Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλημερα!!! Πλησιαζει κ εμας το εμβολιο μας! Ευχομαι να πανε ολα καλα! Θα το κανουμε το ποσιμο κ εμεις! δεν ηξερα οτι δεν ηταν υποχρεωτικο!

Παμε πολυ καλυτερα με την αλλαγη του γαλακτος! Σχεδον καθε φορα θα βγαλει γουλιες απο το μητρικο αλλα απο το ξενο ελαχιστα πραγματα! Ηρεμησε το καλο μου! Ακριβουτσικο βεβαια το γαλα.. Καλα να ειμαστε κ το σκ....ο μου παξιμαδι θα κανω για το ζουζουνακι μου!

Εγω δεν εχω ζυγαρια σπιτι αλλα ζυγιστικα πρωτα εγω κ μετα με τον μικρο αγκαλια και τον βγαζει 6 κιλα!

Βρε κοριτσια εσας που κοιμουνται το βραδυ κανατε κατι για να το πετυχετε; ή ερχετε απο μονο του; και αν δεν ερθει ποτε σε μας; σκεφτομαι αν ξυπνα 1-5 τα ξημερωματα να μην τον ταιζω ή εστω να τον καθυστερω οσο μπορω μπας κ ψιλοεκπαιδευτει!

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!! Πλησιαζει κ εμας το εμβολιο μας! Ευχομαι να πανε ολα καλα! Θα το κανουμε το ποσιμο κ εμεις! δεν ηξερα οτι δεν ηταν υποχρεωτικο!

Παμε πολυ καλυτερα με την αλλαγη του γαλακτος! Σχεδον καθε φορα θα βγαλει γουλιες απο το μητρικο αλλα απο το ξενο ελαχιστα πραγματα! Ηρεμησε το καλο μου! Ακριβουτσικο βεβαια το γαλα.. Καλα να ειμαστε κ το σκ....ο μου παξιμαδι θα κανω για το ζουζουνακι μου!

Εγω δεν εχω ζυγαρια σπιτι αλλα ζυγιστικα πρωτα εγω κ μετα με τον μικρο αγκαλια και τον βγαζει 6 κιλα!

Βρε κοριτσια εσας που κοιμουνται το βραδυ κανατε κατι για να το πετυχετε; ή ερχετε απο μονο του; και αν δεν ερθει ποτε σε μας; σκεφτομαι αν ξυπνα 1-5 τα ξημερωματα να μην τον ταιζω ή εστω να τον καθυστερω οσο μπορω μπας κ ψιλοεκπαιδευτει!

Καλημερα!

Αυτη την απορια εχω κσι εγω!

Εμενα ενταξει μου ξυπναει κατα τις 4 και μετα 7 με 8.

Εμεις ξεκινησαμε και του φοραμε ρουχα για 6 μηνων!

Ποοοοσα 3 μηνων δεν φορεσαμε...

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημέρα κ από μας! Κ γω ζυγιστηκα πρώτα μονη κ μετά με τη μπουμπού κ μου βγαίνει 5200 ενθουσιάστηκα παιδιαααα ίσως ακούγονται λίγα αλλά ήρθαμε σπίτι 2.5κιλα οποτε το φραγμα των 5κιλων μου φαινόταν ουαου!! Υος δεν καθόταν καλά να τη μετρησω αλλά περίπου 56; κάπου εκεί! Γεννηθηκε 48 οποτε κ από κει ενθουσιάστηκα χαχα!! Κ μεις λόγω γοπ εκτός από θηλασμό κ αντλημενο παίρνει κ το novalac ha (υποαλλεργικο και ήπια αντιαναγωγικο ταυτόχρονα) κ ζοριζμαι να βρω θηλη-μπουκάλι γα να ρέει καλά γιατί είναι πηχτό! Μ αυτό πάντως δεν έχει τόσο αναγωγές.. Καμια συμβουλή για συνδυασμό μπουκαλιου/θηλης για παχυρευστα γαλατα;

km1cp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

φορουλίνα κι εμείς με τα φορμάκια έχουμε θέμα ολοκαίνουργα κια αφόρετα αλλά τι να κάνεις... ας μςγαλώνουν τα μικράκια μας να τους πέρνουμε μεγαλύτερα.

Αploon μπράβο μια χαρά μεγαλώνετε! Με τις θηλές δεν έχω να σου πώ κάτι γιατί εγώ μόνο θηλάζω αλλά ρώτα το φαρμακοποιό σου όλο και θα ξέρει να σου δώσει κάποια με μεγαλύτερη ροή.

Βάσω εμένα μου κοιμάται 12-12.30 το βράδυ ξυπνάει στις 5-6 μια φορά και μετά στις 9.30 με 10 ανάλογα. Νομίζω ότι ειναι και λίγο στο παιδί. Π άντως εγώ από νωρίς προσπάθησα να βάλω ρουτίνα μπάνιο, στήθος και ύπνος και το μπάνιο με βοήθησε χαλάρωνε πολύ και ηρεμούσε με τους κολικούς. Δεν πετύχαινε πάντα αλλά τώρα πιάνει.

Φορουλινα κ εμεις το 6ρακι φοραμε!!! Εμενα κανει λιγο την νυχτα μερα... Κοιμαται βαθεια απογευματακι κ την νυχτα εχουμε γκρινια κ πεινα..

Aploon κ εμας ειναι πηχτο οχι πολυ ομως κ απλα του ανοιξα λιιιιιγο την τρυπα με καυτη βελονα.. Νομιζω αυτες για μεγαλυτερη ροη(εχουν 2σχισμες σε σχημα σταυρου) ειναι για 6-12 μηνων.. Ψαξε το ομως κ εσυ γιατι η δικη μου ερευνα ηταν μικρη.. Θηλες εχω τις nuk classic καοτσουκ.

Σοφια εμας το μπανιο μας ξυπνα!!! Ειναι εξτρα ενεργητικος μετα γιαυτο του το κανω νωρις το μεσημερι!

Πως μεγαλωνουν ετσι γρηγορα τα ζουζουνια μας!!

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μουυυυυυ!!!!!!!!!! τι κανετε???

καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!γιορτασατε εχθες τον αγ. βαλεντινο???

οχι τιποτα αλλο εχθες ειχαμε δυο ερωτες να γιορτασουμε.....

εσεις λοιπον που ρωτησατε για το βραδυ σερι το πως το καταφεραμε λοιπον σταδιακα εγινε...μας ειπε ο γιατρος οτι πλεον δεν τον ξυπνας για να φαει το βραδυ...βεβαια απο την ημερα που το ειπε για καμια εβδομαδα στις τρεις ωρες νταν ξυπνουσε για να φαει...μετα αρχισαμε σιγα σιγα στις 4 ωρες στις 5 κ στο τελος φτασαμε στις 8 ωρες....

τωρα για τα φορμακια που λετε ααααααχχχχ οταν τον φεραμε απο την κλινικη κολυμπουσε στα φορμακια κ τωρα σιγα σιγα τα βαζουμε στην ακρη γιατι του ειναι μικρα....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Πως είστε με τα μικρά σας;

Μαρία εμείς τον γιορτάσαμε τον μεγάλο μας έρωτα όλη μέρα εκτός από ένα δίωρο που καταφέραμε να μείνουμε λίγο μόνοι χθες γιατί ήταν λίγο ανήσυχος ο μικρός μου, βέβαια δυο συνεχόμενες ώρες μας φάνηκαν άπειρες μιας και ο αντρούλης μου δουλεύει πολύ αυτό τον καιρό.

Χαχα άγιος Βαλεντίνος; Αν εξαιρέσεις δυο άτομα που νόμιζαν ότι έχω ονομαστική κ μουευχηθηκαν κατά τ αλλα μπαααα δεν έπαιξε τίποτα χμμ συντροφικό :P Βέβαια τα παιδιά μας είναι το αποτέλεσμα της ένωσης μας οποτε παιζοτας μ αυτά γιορτάζουμε όλη μέρα (και κάθε μέρα) Α, ψες η μικρή λουλου έριξε το πρώτο σερί 8ωρο!! Βρε την περίμενα να ξυπνήσει μην ξαπλώσω για μισή ώρα κ τελικά μου ξύπνησε πέντε το πρωί!! Αυτή τη βδομάδα έχουν εμβόλια κ η μικρή κ η μεγάλη, παρτυ!! :P

km1cp3.png

Χαχα άγιος Βαλεντίνος; Αν εξαιρέσεις δυο άτομα που νόμιζαν ότι έχω ονομαστική κ μουευχηθηκαν κατά τ αλλα μπαααα δεν έπαιξε τίποτα χμμ συντροφικό :P Βέβαια τα παιδιά μας είναι το αποτέλεσμα της ένωσης μας οποτε παιζοτας μ αυτά γιορτάζουμε όλη μέρα (και κάθε μέρα) �� Α, ψες η μικρή λουλου έριξε το πρώτο σερί 8ωρο!! Βρε την περίμενα να ξυπνήσει μην ξαπλώσω για μισή ώρα κ τελικά μου ξύπνησε πέντε το πρωί!! Αυτή τη βδομάδα έχουν εμβόλια κ η μικρή κ η μεγάλη, παρτυ!! :P

αντε καλη αρχη με τα 8ωρακια!!!!!!!!!!!!!!!! προς το παρον ειμαστε ενταξει..τωρα μενει να δουμε πως θα ειναι οταν θα βγαζει δοντακια

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Για εμας ο Βαλεντινος εφερε μια ωραιοτατη τουρτα,σε σχημα καρδιας λογω της ημερας!!!Την τσακισαμε κ αυτο ηταν ολο!!

Για τον υπνο κ εμεις σιγα σιγα το καταφεραμε.Απο τις 6-7 το απογευμα και μετα τον βασανιζα λιγο γιατι δεν τον αφηνα να κοιμαται πανω απο 20λεπτα σερι.Τον ξυπνουσα,παιζαμε κ οταν ξανανυσταζε παλι στο τεταρτακι τον σηκωνα.Τωρα κοιμαται 12-7 που ξυπναω τον μεγαλο για σχολειο.Του δινω γαλα και ξανακοιμαται μεχρι 10 περιπου.Συνολο 10ωρο και αντε κανενα δυωρο μεσα στη μερα σε 10-20 λεπτα.

Καναμε και το επομενο εμβολιο.Μαρακι κι εμεις καναμε το ποσιμο.

Το ζουζουνι μου εγινε τερατακι.Εφτασε 7780 και 67ποντους.Ακολουθει δικη του καμπυλη πανω απο τις κανονικες.:tongue::tongue:

Μας γελαει,βγαζει ωραιες φωνουλες και ολο προσπαθει να δωσει σαλτο να σηκωθει.Ακομη ομως ουτε γυριζει.Ειναι καλοβολο παιδακι.

Αυτα ολα τα ομορφα!!!!

xGElp3.png

d4EBp2.png

Καλημερα!!!

Για εμας ο Βαλεντινος εφερε μια ωραιοτατη τουρτα,σε σχημα καρδιας λογω της ημερας!!!Την τσακισαμε κ αυτο ηταν ολο!!

Για τον υπνο κ εμεις σιγα σιγα το καταφεραμε.Απο τις 6-7 το απογευμα και μετα τον βασανιζα λιγο γιατι δεν τον αφηνα να κοιμαται πανω απο 20λεπτα σερι.Τον ξυπνουσα,παιζαμε κ οταν ξανανυσταζε παλι στο τεταρτακι τον σηκωνα.Τωρα κοιμαται 12-7 που ξυπναω τον μεγαλο για σχολειο.Του δινω γαλα και ξανακοιμαται μεχρι 10 περιπου.Συνολο 10ωρο και αντε κανενα δυωρο μεσα στη μερα σε 10-20 λεπτα.

Καναμε και το επομενο εμβολιο.Μαρακι κι εμεις καναμε το ποσιμο.

Το ζουζουνι μου εγινε τερατακι.Εφτασε 7780 και 67ποντους.Ακολουθει δικη του καμπυλη πανω απο τις κανονικες.:tongue::tongue:

Μας γελαει,βγαζει ωραιες φωνουλες και ολο προσπαθει να δωσει σαλτο να σηκωθει.Ακομη ομως ουτε γυριζει.Ειναι καλοβολο παιδακι.

Αυτα ολα τα ομορφα!!!!

καλεεεεεεεεε τι μπεμπαροςςςςς ειναι αυτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα τρελαθωωωω...

φτου φτου φτου μην σαν ματιαξω τριανταφυλλακι μου!!!!!!! εμας ειναι 60 ποντους κ 6100...

το πηρε ευκολα το ποσιμο...εμας το καταπιε μονομιας μιλαμε...εκει που λεγαμε οτι εχει διπλασια ποσοτητα σε περιπτωση που το βγαλουν το πηρε μια χαρα του δωσαμε κ την πιπιλιτσα του κ κοιμηθηκε κατευθειαν...τωρα παμε ολοταχως στο επομενο διπλο εμβολιο στον 4ο μηνα...

NKQXp2.png

Εμβόλια σε δυο ώρες κ η μικρή κ η μεγάλη! Παιδιά μη με κράξετε, γιατρός ειμαι, πρόβλημα με τις βελόνες κανένα αλλά άμα μου τσιμπανε τα παιδάκια μου δεν την παλευωωωω... Θέλω καφεεε!!

km1cp3.png

Εμβόλια σε δυο ώρες κ η μικρή κ η μεγάλη! Παιδιά μη με κράξετε, γιατρός ειμαι, πρόβλημα με τις βελόνες κανένα αλλά άμα μου τσιμπανε τα παιδάκια μου δεν την παλευωωωω... Θέλω καφεεε!!

χαχαχαχχαχαχαχα μην ανησυχεις σε νιωθω...αυτος ο παιδιατρος ποτε θα φαει τις φαπες του δεν ξερω....ετσι οπως εξεταζει το μωρο που τρελαιιιιιιιινομαι!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα...σοκαριστικο οταν δεν ξερεις κ το βλεπεις για πρωτη φορα...

τι γιατρος εισαι??

τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσακια???

NKQXp2.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε??

Εμεις σημερα θα κανουμε τα εμβολια..κι εμας το ενα ποσιμο(αυτο ειναι το ευκολο μερος δεν τον φοβαμαι) το αλλο σκεφτομαι που θα τον τρυπησει και θα θελω να την παρω απο τα μαλλια!!χαχαχα

Εχω συννενοηθει με τον αντρα μου..θα τον κραταει αυτος κι εγω μαλλον εξω στη βεραντα να μην βλεπω...απ την αλλη..δεν θελω να τον αφησω κιολας εκεινη τη στιγμη να ποναει κι εγω να λειπω...ειμαι τραγικη δεν το συζητω!

Θα σας πω την εμπειρια μας αυριο!!

Φιλακια πολλα..!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...