Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλο μήνα κοριτσάκια!!!

Και εγώ χάθηκα γιατί πηγα στη πατρίδα μου να κανόνισω τη γαμοβαπτιση τέλος Αυγούστου! Σε 17 μέρες ξεκιναω δουλειά και πολύ αγχωνομαι..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημέρα!

Αντζελα πολλους γαμους βλεπω εδω στο θεματακι μας!μπραβο!με το καλο!

Εχεις κάποιον να σου κρατησει το παιδι;

Α!δεν σας ειπα...αν θυμαστε θηλαζω αποκλειστικά....ε...μου ηρθε περιοδος!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημέρα!

Αντζελα πολλους γαμους βλεπω εδω στο θεματακι μας!μπραβο!με το καλο!

Εχεις κάποιον να σου κρατησει το παιδι;

Α!δεν σας ειπα...αν θυμαστε θηλαζω αποκλειστικά....ε...μου ηρθε περιοδος!

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Είχαμε κάνει πολιτικό πριν μείνω έγκυος και τώρα ο θρησκευτικός!

Θα κατέβει η μαμά μου Αθήνα αναγκαστικά! η πεθερά ούτε ρώτησε ακόμα οπότε καταλαβαίνεις!

Σου ήρθε περίοδος;;;; :o πωω τι βλακεία.. Εγώ έχω ακόμα συσπάσεις ...ειχες κ εσυ;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Είχαμε κάνει πολιτικό πριν μείνω έγκυος και τώρα ο θρησκευτικός!

Θα κατέβει η μαμά μου Αθήνα αναγκαστικά! η πεθερά ούτε ρώτησε ακόμα οπότε καταλαβαίνεις!

Σου ήρθε περίοδος;;;; :o πωω τι βλακεία.. Εγώ έχω ακόμα συσπάσεις ...ειχες κ εσυ;

Και εγω ετσι οπως εσυ!πολιτικο εχουμε κανει.

Δεν σου ειπε να σου κρατησει το μωρο;

Να σου πω την αλήθεια την πεθερα μου δεν την εμπιστεύομαι. Δεν ξερει πως να πιασει το παιδι και π ς να το ηρεμησει.

Οχι οχι δεν εχω συσπασεις.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Και εγω ετσι οπως εσυ!πολιτικο εχουμε κανει.

Δεν σου ειπε να σου κρατησει το μωρο;

Να σου πω την αλήθεια την πεθερα μου δεν την εμπιστεύομαι. Δεν ξερει πως να πιασει το παιδι και π ς να το ηρεμησει.

Οχι οχι δεν εχω συσπασεις.

Όχι ούτε σχολιάζει το γεγονός ότι γυρναω στη δουλειά!

Υπομονή τρεις μήνες! Τόσο θα κρατήσει μιας και είμαι δασκάλα..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

εγω κορίτσια μονο την μαμα μου εμπιστεύομαι αλλα είναι μακρια. παρολα αυτά εχει ερθει αρκετες φορες. οποτε δουλεια δεν βλεπω μεχρι να μεγαλωσει λιγο αφου είμαι μονη μου. οσο για την πεθερα δεν εχει ερθει καν να δει το μωρο ποσο μαλλον να την κρατησει χαχαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω κορίτσια μονο την μαμα μου εμπιστεύομαι αλλα είναι μακρια. παρολα αυτά εχει ερθει αρκετες φορες. οποτε δουλεια δεν βλεπω μεχρι να μεγαλωσει λιγο αφου είμαι μονη μου. οσο για την πεθερα δεν εχει ερθει καν να δει το μωρο ποσο μαλλον να την κρατησει χαχαχαχα

Καλα και εγω θα το σκεφτω αν θα γυρισω στην δουλειά!

Του εχει κανει και παιδικο δωματιο...ελεος!!

Ουτε να δει το μωρο;ειναι μακρια;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

ε καλα δεν είναι και στην άλλη ακρη του κοσμου στην ιδια πολη με τους δικους μου είναι. τι είναι 4 ωρες μπροστα στην γεννηση του μοναδικου σου εγγονιού και είναι και 50αρηδες δεν είναι μεγαλοι σε ηλικια.απλα δεν γουσταρουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε καλα δεν είναι και στην άλλη ακρη του κοσμου στην ιδια πολη με τους δικους μου είναι. τι είναι 4 ωρες μπροστα στην γεννηση του μοναδικου σου εγγονιού και είναι και 50αρηδες δεν είναι μεγαλοι σε ηλικια.απλα δεν γουσταρουν

Τραγικοί! Θα δώσεις το όνομα τους στο μωρο;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

με καμια παναγια αν και θελανε. εχω ξεκαθαρισει στον αντρα μου ότι και 100 παιδια να κανω ονόματα δικα τους δεν βαζω. αλλα ουτε αυτος θελει οποτε κομπλε

[sIGPIC][/sIGPIC]

foroulina αυτά τα ειχαμε πει πριν το γαμο αν είναι να βγαλουμε παππούδες εχω και εγω γονεις που είναι παντα διπλα μας και μας βοηθάνε σε ότι χρειαστούμε (και με πιο ωραια ονόματα) δεν πιστευω ότι θα αγαπουσαν περισσοτερο το παιδι μας αν ειχε δικο τους ονομα. αλλα ούτως η αλλως τους το ειχε ξεκοψει ο ιδιος πριν μεινω εγκυος. αλλα ρε κορίτσια πως γινεται να συμπεριφέρεσαι απαισια στους γονεις του παιδιου και να εχεις και απαιτηση να βαλουν το ονομα σου δεν θα καταλαβω ποτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...