Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι το σκέφτηκα κ εγώ αυτό για να πάρω λιγο τα πάνω μου,θα δείξει την Παρασκευή!Ελπίζω να είναι έτσι.Εσύ πως είσαι;

Στην αγωνία και στην αναμονή!  Να τα πάρεις τα πάνω σου γιατί δεν τελείωσε τίποτα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εσυ πρωτευουσιανα μαρη μεφη; Στο χωριο σου οταν ησουν παιδακι δεν ειχατε σαυρες; Καλα, εμεις λογω επαγγελματος ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοια, γιατι ολο στα χωραφια γυρναμε!! Εχουμε δει φιδια εμεις......ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ!!!

Εσυ μαζι με τα σκουλικακια θα εχεις τσιμπολογισει και καμμια σαυρα:tongue:

:roll::roll::roll:...ma egw den efyga stigmh apo to grafeio moy!!!!! :P:p:p

Ηρεμησε καλε...δεν πειραζει...σαυριτσα ειναι...που μου εγινες πρωτευουσιανα και σε πειραζουν τα ζωντανα

:lol::lol::lol::lol:

μαή και αυτη πρωτευουσιανα ειναι....στο διπλανο οικοπεδο μενει....

Αεροζόλ η βάλε σε ένα σπρει μουκάλι νερό και χλώρίνη και ψέκασε.Πού βρέθηκε καλέ εκεί η σαυρα;;;

Ψεκασαμε αλλα τπτ....

Σαυρα μικρη η σαμιαμιδη γιατι αν ειναι σαμιαμιδη δεν πειραζει κανεναν μονο τις αραχνες τρωει...

Αχ...σαυρα ειναι ,πρασσινη με μπλε ουρα...γυρω στους 15 ποντους...μπρρρ...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εβγαλα τα χαλια,τραβηξα το ψυγειο,την κουζινα,μεχρι και το ξυλο που ειναι εντοιχισμενο το ψυγειο ξεβιδωσα για να δω απο πίσω...τιποτα...αφαντη..

Κουναω τα δαχτυλα μου και βλεπω την σκια στο πλακακι και τρομάζω....

ελενιτσα ψεκασε, παρε τα παιδια και ελα εδω!!!! Μολις μπηκα σπιτι. Σημερα βαριεμαι...δεν θα κολυμπησω. Βεβαια το κοινο μου με περιμενει...αδημονει!!! Αλλα δεν πειραζει.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαρκελλε μια απο τα ιδια,αυτο που δεν αντεχω και παθαινω αμοκ ειναι οι σαρανταποδαρουσες........

Εγω τις κατσαρίδες:confused::confused: Τις σιχαίνομαι τις άτιμες

000204EF.gif σιχαμενα και τα δυο...αν πετάνε κιόλας οι κατσαριδες....

sig.asp?img=ad1

ελενιτσα ψεκασε, παρε τα παιδια και ελα εδω!!!! Μολις μπηκα σπιτι. Σημερα βαριεμαι...δεν θα κολυμπησω. Βεβαια το κοινο μου με περιμενει...αδημονει!!! Αλλα δεν πειραζει.....

Βρε δεν την πιάνει το τεζα ..ουτε το καοθρίν που ειναι σούπερ φαρμακο και τα σκοτωνει όλα!!!!

Αν ερθω θα πρεπει να φερω και βαλίτσες μαζι γιατι αν δεν την δω να φευγει η δεν την σκοτωσω θα εχω την υπόνια πως ειναι μέσα.Και απο που να φύγει αν θέλει, αφου ειναι κλειστο το σπίτι....θα αφησω ανοιχτη την πόρτα αυριο που θα ειναι ντάλα ο ηλιος μπας και βγει γιατι αυτες θελουν΄να λιάζονται.

Εχουμε προβλημα μεγαλο ,διπλα απο το σπιτι μας ειναι ενα οικοπεδο με κατι χαμόσπιτα εγκαταλελημενα και καθε λιγο και λιγακι βρισκω σαυρακια στην πισω αυλή που βλεπει στο δωματιο του Γιαννη.....και αλλη φορα μου εχουν μπει μεσα αλλα απο εκει και δεν εχει τπτ να χωθουν και τις πιανω.....τωρα μπηκε απο το μπαλκονι της κουζινας απο την πλευρα του δρομου.

Ειμαι η μονη που εχω βαλει σιτες για τις σαυρες και οχι για τα κουνουπια.:lol::lol:

Διαφημίσεις

Κάποτε μια σοφός μου είχε πει: Μακριά από πεθερά γιατί ξέρεις τι σημαίνει αυτή η λέξη ? Κανονικά είναι πενθερά δηλαδή αυτή που πενθεί τον έρωτα. Δεν το έψαξα στο γουγλη αλλά επειδή μου αρέσει το χρησιμοποιώ......
αυτο παλι δεν το ηξερα!!!για τη δικη μου παντως δεν ισχυει..
το πρωι 8παρα χτυπαει το τηλεφ. (παλι καλα που το ακουσα κιολας), κ ηταν ο δρ.! τη δευτερα 7,30 το πρωι μπαινουμε χειρουργειο. να μην εχει φαει, νερο μεχρι τις 2,00 τη νυχτα...

κ τωρα...ΦΟΥΛ ΑΓΧΟΣ!

κ μετα σκεφτηκα εσας που το περασαμε μαζι το ψυχολογικο μερος, που για μενα ειναι ισο με το πρακτικο μερος, κ ποσο κουραγιο επαιρνα κ ποσες αποριες μου λυνατε κ ολα...

thanks koritsares...:D:D:D

ολα θα πανε καλα..οτι καναναι ειναι μαχαιρι σε καταλαβαινω,αλλα ειναι για καλο της!!το ιδιο ελεγα και για το στρατο...
Ζωή,να σου πώ την δικιά μου ιστορία για να καταλάβεις οτι ο καθένας μόνος του ξέρει τί περνάει:

Το 1996 τρακάραμε με το 20 ωρών καινούργιο αυτοκίνητο του αδερφού μου!Είμασταν οικογενειακώς για να πάμε την πρώτη μας βόλτα.25 Δεκεμβριου 1996.Από το τρακάρισμα χτυπήσαμε εγώ.ο μπαμπάς μου(ελαφρά) και η μαμά μου πολύ σοβαρά!Ευτυχώς ο αδερφός μου δεν έπαθε τίποτα!!!Η μαμά μου είχε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσει;.Εμεινε 40 μερες εντατική και 6 μήνες στο κρεβάτι.Ημουν 21 ετών και από τότε η ζωή μου άλλαξε!Ειχα πάρι υποτροφία για Αγγλία για λογοθεραπεία και δεν πήγα ποτέ.Από τότε φροντίζω μόνη μου 2 σπίτια.Εκανα τον γάμο του αδερφού μου μόνη μου,γιατί η μάνα μου από τοτε δεν μπορει να κάνει δουλειές,τον γάμο μου και γέννησα και μεγαλών 2 παιδιά μόνη μου!Η μόνη μου βοήθει είναι ο αδερφός μου και η θεία μου που είναι στην Θεσ/νίκη.Πριν από 2 χρόνια η μάνα μου κόλλησε μια α΄λή ίωση και της το γύρισε σε εγκεφαλίτιδα και την είχα για 2,5 μήνες στην Θεσ/νίκη στην εντατική στον Αγιο Λουκά.Ημουν εκεί και τους 2,5 μήνες με την Εφη,και ο μπαμπάς μου και ο άντρας μου εδώ.Στο καπάκι ,μετά από 3 μηνες κάνει ο μπαμπάς μου μπαι πας και το είχα και αυτόν 1 μήνα στι Διαβαλκανικό στην Θεσ/νίκη ,εγώ εκεί μαζί με το παιδί!!!Είναι πολύ δύσκολο όχι απλά να μην έχεις βοηθεια αλλά να χρειάζεται να βοηθάς και να φροντίζεις εσύ τους άλλους!!!!

Αλλά ΄΄ενα λέω:Να είναι τα παιδιά μου γερά και εμείς γεροί να τα μεγαλώσουμε!

Τι να πεί και αυτή μάνα του Παναγιωτάκη;;;;;;;;

τι τραβηξες κι εσυ

ρε μεφη..

Και για να τελειώνουμε με τις δακρύβρεχτες ιστορίες της ζωής μας θα σας πώ μια ιστορία που μου είπε μια μαγείρισσα στον παιδικό που δούλευα:

Ηταν κάποτε ένας άνθρωπος και έλεγε συνέχεια "Γιατί Χριστέ μου μου έδωσες τόσο βαρύ σταυρό να κουβαλαω;;;".Εμφανίζεται κάποια μέρα Ο Χριστός και του λέει "Ελα μαζί μου!".Τον πήγε σε ένα μέρος οπου ήταν γεμάτο με σταυρούς και του λέει"Διάλεξε όποιον θές".Ψάχνει,ψάχνει ο άνθρωπος και στο τέλος διαλέγει τον πιο μικρό σταυρό.Τότε Ο Χριστός του λέει"Αυτός είναι ο δικός σου"!!!!

Τί να πώ και γώ που με όλα αυτά γνώρισα και την Κίμη;;;Διπλό σταυρό κουβαλάω!!!!!!:)

αυτο το ξερω και το χρησιμοποιω κιολας..
δεν εχω φαρμα μαρη!!!!! Δεν με φτανει που ειμαι όλη μερα στο φορουμ, θα πρεπει να μπαινω και στο φεις??? Ημαρτον! Θα με διωξει ο αντρας μου!!:-)
αμ ο δικος μου??:tongue::tongue:
το κακο ειναι οτι τα ονειρα μου ειναι παντα σημαδιακα και βγαινουν,απο τοτε που το καταλαβα.......μεχρι και σεισμο ξερω ποτε θα κανει.......

τον μπεμπη τον ειχα δει στον υπνο μου πως θα ειναι και για την μπεμπα ειχα δει οτι θα μπει λιγες μερες θερμοκοιτιδα......

απιστευτο..
λοιπον παω να συνεχισω...ααα ναι κανω γενικη...πηγα το μωρο μου στη μανα μου κ εχω ξεσηκωσει το σπιτι...μεχρι κ καναπεδες καθαρισα...μου την βαρεσε...βασικα οποτε ειναι να αδιαθετησω με πιανει μια υστερια:P
εγω πως θα κανω γενικη μου λες?????που να τα παω και τα 3??????????????????????????????????????????//
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ....

ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΣΑΥΡΑ......

κρυφτηκε κατω απο το ψυγειο...τα βγαλαμε ολα αλλα δεν την βρισκουμε ,καπου εχει χωθεί......υπαρχει κανενα φαρμακο να την ψωφησουμε???

:!::!::!:
:roll::roll::roll:...ma egw den efyga stigmh apo to grafeio moy!!!!! :P:p:p

Ηρεμησε καλε...δεν πειραζει...σαυριτσα ειναι...που μου εγινες πρωτευουσιανα και σε πειραζουν τα ζωντανα! :tongue:

σωστηηηηηηηηη;)

συμφωνω..:P:p
000204EF.gif σιχαμενα και τα δυο...αν πετάνε κιόλας οι κατσαριδες....

sig.asp?img=ad1

ελα βρε λενακι..θα φυγει..μπορει να εφυγε κιολας...

εμεις κοριτσια μια απο τα ιδια!!!

μαρκελλακι χρονια σας πολλα!!!να τα 100στηστε!!!να γερασετε σε ενα μαξιλαρι!!

τωρα που το θυμηθηκα..γωγω αναστασια λενε την αδερφη μου..βεβαια νατασα τη φωναζουμε...ωραια ονομα!!οπως ζωη προτιμω το δορωθεα!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εγω στην κερκυρα μια φορα κοιμομουν αγκαλια με 2 σαρανταποδαρουσες κ κατι με γαργαλαγε στον υπνο μου νομιζα οτι ειναι κουνουπια κ τελικα ηταν αυτες γιατι σηκωθηκα κ εψαχνα τα κουνουπια κ της βλεπω να κοβουν βολτες η μια κατω απο το μαξιλαρι κ η αλλη στο στρωμα ημουν 17 χρονων τοτε κ περιττο να σας πω οτι εκανα μια βδομαδα να κοιμηθω κ ακομη κ τωρα οταν παμε κερκυρα καθε βραδυ πριν πεσω για υπνο τα ψαχνω ολα!!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Eπέστρεψα!!Η Εφούλα σε τίποτα από αυτά που την κάνανε δεν είναι αλλεργικη(γύρη,οικιακή σκόνη,σκόνη,κυπαρίσσι,χόρτα,γάτα,σκύλο).Της κάνανε και ένα σπιρογράφημα(καλά το λέω Αλέκα;) για να δουν αν έχει προδιάθεση στο άσθμα και βγήκε πεντακάθαρο!Αρα καταλήγουμε οτι έγινε εκείνο τελείως τυχαία και μάλλον ευθύνεται κάποιος ιος και αντέδρασε αλλεργικά ο οργανισμός,γιατί στα φαγητά δεν είναι αλλεργική πουθενά!

Πάω να ταίσω,να μπανιαρίσω και επιστρέφω!

Διαφημίσεις

Ηρθα...μπανιαρα, ταισα...κομπλε...Που εισαστε βρε???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ευχαριστώ Μαρκελλάκι. Κάνε μια βολτα κ για μας...

Ευχαρίστως, σημερα θα πάμε Θεατρο και μετά αν προλαβουμε και για κανένα ποτό στα γρηγορα. Θα κρατησουν οι γονεις μου τα παιδια αλλά δεν μπορώ να τους καθυστερησω πολύ το βραδυ.

εσκασες βρε κοριτσι μου απο τη κλεισουρα!!!!!! πω πω πω....

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ!!! ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ!:P

Ετσι ειναι μερκελακι και εγω εχω ζησει καταστασεις εμεις χασαμε την ανηψια μου το ξαδερφου το παιδι ενα πανεμορφο κοριτσακι 8 χρονων...πριν απο 9 χρονια ειχε νευροβλαστωμα σον αυχενα δεν επαιρνε τιποτα...μεσα σε 5 μηνες...ευτυχως ειχουν κι ενα αγορακι και μετα απεκτεισαν και ενα κοριτσακι...αλλα...απο τοτε το μονο που λεω ειναι τα παιδια μας κ ολου του κοσμου να ειναι καλα κ ολα τα αλλα εμεις οι μεγαλοι τα βρισκουμε...!!!

πιασαμε τα ευχαριστα παλι σημερα!

δεν σας το ειπα, αλλα η Εβδομαδα Των Παθων δεν εχει ερθει ακομα... η Ανασταση αργει ομως??????????????????????:rolleyes:

ωωω Χριστουλη μου....σταματηστε βρε σημερα...τι σας εχει πιασει??? Θελετε να τη βγαλω στην Τηνο το καλοκαιρι????

εντελως ομως!!!!!:-P:-P:-P:-P

ουφ ξαναμπηκα......δεν ειχα ιντερνετ.....

αμαν βρε μεφη και συ τι περασες.......

ρε κοριτσια σταματηστε,ψυχοπλακωθηκα......και την ανηψια της ζωης,παναγια μου!!!!!τα μωρα μας να ειναι γερα!!!!!

τι λες τωρα χρυση μου??? για μενα τα λενε να παω να φουνταρω. δεν εχουν αφησει δυστυχια που να μη τη θυμηθουν!!!

Καλοκαίρι στην Τήνο? Why not? Ωραία ιδέα. Τι λέτε κανονίζουμε κανένα weekend όλη μαζί τρελοπαρέα με τα μπεμπάκια μαζί? :-P

Εμεις μάλλον θα πάμε μετα τη βαφτιση της μπέμπας να την κοινωνίσουμε στη Μεγαλόχαρη.

ναι βρε παιδια... να ξεσκασει λιγο κ αυτο το μαρκελλακι!!!

και τώρα που λέτε για Τηνο έχω κάνει ένα ταμα εδω και 9 χρόνια και ακόμα δεν πήγα γιατί δεν έχει απευθείας δρομολόγιο, είναι μέσω Σύρου και φτανει ξημερώματα!!!

οποτε αννουλα, ραντεβου στη Τηνο!

το κακο ειναι οτι τα ονειρα μου ειναι παντα σημαδιακα και βγαινουν,απο τοτε που το καταλαβα.......μεχρι και σεισμο ξερω ποτε θα κανει.......

τον μπεμπη τον ειχα δει στον υπνο μου πως θα ειναι και για την μπεμπα ειχα δει οτι θα μπει λιγες μερες θερμοκοιτιδα......

δεν εισαι παλιοψαρο εσυ! ο νοστραδαμος ο ιδιος!!!

αχ το θυμαμαι!!!!!!καλα δεν ξερει οτι μπορει να διαβασει χωρις να συνδεθει??:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν του ειπες ομως ΠΩΣ. μη τα λες μισα....:cool:

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ....

ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΣΑΥΡΑ......

κρυφτηκε κατω απο το ψυγειο...τα βγαλαμε ολα αλλα δεν την βρισκουμε ,καπου εχει χωθεί......υπαρχει κανενα φαρμακο να την ψωφησουμε???

ελα ρε ελενη... μη φοβασαι τις σαυρες. δεν πλησιαζουν τους ανθρωπους...

Omorfakia που είσαι καλό μου όλη μέρα? Εχετε κλεισιματα στο γραφείο?

Τη Χριστιάνα την έχετε προετοιμάσει για τη Δευτερα? Πως θα της το πειτε?

Ερωτηματολόγιο όχι αστεία;)

χαιμος μαρκελλακιους. εσυ τωρα θα μπεκρουλιαζεις βεβαια, λογω επετειου παντα, αλλα εφυγα στις 4 σημερα. κλεισαμε τη χρονια, τον μηνα, 2 μισθοδοσιες, ενα μεγαλο δελτιο για το ξωτερικο, χαλασε το ασανσερ, χαλασε ο σερβερ, το χαρτι των τιμολογ. ηταν λαθος... αυτα...νομιζω...

η χριστ. εκανε γεν.αιματος σημερα, καλη βγηκε, η μικροβιολ. της εδωσε συριγγα, γυρισε σπιτι πηρε αιμα απο ολους, κ απο τις κουκλες της, κ απο κανα δυο πελατες, κ τωρα κοιμαται... λεω να μη της πω τπτ. δεν ξερω. αναλογα σε τι φαση θα ειναι. στον νικηφ. οταν τα εξηγεις το παιζει αντρακι κ υπομενει, αυτη κανει σαν Ηπειρωτισσα μοιρολογιστρα.

Εγω τις κατσαρίδες:confused::confused: Τις σιχαίνομαι τις άτιμες

ΚΑΙ ΕΓΩ! οσο σκεφτομαι δε, οτι ειναι κ το μοναδικο ειδος που θα επιζησει στη πυρηνικη καταστροφη, τις μισω κιολας!

φανταζομαι κοσμο στις κερκιδες, τα μεγαφωνα στη σειρα, οι καμερες πανετοιμες, ο χορηγος να τρωει τα νυχια του... αλλα ετσι ειναι τα φαβορι!

Γουσταρω, τη Δευτερα έχει στο Εχει Γούστο καλεσμενο το Θανο Μικρούτσικο, Γιαννη Κούτρα και Υπόγεια Ρευματα!

ποσοστα δινει η μπηλιω?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ηρθα...μπανιαρα, ταισα...κομπλε...Που εισαστε βρε???

πως κ απο τα μερη μας?

παω να φαω ενα χαλβατζικο να κανω ενα τσιγαρακι κ επανερχομαι δριμυτερη. μη φυγετε, λιγες διαφημισεις, κ ξανα μαζι σας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

η χριστ. εκανε γεν.αιματος σημερα, καλη βγηκε, η μικροβιολ. της εδωσε συριγγα, γυρισε σπιτι πηρε αιμα απο ολους, κ απο τις κουκλες της, κ απο κανα δυο πελατες, κ τωρα κοιμαται... λεω να μη της πω τπτ. δεν ξερω. αναλογα σε τι φαση θα ειναι. στον νικηφ. οταν τα εξηγεις το παιζει αντρακι κ υπομενει, αυτη κανει σαν Ηπειρωτισσα μοιρολογιστρα

:lol::lol::lol::lol:

Πες της κατι όμως βρε συ, μην της ερθει αποτομο να ξερει πανω κατω τι θα γινει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...