Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Για υστεροσκοπηση ο συγκεκριμένος γυναικολογος είναι αρνητικος

Από αυτό Κ μόνο θα ζητάγα Κ δεύτερη γνώμη. Η υστεροσκοπηση είναι απλώς μια κάμερα που βλέπει το εσωτερικό της μήτρας Κ αν υπάρχει κάτι όπως πολύποδες το αφαιρητε . Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποτύχεις πρώτα για να το ψάξετε .

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα κανένα από τα 4 δεν έπιασε πιπίλα. Η μικρή την έχει καταβρεί με τον αντίχειρα!!!

Μια από τα ίδια!Αλλά η γιατρός μου είπε να συνεχίσω να προσπαθώ για πιπίλα γιατί η πιπίλα κόβεται ενώ ο αντίχειρας δύσκολότερα από την πιπίλα!Ασε που ο αντίχειρας δεν είναι και ορθοδοντικός!!!

Καλοκαίρι στην Τήνο? Why not? Ωραία ιδέα. Τι λέτε κανονίζουμε κανένα weekend όλη μαζί τρελοπαρέα με τα μπεμπάκια μαζί? :-P

ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!!!Θέλω παααρα πολύ να πάω!!Να πάμε να "τάξω" και την Κίμη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα Αννουλα με ειχε ταξει η μανα μου όταν ειχα κανει τις εγχειρισεις (1.5 χρονων) και δεν με πηγε...:D...Και όταν ημουν εγκυος στον μικρο, βλεπω στον υπνο μου και καλα την Παναγια και μου ειπε ότι για να ειναι καλα τα παιδια μου, πρεπει να παω.....μπρρρρρ....ανατριχιασα!!!!!!!!!!!

Αρον Αρον, εγκυος γυναικα πηγα τον περασμενο Ιουνη.....

Αλλα λεω να ξαναπαω φετος.

και εμενα.......και παει μια εκδρομη πριν 2 χρονια μαζι με αλλες της "ηλικιας" και μου λεει ελα και εσυ:lol::lol::lol: φανταζεσται τι ωραια παρεα θα ειμασταν,ε???:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

και εμενα λυσαει αλλα φοβαμαι. Παντως όταν τον εχω στην αγκαλια μου μονος του προσπαθει να 'κατσει'. Όσο τον βλεπω ότι μπορει, όσο μπορει, τον αφηνω. Και μετα τον βαζω καροτσι σε ημικλινης θεση.

και εγω θελω να παω. Ειμαι μεσα αν κανονισετε....

για κατσε στο καροτσι απο κατω προς τα πανω σε ποια θεση?μπορουν να σταματησουν να ειναι εντελως ξαπλωμενα?

fCS8p3.png

Ela φτανει πια με τα ιατρικά, ντοκτοράκια μου!!!

Να ρωτησω εγω κάτι άλλο γιατι σαν γρια μου διαφευγει. απο ποσο μηνων κ μετα τα βαζουμε να ψιλοκατσουν γιατι εμενα λυσσαει. πολύ την ψάχνει, κάνει;;;; σε 3 μερες γινομαστε 4 μηνων.

Κ κάτι άλλο για στατιστικούς λογους: από αυτά που θηλάζουν τρωει κανενα πιπίλα;;; κ αν ναι ποτε την πηραν κ ποια;;;;

Αυτο ρωτησα και εγω χθες την παιδιατρο και μου ειπε απο τον 6ο μηνα να τα βαζουμε να καθονται.....και κρεμα θα μας δωσει απο τον 5ο εμας σε ενα μηνα δλδ .

Εμένα κανένα από τα 4 δεν έπιασε πιπίλα. Η μικρή την έχει καταβρεί με τον αντίχειρα!!!

Μια απο τα ιδια και ο μπεμπης !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κοριτσακια μεσα κι εγω για τηνο κι εγω πρεπει να παω οπωςσηποτε αλλα θα σας βρω εκει γιατι απο πειραια ειναι μακρυα ενω απο ραφηνα κανει 3 ωρες μονο!! αν ειναι να το κανονισουμε μολις ανοιξει κ ο καιρος να ειναι και τα μπεμπονια λιγο πιο μεγαλα μπας κ κανουμε κ καμια βουτια!!!:lol::lol:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

και εμενα.......και παει μια εκδρομη πριν 2 χρονια μαζι με αλλες της "ηλικιας" και μου λεει ελα και εσυ:lol::lol::lol: φανταζεσται τι ωραια παρεα θα ειμασταν,ε???:lol::lol::lol:

ετωρα θα παμε όλες μαζι..να μας διωξουν απο το καραβι!!!

για κατσε στο καροτσι απο κατω προς τα πανω σε ποια θεση?μπορουν να σταματησουν να ειναι εντελως ξαπλωμενα?

ναι βρε....εγω τον βαζω μια θεση πανω απο την ξαπλα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εμενα Αννουλα με ειχε ταξει η μανα μου όταν ειχα κανει τις εγχειρισεις (1.5 χρονων) και δεν με πηγε...:D...Και όταν ημουν εγκυος στον μικρο, βλεπω στον υπνο μου και καλα την Παναγια και μου ειπε ότι για να ειναι καλα τα παιδια μου, πρεπει να παω.....μπρρρρρ....ανατριχιασα!!!!!!!!!!!

Αρον Αρον, εγκυος γυναικα πηγα τον περασμενο Ιουνη.....

Αλλα λεω να ξαναπαω φετος.

Έλα ρε συ κι εγώ τα πιστεύω πολύ αυτά... άσε έχω τάξει τον Παναγιώτη γιατί κάτι του έτυχε τότε... τέσπα πρέπει να το κανονίσω άμεσα....

ΖΩΗ,ΑΛΕΚΑ ΜΑΙΡΗ77,ΑΓΓΕΛΙΚΗ(πού χάθηκες;;;;) ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ!!!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!

δεν εχω φαρμα μαρη!!!!! Δεν με φτανει που ειμαι όλη μερα στο φορουμ, θα πρεπει να μπαινω και στο φεις??? Ημαρτον! Θα με διωξει ο αντρας μου!!:-)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν εχω φαρμα μαρη!!!!! Δεν με φτανει που ειμαι όλη μερα στο φορουμ, θα πρεπει να μπαινω και στο φεις??? Ημαρτον! Θα με διωξει ο αντρας μου!!:-)

Τί λές καλέ;;;Αφού έχεις αλλά δεν το ξέρεις:tongue:Εγώ 3 φορές την έχω ποτίσει!!!!

Διαφημίσεις

Έλα ρε συ κι εγώ τα πιστεύω πολύ αυτά... άσε έχω τάξει τον Παναγιώτη γιατί κάτι του έτυχε τότε... τέσπα πρέπει να το κανονίσω άμεσα....

και εγω τα πιστευω βρε....απο ονειρα αλλο τιποτα!!!! Στον Αγγελο ειχα καταλαβει ότι ειμαι εγγυος επειδη η φιλη μου η Αγγελικη με ειδε στον υπνο της να αιμοραγω απο την κοιλια και εγω ειχα δει τον σκυλο μου τον Εκτωρα (που τον λατρευα) να μου φερνει στο στομα ενα παπακι!!!:D:D

Στον μπεμπη ειχα δει ενα φιλο μου τον Λευτερη από Αγγλια να μου λεει ότι θα ερθει να με δει, και τον θειο μου τον Θοδωρη να μου λεει 'ναμην ξεχασεις ότι εγω ειμαι ο Θεό-δωρος''....μπρρρ παλι!!!! Και όσο τα φοβαμαι αυτα παντα μου βγαινουν! :) Αφου ο Νικος με λεει Λουτα!

221882cb0gkyh7q4.gif

Τί λές καλέ;;;Αφού έχεις αλλά δεν το ξέρεις:tongue:Εγώ 3 φορές την έχω ποτίσει!!!!

Βρε Νικολακη....δε φτανει που μπαινεις στο παρεντσ....δε φτανει που μπαινεις στο φεις....αφηνεις και τον ξενο κοσμο να ποτιζει τη φαρμα???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

ΖΩΗ,ΑΛΕΚΑ ΜΑΙΡΗ77,ΑΓΓΕΛΙΚΗ(πού χάθηκες;;;;) ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ!!!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!

καλε ουτεγω εχω φαρμα!!!!εκτος αν την ποτιζεις εσυ και την δικια μου:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Βρε Νικολακη....δε φτανει που μπαινεις στο παρεντσ....δε φτανει που μπαινεις στο φεις....αφηνεις και τον ξενο κοσμο να ποτιζει τη φαρμα???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν είναι κανονική.Είναι 4 πράγματα σπαρμένα τα οποία ξερένονται συνέχεια!!!!Τότε που είχατε συναντηση θυμάσαι που είχα γράψει οτι σε έδειχνε μέσα;;;Ο Νίκος ήταν;;;

και εγω τα πιστευω βρε....απο ονειρα αλλο τιποτα!!!! Στον Αγγελο ειχα καταλαβει ότι ειμαι εγγυος επειδη η φιλη μου η Αγγελικη με ειδε στον υπνο της να αιμοραγω απο την κοιλια και εγω ειχα δει τον σκυλο μου τον Εκτωρα (που τον λατρευα) να μου φερνει στο στομα ενα παπακι!!!:D:D

Στον μπεμπη ειχα δει ενα φιλο μου τον Λευτερη από Αγγλια να μου λεει ότι θα ερθει να με δει, και τον θειο μου τον Θοδωρη να μου λεει 'ναμην ξεχασεις ότι εγω ειμαι ο Θεό-δωρος''....μπρρρ παλι!!!! Και όσο τα φοβαμαι αυτα παντα μου βγαινουν! :) Αφου ο Νικος με λεει Λουτα!

το κακο ειναι οτι τα ονειρα μου ειναι παντα σημαδιακα και βγαινουν,απο τοτε που το καταλαβα.......μεχρι και σεισμο ξερω ποτε θα κανει.......

τον μπεμπη τον ειχα δει στον υπνο μου πως θα ειναι και για την μπεμπα ειχα δει οτι θα μπει λιγες μερες θερμοκοιτιδα......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...