Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Για υστεροσκοπηση ο συγκεκριμένος γυναικολογος είναι αρνητικος

Από αυτό Κ μόνο θα ζητάγα Κ δεύτερη γνώμη. Η υστεροσκοπηση είναι απλώς μια κάμερα που βλέπει το εσωτερικό της μήτρας Κ αν υπάρχει κάτι όπως πολύποδες το αφαιρητε . Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποτύχεις πρώτα για να το ψάξετε .

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

MEFH που εισαι???? μπηκα λιγο φαρμα το απογευμα θα εισαι μεσα να παιξουμε??? τωρα ειμαι γραφειο και αν με παρουν χαμπαρι θα με διαολοστειλουν αν και δεν εχουν και δουλεια να μου δοσουν σημερα ειμαι κ γρηγορα παναθεμα με!!

Το απόγευμα όχι,θα πάμε Αλεξανδρούπολη.Μετά τις 21:00!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ....

ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΣΑΥΡΑ......

κρυφτηκε κατω απο το ψυγειο...τα βγαλαμε ολα αλλα δεν την βρισκουμε ,καπου εχει χωθεί......υπαρχει κανενα φαρμακο να την ψωφησουμε???

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Δεν μας μετρησαν μεφη γιατι πηγαμε μονο για εμβολια σε ενα παραρτημα του ικα. Πριν 10 μερες που πηγαμε στη γιατρο και μας μετρησε ηταν 6400, 63 εκ. και 40 κεφαλακι. Νορμαλ!

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ....

κρυφτηκε κατω απο το ψυγειο...τα βγαλαμε ολα αλλα δεν την βρισκουμε ,καπου εχει χωθεί......υπαρχει κανενα φαρμακο να την ψωφησουμε???

Αεροζόλ η βάλε σε ένα σπρει μουκάλι νερό και χλώρίνη και ψέκασε.Πού βρέθηκε καλέ εκεί η σαυρα;;;

Διαφημίσεις

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ....

:roll::roll::roll:...ma egw den efyga stigmh apo to grafeio moy!!!!! :P:p:p

Ηρεμησε καλε...δεν πειραζει...σαυριτσα ειναι...που μου εγινες πρωτευουσιανα και σε πειραζουν τα ζωντανα! :tongue:

Συμπεθερα, don't panic! Οι σαυρες δεν πειραζουν το μωρο, τα φαρμακα θα το πειραξουν!

σωστηηηηηηηηη;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δεν μας μετρησαν μεφη γιατι πηγαμε μονο για εμβολια σε ενα παραρτημα του ικα. Πριν 10 μερες που πηγαμε στη γιατρο και μας μετρησε ηταν 6400, 63 εκ. και 40 κεφαλακι. Νορμαλ!

Τί νορμάλ καλέ!Μια χαρά κοπελάρα!!!

Συμπεθερα, don't panic! Οι σαυρες δεν πειραζουν το μωρο, τα φαρμακα θα το πειραξουν!

Πάνω στο μωρό θα ψεκάσει μαρή;;Ας το παει μέσα το μωρό!!Σαύρα!!Μπιάχ!!!

Κι εσυ πρωτευουσιανα μαρη μεφη; Στο χωριο σου οταν ησουν παιδακι δεν ειχατε σαυρες; Καλα, εμεις λογω επαγγελματος ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοια, γιατι ολο στα χωραφια γυρναμε!! Εχουμε δει φιδια εμεις......ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ!!!

Διαφημίσεις

Κι εσυ πρωτευουσιανα μαρη μεφη; Στο χωριο σου οταν ησουν παιδακι δεν ειχατε σαυρες; Καλα, εμεις λογω επαγγελματος ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοια, γιατι ολο στα χωραφια γυρναμε!! Εχουμε δει φιδια εμεις......ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ!!!

Και είχαμε και έχουμε!Αλλά τις φοβάμαι!Για τα φίδιαόύτε συζήτηση!!

Φεύγω να ετοιμάσω τα παιδιά!Τα λέμε μετά!

Καλέ οι σαύρες δεν τρωνε. Ενταξει είναι λίγο σιχαμένες. Τωρα κάπου θα έχει λουφαξει και θα περιμένει να φύγει. Στο σπίτι μας λόγω του κήπου έχουμε σαύρες, σκουλίκια, αράχνες γενικά όλων των ειδών τα έντομα.

Σε λίγο θα ξεκινήσουμε να κάνουμε και μάθημα εντομολογίας με το Μαρκελλο.

Don't Panic!!!!:-(:-(:-(

Omorfakia που είσαι καλό μου όλη μέρα? Εχετε κλεισιματα στο γραφείο?

Τη Χριστιάνα την έχετε προετοιμάσει για τη Δευτερα? Πως θα της το πειτε?

Ερωτηματολόγιο όχι αστεία;)

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ....

σαυρα ή σαμιαμιδη οπως ειπες κια η ζωιτσα?γιατι τα δευτερα λενε ειναι γουρι του σπιτιου και δεν τα σκοτωνουμε!!!!

μαρκελλε μια απο τα ιδια,αυτο που δεν αντεχω και παθαινω αμοκ ειναι οι σαρανταποδαρουσες........

fCS8p3.png

σαυρα ή σαμιαμιδη οπως ειπες κια η ζωιτσα?γιατι τα δευτερα λενε ειναι γουρι του σπιτιου και δεν τα σκοτωνουμε!!!!

μαρκελλε μια απο τα ιδια,αυτο που δεν αντεχω και παθαινω αμοκ ειναι οι σαρανταποδαρουσες........

Εγω τις κατσαρίδες:confused::confused: Τις σιχαίνομαι τις άτιμες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...