Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μαμάδες στην Λαμία

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήγα κι εγώ χτες πρώτη μέρα στο Βλάσση για ετήσιο έλεγχο. Πολύ καλός ήταν!!! Έμεινα ευχαριστημένη και θα τον κρατήσω για γυναικολόγο. Παλαιότερα είχα πάει σε άλλους 2 εδώ στη Λαμία αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένη. Ευχαριστώ Έλενα για τη σύσταση!!! Σόνια με το σύζυγο τα λέμε στην υπηρεσία!!!! Πώς πάνε τα δοντάκια???

hFylp3.png

ivwvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 411
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• GEORGI

GEORGI 71 δημοσιεύσεις

• sonar

sonar 67 δημοσιεύσεις

• marmita

marmita 63 δημοσιεύσεις

• litsar

litsar 38 δημοσιεύσεις

Ήρθα και εγώ μετά από μέρες!

Καταρχήν να ευχηθώ στο Μαράκι...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ!!!

ΥΓΕΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!

Μεγάλα παιδιά έκανες 6+ κιλά πολλά κουβάλαγες.

Εμένα 5 ήταν και τα δύο και μου φαινόταν μαρτύριο.

Γρήγορη ανάρρωση και σε σένα εύχομαι.

Και μπράβο σου που κάνεις αποκλειστικό θηλασμό. Πως μπορείς? Είναι 2 και έχεις και το μεγαλύτερο.... Θα έχεις γάλα φαντάζομαι.

Εμένα (για να απαντήσω και στην Φέλια) ήταν λίγο το γάλα μου.

lRZRp3.png

Να φανταστείτε δεν πόνεσε το στήθος μου ποτέ, να πετρώσει, όσες ώρες και να περνούσαν από θηλασμό σε θηλασμό.

Και ενώ θηλάζαν, ένα γεύμα το ένα και στο επόμενο γεύμα το άλλο (γιαυτό απορώ πως τα προλαβαίνεις και τα δύο) πείναν αμέσως μετά τον θηλασμό 120-150ml ξένο γάλα.... άρα δεν χορταίναν, μόνο για αντισώματα το έκανα.

Επίσης έχω μιά απορία, δεν θυμάμαι πια κοπέλα το λέει ποιό πάνω...

Πως γινόταν 9 μηνών το παιδί να του αντικαθηστά ένα γεύμα ξένου με θηλασμό για να βοηθήσει στην δυσκοιλιότητα? Έχεις

lRZRp3.png

γάλα χωρίς να θηλάζεις αποκλειστικά?

Έχω πολλές μέρες να μπω και τελικά βρήκα πόλλές συμπατριότησες παρεούλα, εκτός από την μαρμίτα που τα λέγαμε τόσο καιρό.

Μαρμίτα μου ηρέμισε ο μικρός σου? Εμένα λίγο καλύτερα.

Σήμερα ήρθε η παιδίατρος και κάναμε το 2ο εμβόλιο (μυνιγγιτιδιόκκοκο και ένα για την γαστρεντερίτηδα). Ο μικρός έχει λίγο φουσκωμένο ούλο κάτω, πάει για δοντάκι μάλλον νωρίς νωρίς γιαυτό και στο μπιμπερό κλαίει μάλλον τόσο πολύ. Μου έμοιασε μάλλον που έβγαλα δόντι 2,5 μηνών.

Πήραν και τα κιλάκια τους, 6.400 ο μπέμπης και 5.700 η μπέμπα.

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Πήγα κι εγώ χτες πρώτη μέρα στο Βλάσση για ετήσιο έλεγχο. Πολύ καλός ήταν!!! Έμεινα ευχαριστημένη και θα τον κρατήσω για γυναικολόγο. Παλαιότερα είχα πάει σε άλλους 2 εδώ στη Λαμία αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένη. Ευχαριστώ Έλενα για τη σύσταση!!! Σόνια με το σύζυγο τα λέμε στην υπηρεσία!!!! Πώς πάνε τα δοντάκια???

Εγώ δεν θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά εμπειρίες είναι αυτές.

Πέρασα από διάφορους στην Λαμία και τελικά δεν έμεινα ευχαριστημένη από κανέναν. Έχοντας γνωρίσει και συνεργαστεί με τον γιατρό μου στην Αθήνα είδα μεγάλη διαφορά.

Για τον Αγγελόπουλο έχω ακούσει καλά, πηγαίνει η κουμπάρα μου.

Και εγώ θα χρειαστώ κάποια στιγμή κάποιον στην Λαμία για απλό έλεγχο, μην τρέχω Αθήνα αλλά θα το ψάξω.

Μαρμίτα μου χάθηκα γιατί είχα αρκετές δουλειές και δεν προλάβαινα, είναι και άυπνα την μέρα, νύχτες κοιμούνται. Ήταν και η μαμά μου εδώ κάποιες μέρες και δεν έμπαινα.

lRZRp3.png

Georgi μου, καλησπέρα! Μου έλειψες! Είχες τη μανούλα σου κι εσύ, θα σου έδωσε ένα χεράκι βοηθείας...

Η Sonar φαντάζομαι εννοεί ότι θηλάζει παράλληλα με τις στέρεες τροφές κι όταν έχει πρόβλημα δυσκοιλιότητας το μπεμπέ, κόβει ένα γεύμα και αντ'αυτού θηλάζει (κατάλαβα καλά?). Κρίμα που έκοψες τον θηλασμό, αν και είμαι βέβαιη πως θα είναι διπλά δύσκολο για μια διδυμομάνα. Πιστεύω πως το γάλα σου δεν θα ήταν καθόλου λίγο, μια χαρά θα τους έφτανε. Και γιατί δηλαδή εσύ να έχεις λιγότερο γάλα από τις άλλες μάνες? Τι σου λείπει? Η φύση προνοεί πάντοτε για τα πλάσματά της. Απλώς ο αποκλειστικός θηλασμός και μάλιστα σε δίδυμα χρειάζεται πολλή ενθάρρυνση από το περιβάλλον της μαμάς, σωστές συμβουλές και πολλή ξεκούραση. Όταν δίνεις από την αρχή συμπλήρωμα, οδηγείσαι σταδιακά στον αποθηλασμό. Για να πετύχει ο θηλασμός, πρέπει μόνο να θηλάζουν. Αλλά θα μου πεις, πώς να τα χορτάσεις και τα δυο, έχεις τα δίκια σου.

Ας μας πει κι η Μαρία τις εμπειρίες της με τα κοριτσάκια της...

Στο λέω γιατί με λάθος συμβουλές παιδιάτρου, παρά λίγο να μη θηλάσω καθόλου τη μικρή μου. Μεγάλη ιστορία, θα στην πω κάποια στιγμή. Ας είναι καλά η φίλη μου αυτή η παιδίατρος που σου έλεγα από τη Λαμία, μιλούσαμε τηλεφωνικά καθημερινά και η βιβλιογραφία που διάβασα. Τώρα με τον μπέμπη ήμουν προετοιμασμένη κι όλα πήγαν ρολόι.

Ο μικρούλης κάπως καλύτερος (κάπως, όχι εντελώς). Θα κάνουμε αύριο το εμβόλιο, το πόσιμο μόνο νομίζω, δεν θυμάμαι να μας είπε για δύο εμβόλια αυτή τη φορά.

lOK4.png

2cVJ.png

Το πόσιμο είναι προαιρετικό, με ρώτησε αν θέλω να το κάνω, για την γαστρεντερίτιδα, έναν συγκεκριμένο ιό γαστρεντερίτιδας, όχι όλους. Δεν το καλύπτει 100% το ταμείο όπως τα άλλα, το πληρώνουμε 25%.

Ενώ το άλλο του μυνιγγιτιόκκου (το σκότωσα χι χι) είναι το κανονικό για το 3μηνο.

Βρέχει απόψε εδώ και αγρίεψε ο καιρός....

Μακάρι να χιονίσει!!!!!

Πούλησα και το αμαξάκι μου και από την μια χάρηκα γιατί θα πάρω καινούριο και από την άλλη στενοχωρέθηκα γιατί ήταν το πρώτο μου αμάξι, το είχα πάρει με πολύ κόπο, δόσεις κλπ κλπ και ήμουν συναισθηματικά δεμένη μαζί του.

Από χρήματα τίποτα, τζάμπα το έδωσα σχεδόν αλλά τι να κάνεις?

lRZRp3.png

Το ξέρω και σου στέλνω χαιρετίσματα συνέχεια. Ελπίζω να στα δίνει!

Τελικά, δοντάκια βγάζει ο μικρός και πονάμε όλοι μαζί:D Θα τελειώσει κι αυτό κάποια στιγμή (σύντομα ελπίζω) και θα ξανακοιμηθούμε κι εμείς!

Georgi μου, καλησπέρα! Μου έλειψες! Είχες τη μανούλα σου κι εσύ, θα σου έδωσε ένα χεράκι βοηθείας...

Η Sonar φαντάζομαι εννοεί ότι θηλάζει παράλληλα με τις στέρεες τροφές κι όταν έχει πρόβλημα δυσκοιλιότητας το μπεμπέ, κόβει ένα γεύμα και αντ'αυτού θηλάζει (κατάλαβα καλά?).

Αυτό ακριβώς! Για να πω την αμαρτία μου απ' τη μια στεναχωριέμαι που δυσκολεύεται το μωρό, αλλά απ' την άλλη είναι ξεκούραση ο θηλασμός - κακά τα ψέματα - οπότε το κρυφοαπολαμβάνω :oops:

[U][URL="http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers"][IMG]http://global.thebump.com/tickers/ttb05a9.aspx[/IMG][/URL]

[URL="http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers"][/URL][URL="http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers"][IMG]http://global.thebump.com/tickers/ttbc73a.aspx[/IMG][/URL]
[/U]

Διαφημίσεις

Sonar, ξεκούραση δε λες τίποτα! Χίλιες φορές να θηλάζουν, παρά να ετοιμάζεις φαγητά κάθε μέρα κλεισμένη μέσα, να μην τα τρώνε κιόλας τα σκασμένα και στο τέλος να έχεις να πλύνεις κι ένα σωρό κατσαρολικά!

Τη λέω τη αμαρτία μου, ένας λόγος που θηλάζω είναι η τεμπελιά...

Τρώει τουλάχιστον το μπεμπάκι σου? Δοντάκια η μικρή μου έβγαλε στο τέλος τόυ 6ου μήνα, εντελώς ανώδυνα ευτυχώς.

Georgi, αλήθεια τόσο νωρίς είχες δοντάκια? Και μιας φίλης μου στον 3ο μήνα έβγαλε δύο :shock:

lOK4.png

2cVJ.png

Κοριτσια γεια σας , ετσι ακριβώς οπως τα λεει η marmita για το θηλασμο , εχει γάλα οταν βάζεις το μωρο συνέχεια στο στηθος , εμενα και τα δυο ειναι τερατάκια την μερα είναι σχετικά ησυχα το βραδυ , παναγια μου η χοροδια τρικάλων!!!!! , τωρα τελευταια προσπαθουμε να τελειοποιησουμε τον ταυτοχρονο θηλασμο μας διευκολυνει περισσότερο , αλλα παρολαυτα εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος πρίν γεννήσω, πιστευω οτι μεχρι τις40ημέρες θα μπουμε σε σχετικο προγραμμα . Πάντως ο θηλασμος των διδυμων ειναι σχετικα δυσκολος , αλλα οσο δυσκολος και αν εινια ειναι οτι καλυτερο για τα παιδια , τον γιο μου τον θηλασα 11 μηνες και χαίρομαι πολυ για αυτο . Τις κορες μου δεν ξερω ποσο θα τις θηλάσω , αναλογα με τις αντοχές μου , αν και πιστευω οτι ο πρωτος καιρος είναι δύσκολος μετα τα πράγματα γίνονται πιο ευκολα.

7bmQp3.png

Bm0Mp3.png

Μπράβο Μαράκι για την προσπάθεια και μόνο! Όντως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να θηλάζεις δύο. Εγώ με ένα και δεινοπάθησα στην αρχή για να μάθω και να μάθει...! Νομίζω θα δεις μεγάλη διαφορά μετά τις 40 μέρες.

marmita το φαγητό είναι ανάλογα με τις ορέξεις μας (και τα πονάκια μας), ειδικά τα φρούτα που δεν του πολυαρέσουν λιωμένα. Δεν επιμένω κιόλας, όσο θέλει κι όταν θέλει. Κάποια στιγμή θα φάει κι αυτός... δεν νομίζω να πάει φαντάρος και να θηλάζει ακόμη :D

[U][URL="http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers"][IMG]http://global.thebump.com/tickers/ttb05a9.aspx[/IMG][/URL]

[URL="http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers"][/URL][URL="http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers"][IMG]http://global.thebump.com/tickers/ttbc73a.aspx[/IMG][/URL]
[/U]

Γειας σας συντοπίτισσες μου! Σας χαιρετώ από τη βροχερή Ρόδο! Έμαθα πως στο χωριό μου χιονίζει και λύσσαξα!!! Χιονίζει και στη Λαμία? Τι καλά! Σας ζηλεύω τόσο...

Μαρία μου, εύγε για την απόφαση και τη δύναμη. Ο ταυτόχρονος θηλασμός θα είναι σωτήριος για σένα. Καλή συνέχεια! Περιμένουμε νέα...Και εγώ τη μικρούλα τη θήλασα 11 μήνες, θα συνεχίζαμε, αλλά έπρεπε να διακόψουμε λόγω της επόμενης εγκυμοσύνης. Με τον μικρούλη ελπίζω να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τον χρόνο και να αποθηλάσουμε, Sonar, πριν πάει φαντάρος (χα χα, με έκανες και γέλασα). Με τον γιόκα σου, υπομονή, σιγά σιγά θα τα τρώει όλα, θα δεις.

Georgi, καλορίζικο το νέο αυτοκίνητο και καλοταξιδεμένο! Αν και δεν οδηγώ (το ζώον), σε καταλαβαίνω που λυπήθηκες για το παλιό σου, γιατί ήμουν πολύ συνδεδεμένη με το προηγούμενο αυτοκινητάκι του άντρα μου και το αποχωρίστηκα με δυσκολία. Είχαμε πάει παντού με το σαραβαλάκι μας!

lOK4.png

2cVJ.png

Georgi, ξέχασα να σου πω πως κάναμε κι εμείς τα δύο εμβόλια (για μηνιγγιτιδόκκο και ροταϊό). Με τη διαφορά ότι δεν πληρώσαμε τίποτα, τα κάλυψε το ταμείο (Δημοσίου). Εσύ δεν τα έχεις ασφαλίσει στο Δημόσιο?

lOK4.png

2cVJ.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...