Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Όταν ανέλαβε εσένα είχε χρόνο να σε ενημερώνει, να σε καθοδηγεί, την ωοληψια και την εμβρυομεταφορα στην έκανε ο ίδιος; Ξέρεις αν συνεργάζεται με τράπεζα του εξωτερικού;

Ωοληψια, ετ, υπερηχους, εξετάσεις και ότι χρειάζεται τα κάνει αποκλειστικά ο ίδιος. Ενημέρωση είχα πάντα από τον ίδιο στα ραντεβου μας, τώρα για διάφορες οδηγίες με καλούσε και η μαια του μετά από συνεννόηση μαζί του αλλά μπορούσα να μιλήσω και με τον ίδιο οπότε χρειαζόταν,  αν δεν ήταν κάτι επείγον του έστελνα και στο viber και μου απαντούσε εντός της ημέρας. Δε γνωρίζω για τη διαδικασία με δωρεά, αν δλδ βρίσκει δοτριες στην Ελλάδα ή συνεργάζεται και με τράπεζα εξωτερικού, μπορείς να πάρεις τηλ να ρωτήσεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δαλιδά μου περαστικά και στο παιδάκι σας.Να γίνουν οι εξετασεις και να ηρεμήσετε όλοι σας.

Σε λίγο θα βγούμε με τη μπέμπα για βολτίτσα. Τετοιες μέρες δεν τις χάνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωή,να σου πώ την δικιά μου ιστορία για να καταλάβεις οτι ο καθένας μόνος του ξέρει τί περνάει:

Το 1996 τρακάραμε με το 20 ωρών καινούργιο αυτοκίνητο του αδερφού μου!Είμασταν οικογενειακώς για να πάμε την πρώτη μας βόλτα.25 Δεκεμβριου 1996.Από το τρακάρισμα χτυπήσαμε εγώ.ο μπαμπάς μου(ελαφρά) και η μαμά μου πολύ σοβαρά!Ευτυχώς ο αδερφός μου δεν έπαθε τίποτα!!!Η μαμά μου είχε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσει;.Εμεινε 40 μερες εντατική και 6 μήνες στο κρεβάτι.Ημουν 21 ετών και από τότε η ζωή μου άλλαξε!Ειχα πάρι υποτροφία για Αγγλία για λογοθεραπεία και δεν πήγα ποτέ.Από τότε φροντίζω μόνη μου 2 σπίτια.Εκανα τον γάμο του αδερφού μου μόνη μου,γιατί η μάνα μου από τοτε δεν μπορει να κάνει δουλειές,τον γάμο μου και γέννησα και μεγαλών 2 παιδιά μόνη μου!Η μόνη μου βοήθει είναι ο αδερφός μου και η θεία μου που είναι στην Θεσ/νίκη.Πριν από 2 χρόνια η μάνα μου κόλλησε μια α΄λή ίωση και της το γύρισε σε εγκεφαλίτιδα και την είχα για 2,5 μήνες στην Θεσ/νίκη στην εντατική στον Αγιο Λουκά.Ημουν εκεί και τους 2,5 μήνες με την Εφη,και ο μπαμπάς μου και ο άντρας μου εδώ.Στο καπάκι ,μετά από 3 μηνες κάνει ο μπαμπάς μου μπαι πας και το είχα και αυτόν 1 μήνα στι Διαβαλκανικό στην Θεσ/νίκη ,εγώ εκεί μαζί με το παιδί!!!Είναι πολύ δύσκολο όχι απλά να μην έχεις βοηθεια αλλά να χρειάζεται να βοηθάς και να φροντίζεις εσύ τους άλλους!!!!

Αλλά ΄΄ενα λέω:Να είναι τα παιδιά μου γερά και εμείς γεροί να τα μεγαλώσουμε!

Τι να πεί και αυτή μάνα του Παναγιωτάκη;;;;;;;;

:!::confused::-(:sad:....πραγματι...τα παιδια μας πανω απο όλα.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δαλιδα περαστικα σας για ακομα μια φορα!!!

Eυχαριστώ Μαιρούλα.

ρε κοριτσακι το μωρο ειναι καλα? Απυρετο ? τρωει? Χεστα τα αλλα....

:-)

Το μωρό πυρετό δεν έκανε καθολου, μονο δεκατα.εδω κ μερες ουτε αυτά. Φαι ποτε δεν το ελαττωσε μονο την νυχτα που τον ξαναπήγα λόγω του οτι δεν μπορουσε να πιει από την δυσπνοια.Μας είπανε να κανουμε ουροκυστεογραφημα κ DMSA σπινθηρογραφημα. Μπηκα λιγο στο νετ κ αγχωθηκα μονο με την εξεταση καθεαυτη, για τα αποτελέσματα δεν είχα κουραγιο να διαβάσω...

Ζωή,να σου πώ την δικιά μου ιστορία για να καταλάβεις οτι ο καθένας μόνος του ξέρει τί περνάει:

Το 1996 τρακάραμε με το 20 ωρών καινούργιο αυτοκίνητο του αδερφού μου!Είμασταν οικογενειακώς για να πάμε την πρώτη μας βόλτα.25 Δεκεμβριου 1996.Από το τρακάρισμα χτυπήσαμε εγώ.ο μπαμπάς μου(ελαφρά) και η μαμά μου πολύ σοβαρά!Ευτυχώς ο αδερφός μου δεν έπαθε τίποτα!!!Η μαμά μου είχε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσει;.Εμεινε 40 μερες εντατική και 6 μήνες στο κρεβάτι.Ημουν 21 ετών και από τότε η ζωή μου άλλαξε!Ειχα πάρι υποτροφία για Αγγλία για λογοθεραπεία και δεν πήγα ποτέ.Από τότε φροντίζω μόνη μου 2 σπίτια.Εκανα τον γάμο του αδερφού μου μόνη μου,γιατί η μάνα μου από τοτε δεν μπορει να κάνει δουλειές,τον γάμο μου και γέννησα και μεγαλών 2 παιδιά μόνη μου!Η μόνη μου βοήθει είναι ο αδερφός μου και η θεία μου που είναι στην Θεσ/νίκη.Πριν από 2 χρόνια η μάνα μου κόλλησε μια α΄λή ίωση και της το γύρισε σε εγκεφαλίτιδα και την είχα για 2,5 μήνες στην Θεσ/νίκη στην εντατική στον Αγιο Λουκά.Ημουν εκεί και τους 2,5 μήνες με την Εφη,και ο μπαμπάς μου και ο άντρας μου εδώ.Στο καπάκι ,μετά από 3 μηνες κάνει ο μπαμπάς μου μπαι πας και το είχα και αυτόν 1 μήνα στι Διαβαλκανικό στην Θεσ/νίκη ,εγώ εκεί μαζί με το παιδί!!!Είναι πολύ δύσκολο όχι απλά να μην έχεις βοηθεια αλλά να χρειάζεται να βοηθάς και να φροντίζεις εσύ τους άλλους!!!!

Αυτα σε κάνουν κ πιο δυνατη ομως κ πιο ευγνωμων για τις μικρες χαρες ετσι;;

Δαλιδά μου περαστικά και στο παιδάκι σας.Να γίνουν οι εξετασεις και να ηρεμήσετε όλοι σας.

Σε λίγο θα βγούμε με τη μπέμπα για βολτίτσα. Τετοιες μέρες δεν τις χάνω.

Ευχαριστώ Μαρκελλάκι. Κάνε μια βολτα κ για μας...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

το πρωι 8παρα χτυπαει το τηλεφ. (παλι καλα που το ακουσα κιολας), κ ηταν ο δρ.! τη δευτερα 7,30 το πρωι μπαινουμε χειρουργειο. να μην εχει φαει, νερο μεχρι τις 2,00 τη νυχτα...

κ τωρα...ΦΟΥΛ ΑΓΧΟΣ!

κ μετα σκεφτηκα εσας που το περασαμε μαζι το ψυχολογικο μερος, που για μενα ειναι ισο με το πρακτικο μερος, κ ποσο κουραγιο επαιρνα κ ποσες αποριες μου λυνατε κ ολα...

thanks koritsares...:D:D:D

Επιτέλους!!!!!

Αντε με το καλό να τελειωσουν τα βασανα σας!!!

Καλημερα !!!!

Κορίτσια σήμερα έχουμε επέτειο γαμου. Κλεινουμε 5 χρόνια φαγούρας,... ε γαμου εννοώ. Και το βραδυ έχουμε έξοδο.

Η μπομπού κοιμάται στο ρηλάξ ακούει και 2ο πρόγραμμα στο ραδιόφωνο, μια χαρά.

Χρονια πολλά,να ειστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!

καλημεραααααααααααα

Καταρχας σας ευχαριστω για τον κοπο που κανατε να ασχοληθειτε με την μαλακια που με δερνει...οπως ειπα και στην ομορφακια χτες μετα απο δυο γαλατα που αγορασα απο το φαρμακειο, 2 επιπλεον μπουκαλια και εναν βραστηρα αποφασισα οτι δεν θα αποθηλασω...εδωσα μονο 100 μλ δικο μου κατεψυγμενο και συνεχιζω με μαραθωνιους θηλασμους, μαγια μπυρας, τριγωνελα και συμβουλο θηλασμου...ξερω τι σκεφτεστε...το μονο που μενει ειναι να διορθωσω το τικερ...θα επανελθω για να σχολιασω...

ΥΓ..μπορειτε να με βρεισετε ανετα που την μια λεω αυτα και την αλλη αλλα.. :ΡΡ

Μπράβο Μαριάνθή!!!!!

Οταν θα ερθει η ωρα που θα αποθηλάσεις ,θα το θέλεις εσύ και οχι οι υπόλοιποι....:wink:

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΖΩΗ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ.........

Σοφές κουβέντες.....!!!!!!

Ετσι πρεπει να πορευόμαστε στην ζώη.

Καλημέρα κ από μένα!

Εμεις το απογευμα πάμε παιδιατρο να τον δει κ να μας πει αν οντως πρεπει να κανουμε όοολες αυτες τις εξετασεις που μας ειπαν από νοσοκομειο.

Μέχρι να τις κάνουμε θα με στειλουν κ μένα στον άλλο κόσμο από το αγχος κ την αγωνία. anyway καλημέρες, μην πρηζόμαστε χωρις λόγο.

Μακάρι να ξεμπερδευεται και εσεις γρηγορα και ανωδυνα μετο μωρακι.

Πόσο δίκιο έχεις.....:rolleyes:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Mεφη πραγματι τα παιδακια μας πανω απ' ολα κ εμεις βεβαια...Εχω περασει παρομοιες καταστασεις απο 11 χρονων φροντιζω το σπιτι γιατι η μανα δε μπορουσε εντομεταξυ παρολο που ο πατερας εχει 2 αδερφες καμια ποτε δεν προδφερθηκε για τιποτα...ο πατερας γειροκομησε και μανα κ πατερα κ πεθερο κ πεθερα κ εμεσα κι εγω γιατι η μανα μου δεν ηταν σε φαση για τους παπουδες ημουν πολυ μικρη αλλα για της γιαγιαδες ημουν η μονη εγγονη που ετρεχε αφου στο νοσοκομειο ειχαν να το λενε νομιζαν οτι ημουν κορη τους και γελαγαν ελεγαν το στερνοπαιδι εισαι κ οταν ελεγα οχι γιαγια μου ειναι με κοιταγαν καλα καλα εγω στο ικα για φαρμακα εγω στα φαρμακεια εγω να πηγαινω να τους παιρνω τα διαφορα εχει τυχει να καθαριζω κ τη μια τη γιαγια που στο τελος ηταν κατακοιτη...με τη μανα το ιδιο και οπως κι εσυ και το σπιτι και τα υπολοιπα..πριν γεννησω που η μανα μου ηταν μεσα στο νοσοκομειο ειχα 5 αντρες να φροντισω τον πατερα μου τον αντρα μου τον αδερφο μου και τα 2 ανηψια μου γιατι η νυφη μου ειχε παει γερμανια να δει τη μανα της 2 μηνες ειχα ψωφισει με την κοιλια στο στομα....το μονο που με νοιαζει αυτη τη στιγμη ειναι να γινει καλα η μικρη και να ειμαι κι εγω καλα να την δω να μεγαλωνει και να την φροντιζω οπως πρεπει και η μανουλα μου να φυγει οσο γινεται ποιο ανωδυνα..ολα τα αλλα θα τα προσπερασω και θα τα καταφερω...ο καθενας τραβαει τον σταυρο του αλλοι περισσοτερο κ αλλοι λιγοτερο αλλα αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο τι ειναι πολυ κ τι λιγο...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Εχεις περασει μεγάλο Γολγοθά κι εσύ. Θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα. Υγεία πάνω από όλα κυρίως για τα παιδάκια μας. Οταν ήταν η μπέμπα στην ΜΕΝΝ, εβλεπα άλλα παιδάκια που τα είχαν σε άλλους θαλάμους εντατικής με σοβαρότατα προβλήματα που παλεύαν να τα ξεπεράσουν. Και τους γονείς τους να κρεμονται από τα χείλη των γιατρών για μια αισιόδοξη κουβέντα. Αυτά έβλεπα και έλεγα δόξα το Θεό εμείς είμαστε εδώ μόνο επειδή μας λείπουν 100 - 200 γραμμάρια βαρους. !!!

Ευχαριστώ Μαρκελλάκι. Κάνε μια βολτα κ για μας...

Ευχαρίστως, σημερα θα πάμε Θεατρο και μετά αν προλαβουμε και για κανένα ποτό στα γρηγορα. Θα κρατησουν οι γονεις μου τα παιδια αλλά δεν μπορώ να τους καθυστερησω πολύ το βραδυ.

:!::confused::-(:sad:....πραγματι...τα παιδια μας πανω απο όλα.....

ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΉ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ!!!

.

Αυτα σε κάνουν κ πιο δυνατη ομως κ πιο ευγνωμων για τις μικρες χαρες ετσι;;

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!Και όταν περνάς δύσκολα το ρίχνεις στην τρελλίτσα και έρχεσαι και ισσοροπείς!!

Διαφημίσεις

Αν θες πάμε μαζί !!!!!!

εννοειτσαι πως θελω καλο μου!!!!! Παρε και τη φωτογραφικη σου μαζι!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εχεις περασει μεγάλο Γολγοθά κι εσύ. Θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα. Υγεία πάνω από όλα κυρίως για τα παιδάκια μας. Οταν ήταν η μπέμπα στην ΜΕΝΝ, εβλεπα άλλα παιδάκια που τα είχαν σε άλλους θαλάμους εντατικής με σοβαρότατα προβλήματα που παλεύαν να τα ξεπεράσουν. Και τους γονείς τους να κρεμονται από τα χείλη των γιατρών για μια αισιόδοξη κουβέντα. Αυτά !!!

Παναγιτσα μου......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ετσι ειναι μερκελακι και εγω εχω ζησει καταστασεις εμεις χασαμε την ανηψια μου το ξαδερφου το παιδι ενα πανεμορφο κοριτσακι 8 χρονων...πριν απο 9 χρονια ειχε νευροβλαστωμα σον αυχενα δεν επαιρνε τιποτα...μεσα σε 5 μηνες...ευτυχως ειχουν κι ενα αγορακι και μετα απεκτεισαν και ενα κοριτσακι...αλλα...απο τοτε το μονο που λεω ειναι τα παιδια μας κ ολου του κοσμου να ειναι καλα κ ολα τα αλλα εμεις οι μεγαλοι τα βρισκουμε...!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΉ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΈΧΩ ΚΆΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ!!! !!

:P:p παντα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Και για να τελειώνουμε με τις δακρύβρεχτες ιστορίες της ζωής μας θα σας πώ μια ιστορία που μου είπε μια μαγείρισσα στον παιδικό που δούλευα:

Ηταν κάποτε ένας άνθρωπος και έλεγε συνέχεια "Γιατί Χριστέ μου μου έδωσες τόσο βαρύ σταυρό να κουβαλαω;;;".Εμφανίζεται κάποια μέρα Ο Χριστός και του λέει "Ελα μαζί μου!".Τον πήγε σε ένα μέρος οπου ήταν γεμάτο με σταυρούς και του λέει"Διάλεξε όποιον θές".Ψάχνει,ψάχνει ο άνθρωπος και στο τέλος διαλέγει τον πιο μικρό σταυρό.Τότε Ο Χριστός του λέει"Αυτός είναι ο δικός σου"!!!!

Τί να πώ και γώ που με όλα αυτά γνώρισα και την Κίμη;;;Διπλό σταυρό κουβαλάω!!!!!!:)

Ετσι ειναι μερκελακι και εγω εχω ζησει καταστασεις εμεις χασαμε την ανηψια μου το ξαδερφου το παιδι ενα πανεμορφο κοριτσακι 8 χρονων...πριν απο 9 χρονια ειχε νευροβλαστωμα σον αυχενα δεν επαιρνε τιποτα...μεσα σε 5 μηνες..!!!

ωωω Χριστουλη μου....σταματηστε βρε σημερα...τι σας εχει πιασει??? Θελετε να τη βγαλω στην Τηνο το καλοκαιρι????

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...