Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Winnie7 είπε:

Μαρεσει αυτό που εγραψεσ Και παραθέτω το εξής

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ! 

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

τρεις μόνο λέξεις σε κάθε πρόταση… αλλά τόσο βαθύ το νόημα τους… 

Το έγραψα γιατί το νιώθω.... και πίστεψε με μπορεί να μην πήγε καλά αυτήν την φορά αλλά δεν έπαψα να μπαίνω να δίνω κουράγιο στα κορίτσια που προσπαθούν ή έχουν τα μπεμπακια στην κοιλίτσα τους ... είμαστε όλες εδώ γιατί εμείς μπορούμε να καταλάβουμε η μία την άλλη, όσο και να προσπαθούν οι γύρω μας ή αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάμε 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

ρε κορίτσια εγω την μετρησα χθες και είναι 63εκ τι στο καλο γιγαντας θα γινει?αλλα βαρος δεν ξερω ακομα από βδομαδα θα παμε. αν και δεν νομιζω ανα είναι οσο τα δικα σας. δεν την κοβω πανω από 5μιση κιλα. είναι φυσιολογικο τωρα αυτό?

τα κορίτσια που δινουν ξενο γαλα ποσο πινουν σε κάθε γευμα και ποσα γευματα κανουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κορίτσια εγω την μετρησα χθες και είναι 63εκ τι στο καλο γιγαντας θα γινει?αλλα βαρος δεν ξερω ακομα από βδομαδα θα παμε. αν και δεν νομιζω ανα είναι οσο τα δικα σας. δεν την κοβω πανω από 5μιση κιλα. είναι φυσιολογικο τωρα αυτό?

τα κορίτσια που δινουν ξενο γαλα ποσο πινουν σε κάθε γευμα και ποσα γευματα κανουν?

Εμενα απο βαρος ειναι 5180 αλλα υψος δεν ξερω...(υπολογιζω 56-57 το πολυ..)θα μετρηθουμε στις 15/02 ξανα και θα ξερω και υψος!Εμενα απο φαγητο τις τελευταιες μερες ηταν ικανος να φαει και 240μλ(τον επιανε λαιμαργια) αλλα συνηθως 150 με 180μλ πινει σχεδον στο 3ωρο..Εσενα?

Βασικα ποσο γεννηθηκε η μικρη απο βαρος και υψος?

3ih6p2.png

Glezp2.png

μικρη μανουλα καλησπέρα.

γεννηθηκε 3530 και 53 εκ. τρωει κάθε 2ωρο την ημερα και το βραδυ τρωει στις 12 μετα ξυπναει 5 και μετα παλι 9. από τις εννια και μετα παλι τρωει ανα δυωρο. 100-120ml κανει δηλ 9-10 γευματα αρα πινει κατι πανω από 1 λτρο γαλα το 24ωρο. εσεις ποσα γευματα κανετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα στο 3ωρο συνηθως τρωει απο150 με 180 τη φορα!το βραδυ μπορει να φαει και 240 και να κοιμηθει ενα 6ωρο..οχι παντα βεβαια!Μην αγχωνεσαι..καθε παιδι εχει τη δικη του αναπτυξη..εμενα γεννηθηκε 2860 και σε 20 μερες εφτασε 4460..πηρε 1600 δηλαδη σε λιγοτερο απο μηνα.αλλα μωρακια το πολυ να παρουν 1 κιλο το μηνα..ειναι στο παιδι λοιπον και ΜΗΝ αγχωνεσαι!Πες στον παιδιατρο οτι σε ανησυχει κι οτι απορεια εχεις και θα σου τα λυσει ολα!;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

η παιδίατρος μου λεει ότι παιρνει ικανοποιητικα βαρος απλα μ εκανε εντυπωση που τα αλλα μωράκια εχουν παρει παραπανω. λογικα θα παιζει ρολο και το ότι θηλαζουν ενώ η δικια μου πινει φορμουλα από την πρωτη στιγμη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, κι εμείς 58 εκ και 5850 μας μέτρησε χθες η παιδίατρος, με αποκλειστικό θηλασμό. Όπως είπε στον άντρα μου να με προσέχει είμαι καλή αγελάδα χαχα!

Κάναμε χθες και το πρώτο μας εμβόλιο, πυρετό ακόμη δεν κάναμε λίγα δέκατα, αλλά έκανε εμετό πρίν λίγο και λίγο τρόμαξα γιατί εκτός από λίγο γαλατάκι που και που δεν είχε ξανακάνει.

Εσας πως τα πήγαν με το εμβόλιο;

Πως είναι το μικρουλι σου; Συνήλθε; Εμείς την Τρίτη θα κάνουμε το εμβόλιο κ ένα άγχος το έχω..

Κορίτσια μην αγχωνεστε με ύψος και κιλά.. Γερά μωρακια και τίποτα άλλο!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Πως είναι το μικρουλι σου; Συνήλθε; Εμείς την Τρίτη θα κάνουμε το εμβόλιο κ ένα άγχος το έχω..

Κορίτσια μην αγχωνεστε με ύψος και κιλά.. Γερά μωρακια και τίποτα άλλο!

Όλα καλά Άντζελα τελικά, υπνηλία και εμετό μας έφερε το εμβόλιο, από πυρετό λίγα δέκατα. Σήμερα ήταν χαμογελαστός με όρεξη για παιχνίδι αλλά και φαγητό:D.

Πάει κι αυτό! Με το καλό κι εσείς και ψυχραιμία!

Όλα καλά Άντζελα τελικά, υπνηλία και εμετό μας έφερε το εμβόλιο, από πυρετό λίγα δέκατα. Σήμερα ήταν χαμογελαστός με όρεξη για παιχνίδι αλλά και φαγητό:D.

Πάει κι αυτό! Με το καλό κι εσείς και ψυχραιμία!

Ωραία! Καλό αυτό! Ελπίζω και μας να μην μας πειράξει! Έκλαιγε; Σκέφτομαι να τον θηλάζω την ώρα εκείνη..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Ωραία! Καλό αυτό! Ελπίζω και μας να μην μας πειράξει! Έκλαιγε; Σκέφτομαι να τον θηλάζω την ώρα εκείνη..

Μόλις έμπηξε τη σύριγγα δεν έκλαψε, έκλαψε όταν έφτασε στα μισά το φάρμακο τον πήρα αγκαλά και σε 1-2 λεπτά ηρέμησε, μετά κοιμήθηκε κιόλας για καμιά ωρίτσα. Δεν ξέρω αν θα βολέψει να τον θηλάζεις γιατί θα πρέπει να είναι σταθερός για να του κάνει το εμβόλιο. Πάντως μην ανησυχείς είναι στιγμιαίο. Προσπάθησε μετά να τον ξεγελάσεις με κάτι που του αρέσει κι όλα καλά θα πάνε.

Αχχ εγω ρε κοριτσια πολυ φοβαμαι την ωρα αυτη!Ειπα στον αντρα μου να τον κραταει αυτος τον μικρο κι εγω να φυγω εξω!Δεν ξερω....ευχομαι να βρω ψυχραιμια!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλιτσες!!

Αντζελα το κανατε το εμβολιο;πως πηγε;πονεσε το μικρούλι;

Μικρη μανουλα τι ωραια φωτο ειναι αυτη;;;;τρελαινομαι!!!!

Σοφακι ευτυχως που δεν εκανε πυρετουλη.

Μαμα βαλεριας μην ανησυχείς για το βαρος.

Εμενα θυμάμαι μου ελεγε η μανα μου οτι το γαλα της ηταν σουπερ και ο αδερφος μου 4 μηνων ηταν 11 κιλα!!!!

Ισως παιζει ρολο και το γαλα...αλλα απο την στιγμη που εχει το επιθυμητο βαρος...ολα καλα.

Εμεις ακομα παιδευομαστε με τους παλιοκολικους.

Δεν εχω ευχαριστηθεί το παιδακι μου. :(

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Καναμε το εμβόλιο. Έκλαψε την ώρα που μπήκε το φάρμακο και μετά τον έβαλα κατευθείαν στο στήθος. Ήμουν έτοιμη με το ζυζι απ'εξω! Μετά κοιμήθηκε αλλά όταν ξύπνησε σπαραζε ο καημενος μου.. Πήρα την γιατρό και μου είπε να του δώσω ντεπον σιρόπι

6220 το βάρος μας κ 58.5 πόντοι!!! Αφού με ρώτησε αν του δίνω και ξένο!:D

Αχ βρε Φορουλινα τι πράγμα κ αυτό.. Έχεις δοκιμάσει να πιεις κανένα τσάι;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

αχ φορουλινα μακαρι να περασουν γρηγορα να ηρεμησει το μωρακι σου. εμενα δυο μερες μου εκλαιγε το απόγευμα και ειχα φρικαρει.

σκέφτομαι από τωρα τι θα κανω όταν κανει το εμβολιο την άλλη βδομαδα θα κλαιω και εγω μαζι της. όταν της πηραν αιμα όταν ηταν 10 ημερων ηθελα να χτυπησω την γιατρο γιατι δεν της εβρισκε φλεβα. κλαμα η μπεμπα κλαμα και εγω ρεζιλι εγινα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντζελα μπραβο...σου εφυγε το αγχος...

Και ακολουθούν ποσα εμβολια...υπομονη.

Εγω τον ζυγισα πριν...6400!!

Θηριακι και ο δικος σου!

Μανουλα της βαλεριας τι να κάνουμε κοριτσι μου...ετσι νιώθουμε ολες.μακαρι να περναμε εμεις τον πονο.

Με τις πανες ειμαι ευχαριστημενη.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυ!!!!!!!!!!

χαθηκα κ σας ζητω συγγνωμη....εκατσα μονο ενα μηνα κ ξαναγυρισα στη δουλεια οποτε καταλαβαινετε...ειχαμε κ πολλα προβληματα στο γραφειο κ τρεχαμε...περισσοτερο ετρεχα στο γραφειο παρα στο σπιτι με τον μαγουληθρα μου....

λοιπον ο μαγουληθρας μου ειναι πολυ καλοβολο μωρακι....ενταξει υπαρχουν στιγμες που εχουμε γκρινιες αλλα δεν πειραζει ειναι καλο και ησυχο οποτε δεν με κουραζει...κοιμομαστε σερι τα βραδια δεν εχουμε θεμα..ξυπναμε γυρω στις 6 κ κοιμομαστε γυρω στις 9 με 10 βραδυ...

την τελευταια φορα που πηγαμε στον παιδιατρο ηταν 5800 κ θα ξαναπαμε την πεμπτη για να κανουμε το ποσιμο εμβολιο...αληθεια εσεις θα το κανετε?? γιατι δεν ειναι απο τα υποχρεωτικα εμβολια...

να μας ζησουν τα παιδακια μας...να τα καμαρωσουμε υγιη ευτυχισμενα κ να γινουν καλοι ανθρωποι!!!!!!!!!!!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...