Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γωγουλα χρονια σου πολλα!!!!!!!!!!!!! να σαι παντα χαρουμενη οπως αυτες τις μερες με τη μπεμπουλα σου και τον αντρουλη σου!!!!!!!!!!

ομορφακια τι να πω... κουκλιααααααααααα!!!!!!!!!

αυτα τα λιγα διαβασα κοριτσια σορυ για τις υπολοιπες.... απο χτες το απογευμα που κανε εμετο η μικρη ειμαστε κομματια... εκλαιγε ασταματητα και ουτε κοιμηθηκε καλα (κανενας μας)... φοβομουν και να τη ταιζω για να μη ξαναβγαλει.... δε μου λετε οταν κλαινε ετσι μπορουμε να τα βαζουμε συνεχεια στηθος και αγκαλια? δε θα μαθουν????

Γεια σου Ιριδα,

Επιβαλετε η αγκαλιτσα και το στηθος , ηρεμει το μωρακι και αισθανεται ασφαλεια στην μανουλιτσα του.

Μην ανησυχεις ειναι μικρο για να κακομαθει.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκια ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυ όλες σας μια μια για τις ευχές!!!

Τα κλείσαμε και τα 31, πάνε!!! Με την καλύτερη παρεούλα όμως φέτος!!!

Τον αντρούλη μου και τη μικρούλα μας!!!!

Να είστε όλες καλά και να χαιρόμαστε όλες τα μπεμπουδάκια μας!!!

Ο Θεούλης να τα φυλάει όλα!!

Να πώ με τη σειρά μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μαρκελλάκι!!!!!!!!! Έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια βρεεεεε!!!!

Να πώ στην Ομορφάκια οτι τα παιδάκια της ειναι το ενα πιο όμορφο απο το άλλο!!!

Στο Αλεκάκι και τη Μαριάνθη μπράβο για το εμβόλιο, σκεφτόμαστε και εμεις πολύ σοβαρά να πάμε να το κάνουμε!!!

Ελεννη1 ευχαριστώ για την μαντινάδα, αυθεντική κρητικοπούλα!!!

Ιριδάκι μου δε κακομαθαίνουν απο τόσο νωρίς αγάπη μου, να την παίρνεις αγκαλίτσα,

αγάπη θέλουν!!!!

Ευανθία και εμενα το μέσα με έχει βαρέσει.. 13 μέρες μεσα στο σπίτι και ερχονται κι άλλεςςς!!! Ακόμη επιλόχιος δε με εχει πιάσει, μαλάκινση με εχει πιάσει μάλλον!!!

Αλήθεια γιατι κυκλοφορείτε με τη μάσκα μεσα στο σπίτι? Είστε κρυωμένοι?

Αλήθεια βρε κορίτσια και σε σας δεν έρχεται κανείς επίσκεψη? Μέχρι να σαραντισουμε αυτό? Δε λέω να ερθουν παιδάκια αλλά εμεις δε λέμε και στους φίλους μας!!!

Αύριο θα έρθουν οι κουμπάροι μας και νονοι της μπέμπας και η αδελφή μου για τα γενεθλια μου και το σκέφτομαι απο τώρα!!

Το πρώτο εμβόλιο ποτε το κάνουν τα μωράκια μας? Στον τρίτο μήνα?

Έχω σαλέψει απο το πολύ μέσα!!!

χα χα Γωγούλα... join the club! βρε αν μου έλεγαν εμενα πριν γεννησω τον πρωτο πόσο υποχόνδρια θα γινόμουν θα έλεγα πως σαλεψαν! Αλλά έτσι είναι...άλλο η θεωρια και άλλο η πράξη. Και να δειτε κοριτσακια στην πρωτη ιωση... μακρυα να ειναι. Εγω σάλταρα! Το έβλεπα να βαριανασαινει με 40 πυρετο (ήταν 11 μηνων) και μετ'ά έκανα να κοιμηθω κανα μηνα. Από πάνω του ήμουν όλο το βραδυ. Για αυτό σας λέω βρε...στα λόγια μου θα έρθετε οι περισσοτερες. ΟΚ υπάρχουν και οι πιο ψυχραιμες αλλά νομίζω δεν θα εισαστε πολλές@!! χαχα!!

Εγω επισκεψεις δεν δεχομαι εκτος από τσεκαρισμενους υγιειες!! Οι θειες μου και οι ξαδερφες μου δεν έχουν έρθει να δουν το παιδι. Η μανα μου και οι αδερφες μου δεν το έχουν πάρει αγκαλιά... αφηστε τα!! Τελειως μουρλή.

Το πρωτο εμβόλιο το κανουν 2 μηνών. Στον Άγγελο θυμάμαι καναμε ένα τριπλο. Τώρα που ειδα το κανουριο βιβλιάριο θα ειναι πενταπλό. Και ρωτω ρε κοριτσαρες, αυτα τα εμβόλια που κανουμε στα παιδια, τα τριπλα, πενταπλά κλπ, το ξερετε ότι και σε αυτά αν διαβασουμε τις σπάνιες παρενεργειες θα τρελαθούμε??

Για αυτό και εγω αποφασισα να εξακολουθησω να δειχνω εμπιστοσυνη στην επιστημη και στο γιατρούλη μου και να κανω τα εμβόλια που μου λέει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

δαλιδουλαααααααα ακομα της ειναι ψιλομεγαλα της μπεμπουλας τα ρουχαλακια... τεντονεται ανετα... παντως για να πω την αληθεια πηρα λιγο πολλα αλλα χω τη μαμα μου που βαζει χωρις υπερβολη καθε μερα πλυντηριο! αν δεν ειχα τη βοηθεια της νομιζω θα μου χρειαζοντουσαν οοοολα! αφου μπορει το βραδυ να αλλαξουμε 4 φορμακια, μια μας βρεχει η μαμα μια λερωνουμε τα ρουχα μας... :D:D:D:D:D:D

θεανουλα εσυ πως πας με τα ρουχαλακια απο το mothercare?????

ιριδακι!!!!τελεια τα ρουχαλακια!!!!!!!στην αρχη ηταν μεγαλα αλλα τωρα μας ειναι σουπερ!!εβαλα και 2 παραγγελεια πριν 2 εβδομαδες!!!!!!!!!

μην φοβασαι δεν κακομαθαινει το μωρακι!!!!

και γω ετσι την εχω οταν κλαιει,την βαζω στο στηθος ,αν θελει τρωωει αν θελει πιπιλαει.παντως ηρεμει και αποκοιμιεται.ετσι και ηρεμει!!!!!!!!

iMLpp3.png

γωγουλα μου!χρονια σου πολλα !!!!!οσα λουλουδια εχει η αννοιξη και ο χειμωνας χιονια τοσα και γω σου ευχομαι ευτυχισμενα χρονια!!!!!!!!!!!

μαρκελος να χαιρεσαι το ζουζουνι σου!!!!!να το δειτε οπως ποθειτε!!!!

iMLpp3.png

Λοιπον,

τα εμβολια που εχω ειναι :

1 ποσιμο = ροταιος

1 ενεσημο = διφθεριτιδας - τετανου - κοκκυτη - ηπατιτιδας - πολιομυελιτιδας - αιμοφιλου τυπου b

αυτα γραφουν

παρενεργιες δεν τολμω να διαβασω.

Λοιπον ιριδακι το μωρο οποτε σε ζηταει θα εισαι διπλα του...ειτε εσυ ειτε το στηθος σου :ΡΡΡ

Ευανθια τον ταιζω και μετα βγαινω...οταν τρωει καλα δεν ζηταει αν δεν περασουν 2 ωρες τουλαχιστον!!!Εγω βγαινω συνεχεια.Καθε μερα ολο και καπου παω...στο σουπερμαρκετ, στη λαικη, στο χασαπη, για ψωνια κτλ κτλ Αν μεινω μεσα απλα θα σαλεψω....

Δαλιδα θα ερθει και η δικη μου ωρα...εχω να χασω 6-8 κιλα και οταν τα χασω ποιος με κραταει...αν αποφασισω να ψωνισω κανω μεγαααλες ζημιες...

Εμβολιο εμεις θα κανουμε το πενταπλο 27 Δεκεμβριου...δλδ μολις κλεισουμε τους 2 μηνες!

waWmp3.png

9LyAp3.png

ΜΑΡΚΕΛΑΚΙ να χαιρεσαι το παιδακι σου!!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ τι να πω....ειναι παιδαρος!!!!!αχ να σου ζησει το σκατουλι σου ειναι φατσουλι!!αχ ο Αγγελακος μας απο μικρος στα βασανα!!!ποναει η αγαπη ματια μου ποναει που ελεγε κ ενα παλιο ασμα..P

Γωγουλι τα χρονια πολλα στα ειπα στα ξαναλεω κ απο δω...να εισαι παντα ευτιχισμενη κοριτσακι μου με την οικογενεια σου!!

αχ σε νιωθω με το μεσα γιατι το περασα 9 μηνες σχεδον!!!οσο για το αν ερχονται φιλοι μας οχι σε μας οχι...ο παιδιατρος ηταν κατηγορηματικος σε αυτο...οχι κοσμος κ ντουνιας!!μονο τα κουνιαδακια μου ερχονται κ οι γονεις οταν δεν ειναι κρυωμενοι:P

Αλεκακι μου τι κανεις?σας εχω χασει ρε γμτ αλλα παντα προσπαθω να μαθαινω νεα σας!!εισασταν κ εισαστε η παρεουλα μου στα δυσκολα κ στα καλα!!!το κανες τελικα ε?τι να πω ρε γμτ αλλοι γιατροι τα λενε τραγικα αλλοι μας λενε να μη μασανε δεν ισχυει ειναι σαν ολες τις γριπες...η κουνιαδα μου που ειναι νοσηλευτρια παντως μου ειπε οτι κανενας γιατρος απο αυτους που ξερει δεν το κανουν κ οτι οι θανατοι μεχρι τωρα ειναι απο ατομα που ειχαν σοβαρα προβληματα υγειας κ οτι μια απλη γριπη θα επιβαρυνε πολυ την κατασταση τους...εγω ειμαι μπερδεμενη εντελως...την αλλη εβδομαδα θα κανω μια κουβεντα με τον παιδιατρο να δω τι θα μας πει παλι...παντως οπως κ να χει μπραβο!!

ασχετο να σας ρωτησω κατι?τα Χριστουγεννα κ την πρωτοχρονια θα μαζευτειτε με συγγενεις κ φιλους??εμεις παλι λεμε μονοι μας εδω να μην εχουνε ενα καρο ατομα πανω απο το κεφαλι του μωρου...κ ειμαστε κ πολλοι...5 του αντρα μου κ 7 οι δικοιμου οποτε λεμε μονοι μας...εσεις??

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ετελειωσα! τα διαβασα ολα!

αλεκα, κ εγω Nuk. στανταρ κ στα 3. κ τις πιπιλες τους, ο μικρος τωρα εχει αρχισει να τη παιρνει..

δαλιδα, να σου πω τι σκεφτομαι οταν με παιρνει απο κατω?? την αννουλα79. για σκεψου το... αυτο ειναι τρελλα, ωραια βεβαια, αλλα για σκεψου 2 μωρα, κ 2 μικρα παραλληλα! κ επισης να σου πω κ κατι αλλο ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ. αν εισαι ασαραντιστη, ο νομος σε δικαιολογει κ για φονο, κ δεν πας φυλακη! λογω της καταστασης σου!!! Μαγικο ε??

Μητσακι μου, να τον χαιρεσαι κ να σου πω οτι το σωστο ειναι η Κυριακη να γινονται τα μυστηρια. εμεις ολα τα τεκνα Κυριακη τα βαφτισαμε! Το Σαββατο γινονται τα αλλα τα πραγματα, τα δυσαρεστα...

Georgialias, να το χαιρεσαι, κ πολυ συγκινηθηκα που εκοψε ο συζυγος τον λωρο!

ευανθια μου, αυτο εννοειται, ολα πεντακαθαρα τα θελουν για να χεσουν τα σκατοπαιδα!

jtse, εγω μικτα γυρω στα 147κατι... δεν θυμαμαι τωρα. η δουλεια μου ειναι στη Τετραπολεως, αν ξερεις, πισω απο το Λαικο...

Μαριανθη, σου δινω το master!!!!!!! τοσες γνωσεις, τοσες πληροφοριες, μαζεμενες... η τελεια μανα!

Κυριακη με εκνευριζει κ το Σαββατο επισης!!λεμε για Παρασκευη πρωτα ο Θεος...κ φυσικα ειστε οοοολες καλεσμενες!!!!

με το μπεμπινο σου ενταξει με τα κακακια?εκανε δουλεια το γαλα το καινουριο?εμεις παιρνουμε ενα βιολογικο που ειναι πανακριβο διπλασια τιμη απο τα αλλα αλλα μεχρι τωρα δεν εχουμε προβλημα...για να δουμε στην πορεια....

PlbZp2.png

καλησπερα κοριτσια!!τωρα καταφερα να κατσω και να μπορεσω να γραψω.......

γωγω χρονια πολλα,πολυχρονη!!!

μαρκελλος να το χαιαρεσαι το μαρκελλακι σου!!!!

ομορφακια κουκλος!!!!!!μονο αυτο!!!!!

αχ δν θυμαμαι αλλα...συγνωμη....

μιτσακη εμεις λεμε να παμε στην μαμα μου για χριστουγεννα και πρωτοχρονια ισως ερθουν αυτοι εδω.λιγα ατομα ισως και ο αδερφοςμου να ειναι.

ειναι οι μονοι που ερχονται σπιτι και κρατανε και τα μωρα 1-2 ωρες για να πηγαινω για ψωνια ή αν εχω καποια δουλεια.τους εχω βαλει ομως και εκαναν το εμβολιο της απλης γριπης.για το αλλο η παιδιατρος ειπε οχι.ουτε αυτη θα το κανει ουτε τα παιδια της......

fCS8p3.png

Κυριακη με εκνευριζει κ το Σαββατο επισης!!λεμε για Παρασκευη πρωτα ο Θεος...κ φυσικα ειστε οοοολες καλεσμενες!!!!

με το μπεμπινο σου ενταξει με τα κακακια?εκανε δουλεια το γαλα το καινουριο?εμεις παιρνουμε ενα βιολογικο που ειναι πανακριβο διπλασια τιμη απο τα αλλα αλλα μεχρι τωρα δεν εχουμε προβλημα...για να δουμε στην πορεια....

α ρε μιτσακη μιας και λες για γαλατα μειωσαμε τις μερες που περνουμε γαλα,μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα αγοραζαμε καθε σαββατο και τελειωνε το κουτι κυριακη,αυτη την εβδομαδα αγορασαμε σημερα και μας τελειωσε σημερα.......και που να αρχισει η μπεμπα να πινει 100 και αυτη.....

ειπε και ο αρης τον φαρμακοποιο "καλα καμια εκπτωση δεν εχουμε?"και του λεει καλα αμα θες θα σου κανω πιστωση:confused: και πληρωνεις αργοτερα..... αλλα λογια να αγαπιομαστε....

fCS8p3.png

Μόλις έκανα το πρωτο γερμανικό νουμερο, το επόμενο είναι κατα τις 05.00. Αυτό το σκτό αντι να ξυπναει στις 12, μετα στις 4 και μετα το πρωί, ξυπνει στις 10, στις 2, στις 5 και μετα το πρωί!:P

!

αχ σε νιωθω με το μεσα γιατι το περασα 9 μηνες σχεδον!!!οσο για το αν ερχονται φιλοι μας οχι σε μας οχι...ο παιδιατρος ηταν κατηγορηματικος σε αυτο...οχι κοσμος κ ντουνιας!!μονο τα κουνιαδακια μου ερχονται κ οι γονεις οταν δεν ειναι κρυωμενοι:PΑλεκακι μου τι κανεις?σας εχω χασει ρε γμτ αλλα παντα προσπαθω να μαθαινω νεα σας!!εισασταν κ εισαστε η παρεουλα μου στα δυσκολα κ στα καλα!!!το κανες τελικα ε?τι να πω ρε γμτ αλλοι γιατροι τα λενε τραγικα αλλοι μας λενε να μη μασανε δεν ισχυει ειναι σαν ολες τις γριπες...η κουνιαδα μου που ειναι νοσηλευτρια παντως μου ειπε οτι κανενας γιατρος απο αυτους που ξερει δεν το κανουν κ οτι οι θανατοι μεχρι τωρα ειναι απο ατομα που ειχαν σοβαρα προβληματα υγειας κ οτι μια απλη γριπη θα επιβαρυνε πολυ την κατασταση τους...εγω ειμαι μπερδεμενη εντελως...την αλλη εβδομαδα θα κανω μια κουβεντα με τον παιδιατρο να δω τι θα μας πει παλι...παντως οπως κ να χει μπραβο!!

ασχετο να σας ρωτησω κατι?τα Χριστουγεννα κ την πρωτοχρονια θα μαζευτειτε με συγγενεις κ φιλους??εμεις παλι λεμε μονοι μας εδω να μην εχουνε ενα καρο ατομα πανω απο το κεφαλι του μωρου...κ ειμαστε κ πολλοι...5 του αντρα μου κ 7 οι δικοιμου οποτε λεμε μονοι μας...εσεις??

εγω κοριτσια αν δεν έβγαινα από το σπίτι δεν θα το έκανα το εμβόλιο αλλά δεν θα άφηνα και κανεναν άλλον να έπαιρνε αγκαλια το μικρό. Θα το κανα και λίγο Κωσταλέξη, θα βγαιναμε το Πασχα έξω πρωτη φορά. :P Αλλά τωρα φοβηθηκα... Πάντως εκ των υστερων έχω να πω ότι τελικά ήταν μια βλακεια και μισή... ούτε κνησμό στο σημείο, ούτε φαγουρα δεν νιωθω. Τσαμπα φοβόμουν.

Κάθε χρονο εμεις τα Χριστουγεννα πηγαινουμε στη μαμα μου καιπρωτοχρονια κάνω εγω ρεβεγιον. 'Έρχονται και φιλοι μας και περναμε ωραια. Εφέτος δεν ξερω, βλέποντας και κανοντας. Την Κυριακή ειναι η γιορτη του άντρα μου και δεν θα κάνω γιορτη. Θα έρθουν μονο ένα ζευγαρι φίλων που είναι καλα -τσεκαρισμενο.

Κακά τα ψέμματα, χεσ'τη γριπη. Είναι όμως ο καιρός τετοιος που ειναι όλο ιωσεις. Και προσπαθω όσο μπορω να προστατεψω το μικρούλι τουλάχιστον το πρωτο τριμηνο ώστε να μη χρειαστει νοσοκομειο. Μέχρι να τριμηνισει, αν ανεβασει πυρετούλι, κατευθειαν πάνε νοσοκομειο. Και εκει τσιμπανε και ένα σωρο άλλα. Αυτό φοβαμαι και προσπαθω να μην έχω κόσμο.

ειπε και ο αρης τον φαρμακοποιο "καλα καμια εκπτωση δεν εχουμε?"και του λεει καλα αμα θες θα σου κανω πιστωση:confused: και πληρωνεις αργοτερα..... αλλα λογια να αγαπιομαστε....

:confused:? Έπρεπε να της πει άσε θα σου κόψω επιταγη!:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μόλις έκανα το πρωτο γερμανικό νουμερο, το επόμενο είναι κατα τις 05.00. Αυτό το σκτό αντι να ξυπναει στις 12, μετα στις 4 και μετα το πρωί, ξυπνει στις 10, στις 2, στις 5 και μετα το πρωί!:P

Χμμμ....ακου το δικο μας ωραριο

11.30 γαλα-υπνος

01.30 γαλα-υπνος

03.30 γαλα-υπνος

06.30 γαλα-υπνος

07.30 εως 08.30 μουγκρισμα χωρις να ξυπναει.

Σημειωνω πως στις 03.30 εβαγα και γαλα με το θηλαστρο γιατι απο την νυστα τον εβαλα και εφαγε παλι απο το ιδιο στηθος και το αλλο ηταν στο τσακ να εκραγει.

Και τωρα θα σηκωθει ο Μανωλης και θα μου πει:

''πω πω δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα'' :shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...