Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Όταν ανέλαβε εσένα είχε χρόνο να σε ενημερώνει, να σε καθοδηγεί, την ωοληψια και την εμβρυομεταφορα στην έκανε ο ίδιος; Ξέρεις αν συνεργάζεται με τράπεζα του εξωτερικού;

Ωοληψια, ετ, υπερηχους, εξετάσεις και ότι χρειάζεται τα κάνει αποκλειστικά ο ίδιος. Ενημέρωση είχα πάντα από τον ίδιο στα ραντεβου μας, τώρα για διάφορες οδηγίες με καλούσε και η μαια του μετά από συνεννόηση μαζί του αλλά μπορούσα να μιλήσω και με τον ίδιο οπότε χρειαζόταν,  αν δεν ήταν κάτι επείγον του έστελνα και στο viber και μου απαντούσε εντός της ημέρας. Δε γνωρίζω για τη διαδικασία με δωρεά, αν δλδ βρίσκει δοτριες στην Ελλάδα ή συνεργάζεται και με τράπεζα εξωτερικού, μπορείς να πάρεις τηλ να ρωτήσεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εννοειτσαι πως θελω καλο μου!!!!! Παρε και τη φωτογραφικη σου μαζι!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Παναγιτσα μου......

Θα την πάρω.....κοιτα να μην φορας βρακι....:lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωωω Χριστουλη μου....σταματηστε βρε σημερα...τι σας εχει πιασει??? Θελετε να τη βγαλω στην Τηνο το καλοκαιρι????

:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι ναι...θα γινω μια αληθινη σαρον στοουν. ¨Οχι σαρον με κολαν...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ουφ ξαναμπηκα......δεν ειχα ιντερνετ.....

αμαν βρε μεφη και συ τι περασες.......

ρε κοριτσια σταματηστε,ψυχοπλακωθηκα......και την ανηψια της ζωης,παναγια μου!!!!!τα μωρα μας να ειναι γερα!!!!!

fCS8p3.png

Τωρα πηρα τον πατερα μου ενταξη ειναι η μανα εκανε ποναγε λιγακι στην περιοχη που εχει το σαρκωμα αλλα ολα καλα τωρα περιμενουν να δουν την ογκολογο και θα γυρισουν σπιτι...παει κ αυτο για να δουμε πως θα συνεχισουμε...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Ela φτανει πια με τα ιατρικά, ντοκτοράκια μου!!!

Να ρωτησω εγω κάτι άλλο γιατι σαν γρια μου διαφευγει. απο ποσο μηνων κ μετα τα βαζουμε να ψιλοκατσουν γιατι εμενα λυσσαει. πολύ την ψάχνει, κάνει;;;; σε 3 μερες γινομαστε 4 μηνων.

Κ κάτι άλλο για στατιστικούς λογους: από αυτά που θηλάζουν τρωει κανενα πιπίλα;;; κ αν ναι ποτε την πηραν κ ποια;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλοκαίρι στην Τήνο? Why not? Ωραία ιδέα. Τι λέτε κανονίζουμε κανένα weekend όλη μαζί τρελοπαρέα με τα μπεμπάκια μαζί? :-P

Εμεις μάλλον θα πάμε μετα τη βαφτιση της μπέμπας να την κοινωνίσουμε στη Μεγαλόχαρη.

Να ρωτησω εγω κάτι άλλο γιατι σαν γρια μου διαφευγει. απο ποσο μηνων κ μετα τα βαζουμε να ψιλοκατσουν γιατι εμενα λυσσαει. πολύ την ψάχνει, κάνει;;;; σε 3 μερες γινομαστε 4 μηνων.

Κ κάτι άλλο για στατιστικούς λογους: από αυτά που θηλάζουν τρωει κανενα πιπίλα;;; κ αν ναι ποτε την πηραν κ ποια;;;;

Νομίζω μετά τους 5-6 μήνες μόλις δηλαδή αρχίσουν να ψιλοστηρίζονται και μόνα τους.

Για πιπίλα δεν ξερω. Η δικιά μου δεν τη θελει καθόλου παντως

Διαφημίσεις

Εμένα κανένα από τα 4 δεν έπιασε πιπίλα. Η μικρή την έχει καταβρεί με τον αντίχειρα!!!

και εμενα λυσαει αλλα φοβαμαι. Παντως όταν τον εχω στην αγκαλια μου μονος του προσπαθει να 'κατσει'. Όσο τον βλεπω ότι μπορει, όσο μπορει, τον αφηνω. Και μετα τον βαζω καροτσι σε ημικλινης θεση.

Καλοκαίρι στην Τήνο? Why not? Ωραία ιδέα. Τι λέτε κανονίζουμε κανένα weekend όλη μαζί τρελοπαρέα με τα μπεμπάκια μαζί? :-P

Εμεις μάλλον θα πάμε μετα τη βαφτιση της μπέμπας να την κοινωνίσουμε στη Μεγαλόχαρη.

και εγω θελω να παω. Ειμαι μεσα αν κανονισετε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

και τώρα που λέτε για Τηνο έχω κάνει ένα ταμα εδω και 9 χρόνια και ακόμα δεν πήγα γιατί δεν έχει απευθείας δρομολόγιο, είναι μέσω Σύρου και φτανει ξημερώματα!!!

Εμένα ο πρώτος δακτυλο ο δευτερος πιπιλα ο τριτος κουκουλωνεται κ ψιλοβαζει τα σεντονια στο στομα για να κοιμηθει. Ηταν διπλα μας ενα παιδάκι στο νοσοκ. που έτρωγε την κουβερτούλα του για να κοιμηθει!!!!!!!:mad::-x Η κουβερτούλα μέσα στην μπίχλα, μου λέει η μάνα του έχω βασανιστεί θέλει μονο 2 συγκεκριμμένες κουβερτούλες κ είμαι πλύνε βάλε πλύνε βάλε. Σαν θέαμα ήταν αποκρουστικό γιαυτό ρωτάω....

ξυπνησε τωρα παω για ταισματα.....

οταν ηρεμησω θα σας πω κ τι κουλά μου έλεγαν για τον θηλασμό...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

και τώρα που λέτε για Τηνο έχω κάνει ένα ταμα εδω και 9 χρόνια και ακόμα δεν πήγα γιατί δεν έχει απευθείας δρομολόγιο, είναι μέσω Σύρου και φτανει ξημερώματα!!!

εμενα Αννουλα με ειχε ταξει η μανα μου όταν ειχα κανει τις εγχειρισεις (1.5 χρονων) και δεν με πηγε...:D...Και όταν ημουν εγκυος στον μικρο, βλεπω στον υπνο μου και καλα την Παναγια και μου ειπε ότι για να ειναι καλα τα παιδια μου, πρεπει να παω.....μπρρρρρ....ανατριχιασα!!!!!!!!!!!

Αρον Αρον, εγκυος γυναικα πηγα τον περασμενο Ιουνη.....

Αλλα λεω να ξαναπαω φετος.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...