Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Σοφια μου μπραβο!μεγαλωνει το μικρακι!

Εμεις εχουμε νοικιάσει μια ζυγαρια και τον ζυγιζουμε που και που για να δουμε αν παιρνει βαρος.τωρα είμαστε στα 3800.

Πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου!

Ευτυχως μας αρεσει το μπανιο!

Το βραδυ τον εχει ο αντρας μου στο στηθος του για να ειναι η κοιλιτσα του ζεστη.

Babylino που δοκιμασα ειδα διαρροές αλλα ισως να μην του την ειχα βαλει καλα.

Τωρα χρησιμοποιουμε pampers.υπαρχουν και τα κουπονια -3 ευρω και βγαίνει 5 ευρω το πακέτο .

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι ποτε αλλαζουμε νουμερο.δηλαδη στα ποσα κιλα παμε στο νούμερο δυο που είναι τρια με εξι κιλα;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!χρονια πολλα κ καλη χρονια!να σας ζησουν τα μωρακια σας!τι ωραια που ειναι τα λεχουδακια!βεβαια για σας ειναι λιγο ζορι..φορουλινα αφου κοντευει τα 4ο δικος σου ανετα μπορεις να του φορας κ το 2.δε θα εχετε κ διαροες.

Κι εμείς έτσι φορουλίνα με τα κουπόνια παίρνουμε τα pampers και συμφέρει αρκετά, στα libero βγάζει πολύ καλές προσφορές ο μασούτης -50% για όποια τις βολεύεται κι αυτές συμφέρουν.

Θα το καταλάβεις όταν χρειαστεί να αλλάξεις νούμερο, δεν θα κλείνει καλά η πάνα, νομίζω για λίγο ακόμα σε παίρνει το 1, δοκίμασε και 2 και αν είναι καλή και οχι τεράστια βάλε 2, πρόσεξε όμως αν είναι πολύ μεγάλη δεν θα σφραγίζει καλά και θα βγαίνουν όλα έξω, στο λέω γιατί σε μια δοκιμή κατούρησε και έγινε όλος μούσκεμα στα πλάγια, εμείς τώρα χρησιμοποιούμε νούμερο 2. Άσε που τα pampers είναι μεγαλύτερα από τα libero, στο ίδιο νούμερο έχουν μεγάλη διαφορά.

Κοριτσια τι κανουμε??εμεις δοξα το Θεο σχετικα καλα!ξυπναει καθε 3 με 4 ωρες...ειναι φαγανος πολυ...ετρωγε μονο στηθος αλλα δυστυχως μετα απο μια στενοχωρια που περασα μου κοπηκε το γαλα...σημερα μετα βιας στο θηλαστρο εβγαλα 40ml..το μικρουλι μου περναει τωρα ενα λουκι...κολλησε ενα κακο νοσοκομειακο μικροβιο και δεν μπορουσε να ανοιξει τα ματακια του απο τσιμπλες..φραγμενος δακρυικος πορος...τωρα παιρνουμε αντιβιωση κι ειναι καπως καλυτερα η ψυχη μου!Παρολο το μπουκωμα του κι αυτο που εχει το καημενο ησυχο ειναι!ΠΡΟΣΟΧΗ...αν δειτε τσιμπλα στα ματακια που δεν υποχωρει ή κιτρινα δακρυα αμεσως στον παιδιατρο μην χειροτερεψει!Αυτα τα νεα μας...ευχομαι να ειναι καλα τα μπουμπουκακια σας...πολλα φιλακια να τους δωσετε!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανουμε??εμεις δοξα το Θεο σχετικα καλα!ξυπναει καθε 3 με 4 ωρες...ειναι φαγανος πολυ...ετρωγε μονο στηθος αλλα δυστυχως μετα απο μια στενοχωρια που περασα μου κοπηκε το γαλα...σημερα μετα βιας στο θηλαστρο εβγαλα 40ml..το μικρουλι μου περναει τωρα ενα λουκι...κολλησε ενα κακο νοσοκομειακο μικροβιο και δεν μπορουσε να ανοιξει τα ματακια του απο τσιμπλες..φραγμενος δακρυικος πορος...τωρα παιρνουμε αντιβιωση κι ειναι καπως καλυτερα η ψυχη μου!Παρολο το μπουκωμα του κι αυτο που εχει το καημενο ησυχο ειναι!ΠΡΟΣΟΧΗ...αν δειτε τσιμπλα στα ματακια που δεν υποχωρει ή κιτρινα δακρυα αμεσως στον παιδιατρο μην χειροτερεψει!Αυτα τα νεα μας...ευχομαι να ειναι καλα τα μπουμπουκακια σας...πολλα φιλακια να τους δωσετε!

Καλησπερα.συγνωμη για την παρεμβαση αλλα επειδη μπορει να διαβαζουν νεες μανουλες μπορει να μπερδευτει με αυτα που εγραψες.αρχικα το θηλαστρο δεν ειναι τοσο αποτελρσματικο οσο το μωρο,οποτε δεν ειναι αντιπροσωπευτικο.δευτερον ενα μωρο που θηλαζει μπορει να τρωει κ πολυ πιο συχνα ειδικα τη μερα.στην ηλικια σας ανα 4ωρες θηλασμος ειναι λιγο.το γαλα δεν κοβεται απο στεναχωρια η αγχος.μπορει λογω αυτου η μαμα να μη θηλαζε σωστα η λογω εκνευρισμου να το ενιωθε κ το μωρο κ να μη θηλαζε καλα.πολλα μωρακια εχουν τσιμπλιτσες κ φραγμενο δακρυικο πορο(οχι κιτρινα δακρυα)κ δεν ειναι τιποτα σοβαρο η απο μικροβιο ουτε θελει αντιβιωση.περναει μονο του πριν το χρονο.αλλιως θελει χειρουργιο.εκτος κ αν το μωρο δεν μπορει να ανοιξει το ματι του.θελει καθαρισμα με γαζα κ ορο κ μασαζ στον πορο να ανοιξει.καθε περιπτωση ειναι δαφορετικη

Καλησπερα.συγνωμη για την παρεμβαση αλλα επειδη μπορει να διαβαζουν νεες μανουλες μπορει να μπερδευτει με αυτα που εγραψες.αρχικα το θηλαστρο δεν ειναι τοσο αποτελρσματικο οσο το μωρο,οποτε δεν ειναι αντιπροσωπευτικο.δευτερον ενα μωρο που θηλαζει μπορει να τρωει κ πολυ πιο συχνα ειδικα τη μερα.στην ηλικια σας ανα 4ωρες θηλασμος ειναι λιγο.το γαλα δεν κοβεται απο στεναχωρια η αγχος.μπορει λογω αυτου η μαμα να μη θηλαζε σωστα η λογω εκνευρισμου να το ενιωθε κ το μωρο κ να μη θηλαζε καλα.πολλα μωρακια εχουν τσιμπλιτσες κ φραγμενο δακρυικο πορο(οχι κιτρινα δακρυα)κ δεν ειναι τιποτα σοβαρο η απο μικροβιο ουτε θελει αντιβιωση.περναει μονο του πριν το χρονο.αλλιως θελει χειρουργιο.εκτος κ αν το μωρο δεν μπορει να ανοιξει το ματι του.θελει καθαρισμα με γαζα κ ορο κ μασαζ στον πορο να ανοιξει.καθε περιπτωση ειναι δαφορετικη

Γεια σου...καλα εκανες και ειπες καποια πραγματα που γνωριζεις παραπανω...για ποιο λογο το γαλα μου μειωθηκε τοσο πολυ εγω δεν μπορω να το αποδωσω καπου αλλου...χθες το βραδυ ειχα καπως περισσοτερο και τωρα με σουπες προσπαθω να το επαναφερω οπως πριν εαν γινεται!Δεν ξερω εαν το θηλαζα σωστα...παντως το παιδι κοιμοτανε και ξυπνουσε οταν πεινουσε...βαρος πηρε(τον βλεπω δεν το ζυγισαμε ξανα) οποτε πιστευω πως καποιος αλλος παραγοντας εφταιγε!(εαν δεν εφτανε το γαλα δεν επρεπε να ξυπναει για να ξαναθηλασει?εσυ που γνωριζεις πες μου..γιατι οπως ειπες νεες μανουλες ειμαστε χρειαζομαστε τα φωτα απο οσες γνωριζουν)Οσο για το θηλαστρο...το στηθος μου ειχε στην κυριολεξια "στεγνωσει" επομενως το παιδι το ταισα με ξενο...κι απλα προσπαθησα να τραβηξω μηπως αυξηθει η ροη..οπου το βραδυ εβγαλε παραπανω και καταφερα να του δωσω ενα γευμα απο το στηθος!Οσο για τα ματακια του...εαν καποιος και μενα μου ειχε πει να προσεξω παραπανω τις "απλες" τσιμπλες που ειχε ισως να μην φταναμε στην αντιβιωση...εχασα χρονο και γι αυτο εγραψα να μην το αμελλουν νομιζοντας πως δεν ειναι κατι γιατι ποτε δεν ξερεις!Οταν ηρθε η παιδιατρος σπιτι...ορο μου ειπε να βαζω και στα ματακια και στη μυτη και με μασαζ να προσπαθω να το "αποφραξω" αλλα μας πηρε την τσιμπλιτσα για καλλιεργεια οπου διαπιστωσαμε το μικροβιο...οταν δεν υποχωρουσε και το παιδι χειροτερευε δεν κοιμοταν γιατι δεν επαιρνε ανασα τοτε δωσαμε αντιβιωση!Τα γραφω πιο αναλυτικα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις στα λεγομενα μου!Καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια ουτε οργανισμος φυσικα....απλα εγραψα προσοχη γιατι μεσα απο το νοσοκομειο οι μαιες ως μια απλη τσιμπλα το αντιμετωπισαν (και ετσι φαινοταν στην αρχη δηλαδη)και να που φτασαμε!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Κι εδω το τονιζω...δεν υποχωρει για μερες...κι εμας απλη τσιπλα φαινοτανε στην αρχη οπου μετα δεν μπορουσε να ανοιξει τα ματακια του καλα κι ειχε και κιτρινα δακρυα στο τελος οπου καταλαβαμε πως υπαρχει προβλημα!

3ih6p2.png

Glezp2.png

Γιατι πιστευεις οτι μειωθηκε το γαλα σου;καθε φορα που το μωρο δειχνει σημαδια πεινας(πριν κλαψει)το βαζεις στο στηθος.οσο πιο πολυ το βαζεις τοσο πιο πολυ γαλα θα κατεβαζεις.το στηθος δεν αποθηκευει γαλα.λειτουργει με ζητηση κ προσφορα.αν θελεις να αυξησεις την παραγωγη σου υπαρχει τσαι(της weleda),χαπια μαγιας μπυρας κ δομπεριδονη.αλλα να μιλησεις με γιατρο για δοσολογια μην κανεις καμια υπερπαραγωγη.το θηλαστρο να ειναι νοσοκομειακο διπλης αντλησης.αν χρειαστει να δωσεις συμπληρωμα ιδανικα να ειναι μητρικο κ να το δινεις αλλιως οχι μπιμπερο να μη μαθει.το μωρο πιανει καλα;ακους να καταπινει;εχει ανακτησει βαρος γεννησης;αφου ανακτησει το β.γ.+200γρ μπορεις να μη το ξυπνας το βραδυ.τη μερα ανα 2/3ωρες.8γευματα τη μερα περιπου να κανει κ 6κατουρημενες πανες.ειχατε θεμα με ικτερο;αναγωγες;

Κ γω δεν ειμαι ειδικη.ουτε λεω να ακουσετε εμενα.απευθυνσου σε συμβουλο θηλασμου.υπαρχουν κ παιδιατροι πιστοποιημενοι.οσα λεω τα λεω απο εμπειρια.κ τσιμπλες ειχαμε.απλα δακρυζε το ενα ματακι μας(αλλα διαφανο)κ εφυγε μονο με μασαζ στους 7μηνες.το πρωτο διμηνο κ για μας ηταν δυσκολο.μετα ηταν πολυ πιο καλα.ουτε προσπαθω να πεισω καποια που δε θελει να θηλασει.η θελει να κανει μεικτη διατροφη

Γιατι πιστευεις οτι μειωθηκε το γαλα σου;καθε φορα που το μωρο δειχνει σημαδια πεινας(πριν κλαψει)το βαζεις στο στηθος.οσο πιο πολυ το βαζεις τοσο πιο πολυ γαλα θα κατεβαζεις.το στηθος δεν αποθηκευει γαλα.λειτουργει με ζητηση κ προσφορα.αν θελεις να αυξησεις την παραγωγη σου υπαρχει τσαι(της weleda),χαπια μαγιας μπυρας κ δομπεριδονη.αλλα να μιλησεις με γιατρο για δοσολογια μην κανεις καμια υπερπαραγωγη.το θηλαστρο να ειναι νοσοκομειακο διπλης αντλησης.αν χρειαστει να δωσεις συμπληρωμα ιδανικα να ειναι μητρικο κ να το δινεις αλλιως οχι μπιμπερο να μη μαθει.το μωρο πιανει καλα;ακους να καταπινει;εχει ανακτησει βαρος γεννησης;αφου ανακτησει το β.γ.+200γρ μπορεις να μη το ξυπνας το βραδυ.τη μερα ανα 2/3ωρες.8γευματα τη μερα περιπου να κανει κ 6κατουρημενες πανες.ειχατε θεμα με ικτερο;αναγωγες;

Κ γω δεν ειμαι ειδικη.ουτε λεω να ακουσετε εμενα.απευθυνσου σε συμβουλο θηλασμου.υπαρχουν κ παιδιατροι πιστοποιημενοι.οσα λεω τα λεω απο εμπειρια.κ τσιμπλες ειχαμε.απλα δακρυζε το ενα ματακι μας(αλλα διαφανο)κ εφυγε μονο με μασαζ στους 7μηνες.το πρωτο διμηνο κ για μας ηταν δυσκολο.μετα ηταν πολυ πιο καλα.ουτε προσπαθω να πεισω καποια που δε θελει να θηλασει.η θελει να κανει μεικτη διατροφη

Δεν μπορω να εξηγησω το λογο που μειωθηκε ειλικρινα...ειδικα απο το ενα πρηζοτανε υπερβολικα το στηθος και με ψιλοπονουσε οπου νομιζα πως κανει ο ενας μαστος υπερπαραγωγη...και σε μιση μερα ουτε καν ενα 24ωρο μετα απο ενα συμβαν κι εγω να κλαιω στα πατωματα το στηθος ΑΔΕΙΑΣΕ..οπως στο λεω πιστεψε με...γι αυτο και το απεδωσα στη στενοχωρια!Καθε 3 ωρες περιπου που ξυπνουσε ειχαμε γεματη πανα κι απο τις 2 αναγκες!Καθε φορα..κι οσο ετρωγε εκανε κι αλλα...τωρα με το ξενο δεν κανει τοτες κεννωσεις..Δεν ειχαμε ικτερο...γουλιτσες βγαζει οταν τρωει αν αυτο λεγεται αναγωγη...και 8 ημερων που ηρθε η παιδιατρος ειχε ανακτησει το βαρος γεννησης..ηταν 2800..

Το θηλαστρο που εχω ειναι το medela swing maxi διπλης αντλησης και αν δεν το ειχα ειλικρινα ο μικρος τον δεξιο μαστο ΔΕΝ θα τον επιανε ποτε...χαρη στο θηλαστρο που "μεγαλωσε" τη θηλη επιασε!

το μωρο πιανει καλα..και καταπινει μια χαρα ναι...

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Ρωταω γιατι λες οτι μειωθηκε.οχι γιατι πιστευεις.μηπως εδραιωθηκε ο θηλασμος;επειδη δεν πρηζεται το στηθος δεν σημαινει οτι αν βαλεις το μωρο δε θα κατεβασει.λιγες γουλιτσες αν βγαζει ειναι νορμαλ.αν τρωει θα το δεις απο τις πανες.αν το μωρο θηλαζει ηρεμα,αφηνει το στηθος ευχαριστημενο κ κοιμαται μην ανησυχεις.ποτε θα ζυγιστειτε;

Ρωταω γιατι λες οτι μειωθηκε.οχι γιατι πιστευεις.μηπως εδραιωθηκε ο θηλασμος;επειδη δεν πρηζεται το στηθος δεν σημαινει οτι αν βαλεις το μωρο δε θα κατεβασει.λιγες γουλιτσες αν βγαζει ειναι νορμαλ.αν τρωει θα το δεις απο τις πανες.αν το μωρο θηλαζει ηρεμα,αφηνει το στηθος ευχαριστημενο κ κοιμαται μην ανησυχεις.ποτε θα ζυγιστειτε;

θα ζυγιστουμε 20-25 του μηνα...εκει που τον θηλαζα ας πουμε κι ηταν φαγωμενος...κι επειδη το στηθος ηταν πολυ πρησμενο το εβγαζα μετα και με το θηλαστρο..εβγαζα αλλα 150 μλ περιπου στις επομενες 3 ωρες...και μετα απο αυτο που σου λεω οτι κοπηκε...το παιδι δεν χορταινε...και εβγαλα μολις 40 μλ μεσα στο θηλαστρο...

ετσι καταλαβα πως "κοπηκε"

3ih6p2.png

Glezp2.png

Το θηλαστρο γιατι δεν εβγαλε δεν ξερω.δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε.αν το μωρο πχ πεινασε πιο γρηγορα η ηθελε να θηλαζει συνεχεια ειναι φυσιολογικο.απλα απεφυγε την πιπιλα.ειναι μικρουλης ακομη κ λιγα κιλακια οποτε συχνους θηλασμους κ ολα θα πανε καλα

Μανουλες τι κανετε;;;

Κοιμαται καμια σας το βραδυ;

Γιατι εμεις εχουμε κολικους και ποναει το μαναρι μου!ευτυχως με βοηθαει ο αντρουλης μου!

Εσεις πως τα πατε;;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Μανουλες τι κανετε;;;

Κοιμαται καμια σας το βραδυ;

Γιατι εμεις εχουμε κολικους και ποναει το μαναρι μου!ευτυχως με βοηθαει ο αντρουλης μου!

Εσεις πως τα πατε;;

Γεια σας κοριτσια!Αρχισανε κι εμας οι κολικοι..αλλα οχι μονο βραδυ και το πρωι!Ευτυχως δεν κρατανε παντα παααρα πολυ!ΔΕΝ μπορω να το βλεπω να ποναει ετσι και να σκουζει τρελενομαι!Εμεις το βραδυ περιπου ανα 3-4 ωρες ξυπναμε οποτε κοιμομαστε μπορω να πω!Σημερα τον επιασαν κολικοι 6 το πρωι οχι νυχτα...Εσας κρατανε πολυ ωρα και δεν κοιμαστε?

3ih6p2.png

Glezp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...