Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε??? κλασικα παλι χαθηκα γιατι τρεχω τρεχω για τη δουλεια, εχω το αντρακι μου το ομορφο κ τωρα σιγα σιγα θα εχουμε κ μεις το τρεξιμο της γαμοβαφτισης,...τελικα ειμαστε πολλες...εμεις κλεισαμε εκκλησια...

αυτο με τα πεθερικα κ γονεις που προσεχουν το παιδι εμαθα οτι καποιοι γνωστοι που εχουν ενα παιδακι η μαμα χρονια ανεργη κ πριν μεινει εγκυος...μετα εμεινε εγκυος μετα ηταν το μωρακι τελως παντων βρηκε μια δουλεια για 4 ωρες..κ ειπαν στα πεθερικα να κρατησουν το μωρο κ ειπαν οχι:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:...εχω σοκαριστει...ενταξει κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος αλλα βρε κοριτσια αν δεν μας βοηθησουν οι δικοι μας ανθρωποι τοτε ποιοι??

αλλο το να μην θελουμε εμεις κ αλλο το να μην θελουν οι γονεις μας...δεν ξερω τρελαθηκα...

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλη εβδομάδα!

Μαρακι ναι το εχουμε δει και αυτο...δυστυχώς δεν ειναι ολοι οι γονείς ιδιοι....να βοηθήσουν τα παιδια τους...

Ελπιζω να μην κανουμε και εμεις τα ίδια βρε κοριτσια...

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλη βδομαδα κοριτσια. Εγω ευτυχως δεν εχω κανενα παραπονο ουτε απο τους γονεις μου ουτε απο τα πεθερικα μου βοηθανε ολοι οσο μπορει ο καθενας. Κοριτσια εγω εχω βαλει ενα κουκλακι να κρεμεται στη χειρολαβη του αυτοκινητου κ οπως καθεται στο καθισματακι της χαζευει αυτο πως κουνιεται μεχρι να την παρει ο υπνος κ δε διαμαρτυρεται.

Διαφημίσεις

Καλημερα! Τι κανετε? Εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο και καναμε το δευτερο μας εμβολιο. Ριξαμε πολυ κλαμα αλλα ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχουμε κανει πυρετο αν και εχουμε αρκετη γκρινια. Φτασαμε 60 cm και 6100γρ.

Καλημερα! Τι κανετε? Εμεις χθες πηγαμε στο γιατρο και καναμε το δευτερο μας εμβολιο. Ριξαμε πολυ κλαμα αλλα ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχουμε κανει πυρετο αν και εχουμε αρκετη γκρινια. Φτασαμε 60 cm και 6100γρ.

Καλησπερα δωρα.

Αχουτο μωρε το μικρούλι.

Στο πρωτο ηταν ετσι; ειχε κανει πυρετο;

Μια φιλη της ειπε η παιδιατρος οτι δεν θα κανουν ολα τα εμβολια...ειναι περιττά...

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Οχι δεν ξερω ποια θεωρει η συγκεκριμένη παιδιατρος περιττα...

Μια αλλη φίλη στο πρωτο για 16 μηνες καθε μηνα κανανε εμβολιο...τι να πω....υπαρχουν αραγε περιττά εμβολια;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπέρααα!! Κ μεις από βδομάδα το δεύτερο εμβόλιο!! Ουφ!! Βρε κορίτσια μου, να ρωτήσω.. Όποιες θηλάζετε (αποκλειστικά ή όχι) σας ήρθε περίοδος; Νομίζω είδα τη Φορουλίνα πιο πάνω να τ' αναφέρει. Εγώ θηλάζω και δίνουμε και μπουκάλι, 50/50 πες μητρικό/ξένο. Εδω και δυο τρεις βδομάδες έχω συσπασούλες, πόνους και τις τελευταίες μέρες μου έχει μειωθεί και η παραγωγή πάρα πολύ σε σημείο που νομίζω ότι θα το χάσουμε το θηλασμό αν συνεχίσουμε έτσι. Η μικρη τρώει 170-190 ανά γεύμα, και στη μία άντληση τη μέρα που κάνω (τις υπόλοιπες είναι απευθείας στο στήθος) βγάζω 100-120 και αυτό με της Ameda το Lactaline. Για να μπορέσω να τη θηλάσω και απ' το άγχος μου να το καταφέρω αυτό έχω αγοράσει τέσσερα θήλαστρα (πετροβολήστε με ελεύθερα), 2 ηλεκτρικά/2 χειροκίνητα, τέλος πάντων το αποτέλεσμα είναι ότι τα καταφέραμε, και τώρα νιώθω ότι θα χάσω το παιχνίδι λόγω της περιοδου που όλο λέει να ρθει και όλο δεν έρχεται!!! Καμιά άλλη με τέτοια συμπτώματα περιόδου και μείωση της παραγωγής; Καμιά συμβουλή;..

km1cp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε????

εχει εδω μια βροχη μα τι βροχη!!!!!!!!!!!!χαλια ο καιρος!!!!!!!!!!!

aploon δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω γιατι κ μου κοπηκε το γαλα αλλα ετσι κι αλλιως δεν ειχα κ πολυ,, αλλα το κυριοτερο κ γαλα να ειχα παλι δε νομιζω να ειχα περιοδο γιατι εγω δεν εχω...τωρα περιμενουμε να δουμε μπας κ φιλοτιμηθει κ ερθει απο μονη της...

τα εμβολια που ειναι υποχρεωτικα μας ειπε οτι ο γιατρος καταρχας ειναι δωρεαν..μονο καποια που ειναι τριπλα κ τετραπλα αλλα πολυ αργοτερα θα πληρωσουμε...αυτα που δεν ειναι υποχρεωτικα πχ το ποσιμο..δεν ειναι υποχρεωτικο...εμεις το καναμε γιατι οι γονεις μου που προσεχουν το μωρο προσεχουν κ την ανηψια μου που παει παιδικο..συνηθως οταν υπαρχουν αδερφακια λενε οι γιατροι να το κανουν...

εμεις που λετε την τριτη θα παμε για το επομενο εμβολιο..το σαββατο θα γινουμε 4 μηνων...παλι διπλο ειναι αυτο το εμβολιο...το πρωτο το διπλο καθως κ το ποσιμο τα πηραμε μια χαρα μονο λιγακι εκλαψε κ μετα ηρεμησε...ουτε πυρετο μου εκανε..να δουμε τωρα στο επομενο...

εχει αρχισει τωρα να παιρνει το δαχτυλο μου κ το βαζει στο στοματακι του και τριβει τα ουλα του...μου φαινονται λιγακι πρισμενα τωρα να δουμε....τι θα γινει..θα ρωτησω τον γιατρο...

εσεις τι νεα??? τα μπεμπακια σας???

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημέρα και από μένα!

Χθες καναμε εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο. Είχε πάλι μπολικη γκρίνια όπως και στο πρώτο. Πυρετό δεν έκανε. 7415 και 62 πόντοι! Μπουλουκος! :P

Απλοον και γω εχω συσπασουλες και θηλαζω αποκλειστικά. Το πόσο αντλεις με το θηλαστρο δεν είναι ένδειξη του ποσο γάλα έχεις. Αυτό ισχύει 1000%!

Όσο περισσότερο έχεις το μωρό στο στήθος τόσο περισσότερο θα παραγεις γαλατάκι! Να μην αγχωνεσαι!

Εγώ που εχω ξεκινήσει τράπεζα εδώ και καιρό χθες άντλησα μόνο 135μλ και σήμερα 200! Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Επίσης οπότε αντλω κ σταματάει να βγάζει το στήθος δεν το νιώθω άδειο όπως όταν θηλάζει το μωρό.

Το πόσιμο είναι το "περιττό" αλλά εγώ το έκανα!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημέρα κοριτσακια ομορφα!

Aploon εγω δεν ειχα μειωση στο γαλα.μην αγχωνεσαι!

Μαρακι μου εγω ηδη του εχω παρει μασητικα και κρεμουλα για τα ουλα.

Αντζελα τι παιδι εχεις φτιαξει;;;παναγια μου για ρουφηγμα!εγω λεω να τον ζυγισω αυριο.

Πως τον σηκωνεις;εμεις ειμαστε γυρω στα 7 και μου κοβονται τα χέρια!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Ευχαριστώ βρε παιδιά για τις απαντήσεις κ την ενθάρρυνση! Ήμουν λιώμα ψες, 6μιση το πρωί την πήρε ο άντρας μου για να κοιμηθώ κ ούτε που κατάλαβα οτι την πήρε! Ξύπνησα τώρα με το στήθος καταπρησμενο πόνο στην κοιλιά όλα τα ωραία κ νευρακια..του την είπα η ατιμη που δε με ξύπνησε αχ απ τη μια τον ευχαριστώ τόσο που βοηθάει απ την άλλη έχω τον πόνο μου ειμαι η ψυχή του παρτυ εεε !!

Όσο για το βάρος, η μεγάλη μου είναι 18κιλα κ τη σήκωνα κ στην εγκυμοσύνη κ τώρα, συνηθίζεται και οκ τώρα μου φαίνεται η μικρή πούπουλο συγκριτικά αλλά θέλω να πω θα κάνετε μπρααατσααα!!

km1cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...