπε:

Φυσιολογικοτατο και δείγμα εγκυμοσύνης κι όμως από τόσο νωρίς μου είχε πει η μαία μου! Εύχομαι να είναι πολύ μεγάλη η χοριακή σου μεθαύριο και να πάνε όλα καλά 🙂

Δεν υπάρχει εξετάσει που να ονομάζεται αντίσταση ινσουλίνης γι'αυτό δεν το βλέπεις κάπου. Το καταλαβαίνουν από τα άλλα αποτελέσματα που σου έχουν βάλει να κάνεις.

Ευχαριστώ πολύ,μακάρι να είναι!Μιλάμε έγινα φίλη με την τουαλέτα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol: πες τα βρε Ελενιτσα μου...δεν με λυπαται την δολια....Εγω παντως Ελενη 1...δεν χαριεντιζομουνα με νεαρους εκεινη την περιοδο....:tongue::tongue::tongue::tongue:, (και να ηθελα, δε βλεπομουν!)...αλλες ηταν οι ομορφουλες και οι τσαχπινες.... (αχ...για να μαθεις!!!)

αντε να διαβαζει ο Μανωλης τωρα, να γινουν μαλλι βραδιατικα.

πω πω.. κ εγω αισχος ημουν. αργησα πολυ να γινω ανθρωπος. ενα χαλι απροσδιοριστο. δεν ηξερες απο που σου ερχοταν τοση ασχημια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol::lol: πες τα βρε Ελενιτσα μου...δεν με λυπαται την δολια....Εγω παντως Ελενη 1...δεν χαριεντιζομουνα με νεαρους εκεινη την περιοδο....:tongue::tongue::tongue::tongue:, (και να ηθελα, δε βλεπομουν!)...αλλες ηταν οι ομορφουλες και οι τσαχπινες.... (αχ...για να μαθεις!!!)

Σσσσσσ....διαβαζει ο Μανώ...

απο το επιθετο καταλαβα οτι θα ησουν απο κει. αλλα νομιζα οτι ησουν κρητικια. εγω εχω καταγωγη απο πειραια. καθε 15αυγουστο, κανουμε τουρ, εκει που μεγαλωσε ο μπαμπας, που ηταν το καθε πραγμα, τι γινοταν... παναγια μου.

Ωραια μέρη !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

πω πω.. κ εγω αισχος ημουν. αργησα πολυ να γινω ανθρωπος. ενα χαλι απροσδιοριστο. δεν ηξερες απο που σου ερχοταν τοση ασχημια!

Τι να διαβαζει βρε??? Η Ελενιτσα ηταν κουκλι...τη ζαχαρωνε ο ταβερνιαρης και αυτη τον κοροιδευε......Όλοι τη ζαχαρωναν , ηταν πολυ ομορφο κοριτσακι. Αλλα ηταν και καλο κοριτσακι. Εγω ειχα τα χαλια μου...αργησα να ξυπνησω αλλα όταν πηρα μπρος δε σταματαγα....Μετα τα 18 εγινα ανθρωπος....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αιματρα δεν θα εχει βρε...το χειροτερο που μπ0ρει να εχει ειναι ο ορος. Ομορφακια μπορεις να το απαιτησεις να εισαι μεσα....Ειδες ο ανωμαλος παιδιατρος στην Αμερικη τι εκανε...ο γυφτος....

τι εκανε αυτος???

οχι... δεν θελω να μπω. δεν θα ορμηξω βεβαια να γδαρω τον δρ. αλλα γιαυτη...θα ειναι σα να τη προδιδω, οτι τη βλεπω που υποφερει κ δεν την βοηθαω. να με ξερει οτι τη βοηθαω οποτε ειμαι παρουσα... δεν ξερω αν ειναι λαθος τωρα αυτο, αλλα ετσι το βλεπω...

θυμισε μας ποιο μερος στον Πειραια...

καμινια...μουτσοπουλου. στην ιδια αυλη με τον billy bo. τον θυμασαι μαρη???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Σσσσσσ....διαβαζει ο Μανώ...

!!

:lol::lol::lol::lol:... τρελη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ειναι και διπλα μου στον αλλο καναπε με το λαπτοπ του,σε λιγο θα ερθει να χωσει την μουρη του να δει τι γραφω.....

Ειναι και διπλα μου στον αλλο καναπε με το λαπτοπ του,σε λιγο θα ερθει να χωσει την μουρη του να δει τι γραφω.....

αντε να γραφουμε να γυρισει η σελιδα, να μη φαινονται οι πομπες σου!

η μεφη φτυαριζει σε κανα κηπο παλι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τι εκανε αυτος???

οχι... δεν θελω να μπω. δεν θα ορμηξω βεβαια να γδαρω τον δρ. αλλα γιαυτη...θα ειναι σα να τη προδιδω, οτι τη βλεπω που υποφερει κ δεν την βοηθαω. να με ξερει οτι τη βοηθαω οποτε ειμαι παρουσα... δεν ξερω αν ειναι λαθος τωρα αυτο, αλλα ετσι το βλεπω...

Ηθελε να εξεταζει μονος του τα παιδια και ηταν παιδεραστης....:mad::-(.... Τεσπα. Εγω θα προσπαθουσα να ειμαι την ωρα της ναρκωσης...τιποτα αλλο. Και παλι δεν ξερω αν θα σε αφηναν αλλα για φαντασου... δε θα φοβοταν τιποτα το μωρουλι....ουτε οου θα καταλαβαινε κατι μεχρι να ξυπνησει και να την εχεις αγκαλιτσα

221882cb0gkyh7q4.gif

τι εκανε αυτος???

Σα να χεις δίκιο.

εννοειται βρε ότι τον θαμαμαι...που μιλας? Στην Κιμι???? Καμινια ε?? Κοντα μας!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ηθελε να εξεταζει μονος του τα παιδια και ηταν παιδεραστης....:mad::-(.... Τεσπα. Εγω θα προσπαθουσα να ειμαι την ωρα της ναρκωσης...τιποτα αλλο. Και παλι δεν ξερω αν θα σε αφηναν αλλα για φαντασου... δε θα φοβοταν τιποτα το μωρουλι....ουτε οου θα καταλαβαινε κατι μεχρι να ξυπνησει και να την εχεις αγκαλιτσα

Εσυ σα να χεις πιο πολυ δίκιο

Εσυ σα να χεις πιο πολυ δίκιο

και εγω νομιζα ότι ειχες ποσταρει το προηγουμενο...που ελεγε πόσο όμορφη ησουν...;):D

221882cb0gkyh7q4.gif

Θυμαμε στο Κοκκωνι που ειχαμε παει με την Ποπη μες την μαυρη νυχτα με τα ποδηλατα να κλεψουμε κατι τούβλα....μπας θυμασε τι τα θέλαμε?

Ο μικρος μου πριγκιπας δε χωραει πια στο μπανακι -αλλαξιερα. Του εφερα μια μεγαλη μπανιεριτσα....Και μου φευγει η μεση ετσι...τι να κανουμε?? Ειχε και ο Αγγελος σημερα μεγαλη γκρινια....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...