Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ forulina μου εχεις κλεισει ηδη? Κ εγω νομιζα οτι ειναι υπερβολικο να το σκεφτομαι απο τωρα. Αγχωθηκα τωρα. Ξερει καμια κανενα οικονομικο μαγαζι για νοτια προαστια??

εμεις λεμε ιουλιο αλλα ημερομηνια δεν εχουμε κλεισει.

φορουλινα αφου εισαι η πρωτη να μας δωσεις ιδεες :) για το τι κυκλοφορει. αν και εμας αργει ακομα ένα αγχος το εχω. δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα με τις ετοιμασιες του γαμου μου(μια εβδομαδα πριν το γαμο πηγαμε στην πολη που θα παντρευόμασταν οποτε ηταν όλα ετοιμα. τον στολισμο τον ειδα στην εκκλησια αχχααχ)και θελω με του μωρου την βαφτιση να ασχοληθώ μονο εγω κ η νονα της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δωρα μου ναι το εχω κλεισει.

Το αποφάσισαμε στα γρήγορα γιατι θα ερθει ο κουνιάδος μου απο το εξωτερικό να τον βαφτισει.

Μανουλα βαλεριας ναι θα σου πω.δουλευα παλια και σε νυφικα-βαφτιστικα και εφτιαχνα και μπομπονιερες.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Φορουλινα οταν ειχατε γαμο κ βαπτιση μαζι τι μπομπονιερες κανατε συνηθως; θελω να πω, αλλες για τα παιδια αλλες για τους ενηλικες;

Εμεις θα κανουμε γαμο-βαπτιση του χρονου το καλοκαιρι αλλα εγω ως ανησυχο πνευμα παιρνω ιδεες απο τωρα! Σκεφτομαι ή απλες με τουλι για τους ενηλικες και μικρο παιχνιδακι για τα παιδια ή μια κοινη αλλα οχι τοσο απλη για ολους! Ποια η γνωμη σας;

Επισης 90% θα τις φτιαξω εγω!

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

Βασω μου τοτε που δουλευα(πριν 8 χρονια ) δεν ηταν τοσο η γαμοβαφτιση.

Παντως θυμάμαι σε βαφτισεις εκαναν για μεγαλους πχ ενα μπρελόκ και παιδικές για τα παιδακια.το θεωρω πιο ωραιο.

Εμεις θα κάνουμε βαφτιση τον Μάιο και γαμο το φθινόπωρο.

Και πολύ καλα θα κανεις που θα τις φτιαξεις μονη σου.

Και θα το ευχαριστηθεις και πιο οικονομικα.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Βασω και εγω στο γαμο μου μονη μου εφτιαξα τις μπομπονιέρες και βγηκανε πολύ ωραιες και πολυυυ οικονομικες, και τις εφτιαξα και όπως ηθελα (κρεμαστη με μπρελοκακι) και τα υλικα όλα τα παρηγγειλα από ένα site και μου ηρθαν πάμφθηνα. οποτε κοιταξε και σε ηλεκτρ. καταστήματα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα δεν το συζητω.. Μεγαλη διαφορα στην τιμη! Παλαιοτερα ψωνιζα κ απο το eBay ακομα πιο φτηνα αλλα τωρα με τα capital control δεν μπορω να παρω οτι θελω...

Αφηστε που μαρεσει τρελα κ η διαδικασια!!!!

Τωρα ετοιμαζω ενα υφασματινο εξωφυλλο για το βιβλιαριο του οποτε βρισκω λιγο χρονο!!

Επισης μαρεσει να κανω γλυκα!!! Εννοειτε σχεδον ολες οι τουρτες της οικογενειας γινονται απο τα χερακια μου!!

nSzCp2.png

Καλα δεν το συζητω.. Μεγαλη διαφορα στην τιμη! Παλαιοτερα ψωνιζα κ απο το eBay ακομα πιο φτηνα αλλα τωρα με τα capital control δεν μπορω να παρω οτι θελω...

Αφηστε που μαρεσει τρελα κ η διαδικασια!!!!

Τωρα ετοιμαζω ενα υφασματινο εξωφυλλο για το βιβλιαριο του οποτε βρισκω λιγο χρονο!!

Επισης μαρεσει να κανω γλυκα!!! Εννοειτε σχεδον ολες οι τουρτες της οικογενειας γινονται απο τα χερακια μου!!

Μπραβο χρυσοχερα!!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

βασω καλα τι ειπες τωρα...μεγαλη αγαπη το ebay. όλα τα διακοσμητικα για το δωματο της μπεμπουλας από κει τα πηρα. σκουφάκια κορδελες χαμος. και χθες εκανα παραγγελια για κατι διακοσμητικες πεταλούδες και κατι κορδελες(δεν μου φτανουν καμια εικοσαρια που εχω παρει)είναι κολλημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κολλημα δεν λες τιποτα!!! Μπορει να εχω παρει και 10 θηκες για το κινητο!! Και αλλα διαφορα!! Τωρα τελευταια μου κανει νερα ομως.. Καποιοι πωλητες για καποιο λογο δεν μου δεχονται την πληρωμη...

nSzCp2.png

από θηκες άλλο τιποτα αλλα μεχρι στιγμης δεν ειχα θεμα με πληρωμες.

ρε κορίτσια βγαινετε μονες σας με τα μωράκια σας με το αυτοκινητο? εγω βαζω τον αντρα μου να οδηγει κ καθομαι μαζι της πισω αλλα ειπαμε με τον αντρα μου ότι πρεπει να αρχισω να παιρνω μονη μου το αυτοκινητο γιατι δεν γινεται να χρειαζομαι σοφερ και να την βγαζουμε συνεχεια μεσα όταν δουλευει αυτος. αλλα φοβάμαι να την αφηνω μονη της πισω. ξερω ότι υπαρχουν κατι καθρεφτες που μπαινουν στα καθίσματα αλλα δεν ξερω που τους βρισκω

[sIGPIC][/sIGPIC]

από θηκες άλλο τιποτα αλλα μεχρι στιγμης δεν ειχα θεμα με πληρωμες.

ρε κορίτσια βγαινετε μονες σας με τα μωράκια σας με το αυτοκινητο? εγω βαζω τον αντρα μου να οδηγει κ καθομαι μαζι της πισω αλλα ειπαμε με τον αντρα μου ότι πρεπει να αρχισω να παιρνω μονη μου το αυτοκινητο γιατι δεν γινεται να χρειαζομαι σοφερ και να την βγαζουμε συνεχεια μεσα όταν δουλευει αυτος. αλλα φοβάμαι να την αφηνω μονη της πισω. ξερω ότι υπαρχουν κατι καθρεφτες που μπαινουν στα καθίσματα αλλα δεν ξερω που τους βρισκω

Κσι εγω ετσι ακριβώς με εσενα!

Αλλα δεν γίνεται μονη μου γιατι δεν είναι παντα ησυχος και κλαιει.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

εμενα η δικια μου δεν μου εχει κλαψει μεχρι τωρα και την βαζουμε σχεδόν κάθε μερα. η θα κοιμαται η θα χαζευει. δεν ξερω θα δοκιμασω καμια βολτα στην γειτονια για αρχη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...