Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, 3 Μαΐαου θα κάνουμε και γάμο και βάπτιση, σήμερα του διάλεξα και τα βαπτιστικά του αγοριού μου, μεγάλη συγκίνηση, ευτυχώς οι νονοί μας είναι εύκολοι και θα πάρουν ότι διαλέξουμε.

Με βόλεψαν τα pamrers και μου φαίνονται πιο αποροφητικά και από μυρωδιές τίποτα, πρέπει να δώ τι έχει κάνει για να τον αλάξω, εκτός αν κάνει πολλά καταλαβαίνω το φούσκωμα της πάνας. Άλλες δεν δοκίμασα αφού με βόλεψαν. Για αργότερα έχω και μια κούτα agnotis που μου έφεραν δώρο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κ εμεις σχεδον οοοολες τις πανες εχουμε δοκιμασει!! Οι καλυτερες που εχουμε βαλει ειναι οι pampers baby dry... Μας αρεσουν κ οι babylino, τα libero μου φαινονται καπως μικροτερα αλλα τα φοραμε κ αυτα ανετα! Οι αγνοτης εμενα δεν μου αρεσαν.. Συνεχεια ειχαμε διαρροες.. Μου ειχαν στειλει κ 2 της chico δειγμα κ μου φανηκαν ολοιδιες με τις babylino! Νομιζω θα περνω οποια εχει προσφορα το super market...

Μεγαλη υποθεση ο νονος! Κ εμας ενα φιλικο ζευγαρι θα μας τον βαφτησει τους οποιους συμπαθω παρα πολυ! Και λατρευουν τον μικρο!!! Χαραλαμπο θα τον πουμε! (Ονομα του πεθερου μου) foroulina εχω βαφτισει κ εγω το ανιψακι μου! Αν τα πατε καλα με τον αδερφο σου ειναι πολυ καλη επιλογη νονου!!

nSzCp2.png

Καλημέρα!

Αχ τελικα είναι τι θα βολεψει την καθε μια.

Βασω εχω καλη σχέση με τον αδερφό μου....αλλα λίγο η γυναικα του ειναι παραξενη...παει παιδακι μικρο σπίτι της και φοβαται τα επιπλα τους καναπεδες κτλ...

Ειχε παει ενα παιδακι με ενα αυτοκινητάκι και έπαιζε στο τραπεζι του σαλονιου και του λεει οχι εδω...στο πατωμα...ε ας εβαζε ενα τραπεζομαντηλο.

Θα σκεφτομαι να παω σπιτι τους.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

foroulina εμενα δεν μου αρεσαν ηταν συνεχεια λερωμενη. εβγαιναν όλα εξω ενώ ειχαν απορροφητικοτητα δεν ειχαν καθολου καλη εφαρμογη ειχα βαρεθεί να της αλλαζω ρουχα εσώρουχα σεντονια κουβέρτες σχεδόν σε κάθε αλλαγη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

foroulina εμενα δεν μου αρεσαν ηταν συνεχεια λερωμενη. εβγαιναν όλα εξω ενώ ειχαν απορροφητικοτητα δεν ειχαν καθολου καλη εφαρμογη ειχα βαρεθεί να της αλλαζω ρουχα εσώρουχα σεντονια κουβέρτες σχεδόν σε κάθε αλλαγη.

Α μαλιστα!

Για να δουμε τι λενε και οι puffies!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημέρα κι από μας! Σας διαβάζω αλλά χρόνο να γράψω δεεεν, ελπίζω τώρα να προλάβω να γράψω κ να στειλωχαχα! Λοιπόν εμείς την είπαμε Μυρτώ την μικρη κυρια! Είχαμε βγάλει τις γιαγιάδες (Μαρία + Γεωργία = Μάγια) στην πρώτη κ τώρα απλά διαλέξαμε ένα ονοματάκι να μας αρέσει! Νονος ο κολλητός μου συν κάποιος επιλογής συζύγου (κ στην πρώτη βάλαμε ένα δικό του ένα δικό μου) κ βάφτιση μάλλον σε κάνα χρόνο η οποτε βολέψουν σογια κ λεφτά! Ειμαι από Κύπρο, είναι από δω οποτε όλα πρέπει να τα ζυγισουμε στην επιλογή του ποτε που κλπ! Εμείς βγήκαμε από μαθευτηριο 2μιση κιλά κ τώρα είναι περίπου 3600 τον πρώτο μήνα με αποκλειστικο θηλασμό κ τώρα με ολίγον συμπλήρωμα (μέχρι να κάνει τη δουλειά του το fenugreek ελπίζω). Η μικρή μας είναι ευαίσθητο νινί, ατοπικη, με δυσανεξιες σε πράγματα που τρώω, γενικώς συγκριτικά με τημεγαλη στην ιδια ηλικία είναι πιο ζόρικη αλλα μου φτάνει που ήρθε τελικά μετααπο τόσα προβλήματα στην εγκυμοσύνη γερή κ υγιής στην αγκαλιά μας, όλα τα άλλα ρυθμίζονται!

km1cp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκιαααα!!!! Τι κάνετε;;;; Μεγαλωνετε;;;

Εμείς κοντευουμε 6 κιλά! Την Τρίτη θα κάνουμε εμβόλιο και θα ξέρω ακριβως.. Εγώ μόνο babylino του φοραω. Οποτε βγει προσφορά αγοράζω αρκετές. Το 3 φοράμε..

Με τον θηλασμό πως τα πάτε; Εγώ θηλάζω αποκλειστικά. Ακόμα πρηζομαι στα μεσοδιαστήματα.. Θα ξεκινησω και αντλησεις γιατί τον Μάρτιο θα γυρίσω στη δουλειά..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλως το κοριτσι!!

Μεγαλωνει βλεπω ο κουκλος!

Και εγω αποκλειστικά θηλαζω αν και στην αρχη ηταν πολυ δύσκολα! Εγω κανω αντλησεις γιατι εχω πολυ γαλα και πρηζομαι και μετά ποναω.

Ωχ τον μαρτιο ε;

Θα σου ειναι δύσκολο φανταζομαι.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλως το κοριτσι!!

Μεγαλωνει βλεπω ο κουκλος!

Και εγω αποκλειστικά θηλαζω αν και στην αρχη ηταν πολυ δύσκολα! Εγω κανω αντλησεις γιατι εχω πολυ γαλα και πρηζομαι και μετά ποναω.

Ωχ τον μαρτιο ε;

Θα σου ειναι δύσκολο φανταζομαι.

Μεγαλώνει και αφρατευει!!! Στην αρχή δεν ήταν απλά δύσκολα! Μήπως οι αντλησεις σου φέρνουν παραπάνω παραγωγή; Κ γω εχω πολύ γάλα, ο μικρός πνίγεται και έχει βλεννες στα κακά του. Πολύ δύσκολο! Όλο το σκέφτομαι.. Είναι μέχρι τον Ιούνιο. Μεσολαβεί κ το Πάσχα οπότε σώζεται λίγο η κατάσταση..

19/12 γεννησες;;;

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Δεν προλαβαίνω καθόλου και χάθηκα.

Η μπέμπα είναι μια χαρά, θηλαζει αποκλειστικα, κοντεύει τα 7 κιλά. Είχαμε ένα προβληματάκι, έβγαλε έναν μύκητα στον κόπο και δεν έφευγε, δε γλυτώσαμε την κορτιζόνη, ταλαιπωρία για ένα μήνα, τώρα βάζω μέσα Στην πάνα βαμβακερό πανάκι και πάμε καλά. Μάλλον την πείραοyn τα χημικά από τις πάνες. Διαβάζω τα νέα σας....

Τη Μεγάλη δεν την έστειλα σχολείο, παρά μόνο μια φορά και τελικά μου κόλλησε και αρρώστησε....

Η μικρή μου είναι πολύ καλοβολη, τρώει, γελάει και κοιμαται...Είναι γλύκα, της αρέσει η μουσική και οι βόλτες με το σλινγκ. Η μεγάλη το χει πάρει πολύ ζεστά, την προσέχει πολύ και της μιλάει, η μικρή φαίνεται να την αναγνωρίζει

λέμε να τη βγάλουμε Στυλιανή-Φανουρία, νονό δεν έχουμε και ψάχνω να συμταιριαξω τα ονόματα να ακούγονται και τα δύο

ZZHDp3.png

ZHtrp3.png?7KuOIX7Na>

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...