Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?Τα μικρουλια σας?

Τελικα εμεις δεν καναμε και τα 2 εμβολια...μονο το ποσιμο πηρε..(το καταπιε με τη μια..χαχαχα) μου ειπε καλυτερα να μην γινονται και τα 2 μαζι και αφησαμε το αλλο για αρχες Μαρτη..Εγω νομιζα οτι θα τα κανουμε μαζι..αφου μου τα εγραψε μαζι και τα πηρα και τα 2...αλλα το γλιτωσαμε προς το παρον το δραμα!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια

εμεις σημερα πηγαμε στην παιδιατρο. Η κοριτσαρα μου είναι 63εκ. και 5700γρ. Καναμε και το εμβολιο τσιριξε λιγο αλλα της περασε γρηγορα ευτυχως. Μου ειπε ότι επειδή τρωει πολύ συχνα να της δωσω πιπιλα για να αυξήσουμε λιγο τον χρονο αναμεσα στα γευματα. Αλλα εκτος του ότι η μικρη δεν θελει με τιποτα (της την δινω που και που αλλα ματαια την φτυνει) και εγω δεν είμαι πολύ φαν της πιπιλας. εσεις δινετε πιπιλα στα μωράκια σας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σε ολες!

Εγω δεν του εδωσα καθολου πιπιλα απο την αρχη..ειχα αγορασει 2 βεβαια για παν ενδεχομενο..και μια μερα που ειχε ανεξηγητη γκρινια του την εδωσα..την επιασε αμεσως..αλλα μετα συνεχιζε την γκρινια(ενω ειναι ησυχο πολυ μωρο) και δεν ηξερα αν ειναι η γκρινια επειδη δεν εχει την πιπιλα εκεινη τη στιγμη ή απλα ακομη εχει αυτη την ανεξηγητη γκρινια..κι ετσι δεν την ξαναεδωσα να εχω το κεφαλι μου ησυχο..να ξερω δηλαδη τι εχει το παιδι..του φταει κατι κι οχι απλα η ελλειψη πιπιλας!Ειναι και ησυχος ομως..κοιμαται μονος του οποτε δεν τη χρειαζομαστε!Αυτο που σου ειπε ειναι σωστο..οταν ξυπναει στη 1 η στις 2 ωρες για φαγητο αν του δωσεις πιπιλα τον ξεγελας και θα ξανακοιμηθει..αλλα γνωμη μου..κι εφοσον δεν θηλαζεις μπορεις να του δωσεις τσαγακι ή χαμομηλακι εκεινη την ωρα να τον ξεγελασεις(εφοσον δεν θες να της δωσεις γαλα και δεν πιανει και την πιπιλα)..Εγω παντως τον ταιζω οταν μου το κανει αυτο...ειναι μικρα μωρε ακομη κι η δικια σου αν κρινω απο τον δικο μου ειναι και αδυνατη..λενε τα μωρα οσο ειναι μικρα οσο πινανε να τρωνε!Δεν ειναι χαζα που ξυπνανε και θελουν να φανε..το εχουν αναγκη..αν ηταν χοντρουλα η μικρη ναι καλο θα ηταν να μην της δινεις και γινει ας πουμε υπερβαρη..αλλα τωρα γιατι?Εμενα ειναι 5500κιλα και 55.5εκ φαντασου..

Ολα αυτα ειναι η δικη μου γνωμη και μπορει να ειναι και λανθασμενη φυσικα...καλο ειναι να συζηταμε με αλλες μανουλες τις γνωμες μας αλλα να ρωταμε παντα και τον παιδιατρο πριν παρουμε αποφαση!Καθε παιδι ειναι διαφορετικο και εχει διαφορετικες αναγκες...;);)

Επεξεργάστηκαν by mikri_manoula
συμπληρωση

3ih6p2.png

Glezp2.png

Γεια σας!!! Εμενα ειχε ανεξηγητη γκρινια απο το νοσοκομειο ακομα οποτε μας εδωσε λυση η πιπιλα απο τις πρωτες μερες της ζωης μας.. Δεν εχει μεγαλη εξαρτηση (ακομα) δηλαδη κοιμαται παντα χωρις αυτην, απλα τον ηρεμει ποτε ποτε!

Χθες καναμε υπερηχο στα ισχια και το αριστερο ειναι ανωριμο ακομα... Θα ξανακανουμε τον αλλο μηνα... Ελπιζω να εχει φτιαξει μεχρι τοτε...

nSzCp2.png

Το χει κανει συστημα τρωει ανα 2ωρο την ημερα κ αν δεν της δωσεις κ αρχισει το πολύ κλαμα μετα δεν τρωει ούτως η αλλως γιατι κλαιει ενώ τρωει οποτε το χυνει το γαλα. αλλα το βραδυ κοιμαται 7ωρο οποτε δεν εχω θεμα με τον υπνο για να δωσω πιπιλα να κοιμηθεί. χαμομηλι δεν εχω δωσει ποτε θα τη δοκιμασω αν θα το πιει.οσο για το βαρος αδυνατουλα δεν την λες απλα είναι αρκετα ψηλη (πηρε απ τον μπαμπα της ευτυχως χαχαχα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Το χει κανει συστημα τρωει ανα 2ωρο την ημερα κ αν δεν της δωσεις κ αρχισει το πολύ κλαμα μετα δεν τρωει ούτως η αλλως γιατι κλαιει ενώ τρωει οποτε το χυνει το γαλα. αλλα το βραδυ κοιμαται 7ωρο οποτε δεν εχω θεμα με τον υπνο για να δωσω πιπιλα να κοιμηθεί. χαμομηλι δεν εχω δωσει ποτε θα τη δοκιμασω αν θα το πιει.οσο για το βαρος αδυνατουλα δεν την λες απλα είναι αρκετα ψηλη (πηρε απ τον μπαμπα της ευτυχως χαχαχα)

Να ξερεις δεν θα της αρεσει στην αρχη...θα κανει κατι τελειες γκριματσες και θα γελας χαχαχα...μετα ομως αφου πειναει θα το πιει!Εμενα παντως ετσι εκανε...στην αρχη του ξυνιζε...αλλα μετα το καταπινε!!χαχαχα

Βασω μακαρι κοριτσι μου να στρωσει μονο του και γρηγορα..σου ειπε αυτο σε τι οφειλεται?

3ih6p2.png

Glezp2.png

Κοιτα κ εμενα σχεδον στο 2ωρο τρωει.. Αντε 2,5... Καμιααααα φορα θα ξυπνησει στο 3ωρο!! Αλλιως τον παιρνει ο υπνος καλα κ τον ξυπναω στις 4 ωρες..! Παντα τον ταιζω κ ας ειναι κ πιο νωρις... Η παιδιατρος εμενα μου ειπε να χαιρομαι που πειναει νωριτερα... Συμαινει οτι χωνευει καλα, κανει σωστη κενωση το στομαχι κ ξαναπεινα!! Ποσο γαλα σου πεινει; το πεινει γρηγορα; ή εισαι οοολη μερα αγκαλια να ταιζεις; εμενα πεινει 10` στηθος και 120μλ συμπληρωμα.. Κοριτσια σκεφτομαι να σταματησω τον θηλασμο.. Κλαιει το μικρακι μου καθε φορα που θηλαζουμε.. Και κανει καθε φορα εμμετο μετα.. Δεν ξερω αν τον ενοχλει το γαλα, αν του αρεσει πιο καλα το μπιμπερο ή αν συμβαινει κατι που δεν παει ο νους μου.. Θα συζητησω κ με την παιδιατρο την τριτη κ θα δω.. Απο την αρχη δεν μας πηγε καλα..

Δεν ξερω που οφειλεται.. Εδω ειναι εξεταση ρουτινας! Την κανουν ολα τα μωρα!!

Στην δικη μας περιπτωση μαλλον παιζει ρολο η κληρονομικοτητα γιατι το ιδιο θεμα ειχε κ ο μπαμπας του μικρος.. Αν δεν φτιαξει θα πρεπει να φορεσουμε κηδεμονα...

nSzCp2.png

Δεν ξερω που οφειλεται.. Εδω ειναι εξεταση ρουτινας! Την κανουν ολα τα μωρα!!

Στην δικη μας περιπτωση μαλλον παιζει ρολο η κληρονομικοτητα γιατι το ιδιο θεμα ειχε κ ο μπαμπας του μικρος.. Αν δεν φτιαξει θα πρεπει να φορεσουμε κηδεμονα...

Υπαρχει ειδικη εξεταση?Εμενα η παιδιατρος καθε φορα το ελεγχει το κανει με τα χερια της και μου λεει οτι ειναι οκ...αυτη ειναι η εξεταση ή κατι πιο ειδικο?

3ih6p2.png

Glezp2.png

Βασω πινει 100-150μλ την ημερα ανα δυωρο ενώ το βραδυ πινει γυρω 200μλ και κοιμαται μεχρι το πρωι.(και τα πινει το πολύ σε πεντε λεπτα) εννοειτα της δινω κάθε φορα που θελει αλλιως σηκωνει την γειτονια στο ποδι. σαν να την σφαζω κανει χαχαχα. μονο για φαι κλαιει αυτό το παιδι. οσο για τα ισχια κ εμας μας ειχε πει η παιδίατρος στην αρχη αλλα μετα εφτιαξε μονο του. εμενα εχει μογγολοειδη κηλιδα στην πλατουλα χαμηλα αλλα σημερα που την ειδε μ ειπε ότι εχει σχεδόν φυγει τελειως.αντε να δουμε.

μικρη μανουλα θα το δοκιμασω και θα σ πω αποτελεσματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μικρη μανουλα υπερηχος γινεται στα ισχια του μωρου! Με τα χερια της η παιδιατρος προσπαθησε να τον δει κ εμενα αλλα ο δικος μου μονο οταν κοιμαται ανοιγει τα ποδια εντελως! Αφου κανουμε μαχη για να του βαλω το μπεμπιλινο καλα καθε φορα! Μπορει να φταιει κ αυτο που δεν τα ανοιγει... Τι να πω...

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Με μεγάλη χρονοκαθυστερησηαπαντωωω όλα καλά με τα εμβόλια, λίγο γκρίνια την πρώτη μέρα μετά όλα οκ! Εμείς κάναμε το ενεσιμο κ το πόσιμο μαζί, σ ένα μήνα το επόμενο! Η δικια μου τρώει περίπου στο τρίωρο, θηλάζει ή παίρνει αντλημενο/ξενο. Όταν είναι από μπουκάλι κ έχω εικόνα τι παίρνει είναι περιπου 140-160μλ. Δίνουμε πιπίλα κ την παίρνει την ηρεμεί αλλά δεν έχουμε (ακόμα;) εξάρτηση απ αυτή! Εμμ.. Συνολικά πίνει γύρω στο λίτρο το 24ωρο, το βράδυ κοιμάται ένα 6ωρο-8ωρο το οποίο θα προσπαθήσω σύντομα να"μεταθεσω" σε πιο βολικές ώρες! Ειμαι ειδικευόμενη αναισθησιολόγος, θα χα τελειωσει αλλά με πρόλαβαν τα παιδιά κ είχα αναγκαστεί στην πρώτη να παραιτηθώ γιατί δε μπορούσα λα λείπω 7πμ-7μμ με μωρο 6μηνων κ καμια βοήθεια ουσιαστικά όλος ο μισθοςθα έφευγε σε νταντά κ οι ώρες του άντρα μου δε βόλευαν οποτε έκατσα σπίτι. Τώρα δε γίνεται να το ξανακάνω οποτε θα κάτσει μάλλον ο άντρας μου κ θα δουλεύω εγώ.. Ααα τα ισχία ελέγχονται με την κίνηση που περιγραφηκε πιο πάνω κ αν υπάρχει υποψία πάμε σε υπερηχο. Αν χρειαστεί τότε το μωρο θα φοράει είτε διπλή πάνα (συμβατική) είτε υφασμάτινες (που είναι πιο ογκώδεις) για κάποιο διάστημα μέχρι να ωριμάσει η άρθρωση. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό καθώς είναι κάτι που διορθώνεται!!

km1cp3.png

κορίτσια καλησπέρα. από ότι ειδα όλα τα μωράκια κανανε τα εμβολια τα πρωτα και ηθελα να σας ρωτησω ειχατε τιποτα παρενεργιες εκτος από δεκατα?εμενα ας πουμε κοιμοταν ολη την ωρα και ηταν υποτονικη γενικα αλλα η γιατρος μου ειπε ότι είναι φυσιολογικο. απλα η δικια μου χθες ενεργηθηκε αρκετες φορες μεσα στην μερα από λιγο ενώ συνηθως κανει μια φορα την ημερα. το ειχε καποιο αλο παιδακι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορίτσια καλησπέρα. από ότι ειδα όλα τα μωράκια κανανε τα ενβολια τα πρωτα και ηθελα να σας ρωτησω ειχατε τιποτα παρενεργιες εκτος από δεκατα?εμενα ας πουμε κοιμοταν ολη την ωρα και ηταν υποτονικη γενικα αλλα η γιατρος μου ειπε ότι είναι φυσιολογικο. απλα η δικια μου χθες ενεργηθηκε αρκετες φορες μεσα στην μερα από λιγο ενώ συνηθως κανει μια φορα την ημερα. το ειχε καποιο αλο παιδακι?

Η δικια μου! Αλλά δεν ξέρω να σου πω σίγουρα αν ήταν απ το εμβόλιο! Εμένα επίσης χαζογελαγε για καμια ώρα μονη της σαν χαζή κ μετά υυυπνος!! Ακριβώς το ίδιο είχε πάθει κ η πρώτη μου, χα χα χααα γκντουπ!!

km1cp3.png

ακριβως όμως...εκει που την κοιτουσα που γελουσε όταν ξαναγυρνουσα το κεφαλι μ κοιμοταν.. δεν σε ανησυχησε? αν και δεν την βλεπω να ενοχλειται δεν ξερω επειδή σημερα είναι η δευτερη μερα λιγο εχω αγχωθεί θα παρω την γιατρο μια αυριο να δω τι θα μου πει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρωτα την νασαι πάντα μέσα αλλά προσωπικά όχι δεν ανησχησα. Εσύ το βλέπεις όμως το νινί σου κ πάντα μα πάντα για ο,τι σε ανησυχεί παίρνεις τηλ τη γιατρό, είναι δουλεια της κ οφείλει να είναι εκεί για ο,τι χρειαστείς χωρίς να "ενοχληθεί"!! Ααα κ αν ενοχληθεί σουτάρεις (αυτό για όλου τους ντοκτορς έτσι;)

km1cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...