Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Αχ εμας μπορει να ξεκινησουν 12 το βραδυ μεχρι 6 το πρωι!και εμενα ποναει παρα πολυ το μικρακι μου και στεναχωριεμαι!σημερα τον επιασαν πρωι! Απο τις 10 ηρεμησε στις 2!

Υπομονη.. τι αλλο να κανουμε;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη χρονια κοριτσαρες!!!

Πως ειστε με τα μωρουλια?

Εμεις χαλαρωσαμε με τους κολικους αλλα μας εμεινε το ξενυχτι...:(

εχει κανει τη νυχτα μερα.Ειμαι κομματια.

Προσπαθω να κοιμαμαι εστω το πρωι.Τωρα σιγα σιγα προσπαθω να τον κραταω ξυπνιο απο τις 8 το βραδυ κ μετα μηπως κουραστει κ κοιμηθει,

Παντως οταν το παρει ο υπνος 5... 6... 7.... το πρωι κοιμαται σερι 5ωρο,ευτυχως.

Υπομονη περναει αυτη η φαση.Τι να κανουμε..

Αυριο γινεται 2 μηνων κ θα κανουμε το 1ο μας εμβολιο.

xGElp3.png

d4EBp2.png

Αχ εμας μπορει να ξεκινησουν 12 το βραδυ μεχρι 6 το πρωι!και εμενα ποναει παρα πολυ το μικρακι μου και στεναχωριεμαι!σημερα τον επιασαν πρωι! Απο τις 10 ηρεμησε στις 2!

Υπομονη.. τι αλλο να κανουμε;

Πω..πω... τι τραβατε κι εσεις βρε κοριτσι μου??οπλιστειτε με υπομονη!Εμενα ευτυχως συνηθως πρωινες ωρες τον πιανουν κι αυτο 15 με 20 λεπτα περιπου.Μπορει να τον πιασουν και στη μεση της μερας αλλα παλι για τοσο οχι παραπανω!Φαση ειναι θα περασει....

blueroses..κι εσυ υπομονη και κανε αυτο που λες οσο πιο πολυ μπορεις να τον κρατας ξυπνιο για να κοιμαται το βραδυ!Κοριτσια εγω το βραδυ τον "κουραζω"..τον κανω γυμναστικη τον γυρναω μπρουμιτα γενικα τον παιζω πολυ...παντα στο κρεβατι κι οχι αγκαλια για να μην μαθαινει...μετα τον κανουμε μπανιο χαλαρωνει και κοιμαται ενα 5ωρο περιπου πλεον!Λαγοκοιμαται εμενα ακομη βεβαια με το μπουκωματακι που εχει..δηλαδη ανακατωνεται συνεχεια...αλλα που θα παει...θα το ξεπερασουμε κι αυτο!!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Όλες βλέπω στον αγώνα! Εσάς έχουν κάθε μέρα κολικους; Κ τι κάνουν; Τεντώνουν κ μαζεύουν πόδια και κλαίνε; Εγώ εκεί που είπα ότι ξεκίνησαν μου κάνε 2 μέρες αυτά που περιγραφω κ μετά σπάνια θα μου το κάνει. Έχω κόψει κ τα γαλακτοκομικά που λένε ότι βοηθάει πολύ..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Γεια σας κοριτσια!! Εμεις αυριο γινομαστε 3 εβδομαδων!! Τελικα τρωμε κ συμπληρωμα... Ειναι πολυ φαγανος κ λαιμαργος.. Παντως οσο περναν οι μερες πιστευω τα παμε κ πιο καλα! Τι ψεμα βρε κοριτσια αυτο το "μαμ κακα κ νανι" ... Νυσταζω πολυ ολη μερα... Καθε 3 ωρες τρωμε.. Μπορει καθε 2 ωρες καμια φορα.. Μεχρι να φαμε, να ρευτουμε και να αλλαξουμε περνανε 3 τεταρτα... Και δεν κοιμαται παντα.. Το ματι γαριδα... Και αν δεν ταιζω και δεν τον νταντευω θα κανω δουλειες... Αν δεν ηταν ο αντρας μου θα ειχα καταρευσει.. Εμενα εχει πολλα αερια... Μαλλον καταπινει πολυ αερα απο την λαιμαργια του... Τον αγαπω τοσο πολυ ομως!!!! Η καρδια μου νιωθω ειναι γεματη αγαπη!!!

nSzCp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Όλες βλέπω στον αγώνα! Εσάς έχουν κάθε μέρα κολικους; Κ τι κάνουν; Τεντώνουν κ μαζεύουν πόδια και κλαίνε; Εγώ εκεί που είπα ότι ξεκίνησαν μου κάνε 2 μέρες αυτά που περιγραφω κ μετά σπάνια θα μου το κάνει. Έχω κόψει κ τα γαλακτοκομικά που λένε ότι βοηθάει πολύ..

Καλησπερα αντζελα!

Εμενα ναι το κακομοιρο. Καθε μερα κολικους.

Τωρα εκτος απο το βραδυ εχουμε και την ημερα!!!

Ναι μαζευει τα ποδαρακια του,σφίγγεται και η κοιλιτσα του είναι σαν να πετρωνει.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπερα αντζελα!

Εμενα ναι το κακομοιρο. Καθε μερα κολικους.

Τωρα εκτος απο το βραδυ εχουμε και την ημερα!!!

Ναι μαζευει τα ποδαρακια του,σφίγγεται και η κοιλιτσα του είναι σαν να πετρωνει.

Καημενουλι μου μωρέ.. Τι δύσκολο να το βλέπεις να πονάει... Ελπίζω να του περάσει σύντομα.. Εμείς από πονάκια πολύ λίγα δόξα τω θεώ.. Μάλλον δεν είναι κολικοι. Πχ έχει αέρια κ ζοριζεται να βγουν.. Δε κρατάει πολύ..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημέρα!

Καλε που χαθηκατε όλες;

Κοριτσια πως τα πατε με τα κιλα;

Μου εχουν μεινει 11...

Βέβαια πηρα πανω απο 20 στην εγκυμοσύνη!

Εμ αφου δεν σταματησα να τρωω!

Και ενω στην εγκυμοσύνη δεν ειχα ραγαδες τωρα οσο μαζευει το δερμα εχω βγαλει κοντά στον αφαλο!

Εσεις;;;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλημέρα κορίτσια, έχουν αρχίσει βλέπω οι κολικοί να παιδεύουν τα μικράκια σας.

Εμείς τις τελευταίες μέρες έχουμε ηρεμήσει πολύ, προχθές σαραντήσαμε κιόλας. Γενικά κοιμόμαστε, ο μπέμπης δηλαδή, γιατί εγώ με τις δουλειές και με τις επισκέψεις δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ πολύ. Είναι πολύ φαγανούλης, πολλές φορές με αδειάζει εντελώς και από τα 2 στήθη και σε μια ώρα ξανατρώει. Τις τελευταίες μέρες όμως έχουμε λίγες μυξούλες κι έχω στενοχωρηθεί πολύ, ευτυχώς δεν έχουμε πυρετό.

foroulina κι εγώ έχω να χάσω 10 κιλά πήρα 19 στην εγκυμοσύνη. Τα 9 έφυγαν σχετικά γρήγορα αλλά από τις γιορτές και μετά έχω κολλήσει, βέβαια τόσα γλυκά κυρίως αλλά και φαγητό που τρώω λέω ευτυχώς που δεν παίρνω κιόλας. Άντε να δούμε τώρα που τελείωσαν τι θα γίνει. Από ραγάδες τίποτα.

Διαφημίσεις

Και γω δεν είχα κάνει καμία ραγαδα και οταν γυρισα από το μαιευτήριο βρηκα 3 αλλά δε πειράζει! Άφησε το στίγμα της η εγκυμοσύνη μου!

Από κιλά μη με βρισετε..είχα πάρει 8 κ έχασα 9 και τρωω πολύ! Θυμάστε πόση δυσπεψία είχα σε όλη την εγκυμοσύνη κ δε μπορούσα να φάω! Τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω!

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Καλημερα μανουλες!Εγω πηρα 15..τα εχασα ολα κι η κοιλια επανηλθε στην ευθεια ευτυχως...αλλα ραγαδες εκανα γυρω απο τον αφαλο και προς τα κατω λιγο!(στην εγκυμοσυνη εβγαλα και στα οπισθια!Ναι ναι...ειχα παθει εγκεφαλικο στην αρχη..ευτυχως ομως δεν φαινονται με το εσωρουχο!)Δεν πειραζει ομως...ΠΑΙΔΑΚΙΑ καναμε οτι πιο ομορφο!!Στις ραγαδες θα κολλησουμε??;)

Ας ειναι αυτο καλα κι ας γινω εγω σαν πατσαβουρα....ετσι λεω στον εαυτο μου και δεν με ενοχλει τοσο πλεον!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Κοριτσια μου εννοειται ολα για τα παιδακια μας,τις ψυχουλες μας!!

Πηρα μια κρεμουλα να βαλω...

Εξαλλου μανα χωρις μια ραγαδουλα γινεται;;δεν γινεται!!χαχα!μονο το σαφακι ηταν το τυχερό!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Γεια σας!! Ραγαδες εμενα γεμισε η κοιλια μου... Αλλα δεν με νοιαζει ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ!!!! Απο κιλα τωρα ειχα παρει 18 και μου εχουν μεινει 3 για να ερθω στα κιλα που ημουν οταν εμεινα εγκυος... Ομως μετα πρεπει να χασω αλλα 7-8 για να ερθω στα κανονικα μου...

Κ εμεις εχουμε ποναλακια αλλα κολικους δεν τα λες.. Κρατανε πολυ λιγο και μαλλον ειναι απο τα αερια που εχει! Βγαλαμε και κατι σαν σπυρακια στο προσωπο... Ασχημηνε το ζουζουνι μου!! Τωρα ομως αρχιζουν και φευγουν! Κοριτσια ποτε πρωτοβγηκατε βολτα; εγω που περιμενω να σαραντησουμε ειμαι υπερβολικη;

nSzCp2.png

Αχ και εγω βασω δεν εχω βγει ακομα...

Οταν ειχε τις καλες μερες μου κακοφανηκε λιγο.

Τωρα που κανει κρυο δεν με νοιαζει!

Βέβαια εφερα τον παπα στο σπιτι μας περασε ευχουλα και καναμε και αγιασμο.

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...