Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

οκ την πηρα και μου ειπε ότι συμβαινει καποιες φορες σαν παρενεργεια του εμβολίου η διαρροια αλλα αν συνεχιστεί και σημερα να την παω να την δει.μεχρι τωρα όμως είναι ενταξει δεν εχει κανει τιποτα θα δουμε πως θα παει η μερα. οσο για την γιατρο δεν ενοχλείται όταν την παιρνω. εχει τυχει να με παρει εκεινη να με ρωτησει πως παει με την ατοπικη δερματιτιδα αν εχουμε βελτιωση κτλ. παλι καλα.

ααα aploon στις ποσες μερες της περασε της δικιας σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια τι κανετε? Να σας ζησουν τα μωρακια σε οσες δεν ειχα προλαβει να ευχηθω. Χαθηκα αλλα η μπουμπου μας βγηκε πολυ ζορικη. Ειχαμε συνεχεια κολικους κ την βγαζαμε ολη μερα αγκαλια. Τωρα τις τελευταιες 2 μερες αρχιζουν κ υποχωρουν κ ηρεμουμε λιγο αλλα η αγκαλια αγκαλια. Ποναει το χερι μου η μεση μου ολα γιατι θελει κ βολτες. Εμεις εχουμε κανει 2 εμβολια ειμαστε 2μιση μηνων κ ευτυχως αντεδρασε πολυ καλα.

Κοριτσακια τι κανετε? Να σας ζησουν τα μωρακια σε οσες δεν ειχα προλαβει να ευχηθω. Χαθηκα αλλα η μπουμπου μας βγηκε πολυ ζορικη. Ειχαμε συνεχεια κολικους κ την βγαζαμε ολη μερα αγκαλια. Τωρα τις τελευταιες 2 μερες αρχιζουν κ υποχωρουν κ ηρεμουμε λιγο αλλα η αγκαλια αγκαλια. Ποναει το χερι μου η μεση μου ολα γιατι θελει κ βολτες. Εμεις εχουμε κανει 2 εμβολια ειμαστε 2μιση μηνων κ ευτυχως αντεδρασε πολυ καλα.

Αχ δωρα σαν να μιλας και για εμενα!!

Περιπου στα 2μιση ειδες διαφορα; εμεις ειμαστε 2 μηνων.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα κοριτσακια. Foroulina μου υπομονη κ εγω αυτο κανω στους 3 μηνες υα ειναι καλυτερα πιστευω. Εμενα ειναι κ λαιμαργη που επιβαρυνει τους κολικους. Τρωγαμε 6 γευματα των 150ml αν τεσσερις ωρες και τις τελευταιες 3 μερες πεινουσε κ αλλο κ στα 2 βραδυνα γευματα της δινω 180ml. Γενικα οταν πειναει δεν περιμενει καθολου θελει το γαλα της αμεσως κ κλαει σπαρακτικα σε σημειο που οι γειτονες θα νομιζουν οτι τη δερνω. Το κακο ειναι οτι ταυτοχρονα θελει κ αγκαλια κ αντε τωρα να ετοιμασεις γαλα γρηγορα με το ενα χερι.

Διαφημίσεις

Αχ δωρα μου!

Ενα θα σου πω...το βραδυ κοιμαται πανω στον αντρα μου!ναι!εδω και 2 μηνες!εμενα είχε πονους και ολο το 24ωρο!

Ναι εχω διαβασει οτι οταν εχουν τους κολικους πεινανε πιο πολυ.

Δεν θηλαζεις ε;

Εγω που θηλαζω μου αρέσει που λενε οτι ειναι καλυτερα το μητρικο!

Ασε που τα ειχα κοψει ολα.

Γαλακτοκομικα,οσπρια,λαχανικα.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!! Χθες ειχαμε παιδιατρο! Ηπιαμε το ποσιμο πολυ ευκολα και μετα στην τζιμπια κλαψαμε λιγο αλλα μας περασε γρηγορα!!! Απο παρενεργειες ισως λιγη υπνηλια, εφαγε δηλαδη 7.30 το απογευμα και τον πηρε ο υπνος γυρω στις 9 και ξυπνησε 4 τα ξημερωματα για λιγο. Ξαναεφαγε 6 το πρωι!! προσπαθησα να τον ξυπνησω γυρω στις 11 το βραδυ αλλα τιποτα... Ηπιε 2 γουλιες απο το στηθος μου και μετα παλι ξερος!

Βαρος 6480 ο κυριος!!!!!!! (πριν 1 μηνα ηταν 4800 παρακαλω) και υψος 61 εκ!!

Γενικα μας ειπε οτι ειναι πολυ καλος!!!

nSzCp2.png

Εμεις κοριτσια την προηγουμενη Παρασκευη ημασταν 5430γρ. Πραγματικα συγχαιρω οσες καταφεραν να θηλασουν εμενα μου μπουκωσε κ συνηθισε το μπουκαλι θηλασα μονο 18 μερες πολυ πονος.

Βρε κοριτσια εμένα δεν μου ειπε τιποτα για ποσιμο!

Εμεις 6700!

Να την ρωτησεις Φορουλινα μου γιατι...ειναι για τον ροτα ιο..πατα στο ιντερνετ ροτα ιος και θα καταλαβεις γιατι ακριβως προκειται το εμβολιο!Εμεις καναμε το ροτατεκ..

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Να την ρωτησεις Φορουλινα μου γιατι...ειναι για τον ροτα ιο..πατα στο ιντερνετ ροτα ιος και θα καταλαβεις γιατι ακριβως προκειται το εμβολιο!Εμεις καναμε το ροτατεκ..

Μικρη μου μανουλα για την γαστρεντεριτιδα ειναι ε;

Θα την παρω τηλ.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

foroulina είναι για την γαστρεντεριτιδα. δεν είναι στα "υποχρεωτικα" εμβολια. εμας μας ειπε η παιδίατρος ότι συνισταται σε παιδακια που εχουν μεγαλύτερα αδερφακια που μπορουν να το κολλησουν από το σχολειο και να το κολλησουν και στα μωρα. τα υπολοιπα μπορουν και να μην την κανουν. εμεις δεν εχουμε αποφασισει ακομα αν θα το κανουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μικρη μου μανουλα για την γαστρεντεριτιδα ειναι ε;

Θα την παρω τηλ.

Ναι αυτο ειναι!;)Ρωτα την να φυγεις κι απο την απορια!Κι εμενα μια φιλη μου που ο μικρος της ειναι 10 μηνων δεν το κανανε...δεν ξερω το λογο...

Ειναι απο τα "ακινδυνα" εμβολια νομιζω...γιατι να μην γινονται?Δεν καταλαβαινω...Πες μας βεβαια τη γνωμη της δικιας σου...μπορει να ξερει κατι παραπανω!

Παντως απο παιδιατρο σε παιδιατρο υπαρχει διαφορα!Διαβαζα χθες στο αλλο φορουμ για τα εμβολια http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2822828#post2822828 κι απο οτι καταλαβαινω καθε παιδιατρος κανει τα δικα του!Εμενα παντως ενα ενα μου τα κανει προς το παρον..και σε αυτο θα επιμεινω να εχω το κεφαλι μου ησυχο!;);)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Κ εμεις το καναμε το ποσιμο οπως ειπε η μικρη μανουλα μας ρωτησε κ εμας η παιδιατρος αν υπαρχουν μικρα παιδια κοντα μας κ εμεις ειχαμε τον ξαδερφουλη μας κ ειπαμε να το κανουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...