Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

βασω και εμενα ετσι μου ειχε πει να αδιαθετήσω πρωτα αλλα τιποτα ακομα.

μικρη μανουλα αδιαθέτησες κιολας?εγω νομιζα ότι αργει να ερθει η περιοδος.

οσο για βολτουλες εμεις βγαινουμε από την 10η μερα. οποτε είναι καλος ο καιρος παμε βολτα με το καροτσι και για καφε εχουμε παει τελευταια αλλα κοιμαται ολη την ωρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα μου σταματησαν τα λοχεια κανα 2-3 μερες δεν ειχα τιποτα σχεδον και μετα μου ηρθε πλημμυρα αιμα κι ειπα ειναι περιοδος..οπου απο τις 17 μεχρι σημερα δεν καθαρισα τελειως!Να κανω λαθος?Εμενα η περιοδος μου παντα ηταν με πολυ αιμα και πολλες μερες απο μικρη (αλλαζω την ημερα τουλαχιστον 4-5 tena lady extra plus και γεματες)οπως και τωρα, αυτο μου συνεβει και θεωρησα πως ειναι η περιοδος!Λαθος λετε να κανω?

3ih6p2.png

Glezp2.png

μικρη μανουλα ετσι όπως το περιγραφεις ειχα και εγω αλλα ο γιατρος μου ειπε ότι δεν είναι περιοδος απλα ηταν καποιο υπόλειμμα από τα λοχεια.τωρα τι να σου πω δεν ξερω εγω 40 μερες άλλες μερες ειχα πλημυρα άλλες τιποτα απολυτως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρες!

Μικρη μανουλα μου ειμαστε πολύ καλυτερα!

Ισως να σταματησαν τελείως! Αχ μην το γρουσουζεψω!

Θύμισε μου θηλαζεις ακομα σωστά;

Λογικα δεν θα ηταν περιοδος.

Και εμεις ξεκινησαμε τις βολτουλες!!

Για βαφτιση ποτε λετε;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα!! Φορουλινα την ωρα που ποσταρες το μνμ εγω ταιζα τον γιο μου!! Εχουμε αερια πολλα που δεν μας αφηνουν να κοιμηθουμε πανω απο 4-5 ωρες.. Χθες συγκεκριμενα φαγαμε 12 κοιμηθηκε γυρω στη 1παρα, ξυπνησαμε με γρινα στις 3 οπου τον βοηθησα να βγαλει τα αερια του και ξαναξυπνησαμε στις 5 για φαγητο.. Μια φιλης ο γιος λιγο πριν 40ντισει εκλεινε 8ωρο υπνου το βραδυ...

Για βαφτηση εμεις λεμε μαζι με τον γαμο (εχουμε ηδη κανει πολιτικο) το καλοκαιρι του 2017!

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

Βασω εγω τον ειχα ηδη θηλασει!!χαχα!

Αχουτο μωρε...πώς σε καταλαβαινω!

Εμας μας εκανε κανα μισαωρακι το πρωί και μεχρι τωρα δεν εχει.

Εμεις λεμε ιουνιο η ιουλιο και σεπτεμβρη-οκτωβρη ο γαμος μας.εχουμε κανει και εμεις πολιτικό.

Εχουμε αποφασισει ονομα.Αλέξανδρος...αλλα ρε κοριτσια εχω ενα αλλο θεμα...δεν εχουμε βρει νονο η νονα....χαχα!!!

Μια ειχαμε και αυτη θα παει γερμανια!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημέρες!

Μικρη μανουλα μου ειμαστε πολύ καλυτερα!

Ισως να σταματησαν τελείως! Αχ μην το γρουσουζεψω!

Θύμισε μου θηλαζεις ακομα σωστά;

Λογικα δεν θα ηταν περιοδος.

Και εμεις ξεκινησαμε τις βολτουλες!!

Για βαφτιση ποτε λετε;

Καλημερα κοριτσια!Φορουλινα μου οχι δεν θηλαζω..στις 20 μερες κοπηκε!Γι αυτο κι εγω νομιζω πως ηταν περιοδος κανονικη!

Πολυ ωραια κουκλα μου...φτου φτου σας ολα καλα να πανε!!

Αχχχ για γαμο και βαφτιση κι εμεις μαζι..θα ηθελα πολυ φετος..αλλα δεν το βλεπω..θελουμε να κανουμε το παιδικο του και το μπανιο απο την αρχη οποτε δεν το κοβω να γινονται ολα μαζι!Θα λαλησουμε στο τελος!Βοηθεια απο γονεις ΚΑΜΙΑ..οποτε κι ο γαμος τα περισσοτερα αν οχι ολα απο εμας θα γινουν....οποτε δεν ξερω!Τι να κανουμε...παρακαλαω τον Θεο να τον εχει καλα τον αντρα μου γιατι ολα απο τα χερια του βγαινουν...κι αντι να μας βοηθανε οι γονεις που λεει ο λογος(δεν εχουμε αναγκη αλλα λεμε...)τους βοηθαμε εμεις..και τους μεν και τους δε...ΥΠΟΜΟΝΗ!

3ih6p2.png

Glezp2.png

mikri manoula ουτε εγω θηλαζω.(βασικα δεν θηλασα ουτε μια μερα) και παρολ' αυτά δεν αδιαθετησα. ρωτα τον γιατρο σου όταν πας.

foroulina τι υπεροχο ονομα το αλεξανδρος...θα μ αρεσε αν ειχα αγορακι. οσο για νονο αποψη μου είναι να βρειτε καποιον να είναι κοντα στο παιδακι μεταφορικα και κυριολεκτικα. εγω εχω βαφτισει ένα κοριτσακι που μενει σε άλλη πολη από την δικη μου και δεν αρεσει ουτε σε μενα ουτε σε αυτην που βλεπομαστε σπανια. εμεις είχαμε αρκετες προτασεις και αποφασισαμε να μας την βαφτισει ένα φιλικο μας ζευγαρι που εχουμε πολύ καλες σχεσεις και την αγαπανε πολύ την μικρη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μικρη μανουλιτσα εγω ξερω οταν δεν θηλαζεις σου ερχεται η περιοδος.δεν ξερω μανουλιτσα της βαλεριας γιατι δεν σου εχει ερθει.να εχω πληροφορηθει λαθος;μπορει!

Συμφωνω για τον νονο.γι αυτο μολις μαθαμε οτι θα παει γερμανια ειπαμε να κοιταξουμε καπου αλλου.

Ισως στον αδερφο μου.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, έχω αρκετές μερούλες να σας διαβάσω λίγο με τις ετοιμασίες για το γάμο-βάπτιση λίγο που και ο μικρός ήταν ανήσυχος κάποιες μερούλες δεν ήθελα και πολύ να εξαντληθώ.

Εμείς σε 4 μερούλες γινόμαστε 2 μηνών και θα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο. Αυτές τις μέρες επίσης με τον τόσο ωραίο καιρό βγαίνουμε και για βολτούλες αλλά και για τις δουλειές μας τον παίρνουμε μαζί μας.

Κατά τ' άλλα όλα καλά, είμαι πολύ περίεργη για το βάρος του γιατί τον θηλάζω αποκλειστικά και φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει αρκετά, εννοείται ότι από φορμάκια δεν μας κάνει τίποτα από τα πρώτα και είχα πάρει για 3 μηνών, τώρα φοράμε 6 μηνών, ανάλογα βέβαια και με το καλούπι και pampers το 3 νούμερο, θα δούμε όμως την παρασκευή.

Σοφακι ποτε με το καλο ο γαμος;

Μπραβο που παίρνει βαρος!εμεις φοραμε το 3 οταν εκλεισε μηνα!

Εχω νοικιασει και ζυγαρια και ξέρω το βάρος του!

Μπραβο που θα κανει το πρωτο εμβολιο!μεγαλωσε!

Pampers σας βολευουν;εμένα οταν κατουραει μου μυρίζουν κατουρλιλα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημερα κοριτσια!Ρε Φορουλινα το ιδιο παρατηρησα κι εγω...εχει μια οσμη που με τις Λιμπερο δεν ειχα ποτε...αλλα με τις Λιμπερο ειχα πολλες διαρροες..δεν ξερω τι να κανω...Με τις Παμπερς σταγονα δεν εχει φυγει..δεν εχω παραπονο...και κατι εξαωρα που κοιμαται και δεν τον αλλαζω ΔΕΝ βρεχει τιποτα!Και με τις Λιμπερο στο 3ωρο τον εβρισκα γεματο...βεβαια προς το τελος απο οτι καταλαβα του επεφταν και μικρες οποτε κι αλλαξα σε Παμπερς!

3ih6p2.png

Glezp2.png

sofia με το καλο ο γαμος.

ρε κορίτσια εγω εχω δοκιμασει ότι πανα κυκλοφορει babylino,pampers,libero μεχρι και agnotis παρηγγειλα ακομα και τα toujours από τα lidl πηρα. (ευτυχως που δεν εχει αλλεργιες το καημενο γιατι κάθε μερα με διαφορετικη πανα είναι)και εχουμε καταληξει στα pampers και στα toujours. και παιρνουμε οποια βρει ο αντρας μου ευκαιρη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το νούμερο το καταλαβαινουμε οταν η πανα παει κατω απο τον αφαλο.τοτε αλλαζουμε και περνουμε μεγαλυτερη.

Εγω τωρα εχω τις nannys και λεω να παραγγειλω και τις puffies.αααχ ολες θα τις δοκιμασουμε!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...