Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Γεια σας κοριτςια κι απο μενα! Εχω πολυ καιρό να γραψω αλλα σας διαβαζω ανελλιπώς! Εμείς ειμαστε 47 ημερων σήμερα και εδω και 3 μέρες δεν εχουμε κλείσει μάτι απο τους κολικούς! Είχαμε και πριν πονάκια, ανησυχία και γκρίνια αλλα ηταν σε κάποιες φάσεις τη μερα και το παιδί κατάφερνε να κοιμηθεί κανένα δίωρο συνεχόμενο! Απο προχθές ομως ειμαστε ολη μερα κι ολη νύχτα μέσα στο κλάμα! Πάνω που παει να κλείσει τα ματάκια της σφίγγεται, μαζεύει τα ποδαράκια της και μας ακούει το τετράγωνο! Έχει μειώσει και την ποσότητα του φαγητού αλλα τρώει πιο συχνά! Ποςο μπορει να κρατήσει όλο αυτο, έχετε καμία ιδέα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσακι μου οταν τους πιανουν τα πονακια θελουν να τρωνε παραπανω!ολα τους φταινε!

Οι κολικοι συνηθως κρατανε μεχρι τον 3-4 μηνα.

Αχ να παρακαλαμε να σταματησουν γρήγορα! Εμείς κοντευουμε μηνα που είμαστε ετσι!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Α ξεχασα να σου πω.θα το βαζεις το μικρουλι ανασκελα θα του κανεις μασαζακι στην κοιλιτσα και μετα θα πιανεις τα ποδαρακια του και θα τα ανεβαζεις στην κοιλιτσα του.

Σε λιγο θα ακουσεις πορδουλες.

Τα ανακουφιζει γιατι βγαινει ο αερας.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Μακαρι κοριτσια να μην ποναει κανενα παιδακι...η καρδια μου ματωνει αμα τα σκεφτομαι!Το ματακι μας το βλεπω καλυτερα παντως και πιστευω δεν θα ξαναπαρουμε αντιβιωση...ειναι τοσο μικρα ρε γαμωτο κι ευαλωτα..τρελα με πιανει που πονανε ή εχουν προβληματα!Οσο για τους κολικους και εγω αυτα που ειπε η φορουλινα εκανα και του ζεσταινα ενα μικρο πανακι και το εβαζα στην κοιλιτσα του!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Κοριτςια μου ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! Δυστυχως τα εχουμε εφαρμόσει ολα, συν τους λευκούς θορύβους, αλλα δεν πιάνει τιποτέ! Δεν αντέχω να τη βλεπω να υποφέρει, αλλα μάλλον δεν μπορώ να κανω και τιποτε κι εχουμε μέλλον ακομη...

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια, είμαι και εγω μανουλα δεκεμβριου:D. συγκεκριμενα γεννησα στις 10 δεκεμβρη το κοριτσακι μου. σας διαβαζω καιρο αλλα δεν ειχα μπει στην διαδικασια να γραψω. αφου λοιπον το αποφασισα να ξεκινησω με μια ερωτηση:tongue:. το μωρακι μου εμφανισε πολύ ξηροδερμια στο κεφαλι σαν να εχει πυτιριδα είναι το καημενο. εχετε καποια εμπειρια??το ειχε καποιο άλλο μωρακι??:confused:δεν ξερω τι να κανω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλώς ηρθες βαλερια!

Ειναι η λεγόμενη "νινιδα" αν δεν κανω λαθος.

Εμφανίζεται στον 1ο η 2ο μηνα.

Νομιζω υπαρχουν κατι λαδακια.παρε τον παιδιατρο και θα σου προτεινει κατι.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

καλως σε βρηκα... και εγω αυτό σκεφτηκα και της πηρα ένα σαμπουαν για αντιμετωπιση της νινιδας. σημερα θα το δοκιμασω. της εβαλα λαδακι (όχι το ειδικο για την νινιδα) και δεν εχει καμια διαφορα. απλα μου ειχε βγαλει ατοπικη δερματιτιδα στο προσωπο και ξεφλουδιζε και με ειδικη κρεμουλα καθαρισε . λεω μηπως είναι το ιδιο και όχι νινιδα. τελος παντων θα δειξει αν κανει δουλεια τ σαμπουαν. ευχαριστω για την απαντηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ναι την χτενιζω παντα κάθε φορα που την λουζω αλλα και παλι δεν βλεπω διαφορα. υπαρχει περιπτωση να κανει ατοπικη δερματιτιδα στο κεφαλι?εχεισ ακουσει κατι τετοιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας...καλως ηρθες Βαλερια..κι εγω προτεινω να ρωτησεις καλυτερα τον παιδιατρο να εισαι σιγουρη!Εμενα ρε κοριτσια μου βγαζει κατι μικρα μπιμπικακια στο προσωπο και στο κεφαλακι του...νομιζω ειναι απο ζεστη..αλλα δεν ειμαι και σιγουρη!Θα ρωτησω την παιδιατρο βεβαια...αλλα μηπως ειχατε κι εσεις κατι παρομοιο??

3ih6p2.png

Glezp2.png

mikri manoula καλως σε βρηκα. και εμενα σπυρακια μου ειχε βγαλει στο προσωπο στο σβερκο και στην γραμμη των μαλλιων και μου ειπε η παιδίατρος ότι εναι ατοπικη δερματιτιδα και μου εδωσε αλοιφή. δεν ξερω αν είναι το ιδιο βεβαια με το δικο σου παντως της μπεμπουλας μου εφυγαν σε 3 μερες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ααα ευχαριστω για την πληροφορια!Αυριο θα την παρω να μαθω!Εγω τον χτενιζω παντως και με την αναποδη φορα των μαλλιων και φευγει περισσοτερη "πιτυριδα"!;)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...