Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Εμας η 1η μας βόλτα ήταν στο πάρκο της γειτονιάς όταν είχε πολύ ήλιο κ ήταν 2 εβδομάδων. Επόμενη έξοδο για καφέ σε πλατεία 3 εβδομάδων κ ακόμα μια προχθες..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα παντως ακομη κοριτσια δεν μου κακοφαινεται!Και προς το τελος της εγκυμοσυνης στο σπιτι την εβγαζα συνεχεια...ισως λογο καιρου δεν με ελκυει!Εχω πολυ καιρο δηλαδη να βγω βολτα αλλα δεν με χαλαει!Με τετοιο καιρο ρε κοριτσια εγω απορω πως θα τον παμε στην εκκλησια να παρουμε την ευχη...φοβαμαι πολυ δεν ξερω!:confused:

3ih6p2.png

Glezp2.png

Να σας πώ την αλήθεια και ραγάδες να έκανα δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου, έχω το παιδάκι μου, τις ραγάδες θα κοιτάζω? όσο για τα κιλά επειδή κλείσαμε γάμο και βάπτιση μαζί μετά το Πάσχα θα πάω αύριο στη διαιτολόγο για ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής γιατί θηλάζω κιόλας, δεν θέλω να κάνω υπερβολές.

Εγώ κορίτσια που μένω Φλώρινα και χιόνισε χθές και να θέλω να βγώ τώρα αποκλείεται. Πρίν σαραντήσω έκανε κάτι μέρες σαν καλοκαίρι και τώρα παγετός!!! Δεν πειράζει όμως όταν ανοίξει ο καιρός θα βγούμε κι εμείς.

Καλημερουδια! τι κανετε κοριτσια;

Πως τα περνάτε; πως πατε από κρυο;;

Σοφια ειδες ασπρη μερα ε;;

Μικρη μου μανουλα θα τα ντυσουμε σαν κρεμμύδια!

Καλημερα κοριτσια!ΠΟΛΥ κρυο κι εδω...με χιονια!Να πω την αληθεια δεν χαιρομαι πολυ...ειναι πολυ το κρυο αγχωνομαι για το παιδι(αν και μεσα στη ζεστη ειναι)αλλα και για πολυ κοσμο ο οποιος δεν εχει θερμανση!Πολυ δυσκολα τα πραγματα!Χθες ηρθε η παιδιατρος!4600 ο μπομπιρας μου..πηδηξε 2 καμπυλες..ειναι πολυ καλα ευτυχως μιας κι ητανε μικρουλης!Για το μονο που με λυπησε ειναι πως μου ειπε για να ειναι τοσο ανεπτυγμενος ειχα καλο γαλα...κατι ομως που δεν μπορεσα να επαναφερω κι οσο το σκεφτομαι στενοχωριεμαι!Αν ειχα γαλα τουλαχιστον για αλλο ενα μηνα θα ημασταν ΤΕΛΕΙΑ!Τι να κανουμε ομως...δεν πειραζει...γερος ειναι κι ας τον εχει ο Θεος καλα παντα..θα συνεχισουμε με ξενο!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο μικρη μανουλα!ναι ετσι λενε!

Οταν περνει βαρος το παιδι εχεις καλο γαλα.

Εμεις τον ζυγισαμε πριν κλείσει μηνα και ειχε φτασει στα 5 κιλα.

Το Σάββατο θα ερθει και η παιδιατρος.

Εχουμε κανει κατι μπουτια για δαγκωμα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Μπραβο μικρη μανουλα!ναι ετσι λενε!

Οταν περνει βαρος το παιδι εχεις καλο γαλα.

Εμεις τον ζυγισαμε πριν κλείσει μηνα και ειχε φτασει στα 5 κιλα.

Το Σάββατο θα ερθει και η παιδιατρος.

Εχουμε κανει κατι μπουτια για δαγκωμα!

Eγω απο την πολλη χαρα μου που παχυνε εκανα λαθος το βαρος!χαχαχα 4470 ειναι ο μικρουλης!Μπραβο βρε Φορουλινα!!Θυριακι κι ο δικος σου!!Δωστου πολλα φιλακια στα μπουτακια και στα πατουσακια!!:):)

3ih6p2.png

Glezp2.png

Πως ειστε κοριτσια;;

Τα μωρακια μας;Ωραια τα διαβαζω τα νεα σας.

Οι Μαριες που γεννησαμε μαζι τον Νοεμβρη χαθηκατε...

Εμεις πολυ καλα.Στρωνουμε σιγα σιγα κ με τον υπνο.Μπορει να κοιμαται κατα τις 2.30 τη νυχτα αλλα κανει δυο 4ωρα η και 5ωρα υπνου σερι μετα οποτε κοιμαμαι κι εγω.

Το εμβολιο δεν του εφερε παρενεργειες.Τσιριξε ο κακομοιρης οταν τον τσιμπησε.

Εχει φτασει 6480 και 62 ποντους.Εχει κατι διπλιτσες....

Τον αλλο μηνα δυο εμβολια μαζι.Ενα για πνευμονιοκοκκο κ ενα ποσιμο της γαστρεντεριτιδας.

Εχει αρχισει κ τα γελακια και τις φωνουλες και εχουμε τρελαθει.Κανουμε τους καραγκιοζηδες και οι τρεις απο πανω του.

Ο μεγαλος μου ειναι το καλυτερο παιδι.Με βοηθαει σε ολα το καλο μου.Με το διαβασμα τσακωνομαστε γιατι ειναι δυσκολη η πρωτη και εχω και τον μπεμπη κ γινεται ενας ψιλοχαμος εκεινη την ωρα αλλα τι να κανω.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Τι ωραια τα νεα σου!!!

Μεγαλωνει το ζουζουνι σου!

Μου αρεσει που μας ενημερώνεις για τα εμβολια!

Μπραβο για τον γιο σου τον μεγαλο που σε βοηθαει!

Εμεις ακομα εχουμε τους παλιοκολικους!δεν μπορω να βλεπω αλλο το αντρακι μου να ποναει ετσι!

Αχ που θα παει...υπομονη.

Οι υπόλοιπες που ειστε;;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!Ωραια τα νεα σου blueroses..

Εμας τελικα Φορουλινα δεν ηταν κολικοι...ηταν απο την αντιβιωση αυτοι οι πονοι στην κοιλιτσα..το παιδακι μου το θεριζε...φανταστειτε οτι οταν επαιρνε αντιβιωση ετρωγε στηθος(αρα δεν ξερω ποσοτητα) αλλα και 180μλ ξενο για να ηρεμησει...και μπορει και τσαγακι..και τωρα μου τρωει το πολυ 150μλ σε καθε γευμα!Μεγαααλη διαφορα!Ολα περασαν ελπιζω να μην εχουμε κι αλλα..γιατι βλεπω και το δεξι ματακι τωρα να μας κανει τα ιδια και μου ειπε μπορει να κολλησε το ενα το αλλο..σε λιγο θα παρω να μαθω την καλλιεργια παλι!:(

Φορουλινα μου ευχομαι να σας περασουνε συντομα κουκλα μου...δεν παλευεται να βλεπεις το παιδι σου να υποφερει!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Μανουλιτσα μου τι εγινε με την καλλιέργεια;

Πως καταλαβες οτι ηταν η αντιβιωση;

Λογικα οταν την σταματήσατε σταματησαν και οι πονοι;

Ποσο του εδινες;

Σε ευχαριστώ! Μακαρι να γινει συντομα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Μανουλιτσα μου τι εγινε με την καλλιέργεια;

Πως καταλαβες οτι ηταν η αντιβιωση;

Λογικα οταν την σταματήσατε σταματησαν και οι πονοι;

Ποσο του εδινες;

Σε ευχαριστώ! Μακαρι να γινει συντομα!

Καλημερα κοριτσια!Φορουλινα μου μου το ειπε κι η παιδιατρος πως προφανως ειναι απο την αντιβιωση..και αφου την κοψαμε σταματησαν και οι πονοι!1,3 του εδινα 3 φορες την μερα..μικρη ποσοτητα για εμας..βομβα για τον μικρο ομως!Η καλλιεργια μας δεν βγηκε ακομη περιμενω απο δευτερα...αλλα το βλεπω καλυτερα το ματακι του κι εχω ελπιδες να μην κολλησε!!ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Κοριτσια οι υπολοιπες τα νεα σας??Πως ειστε?

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλημερουδια!!! Μικρη μανουλα ευχομαι κ εγω να μην κολλησε κ το αλλο ματακι σας!!

Εμεις πηγαμε παιδιατρο την Παρασκευη! Μια χαρα μας βρηκε δοξα το Θεο! Πηραμε ενα κιλο σε 20 μερες! 4830 ειμαστε τωρα!! Χθες κλεισαμε μηνα!! Σβησαμε κερακι σε ενα κεκακι για την πλακα μας!! Εχει αρχισει να ψιλοστρωνει κ ο βραδυνος υπνος!! Τωρα ξυπναει στις 4-4,5 ωρες!! Τι καιρος ειναι αυτος κοριτσια;;; πολυ κρυο!!

nSzCp2.png

Καλημερα κοριτσια!Φορουλινα μου μου το ειπε κι η παιδιατρος πως προφανως ειναι απο την αντιβιωση..και αφου την κοψαμε σταματησαν και οι πονοι!1,3 του εδινα 3 φορες την μερα..μικρη ποσοτητα για εμας..βομβα για τον μικρο ομως!Η καλλιεργια μας δεν βγηκε ακομη περιμενω απο δευτερα...αλλα το βλεπω καλυτερα το ματακι του κι εχω ελπιδες να μην κολλησε!!ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Κοριτσια οι υπολοιπες τα νεα σας??Πως ειστε?

Να σε ρωτησω ποτε σταματησαν οι πονοι;ποσες μερες απο την στιγμη που κοψατε την αντιβιωση;

Μια χαρα θα είναι το ματακι του!θα δεις!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...