Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αρχές καλοκαιριού με τέλος άνοιξης όχι μέσα στον καύσωνα... Πχ Μάιος Ιούνιος. 

Εκτός από το υποκειμενικό που μπορεί να ζεις στο νησί με το ανχος  η άνοιξη Κ το καλοκαίρι έχουν τις λιγότερες ιώσεις ο οργανισμός δεν καταπονητε από το κρύο η μέρα είναι μεγαλύτερη βγαίνεις περισσότερο έξω στο φως κάνεις περισσότερες βόλτες έξω στον καθαρό αέρα Κ στον ήλιο . Ο οργανισμός είναι στα καλητερα του την άνοιξη Κ αρχές καλοκαιριού Κ η ψυχολογία .. μπορεί να σας έτυχαν ιώσεις αλλά εντάξει αντικειμενικά το καλοκαίρι δεν αρρωσταίνει τόσο πολύ ο κόσμος Κ επίσης υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία  .. 

Θεωρείς τυχαίο ότι τα περισσοτερα  πλάσματα στην γη αναπαράγονται την άνοιξη Κ το καλοκαίρι? Είναι απλώς οι συνθήκες που ευνοούν. 

Εντάξει δεν λέμε ότι θα αποτύχεις άλλη εποχή αλλά είναι ένα θετικό ότι ο καιρός είναι καλύτερος Κ η ψυχολογία πιο ανεβασμένη στους περισσότερους ανθρώπους τουλάχιστον . .. 

Όλη η φύση ανθίζει την άνοιξη Κ το καλοκαίρι ο άνθρωπος δεν λειτουργεί ανάποδα . Άσχετα που το έχουμε ξεχάσει ότι πάμε παράλληλα με την φύση το σώμα κάποια πράγματα τα θυμάται. 

Θα διαφωνήσω με αυτό , οι περισσότεροι έχουν γενέθλια Σεπτέμβρη και Μάιο. Οι τοπ μηνεσ Στις γεννήσεις. Ανοιξιάτικα μωράκια και καλοκαιρινά. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με τον οργανισμό και που μένεις. 
      πολλές χάνουν κύκλους το καλοκαίρι από την ζέστη και την θάλασσα. Άλλοι έχουν αλλεργίες, και αυτό το μια ζεστή μια κρύο γιατί πλέον δεν έχουμε άνοιξη, ταλαιπωρεί περισσότερο τον οργανισμό από τον καθαρό χειμώνα. 

Είχα διαβάσει και σε ξένα site ότι έχει φανεί πως καλύτερα αποτελέσματα στις διεγέρσεις έχεις τους ποιο κρύους μήνες. 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ! Ξέρω πως είναι η πρώτη φορά. Όσες το νιώσαμε μια και δυο και τρεις , πάντα πονάει το ίδιο. Ισως η πρώτη φορά ποιο πολύ γιατί πας με προσδοκίες πολλές και μετά σκέφτεσαι έντονα τα λάθη που πιστεύεις ότι μπορεί να έχουν γίνει για να μην ξανά γίνουν. Μακάρι να τα καταφέρναμε με την πρώτη και το ιδανικό να μην φτάναμε ως εδώ. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι η αμη είναι ενδεικτική τιμή ποσότητας και όχι ποιότητας. Επίσης μπορεί να μην σου ταίριαξε το πρωτόκολλο. Εγώ έχω χαμηλή αμη και ο γιατρός μου μου είπε ότι ακόμα για πολλούς αυτή η εξέταση για το πόσο ισχύει αμφισβητείτε. Υπάρχουν αμφιβολίες. Και από βλαστοκύστες στα 18 ωάρια γιατί έχω πολυκυστικών εκανα μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες με 4 μπροστά όμως. Οχι 5 και 6 που διαβάζω από τόσες κοπέλες. Εμάς στον σύζυγο που φαίνεται εκει το θέμα δεν έχουν κάνει dfi. Μόνο σπερμοδιάγραμμα. Ακόμα και τα κέντρα μπνο στον γυναικείο παράγοντα κολλάνε. Οι περισσότεροι τουλάχιστον. Επισης, έχω παρατηρήσει ότι όταν βρίσκουν ένα «πρόβλημα» κολλάνε σε αυτό. Δεν κοιτάνε αν υποβόσκει και τίποτα άλλο. Σαν να τους βολεύει να ρίχνουν απλά ευθύνες. Πχ σε σένα θα λένε μόνο για την αμη. 

Μαμάδες στην Λαμία

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι τουφάκο που ήρθες στη παρέα μας! Με το καλό το δεύτερο παιδάκι σου και να χαίρεσαι το πρώτο σου!! Την ίδια περίοδο μάλλον θα γεννήσουμε....τέλος Σεπτέμβρη? που θα γεννήσεις εσύ?

Ειρήνη μου συγνώμη που χάθηκα, αλλά έτρεχα με το καινούργιο σπίτι! Τακτοποιηθήκαμε τώρα και μένει να φτιάξω το παιδικό δωμάτιο μόνο. Επίσης, ψάχνω να αγοράσω καρότσι και τα απαραίτητα πρώτα πράγματα του μικρού μας!! έχω πελαγώσει με την ποικιλία και την ποσότητα των πραγμάτων....

Για πείτε μου τη δική σας εμπειρία με τα καρότσια.... τι έχετε αγοράσει? μάρκα? 3 σε 1? ή το απλό?

όπως καταλάβατε θα σας τρελάνω με τις ερωτήσεις και τις απορίες μου.....!!! Ελπίζω να με ανεχτείτε μιας και είμαι πολύ καινούργια σε όλο αυτό....!!!

Σας φιλώ για την ώρα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 411
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• GEORGI

GEORGI 71 δημοσιεύσεις

• sonar

sonar 67 δημοσιεύσεις

• marmita

marmita 63 δημοσιεύσεις

• litsar

litsar 38 δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Χαίρομαι τουφάκο που ήρθες στη παρέα μας! Με το καλό το δεύτερο παιδάκι σου και να χαίρεσαι το πρώτο σου!! Την ίδια περίοδο μάλλον θα γεννήσουμε....τέλος Σεπτέμβρη? που θα γεννήσεις εσύ?

Ειρήνη μου συγνώμη που χάθηκα, αλλά έτρεχα με το καινούργιο σπίτι! Τακτοποιηθήκαμε τώρα και μένει να φτιάξω το παιδικό δωμάτιο μόνο. Επίσης, ψάχνω να αγοράσω καρότσι και τα απαραίτητα πρώτα πράγματα του μικρού μας!! έχω πελαγώσει με την ποικιλία και την ποσότητα των πραγμάτων....

Για πείτε μου τη δική σας εμπειρία με τα καρότσια.... τι έχετε αγοράσει? μάρκα? 3 σε 1? ή το απλό?

όπως καταλάβατε θα σας τρελάνω με τις ερωτήσεις και τις απορίες μου.....!!! Ελπίζω να με ανεχτείτε μιας και είμαι πολύ καινούργια σε όλο αυτό....!!!

Σας φιλώ για την ώρα....

καλως το κοριτσι! με το καλο να φτιαξεις και το παιδικο!!ποσο το χαρηκα οταν φτιαχναμε το δωματιο της κορης μας δεν λεγεται! απο τις ωραιοτερες στιγμες της εγκυμοσυνης!

λοιπον σχετικα με το καροτσι εχω να σου πω πολλα μιας και το εψαξα αρκετα το θεμα!

πανω απ ολα πρεπει να δεις τις αναγκες σας και το χρηματικο ποσο που μπορειτε να διαθεσετε. Πραγματικα δεν μας περισσευαν χρηματα αλλα εκοψα απο αλλα πραγματα για να παρω ενα καλο καροτσι.

Εγώ είμαι κοντή, αλλά ο αντρας μου ειναι ψηλος οποτε ηθελα ενα καροτσι που να προσαρμοζονται τα χερουλια του αναλογως. Επισης ηθελα ενα καροτσι οσο γινεται πιο ελαφρυ για να μην επιβαρυνω τη μεση μου. Αλλο ενα που επρεπε να προσεξω ηταν το θεμα με τις ροδες. Να ειναι δλδ ευκολες στην "οδηγηση" γιατι οπως εχεις δει η πολη μας δεν εχει ουτε τους καλυτερους δρομους, ουτε πεζοδρομια!γενικα η κατασταση ειναι τραγικη!

απερριψα λοιπον ολους τους τυπους καροτσιων που εχουν διπλές ροδες γιατι αυτες μαγκωνουν πολυ ευκολα και ειδικα σε κατι πλακοστρωτα σε πεζοδρομους. ηθελα λοιπον μονές ρόδες και οι πισω να ειναι μεγαλυτερες απο τις μπροστινες. ο σκελετος απο αλουμινιο ειναι ελαφρυς και βολευει αφανταστα. ενα αλλο χαρακτηριστικο που ηθελα οπωςδηποτε και με δικαιωσε ηταν το αντιστρεψιμο καροτσι δλδ το μωρο να κοιταζει τη μαμα και αν θες να το γυρισεις αργοτερα να κοιταζει μπροστα. Οσο κοιταζει τη μαμα νιωθεις κι εσυ πιο ησυχη γιατι ανα πασα ωρα και στιγμη βλεπεις πως ειναι το μωρο. θα διαπιστωσεις πως ο κοσμος ειναι περιεργος ή απλα αγαπαει πολυ τα μωρα χαχα και γενικα πολλοι αγνωστοι πλησιαζουν το καροτσι για να δουν/χαιδεψουν/φιλησουν το μωρο!! ω, ναι κι ομως συμβαινει σε ανυποπτο χρονο!! οταν το μωρο κοιταζει μπροστα εχουν αμεση προσβαση, οταν το μωρο κοιταζει προς τη μαμα, δεν μπορουν ευκολα να πλησιασουν εφοσον η μαμα στεκεται ενδιαμεσα σ' αυτους και το μωρο. ετσι ελεγχεις και την κατασταση!

εμεις επιλεξαμε καροτσι 3 σε 1 και βολευει παρα πολυ εκτος απο το πορτ μπεμπε το οποιο χρησιμοποιησαμε μονο για 20 μερες. αυτο ομως ειναι καθαρα στο παιδι, δλδ το δικο μας απλα δεν ηθελε να κοιμαται εκει, δεν ξερω για ποιον λογο! τον πρωτο καιρο για τις κοντινες βολτες χρησιμοποιεις το καθισματακι αυτοκινητου για καροτσι που κουμπωνει πανω στον σκελετο. ετσι δεν εχεις να κουβαλας συμπραγκαλα. εχεις κλειστο τον σκελετο στο πορτ μπαγκαζ και το μωρο στο καρεκλακι. κατεβαινεις απο το αυτοκινητο παιρνεις το μωρο οπως ειναι με το καρεκλακι και το κουμπωνεις κατευθειαν πανω στον σκελετο. δεν βαζεις-βγαζεις μωρο!ετσι κι οταν κοιμαται δεν ξυπναει με το βγαλε-βαλε!

τελικα το καροτσι που πηραμε ειναι το peg perego switch four και το πηραμε απο το λητω. περιλαμβανει ποδοσακο και αδιαβροχο.

εδω σου βαζω βιντεακι με το προηγουμενο μοντελο το οποιο εχει μικροδιαφορες απο αυτο που πηρα.

ελπιζω να σε βοηθησα με ολο αυτο το κατεβατο!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Ειρήνη μου σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου!! Βασικά κάτι παρόμοιο κοιτάω και ψάχνω κι εγώ να πάρουμε. Ναι σίγουρα θα είναι με μονές ρόδες και σίγουρα θα είναι και ρυθμιζόμενο το καρεκλάκι να κοιτάει και τη μαμά αλλά και μπροστά. Τώρα προσπαθώ να καταλήξω σε μάρκα... η peg perego είναι μια από τις πρώτες που κοιτάω αν και ο άντρας μου θεωρεί οτι είναι ακριβή....τώρα είδα κάτι παρόμοιο της chicco λίγο πιο οικονομικά.... ενώ πρόσφτατα μια φίλη που γέννησε πηραν της graco το 3 σε 1 που είναι το πιο οικονομικό που έχω βρει μέχρι τώρα αλλά νομίζω ότι υστερεί σε ποιότητα σε σχέση με τα άλλα 2. Ουσιαστικά ότι αγοράζεις... παίρνεις!!! Κι εγώ θέλω να πάρω κάτι καλό μιας και το χρησιμοποιείς για τα πρώτα του χρόνια αλλά και μετά αν θα κάνεις και δεύτερο παιδάκι!! Τέλος πάντων θα κατέβουμε Αθήνα σήμερα μέχρι τη Δευτέρα και θα πάω στα καταστήματα να τα δω κι από κοντά να έχω και μια καλύτερη εικόνα!

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο? Όταν γυρίσατε στο σπίτι που την έβαλες να κοιμηθεί ? σε λίκνο? σε καλαθούνα? σε κούνια? για πόσο καιρό? τώρα κοιμάται ακόμη μαζί σας? ή στο δικό της δωμάτιο?

Ειρήνη μου σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες σου!! Βασικά κάτι παρόμοιο κοιτάω και ψάχνω κι εγώ να πάρουμε. Ναι σίγουρα θα είναι με μονές ρόδες και σίγουρα θα είναι και ρυθμιζόμενο το καρεκλάκι να κοιτάει και τη μαμά αλλά και μπροστά. Τώρα προσπαθώ να καταλήξω σε μάρκα... η peg perego είναι μια από τις πρώτες που κοιτάω αν και ο άντρας μου θεωρεί οτι είναι ακριβή....τώρα είδα κάτι παρόμοιο της chicco λίγο πιο οικονομικά.... ενώ πρόσφτατα μια φίλη που γέννησε πηραν της graco το 3 σε 1 που είναι το πιο οικονομικό που έχω βρει μέχρι τώρα αλλά νομίζω ότι υστερεί σε ποιότητα σε σχέση με τα άλλα 2. Ουσιαστικά ότι αγοράζεις... παίρνεις!!! Κι εγώ θέλω να πάρω κάτι καλό μιας και το χρησιμοποιείς για τα πρώτα του χρόνια αλλά και μετά αν θα κάνεις και δεύτερο παιδάκι!! Τέλος πάντων θα κατέβουμε Αθήνα σήμερα μέχρι τη Δευτέρα και θα πάω στα καταστήματα να τα δω κι από κοντά να έχω και μια καλύτερη εικόνα!

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο? Όταν γυρίσατε στο σπίτι που την έβαλες να κοιμηθεί ? σε λίκνο? σε καλαθούνα? σε κούνια? για πόσο καιρό? τώρα κοιμάται ακόμη μαζί σας? ή στο δικό της δωμάτιο?

τα graco τα κοιτούσα κι εγω λόγω τιμής, αλλά όπως λες κι εσυ δεν διάβασα και τόσο καλά σχόλια για την ποιότητα τους κι επίσης δεν με βόλευε το ύψος τους, είπαμε είμαι κοντή :D

κοίτα κι εγώ το συζήτησα με τον άντρα μου εννοείται αλλά η απόφαση νομίζω γέρνει περισσότερο προς τη μαμά μιας και αυτή πιστεύω θα το χρησιμοποιεί περισσότερο! οι άντρες έχουν διαφορετική σωματική διάπλαση και μυϊκή δύναμη οπότε λίγο πολύ όλα τους κανουν! για να μη πω τους πεις να αξιολογήσουν την ποιότητα των υφασμάτων! εδω γελάμε! παλι ολα ιδια τους κανουν και δεν καταλαβαινουν γιατι το ψαχνουμε και τοσο αφου ολα τα καροτσια την ιδια δουλεια κανουν! οταν ομως τα δουν απο κοντα, τοτε καταλαβαινουν τις διαφορες!! και οντως η πεγκ περεγκο ειναι απο τις πιο ακριβες εταιρειες αλλα για μενα προσωπικα αξιζει τον κοπο μιας και το καροτσακι α. θες ν' αντεξει στο χρονο, β. να μην αναγκαστεις αργοτερα να παρεις το αλλο το ελαφρυ που λενε οταν βαρυνει το μωρο και γ. να το εχεις και για 2ο παιδι

οταν γυρισαμε σπιτι κοιμηθηκε στο πορτ μπεμπε το οποιο εχει ενσωματωμενο στρωματακι και δυνατοτητα ανακλισης, μεχρι 20 ημερων. απο τοτε και μετα κοιμαται στο κρεβατι μαζι μου επειδη θηλαζω. σκεφτομαστε με τον αντρα μου τις επομενες μερες να βαλουμε την κουνια της στο δωματιο μας αφου αφαιρεσουμε το καγκελο, κολλητα με το κρεβατι και να συνηθιζει αλλα και να θηλαζω ανεμποδιστα! σκεφτομαι να την κρατησω στο δωματιο μας τουλαχιστον μεχρι 6-8 μηνων και μετα να την μετακομισω στο δωματιο της!

my little angel 10/5/12

γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε?

Γυρίσαμε από το σκ στην Αθήνα και προσπαθώ να οργανωθώ! Είδαμε τα καρότσια της peg perego κι εγώ εκεί έχω καταλήξει βασικά! Απλά προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου τώρα, που θεωρεί οτι είναι ακριβό. Επίσης αποφασίσαμε στην αρχή να δούμε μήπως τον κοιμίζουμε στο πορτ μπεμπέ και αν δούμε πως δεν τον βολεύει, τότε θα πάρουμε το νέο λίκνο της chicco που διπλώνει και κλείνει με δική του τσάντα για αν το μεταφέρεις εύκολα παντού (εμείς πηγαινοερχόμαστε και Αθήνα συχνά...)

Επίσης πήγαμε και είδαμε και τα μαιευτήρια Μητέρα και Ιασώ και για την ώρα το Ιασώ είναι πιο οικονομικό, έριξε τις τιμές του κατά 50%!!

όσο για το μικρό μου ... μια χαρά είναι ... γύρω στα 1600γρ αλλά ο πλακούντας μου είναι λίγο πιο ώριμος από οτι θα έπρεπε....θα πάω να με δει πάλι σε 2 εβδομάδες περίπου! Ας ελπίσουμε οτι θα καταφέρω να βγάλω τουλάχιστον τον μισό Σεπτέμβριο....

Εσείς τι νέα? όλα καλά?

Ειρήνη είχες πρόβλημα με το θηλασμό στην αρχή? Σε βοήθησε καμιά μαία? και θηλάζεις αποκλειστικά ή βγάζεις και με θήλαστρο? αν ναι, ποιο έχεις πάρει?

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε?

Γυρίσαμε από το σκ στην Αθήνα και προσπαθώ να οργανωθώ! Είδαμε τα καρότσια της peg perego κι εγώ εκεί έχω καταλήξει βασικά! Απλά προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου τώρα, που θεωρεί οτι είναι ακριβό. Επίσης αποφασίσαμε στην αρχή να δούμε μήπως τον κοιμίζουμε στο πορτ μπεμπέ και αν δούμε πως δεν τον βολεύει, τότε θα πάρουμε το νέο λίκνο της chicco που διπλώνει και κλείνει με δική του τσάντα για αν το μεταφέρεις εύκολα παντού (εμείς πηγαινοερχόμαστε και Αθήνα συχνά...)

Επίσης πήγαμε και είδαμε και τα μαιευτήρια Μητέρα και Ιασώ και για την ώρα το Ιασώ είναι πιο οικονομικό, έριξε τις τιμές του κατά 50%!!

όσο για το μικρό μου ... μια χαρά είναι ... γύρω στα 1600γρ αλλά ο πλακούντας μου είναι λίγο πιο ώριμος από οτι θα έπρεπε....θα πάω να με δει πάλι σε 2 εβδομάδες περίπου! Ας ελπίσουμε οτι θα καταφέρω να βγάλω τουλάχιστον τον μισό Σεπτέμβριο....

Εσείς τι νέα? όλα καλά?

Ειρήνη είχες πρόβλημα με το θηλασμό στην αρχή? Σε βοήθησε καμιά μαία? και θηλάζεις αποκλειστικά ή βγάζεις και με θήλαστρο? αν ναι, ποιο έχεις πάρει?

Ουρανία μου το λικνο που λες δεν το εχω δει, θα το ψαξω ομως να δω τι ειναι!!! Οσο για το καροτσι, δεν ξερω αλλα ειδες κατι αλλο πιο οικονομικο που να σε βολευει οσο το πεγκ περεγκο; Επισης να κοιταξεις αν χωραει στο αυτοκινητο σας οποιο καροτσι κι αν επιλεξετε, ξεχασα να στο πω τις προαλλες!

Για τα μαιευτηρια στην Αθηνα δεν εχω αποψη γιατι εγω γεννησα στο Ιασω Θεσσαλιας!

Ο πλακουντας λογικο ειναι οσο φτανεις προς το τελος να γερναει! Τι grade εχεις;

Για το θηλασμο που με ρωτας να σου πω πως απο την αρχη δεν ειχα κανενα προβλημα κι ας αργησα λογω καισαρικης να βαλω το μωρο στο στηθος. Να αναφερω πως εχω και επιπεδες θηλες κι ομως δεν σταθηκε εμποδιο οπως συχνα φοβουνται οι μελλουσες μαμαδες, μεταξυ των οποιων ημουν κι εγω! Στο μαιευτηριο οι μαιες βοηθουσαν πααααρα πολυ και ηταν για μενα μια ευχαριστη εκπληξη γιατι οχι μονο βοηθουσαν αλλα ενθαρρυναν και προετρεπαν τον μητρικο θηλασμο. Η προισταμενη ερχοταν στο θαλαμο κι αν ειχαμε πχ πανω απο 2 ωρες να βαλουμε τα μωρα στο στηθος, μας τα εδινε επιτοπου να τα θηλασουμε και να δει και η ιδια αν το μωρο ειναι στη σωστη θεση, αν καταπινει κτλ κτλ! Μονο για λιγο τραυματιστηκε η μια μου θηλη αλλα με λανολινη και γαλα περασε γρηγορα. Μεχρι και σημερα 3 μηνων θηλαζουμε αποκλειστικα χωρις προβληματα. Θηλαστρο δεν χρησιμοποιω και δεν εχω καν αγορασει. Δεν εργαζομαι οποτε δεν με δεσμευει κατι! Εξω οταν βγαινουμε για βολτα ή δουλειες παιρνω το μωρο μαζι μου και θηλαζω. :D

εντιτ: μολις ειδα το λικνο που λες και ειναι παρα πολυ ωραιο!! το θεμα ειναι πως δεν ξερεις τι συνηθειες θα εχει το μωρο!αν θηλασεις γνωμη μου παντα, θα σε κουρασει ειδικα το βραδυ το σηκω, βγαλε, ταισε, κοιμησε,ξαναβαλε!εμενα ξαγρυπνουσε κιολας κι εκανα καμια ωρα μεχρι να την κοιμισω παλι ωσπου την πηρα στο κρεβατι και θηλαζει το βραδυ ξαπλωμενη οπως ειναι και συνεχιζει ανενοχλητα τον υπνο της! ειλικρινα δεν εχω κατι να προτεινω, ειναι καθαρα στο μωρο και στην οικογενεια τι στυλ ακολουθει! αλλοι εχουν το μωρο στο κρεβατι τους, αλλοι κατευθειαν στην κουνια, αλλοι στην κουνια αλλα στο παιδικο κτλ κτλ! Μη νομιζεις κι εγω αλλιως τα ειχα στο μυαλο μου οσο ημουν εγκυος και τελικα άλλα κατεληξα να κανω!!

my little angel 10/5/12

έτσι ακριβώς είναι όπως τα λές Ειρήνη μου. Κι εγώ έχω σκεφτεί κάποια πράγματα αλλά τελικά κατάλαβα πως όλα θα εξαρτηθούν αφού γεννήσω με το καλό και θα τα δω στην πράξη και όχι στη θεωρία....

Ο πλακούντας μου ήταν grade I πριν 20 μέρες και την άλλη Παρασκευή θα πάω να ξανακάνω doppler για να το δούμε...μέχρι στιγμής μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και το μωρό αναπτύσσεται κανονικά! Θα δείξει...

όσο για το καρότσι που με ρώτησες, δεν έχω βρει κάτι άλλο που να μ'αρέσει εξίσου και να το θεωρώ και καλό και οικονομικό. Σ'αυτό καταλήξαμε τελικά αλλά το κακό είναι ότι δεν το δοκιμάσαμε στο πορτ μπακαζ του αυτοκινήτου μας!!! και τώρα ψάχνω να βρω εδώ στη Λαμία κάποιο κατάστημα που να το έχει ,αλλά.... δεν υπάρχει ε?? Το κοντινότερο είναι το Λιτώ στη Λάρισα???? Αντε τώρα να τρέχουμε.....

Τελος πάντων, προς το παρών θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ λίγο και να γεμίσω τις μπαταρίες μου μόνο με θετική ενέργεια!!!

έτσι ακριβώς είναι όπως τα λές Ειρήνη μου. Κι εγώ έχω σκεφτεί κάποια πράγματα αλλά τελικά κατάλαβα πως όλα θα εξαρτηθούν αφού γεννήσω με το καλό και θα τα δω στην πράξη και όχι στη θεωρία....

Ο πλακούντας μου ήταν grade I πριν 20 μέρες και την άλλη Παρασκευή θα πάω να ξανακάνω doppler για να το δούμε...μέχρι στιγμής μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και το μωρό αναπτύσσεται κανονικά! Θα δείξει...

όσο για το καρότσι που με ρώτησες, δεν έχω βρει κάτι άλλο που να μ'αρέσει εξίσου και να το θεωρώ και καλό και οικονομικό. Σ'αυτό καταλήξαμε τελικά αλλά το κακό είναι ότι δεν το δοκιμάσαμε στο πορτ μπακαζ του αυτοκινήτου μας!!! και τώρα ψάχνω να βρω εδώ στη Λαμία κάποιο κατάστημα που να το έχει ,αλλά.... δεν υπάρχει ε?? Το κοντινότερο είναι το Λιτώ στη Λάρισα???? Αντε τώρα να τρέχουμε.....

Τελος πάντων, προς το παρών θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ λίγο και να γεμίσω τις μπαταρίες μου μόνο με θετική ενέργεια!!!

Ε, ναι ειναι λογικό στη πραξη να δουμε τι μας κανει και τι οχι! Καλε μια χαρα ειναι ο πλακουντας σου μην ανησυχεις καθολου, αφου στο ειπε κ ο γιατρος! Ελεγα κι εγω θα μου πεις κανενα grade 3!

Εμένα το αυτοκινητο μου ειναι μικρο ειναι mitsubishi colt και το χωραει το πορτ μπαγκαζ αλλα δεν χωραει σχεδον τιποτα αλλο! Ομως εμενα εχει το αυτοκ. τη δυνατοτητα να τραβηξω μπροστα τα πισω καθισματα ωστε να μεγαλωσει κι αλλο ο χωρος στο πορτ.επισης εχω και χωρο πισω απο τη θεση του οδηγου. Τι αυτοκινητο εχετε;

Εδω στη Λαμια δεν ξερω αν το εχουν καπου ετοιμοπαραδοτο ωστε να το δεις, δυσκολο το κοβω! Το κοντινοτερο ναι ειναι τα ΛΗΤΩ στη Λαρισα οι οποιοι ειναι πολυ εξυπηρετικοι! Σε τι τιμή το βρηκες στην Αθήνα; Εγω ειχα στειλει μαιλ να μου δωσουν προσφορα και με ενημερωσαν για ολες τις τρεχουσες προσφορες. Πολυ εξυπηρετικοι τυποι παντως δεν το περιμενα!

my little angel 10/5/12

Ειρήνη μίλησα με το κατάστημα της Λάρισας και όντως είναι πολύ εξυπηρετικοί. Μάλλον θα πάμε μέσα στην εβδομάδα μιας και θα γεννήσει και μια φίλη μας που μένουν εκεί μόνιμα, οπότε θα το δοκιμάσουμε εκεί το καρότσι αλλιώς το άλλο σκ που θα κατέβουμε Αθήνα! Το σίγουρο είναι οτι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα το έχουμε λήξει το θέμα! Για να τα βάζουμε σε μια σειρά σιγα σιγα.....

Το αυτοκίνητο μας είναι το Yaris το καινούργιο μοντέλο...δεν ξέρω κατα πόσο θα μας χωράει... θα το δούμε στη πράξη! Αν δεν χωράει το book plus θα πάρουμε το switch four που κλείνει σαν ομπρέλα.

Οσο για τον πλακούντα μου θα ξέρω την Παρασκευή το απόγευμα σε τι κατάσταση είναι τώρα....ελπίζω να είναι στην ίδια και όχι σε χειρότερη....!!!

εσείς θα πάτε πουθενα για διακοπές? εμείς θα φύγουμε κατα τις 5-6/8 για Σύρο, να πάμε να δροσιστούμε λιγάκι....

Ειρήνη μίλησα με το κατάστημα της Λάρισας και όντως είναι πολύ εξυπηρετικοί. Μάλλον θα πάμε μέσα στην εβδομάδα μιας και θα γεννήσει και μια φίλη μας που μένουν εκεί μόνιμα, οπότε θα το δοκιμάσουμε εκεί το καρότσι αλλιώς το άλλο σκ που θα κατέβουμε Αθήνα! Το σίγουρο είναι οτι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα το έχουμε λήξει το θέμα! Για να τα βάζουμε σε μια σειρά σιγα σιγα.....

Το αυτοκίνητο μας είναι το Yaris το καινούργιο μοντέλο...δεν ξέρω κατα πόσο θα μας χωράει... θα το δούμε στη πράξη! Αν δεν χωράει το book plus θα πάρουμε το switch four που κλείνει σαν ομπρέλα.

Οσο για τον πλακούντα μου θα ξέρω την Παρασκευή το απόγευμα σε τι κατάσταση είναι τώρα....ελπίζω να είναι στην ίδια και όχι σε χειρότερη....!!!

εσείς θα πάτε πουθενα για διακοπές? εμείς θα φύγουμε κατα τις 5-6/8 για Σύρο, να πάμε να δροσιστούμε λιγάκι....

Ουρανια μου με τοσο μωρο παιδι δεν ξεκουνιεμαι φετος, εδω θα μεινουμε! Του χρονου πρωτα ο Θεος θα παμε στα πεθερικα μου που μενουν σε νησι και θα ξεσσαλωσουμε!!!! χαχαχα!

Ο σκελετος του switch four θα σε βολεψει περισσοτερο πιστευω! κι εγω ημουν τρελαμενη με το Book αλλα τελικα πηρα το switch. βολευεται καλυτερα κι οπως λες κλεινει σαν ομπρελα. Το Yaris πανω κατω ειναι σαν το δικο μου αν και δεν εχω δει το νεο μοντελο. Αφου θα εχετε χρονο να ζητησετε να σας τα δειξουν λεπτομερως γιατι εμεις δεν το καναμε και μετα ψαχνομασταν! Τα πηραμε το απογευμα πριν μπω στο μαιευτηριο και καταλαβαινεις!

Μια χαρα θα ειναι ο πλακουντας σου, μην ανησυχεις!!!

Καλά να περάσετε και καλές βουτιές!!!!!

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

καλημέρα Ειρήνη,

Τι κάνεις? Εγώ πήγα χτες για το πρώτο μάθημα εκεί που μου είπες και μ'άρεσε πολύ η μαία τα έλεγε πολύ αναλυτικά .... θα ξαναπάω και σήμερα! είμαι μαζί με άλλη μια κοπέλα που έχει ήδη μπει στον ένατο!!!

και νόμιζα πως έγώ το έχω αφήσει τελευταία στιγμή το καρότσι...! βασικά είδα κι ένα άλλο τώρα που μ'άρεσε στο internet και θέλω να το δώ από κοντά! Inglesina Avio trio λένε πως είναι πολύ βολικό, ελαφρύ και πιο μαζεμένο από όλα... θα τα δω το αργότερο το σκ και θα καταλήξουμε!! Τώρο που έπεισα και τον άντρα μου....δεν με σταματά τίποτα!!!

Λογικό να μην πάτε κάπου φέτος... δεν πειράζει έχεις την κορούλα σου!! του χρόνου να είστε καλά και να τριγυρίσετε όπου θέλετε!

εμείς μάλλον την άλλη εβδομάδα θα φύγουμε.... να πάω και στους γιατρούς να με δουν και να μουν δώσουν το οκ πρωτα....

Θα σε ενημερώσω για τις εξελίξεις μου και τις αγορές μου!!!

Φιλιά

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είμαι σχετικά καινούργια στο forum και τώρα είδα πως έχετε φτιάξει το μαμάδες στη Λαμία. Είμαι έγκυος στον 7ο μήνα και μένω μόνιμα Λαμία τα τελευταία 2 χρόνια (από Αθήνα είμαι) λόγω της δουλειάς του άντρα μου.

Είδα οτι έχετε καιρό να τα πείτε εδω... ελπίζω να αλλάξει αυτό γιατί θα ήθελα να μιλάω με άλλες μανούλες από την ίδια πόλη και να ανταλλάσσουμε απόψεις!!! Με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι για ότι συμβαίνει στην πόλη μας και ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με παιδί!!!

Χάρηκα που σας βρήκα και ελπίζω σύντομα να έχω νέα σας!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα Ειρήνη!!

Ελπίζω να είσαι καλά και να απολαμβάνεις την κορούλα σου και τπν άντρούλη σου!!

Τα δικά μου νέα είναι οτι αγοράσαμε καρότσι, πήραμε το Inglesina Avio trio τελικά!! Ευτυχώς άρεσε και στον άντρα μου πολύ και συμφωνήσαμε μαζί για την αγορά αυτήν χωρίς τσακωμούς και διαφωνίες!!! Μετά πήγαμε στην ελληνική τράπεζα ομφαλούπλακουντιακού αίματος και παρακολουθήσαμε το σεμινάριο ενημέρωσης για αυτό και τα μεσεγχυματικά κύταρα. Τελικά υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση επί του θέματος.... εσείς αλήθεια τι κάνατε? φυλάξατε, κάνατε δωρεά ή τίποτα? Εμείας αποφασίσαμε να κάνουμε τη δωρεά για το κοινό καλό ελπίζοντας οτι μπορεί να βοηθήσουμε να σωθεί μια ζωή ή να προχωρήσει η έρευνα στην Ελλάδα που είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.

Επίσης, κάναμε doppler και μας είδε μια χαρά, περίπου 2 κιλά έχει φτάσει ο μικρός μας και γενικά οτι όλα είναι φυσιολογικά, εκτός από τον πλακούντα που έχει ωριμάσει κι άλλο λίγο....!!! Αλλά μου είπαν να μην ανησυχώ μιας και αυτο δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα γεννήσω νωρίτερα, απλά θέλει στενή παρακολούθηση!

Επίσης τελείωσα τα μαθήματα του ανώδυνου τοκετού και τώρα μένει να πάω με τον άντρα μου να του δείξει κάποια πράγματα όταν γυρίσουμε από τις διακοπές μας.

Φεύγουμε σήμερα το απόγευμα οπότε θα με χάσεις για λίγες μέρες....πάμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας!!

Να περάσετε κι εσείς όμορφα αυτές τις μέρες!!!

Φιλιά

• 4 εβδομάδες μετά...

Ειρήνη μου τι κάνεις? έχω μέρες να μάθω νέα σου ... ελπίζω να είστε όλοι καλά...?

Εμείς μπήκαμε στο μήνα μας και ανυπομονούμε... Το θέμα είναι πως την Τρίτη που πήγαμε στη γιατρό μας είπε πως το αμνιακό υγρό και το βάρος του μωρού είναι στα κατώτερα όρια του φυσιολογικού μέσου όρου... ψιλο-αγχώθηκα να σου πω την αλήθεια μου... αλλά προσπαθώ να τα βλέπω θετικά!! Θα ξαναπάω την Τετάρτη όπου μάλλον θα μείνω Αθήνα μιας και θα μπαίνω στην 38η εβδομάδα...να δούμε και τι θα μας πει κι εκείνη...?

Κατά τ'άλλα, περάσαμε ωραία στη Σύρο, κάναμε τα μπάνια μας, τις βόλτες μας, πήραμε τον κυκλαδίτικο αέρα μας και γυρίσαμε! Τελειώνω αυτήν την εβδομάδα με τις τελευταίες εκκρεμότητες του σπιτιού και του παιδικού υπνοδωματίου, έχω φτιάξει το βαλιτσάκι μου για το μαιευτήριο και περιμένω με χαρά τον ερχομό του μωρού μας!!

Κοιτάω τώρα να διαλέξω και παιδίατρο για να την έχω έτοιμη όταν θα γυρίσουμε...μου έχουν δώσει κάποια ονόματα και αύριο θα δω μια για να τα πούμε από κοντά και να την γνωρίσω.

Εσύ ποιόν έχεις? Είσαι ευχαριστημένη?

Θα χαρώ πολύ να μάθω τα νέα σου και πως τα περάσατε με την μικρή σας....πριν γεννήσω!!

Φιλιά

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...