Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Καλή σου επιτυχια! Εύχομαι αύριο τετραψήφιο αριθμό! Ολα να πάνε κατ’ευχην! στείλε μας να μας πεις τα νέα σου αν θέλεις!🙏🏻🙏🏻

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Μεγαλώνει και αφρατευει!!! Στην αρχή δεν ήταν απλά δύσκολα! Μήπως οι αντλησεις σου φέρνουν παραπάνω παραγωγή; Κ γω εχω πολύ γάλα, ο μικρός πνίγεται και έχει βλεννες στα κακά του. Πολύ δύσκολο! Όλο το σκέφτομαι.. Είναι μέχρι τον Ιούνιο. Μεσολαβεί κ το Πάσχα οπότε σώζεται λίγο η κατάσταση..

19/12 γεννησες;;;

Δεν ξερω....παντως αν δεν τρομπαρω (χαχα) το πρωι θα σκασω!και εμενα πνίγεται...φευγει με πιεση το γαλα.

Ακομα μας ταλαιπωρουν οι κολικοι και δεν το εχω ευχαριστηθεί το παιδακι μου!

Ναι! 19/12!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντζελα καλησπέρα

εμας όταν πηγαμε στην παιδιατρο 40 ημερων μας ειπε ότι χαμογελάει συνειδητα (της μιλουσε η γιατρος και χαμογελουσε η μπεμπα) μας ειπε ότι είναι το λεγομενο κοινωνικο χαμογελο και ξεκινα πανω στον μηνα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα μανουλες!

Εχτες παρέλαβα τις πανες puffies.

Θα τις δοκιμασω και θα σας πω.

Επισης πηρα και ενα παιδικο απορρυπαντικο που μοσχοβολαει για να το δοκιμασω και ενα πακετο μωρομαντηλα.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημέρα!!!!

Φορουλινα μαζί θα έχουμε γενέθλια! Τι ώρα; Εγώ 15:37! Έχεις προσπαθήσει με τη διατροφή σου να τον βοηθήσεις; Το teo bebe πήρες; Μυριζει πολύ ωραία! Αλλα το πουλάνε πανάκριβα οι συγκεκριμένοι..

Μαμά της Βαλερίας εγώ έχω σοβαρο αντρακι! Μόνο στον ύπνο του γελάει!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου! Εμεις 2 μερες τωρα ταλαιπωρουμαστε απο αναγωγες.. Σε καθε γευμα σχεδον οταν τον βαζω να ρευτει θα βγαλει γαλα ρουκετα.. Και στον υπνο του βγαζει λιγο καμια φορα.. Αφηστε το κλαμα που κανει οταν τρωμε.. Μολις πινει δυο γουλιες αρχιζει.. Χθες το μεσημερι εκλαψε πολυ δυνατα.. Πιο δυνατα δεν τον εχω ξανακουσει να κλαιει.. Ενημερωσα την παιδιατρο και μου ειπε να αλλαξω γαλα και να παρω το frisolac ar, τωρα πινουμε το απλο frisolac.. Το μεσημερι θα το φερει το φαρμακειο, ελπιζω να ανακουφιστουμε..

Οταν ειμαστε στα καλα μας χαμογελαμε κ εμεις! Το συνηδειτο, μας ειπε η παιδιατρος, ειναι οταν σε κοιταζει στα ματια κ χαμογελαει!

nSzCp2.png

Καλημέρα!!!!

Φορουλινα μαζί θα έχουμε γενέθλια! Τι ώρα; Εγώ 15:37! Έχεις προσπαθήσει με τη διατροφή σου να τον βοηθήσεις; Το teo bebe πήρες; Μυριζει πολύ ωραία! Αλλα το πουλάνε πανάκριβα οι συγκεκριμένοι..

Μαμά της Βαλερίας εγώ έχω σοβαρο αντρακι! Μόνο στον ύπνο του γελάει!

Ναι μαζι!!!15:20!!

Ναι τα εχω κοψει ολα!υπομονη θα περασει.

Καλε τον ζυγισα σήμερα και φτασαμε τα 6 κιλα!

Απο το περασμένο Σάββατο που ηρθε η παιδιατρος πηρε περίπου 600 γραμμάρια! :shock:

Ναι τα teo bebe πηρα 1+1 δωρο 8 ευρω.

Νομιζω και το προδερμ τοσο δεν εχει;

Καλημέρα μανουλα βαλεριας!

Βασω αχ το μικρακι μωρε!

Μακαρι τωρα που αλλαξατε γαλα να ειναι καλυτερα.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

καλημέρα φορουλινα μεγαλώσατε πολύ εσεις. εμεις πριν 15 μερες που την πηγα στην παιδιατρο ηταν 4800(ηταν 40 ημερων τοτε) τωρα είναι να παμε όταν γινει 2 μηνων για το εμβολιο να δω και ποσο εχει παρει. αλλα την βλεπω εχει μεγαλωσει.

vasso σε καταλαβαινω και εμενα κλαιει καμια φορα όταν πινει και μου βγαζει γουλιες αλλα όχι ρουκετα, στον υπνο της.αλλα δεν μας αλλαξε το γαλα μου ειπε να την κραταω αρκετη ωρα ορθια να χωνευει και είναι καλυτερα. μακαρι να τον βοηθησει το καινουργιο γαλατακι να μην ταλαιπωρειται το μικρουλι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!Εμας ο μπεμπης ειναι συνεχεια με ενα χαμογελο παντως...συνηδειτο ειναι γιατι μας γελαει οταν τον παιζουμε ή του μιλαμε κι οταν μας κοιταει οπως ειπε μια κοπελα!Βεβαια να πω δεν μας βλεπει καθαρα..απλα πλεον γυρναει το κεφαλι οταν μας βλεπει να περναμε απο μπροστα του...

Επισης γελαει πολυ στο "κου-κου τζα" που του κανω...χαχαχα Του γυρναω στα μουτρα να μην βλεπει τη σαλιαρα ή το πανακι που εχει οταν τρωει του κανω κου-κου τζα και γελαει ο σκατιαρης!Καλα αμα του τραγουδας ή τον εχεις γυμνο...το τι χαρα και γελια κανει...αλλο πραγμα!Τι ευτυχια ειναι να βλεπεις το παιδι σου χαρουμενο...ΔΕΝ περιγραφεται!Βεβαια ειναι και στο παιδι...αλλα παιδακια ειναι πιο "βαρια"..πιο σοβαρα..εμας ειναι τσαχπινης!!χαχαχα

Βασω μακαρι κοπελα μου να δειτε διαφορα με το νεο γαλατακι να ησυχασει και το παιδι!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, μια χαρά όλα τα μικράκια ζωηρά και παιχνιδιάρικα, όσα είχαν περιπετειούλα περαστικά.

Εμείς γελάμε κανονικά και με ήχο, μας δείχνει τα ούλα του το παιδί μου, με τον μπαμπά μας και την πεθερά μου ξεκαρδίζεται.

Βρε κορίτσια ώρες ώρες νομίζω θα μιλήσει, έχουμε ήδη αρχίσει τα μπα, αγκου, το γκι μας αρέσει πολύ ειδικά όταν κλαίει γκι φωνάζει, μα πότε θα ακούσω δεν ξέρω. Το κορυφαίο βέβαια είναι όταν τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος γελάει απίστευτα, μια φορά με πήρε ο ύπνος και με ξύπνησε από τα γέλια.

Το απόγευμα έχουμε παιδίατρο θα δω πόσο είναι και θα κάνουμε και εμβόλιο. Θα σας πω νέα το βράδυ.

Διαφημίσεις

Αχ μόνο εμένα δε μου χαμογελάει..: (

Και μένα 58εκ γύρω στα 6 κιλά.

Φορουλινα στη χώρα προέλευσης του το συγκεκριμένο απορρυπαντικό είναι πολύ πολύ φθηνότερο..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Αχ μόνο εμένα δε μου χαμογελάει..: (

Και μένα 58εκ γύρω στα 6 κιλά.

Φορουλινα στη χώρα προέλευσης του το συγκεκριμένο απορρυπαντικό είναι πολύ πολύ φθηνότερο..

Καλησπερα!

Κουνα του το πηγουνακι με το δαχτυλο σου προς τα κατω και θα χαμογελασει!

Εμας μας χαμογελαει οταν του μιλαμε.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Γεια σας κορίτσια, κι εμείς 58 εκ και 5850 μας μέτρησε χθες η παιδίατρος, με αποκλειστικό θηλασμό. Όπως είπε στον άντρα μου να με προσέχει είμαι καλή αγελάδα χαχα!

Κάναμε χθες και το πρώτο μας εμβόλιο, πυρετό ακόμη δεν κάναμε λίγα δέκατα, αλλά έκανε εμετό πρίν λίγο και λίγο τρόμαξα γιατί εκτός από λίγο γαλατάκι που και που δεν είχε ξανακάνει.

Εσας πως τα πήγαν με το εμβόλιο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...