Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Δεκεμβρίου 2015!

Dekoglo

Recommended Posts

Καλησπέρα! Χρονια πολλα!!

Τι κανετε μανουλες;;;

Εμεις ειμαστε καλα.ο μπεμπης εχει κανει την νυχτα μερα αλλα ειναι ησυχος ο καλος μου!

Ο αντρουλης μου φοβερος!δεν με αφηνει να κανω τιποτα!τον κανει μπανιο...τον αλλαζει...γαλα να ειχε θα τον θηλαζε κ ολας! !!χαχα!

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα μανούλες και μέλλουσες μανούλες,

Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά!!!

Κι εμείς καλύτερα, Δόξα το Θεό!!! Καλύτερα και με τους κολικούς, πονάει μεν αλλά υποφερτά. Το βράδυ ξυπνάει 2-3 φορές τον θηλάζω και κοιμάται. Καλό είναι το μαναράκι μου, αν δεν είχαμε και τα πονάκια μας θα ήταν μαμ κακά και νάνι. Εντάξει μην τα θέλω κι όλα δικά μου.

Οι τελειότερες γιορτές είναι εδώ και τις ζούμε... Φιλιά σε όλες!!!!

Κοριτσια καλημερα!!!! Γεννησα κ εγω 23.12.15 με καισαρικη(ειχε λουροδεσει και ζοριζοταν... Την ωρα που εκανα nst πεσαν οι παλμοι του στους 67... Χεστηκαν ολοι πανω τους κ πιο πολυ φυσικα εγω.. Δραμα..) τελος καλο ολα καλα ομως!!! Δοξα τον θεο!! 4060 τα κιλα του (σας περασαμε ολες νομιζω χαχα) και 52 εκ. Τωρα ειμαστε σπιτι κ προσπαθουμε με τον αποκλειστικο θηλασμο!! Εχω επιπεδες θηλες αλλα κ πολυ πεισμα!!!

Να μας ζησουν τα γλυκουλινια μας και να ειναι μια υπεροχη χρονια για ολες και ολους μας!!!!

nSzCp2.png

Κοριτσια μου συγχαρητήρια σε όλες! Να έχουμε γερά μωράκια εύχομαι και ο καινούργιος χρόνος να είναι ο καλύτερος! Υγεία, χαρά κι ευτυχια εύχομαι! Καλή χρονιά!

Εμεις ακομα προσαρμοζομαστε, περνάω κ μια ελαφρια μαστιτιδα λογω υπερπαραγωγής αλλα τα καταφέρνουμε! Εχω τον καλύτερο βοηθό, τον αντρουλη μου! Σας φιλώ..

ZBTlp3.png

KQNkp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!!! Γεννησα κ εγω 23.12.15 με καισαρικη(ειχε λουροδεσει και ζοριζοταν... Την ωρα που εκανα nst πεσαν οι παλμοι του στους 67... Χεστηκαν ολοι πανω τους κ πιο πολυ φυσικα εγω.. Δραμα..) τελος καλο ολα καλα ομως!!! Δοξα τον θεο!! 4060 τα κιλα του (σας περασαμε ολες νομιζω χαχα) και 52 εκ. Τωρα ειμαστε σπιτι κ προσπαθουμε με τον αποκλειστικο θηλασμο!! Εχω επιπεδες θηλες αλλα κ πολυ πεισμα!!!

Να μας ζησουν τα γλυκουλινια μας και να ειναι μια υπεροχη χρονια για ολες και ολους μας!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!ΑΧΧΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΜΕ..ΕΧΑΣΕ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΟ ΨΥΧΑΚΙ ΜΟΥ..ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΦΩΝΑΖΑ ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΡΤΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ!ΠΟΛΥ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ...ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ.. ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕ...ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ....!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΟΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΜΑΣ!!ΘΗΡΙΑΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ...ΜΠΡΑΒΟ!!:D

3ih6p2.png

Glezp2.png

Καλημέρα μανούλα μου..

Χαθήκανε εμείς τέλειος...μας έτυχαν πολλά....

Έχω πολύ καιρό να σας διαβάσω....θα το κάνω μια από αυτές τις μέρες....

Λοιπόν...να σας πω τα νέα μου.....

Γέννησαμε στις 2\12 μια πανέμορφη μπουμπου 2680... Θηλαζουμε αποκλειστικά... Θηλάζω και την !μεγάλη.... Ή μικρή είναι ήδη 3700..... Ήρεμη... Και κοιματε καλά....

Ο λόγος που χαθήκανε είναι ότι δεν είχα υπολογιστή.....

Αλλά και γιατί ο άντρας μου 4 μέρες πριν γέννηση έπαθε έμφραγμα..... Κάναμε στις 15\12 εγχείρηση ανοιχτη ς καρδιάς.... Τριπλό μπάι πας.... Και τώρα είναι στο σπίτι μας και αναρρώνει..... Γενικά για εμάς είναι μια δύσκολη περίοδος.....

Εύχομαι να περάσουμε όλοι μας μια τέλεια πρωτοχρονιά.... Και το νέο έτος να μας φέρει αγάπη και ευτυχία.... Αλλά πάνω από όλα να μας φέρει υγεία.... Γιατί αυτό είναι το ποιο σημαντικό από όλα... Να έχουμε την υγεία μας και όλα τα υπόλοιπα φτιάχνουν....

Φιλία πολλά με τις καλύτερες ευχές μας....

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

Καλημέρα μανούλα μου..

Χαθήκανε εμείς τέλειος...μας έτυχαν πολλά....

Έχω πολύ καιρό να σας διαβάσω....θα το κάνω μια από αυτές τις μέρες....

Λοιπόν...να σας πω τα νέα μου.....

Γέννησαμε στις 2\12 μια πανέμορφη μπουμπου 2680... Θηλαζουμε αποκλειστικά... Θηλάζω και την !μεγάλη.... Ή μικρή είναι ήδη 3700..... Ήρεμη... Και κοιματε καλά....

Ο λόγος που χαθήκανε είναι ότι δεν είχα υπολογιστή.....

Αλλά και γιατί ο άντρας μου 4 μέρες πριν γέννηση έπαθε έμφραγμα..... Κάναμε στις 15\12 εγχείρηση ανοιχτη ς καρδιάς.... Τριπλό μπάι πας.... Και τώρα είναι στο σπίτι μας και αναρρώνει..... Γενικά για εμάς είναι μια δύσκολη περίοδος.....

Εύχομαι να περάσουμε όλοι μας μια τέλεια πρωτοχρονιά.... Και το νέο έτος να μας φέρει αγάπη και ευτυχία.... Αλλά πάνω από όλα να μας φέρει υγεία.... Γιατί αυτό είναι το ποιο σημαντικό από όλα... Να έχουμε την υγεία μας και όλα τα υπόλοιπα φτιάχνουν....

Φιλία πολλά με τις καλύτερες ευχές μας....

Γεωργια μου καλημερα, χρονια πολλα κ να σας ζησει το κοριτσακι! Κοπελα μου πολυ στεναχωρεθηκαβλεποντας οτι περασατε τετοια περιπετεια υγειας, ευχομαι απο δω κ περα να πανε ολα καλα, να αναρρωσει συντομα ο αντρας σου γιατι ειναι κ μεγαλο χειρουργειο τι να λεμε τωρα..

Οποτε θες να μιλησεις η να ξεσκασεις ειμαστε εδω ειτε στο φορουμ ειτε σε πμ! Πολλα φιλια!!

km1cp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά με υγεία!!!

Πως είναι η ζωή με τα μωράκια σας μανούλες, προσαρμοστήκατε? Από τις μέλλουσες μανούλες είχαμε κανένα ευχάριστο?

Εμείς σιγά σιγά βρίσκουμε ρυθμούς, αύριο κλείνουμε 1 μήνα. Θηλάζω αποκλειστικά πλέον, τους παλεύουμε τους κολικούς και τρώμε κάθε 2 με 3 ώρες για 1 ώρα, είναι φαγανό το αγοράκι μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Πως τα πατε; εμεις χθες πηγαμε παιδιατρο!!! Ολα καλα δοξα το θεο!! Στα κιλα του ειναι σταθερος το μαναρι μου (3800) απο οταν βγηκαμε απο το νοσοκομειο αλλα μου ειπε οτι δεν πειραζει! Μου ειπε να συνεχισω τον αποκλειστικο θηλασμο και θα τον ξαναδει οταν κλεισει μηνα.. Μια απορια.. Εμεις τρωμε μετα αλλαζουμε πανα και μετα ξαπλωνουμε ομως ενω σχεδον κοιμαται στο τελος του ταισματος με την αλλαγη της πανας ξυπνα και ψιλοαργουμε να κοιμηθουμε... Θα το εκανα αναποδα αλλα την ωρα που τρωει κατουραει κιολας... Εσεις με ποια σειρα εχετε βολευτει;

nSzCp2.png

Πως ηρεμεί foroulina? Εγώ του δίνω infacolic, δεν απορροφάται από τον οργανισμό και είναι απολύτως ασφαλές χωρίς παρενέργειες. Από τότε που το πήραμε έχει μεγάλη βελτίωση.

Α! Κι εγώ διατροφή χωρίς φυτικές ίνες, όσπρια, λαχανικά και πολλά άλλα. Εσένα τι σου είπε ο παιδίατρος?

Βάσω κι εμένα με την ίδια σειρά μου είπαν να τον κοιμίζω αλλά κι εμάς δεν μας βόλεψε. Μετά την αλλαγή της πάνας τον ξαναβάζω στο στήθος και μετά από κανά δεκάλεπτο περίπου κοιμάται. Αλλά τρώμε και με δόσεις γιατί τον παίρνει ο ύπνος στο στήθος χωρίς να έχει χορτάσει, τις πρώτες μέρες μετά το μισάωρο ξυπνούσε πάλι για να φάει, οπότε εκεί που μισοκοιμάται τον αλλάζω και τον ξαναβάζω.

Σήμερα κλείνουμε 1 μήνα κι έχουμε ραντεβού στην παιδίατρο το απόγευμα. Να δούμε τι θα μας πεί και σήμερα που θα τον δεί.

Βασω και εγω τον αλλαζα όταν ξυπνουσε και μετα τρωγαμε αλλα τις περισσότερες φορές εκανε κακα του μολις ετρωγε οποτε τωρα τρωει και μετα τον αλλαζω.

Σοφια μολις πηραμε την παιδιατρο και μας συστησε αυτο που περνεις και εσυ.

Εμεις τον ειχαμε ολο το βραδυ αγκαλια για να ειναι η κοιλιτσα του ζεστη και μασαζακι στην κοιλιτσα.

Διατροφη ακριβως ότι σου ειπε και εσενα.μου ειπε σημερα να κοψω και τα γαλακτοκομικα για να δουμε αν εχει διαφορα.

Να σας ρωτησω..πανες ποιες χρησιμοποιειται;

5iXPp3.pngLnKZp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

πήγαμε χθές στην παιδίατρο και είμαστε μια χαρούλα, πήρε 1 κιλό σε 1 μήνα οπότε μου είπε πως το γάλα μου είναι πολύ καλό αφού θηλάζω αποκλειστικά, και πήραμε και 3 εκατοστά, μεγαλώνει το μικράκι μου!!!

Για τους κολικούς εμάς τον ανακουφίζει πολύ το μπάνιο. Κάνουμε λοιπόν μπάνιο μασαζάκι με λαδάκι στην κοιλίτσα μετά στήθος και κοιμάται. Μου είπε η παιδίατρος ότι συνήθως οι πόνοι από τους κολικούς κρατάνε 3 ώρες οπότε αυτές τις ώρες πρέπει να τον απασχολήσω εως ότου ηρεμήσει, ο αποροφητήρας είναι μια καλή λύση, ξεχνιούνται από το θόρυβο συν όλα τα προηγούμενα. Αν του αρέσει το μπάνιο είναι πολύ καλή λύση. Επίσης τον βάζω να κοιμάται μπρούμητα, τον βοήθησε πάρα πολύ σε σχέση με τα πονάκια. Αν δεν υπάρχει τίποτα εκεί που κοιμάται το μωρό είναι απόλυτα ασφαλής στάση για ύπνο, το διευκρίνησα χθες με τη γιατρό.

Από πάνες έως τώρα έχω δοκομάσει pampers και libero, και προτιμώ τα pampers γιατί νομίζω είναι πιο απορροφητικά, αυτά ξαναπήρα, δεν δοκίμασα καθόλου babylino αλλά θα τα δούμε κι αυτά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...